luni, 10 martie 2014

Echilibrul


Mesaj de la Arhanghelul Zadkiel 

Transmis prin Linda Robinson


Salutări Preaiubiții mei

Eu sunt Arhanghelul Zadkiel împreună cu omoloaga mea, Sfânta Lady Ametist. Noi reprezentăm aspectele Divinului Masculin și Divinului Feminin a Celei de-a Șaptea Raze a Transmutării și a Transformării. Împreună noi reprezentăm aspectul echilibrat al acestei raze.

Noi dorim să vă vorbim despre importanța echilibrului în aceste mărețe vremuri ale ascensiunii.

Ați făcut progrese foarte rapide pe calea voastră. Ați primit și ați integrat multe energii înalte. Acest lucru v-a permis să vă ridicați la nivele mai înalte de conștientizare și evoluție.

Pe măsură ce vă ridicați la nivele tot mai înalte, este important să atingeți și să mențineți echilibrul în toate domeniile vieții. Echilibrarea aspectelor masculine și feminine este deosebit de importantă deoarece ele au fost în dezechilibru pentru o lungă perioadă de timp.

La nivelele mai înalte, aceste aspecte sunt integrate într-un întreg. Nu există nici o divizare. Acestea sunt pur și simplu aspecte ale întregului. Prin urmare, nu există nici o alegere de a fi făcut din care este mai bun, pentru că amândouă sunt necesare ca întregul să fie echilibrat, să funcționeze și să evolueze în modul care este reprezentativ pentru dimensiunile înalte.

În momentul în care ați izbucnit ca scânteie din Creatorul Suprem – Sursa – voi erați într-o totală unitate, armonie și echilibru. Când ați intrat în dimensiunile dualității, a fost necesar ca voi să vă divizați în două părți: în energie masculină și în energie feminină. Niciodată nu s-a intenționat ca aceste două părți să fie considerate separate și să funcționeze una fără cealaltă. Interdependența celor două aspecte este necesară pentru buna funcționare a întregului. Într-un sens energetic, aspectul electric al masculinului este echilibrat de aspectul magnetic al femininului. Împreună, cele două aspecte funcționează ca o unitate. Energia optimă este atinsă atunci când cele două aspecte sunt în echilibru.  

Pentru că voi trăiți în dualitatea celei de-a treia dimensiuni, această separare vi s-a părut a fi normală. Acum este timpul să vedeți această separare dintr-o perspectivă mai înaltă și să vă dați seama că este doar o iluzie faptul că un aspect ar putea funcționa fără celălalt.

De exemplu, în Tărâmul Angelic, la nivelul Razelor, există atât aspectul masculin cât și cel feminin. În realitate, noi suntem una. Pentru înțelegerea voastră, noi apărem ca fiind doi – masculinul și femininul. Cu toate acestea, trebuie să existe ambele aspecte împreună pentru ca noi să putem îndeplini funcțiile Razei pe care o reprezentăm.

Când aspectele sunt privite dintr-o perspectivă energetică, nevoia de echilibru este evidentă. Pentru ca fluxul și refluxul să funcționeze bine, ambele aspecte sunt necesare. Dacă împingerea înainte a masculinului se face fără temperarea echilibrată a iubirii și compasiunii femininului, atunci el devine o forță puternică care, în cele din urmă, va exploda. Energia feminină a iubirii și a compasiunii are nevoie de împingere, de forța dinamică a masculinului pentru a avansa în noul teritoriu. Împreună, pot atinge nivele noi și  o funcționare optimă deoarece sunt prezente calitățile necesare ale ambelor aspecte.

Dacă vă uitați la voi înșivă ca la o Ființă energetică, puteți vedea că un aspect este dominant. Cu toate acestea, și celălalt aspect este prezent, chiar dacă el nu este în prim plan. Dacă vă priviți ca pe o Ființă completă, voi puteți aprecia calitățile ambelor aspecte, a masculinului și femininului, și să vă dați seama că aveți nevoie de ambele pentru a merge mai departe. Acest fapt vă eliberează de a face o alegere între cele două aspecte, și vă permite să le apreciați și să le cultivați pe ambele.  Pe măsură ce începeți să faceți acest lucru, veți deveni mai echilibrați. Fluxul energetic al energiei începe să se miște înainte și înapoi într-un tipar ritmic care permite deplasarea înainte într-un mod echilibrat, armonios. Este ca și mișcarea lină a apei într-un recipient. Când există o mișcare ușoară, ea se mișcă înainte și înapoi într-un mod delicat. Fiecare parte a recipientului poate fi considerat un aspect. Fiecare parte este necesară pentru ca mișcarea lină înainte sau înapoi să apară. Același lucru se întâmplă și cu tiparele voastre energetice. Când aspectele masculine și feminine sunt echilibrate, energia voastră curge armonios.

Când energiile voastre sunt echilibrate și armonioase, voi începeți să vă apropiați de viață într-un mod mult mai echilibrat. Nu mai este un proces ori – ori. Începeți să vedeți punctele delicate ale situațiilor. Puteți aprecia aspectele masculine și feminine ale unei situații precum și manifestarea aspectelor voastre  în modul în care abordați situația. Sunteți capabili să determinați manifestarea acelui aspect care este cel mai productiv în situația dată, știind că celălalt aspect este acolo pentru a tempera și a acorda asistență.

Acest lucru poate duce la un calm al minții și al spiritului în întreaga voastră Ființă. Pentru că sunteți echilibrați, vă mișcați înainte cu o curgere ușoară care vă permite să vedeți imaginea de ansamblu și ordinea mai amplă a Universului. Vă apreciați ambele aspecte ale voastre și calitățile fiecăruia, iar acest lucru vă permite să vă folosiți ambele aspecte pentru a merge înainte și a crea ce vă dorește inima. Pentru că ați recunoscut că aveți în voi calitățile fiecărui aspect, voi sunteți capabili să creați cu încredere și pasiune. Lumea voastră exterioară reflectă lumea voastră interioară. Cu cât este mai echilibrată lumea voastră interioară, cu atât este mai echilibrată lumea voastră exterioară.

Preaiubiților, vă încurajăm să vă evaluați, apreciați și cultivați aspectele Divinului Masculin și Divinului Feminin din voi. Poate doriți să petreceți în fiecare zi câteva momente în acest proces. Acest lucru vă va permite să găsiți mai repede echilibrul și armonia dintre aspectul vostru masculin și cel feminin. Când faceți acest lucru și îi mai adăugați și iubire, vă veți continua creșterea și ascensiunea către dimensiunile mai înalte.

Să știți că noi suntem alături de voi în călătoria voastră sacră.

NOI SUNTEM Arhanghelul Zadkiel și Sfânta Lady Amethyst

....și vă înconjurăm cu dragoste

Și așa este.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.