joi, 6 martie 2014

Fiți Sinele Vostru Exaltat



Mesaj de la Sananda prin Fran Zepeda

Eu sunt Sananda, și vă aduc cuvinte de încurajare pentru pacea eternă, pentru că voi sunteți Cheia și Sursa acestui demers, dragii mei prieteni.

De multe ori ați întrebat, când va fi pace, o pace atotcuprinzătoare, pe care toți să o vadă, să o experimenteze și să se bucure de ea? În adâncul vostru, voi toți cunoașteți răspunsul. Este în inimile voastre. De acolo vine. Și așa a fost întotdeauna.

Din momentul în care ați căzut în dualitate, ați știut asta, dar această cunoaștere a fost acoperită și  înlocuită cu nevoia de a-i acuza pe alții. V-ați pierdut cunoștințele Sursei așa că, ați călătorit în lung și-n lat căutând adevărul.

Acum vă întoarceți înapoi la Sursă, la Adevărul din inimile voastre. Și descoperiți că fiecare respirație, fiecare gând creează sau nu creează Pacea. Nu ceea ce vecinii voștri fac sau gândesc, ci ceea ce voi faceți sau gândiți, ei au doar posibilitatea de a se conecta la vibrația voastră și să înceapă să construiască pe ea. 

Voi știți asta, dar cât de mult vă dați seama că în acest moment voi puteți face o mare diferență față de ceea ce ați crezut până acum? Imaginați-vă o lume a Păcii, dar prima dată imaginați-vă și conectați-vă cu Pacea din inimile voastre. Ce o acoperă? Ce o trage înapoi? Sunt resentimente, frică sau ură? Acum aveți șansa de a le spăla cu energiile intense care acum vin spre voi.

Vă rog să încercați să priviți în jurul vostru și să vedeți ce nu este pașnic, ce nu este Iubire, și radiați Iubire și Pace din interiorul vostru, zi de zi, minut de minut, dragi prieteni. Voi sunteți Cheia, voi sunteți Sursa, voi sunteți impulsul schimbării. Voi trebuie să vă concentrați și să acționați ~ Pacea vine din voi.

Voi creați Miracolele, voi le faceți posibile. Voi sunteți Sursa ~ Aici și Acum. Ego-urile voastre vă spun că nu este așa, dar așa este. Permiteți-vă să îmbrățișați toată Lumina și Iubirea ce vine de la Soarele Central și lăsați-o să curgă prin toate celulele voastre până când acestea vor străluci. Lăsați-o apoi să vă umple și radiați-o peste tot în jurul vostru, și în Mama Pământ, către toate ființele simțitoare sau nesimțitoare.

Simțiți Schimbarea energiei pe măsură ce faceți acest lucru, dragii mei. Ați mai făcut acest lucru de multe ori  înainte și tot timpul înainte de a cădea în dualitate, și mulți dintre voi o fac și acum din nou.  Acum vă amintiți scopul vostru, dreptul vostru din naștere, puterea și gloria voastră, fiecare dintre voi.

Săpați adânc în memoria voastră, în Inima Sursei voastre și adunați-vă tot curajul și, odată pentru totdeauna, Fiți Sinele Vostru Înalt, cu toată cunoașterea și puterea de a elibera Pacea, voi înșivă, în voi înșivă, aprindeți-o și în ceilalți și în lumea din jurul vostru.


Eu sunt Sananda și sunt întotdeauna cu voi  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.