miercuri, 19 martie 2014

Cei Treziți se Tem de Licăririle Inimii lor



Dragilor,

Cei pe deplin prinși în realitatea 3D și orbi la această tranziție încep să se gândească la viitorul și la inima lor. Până de curând ei au fost puțin interesați de inima lor pentru că ei au crezut că interacțiunile la nivel de inimă sunt un semn de slăbiciune – intelectul lor a fost cel care a domnit.

Aceia dintre voi care ”lucrați” să trăiți din inimă – și cuvântul lucrați este cuvântul corect pentru că tranziția de la intelect la inimă nu este realizabilă acum fără a vă concentra pe a face acest lucru – găsiți acest lucru greu de înțeles. Pentru că vouă vi se pare că o rudă, un șef, un copil, un lider politic sau alte persoane importante nu au inimă. Și totuși, în interiorul vostru, voi știți că toată lumea are inimă. Unii, așa ca voi, și-au deschis-o în timp ce alții și-au baricadat-o.

Toți v-ați creat bariere de protecție ale inimii în una sau în mai multe din viețile voastre de pe Pământ, pentru că nu v-ați fi putut învăța lecțiile bazate pe frică dacă n-ați fi făcut acest lucru. Poate că vă face plăcere să credeți că cei care par ”lipsiți de inimă” fac parte dintre cei care-și învață cu greu lecțiile sau vor să-și prelungească lecțiile bazate pe frică. Nici una nici cealaltă nu sunt adevărate. Pentru că voi toți ați experimentat sentimente asemănătoare altfel nu ați fi în tranziție în acest moment.

Conceptul pe care l-ați avut despre a fi lipsit de inimă este un concept la care poate că ați dori să mai reflectați. Pentru că acest fapt vă elimină gândurile că ați fi mai buni decât alții, că voi nu ați putea să-i nedreptățiți pe alții sau pe voi înșivă sau că voi sunteți deasupra actelor de cruzime. Acest lucru nu este adevărat. Pentru că, într-adevăr, este nevoie de mii de ani și de multe vieți ca cei mai mulți dintre voi să proceseze toate aspectele fricii. Victimă, îngrijitor, agresor pentru panică pură. Toate au făcut sau ar mai putea face parte din voi.

Cei care rămân adânc prinși în continuumul fricii sunt puțin diferiți de voi.

Chiar dacă unii au optat să învețe într-o secvență oarecum diferită de a voastră, după ultima explozie majoră de energie, toate entitățile Pământului au fost de acord că a mai rămas puțin de învățat din frică și că vor să treacă la o nouă lecție.

Așa că toți au trecut la noile lecții ale iubirii.

Aceia dintre voi care citiți acest material ați trecut probabil în ”clasele” elementare ale iubirii. S-ar putea ca Iubirea să nu fie încă punctul central al vieții voastre, dar sunteți pe deplin conștienți de această nouă lecție și faceți tot posibilul pentru a trăi o viață bazată pe iubire. Dar a face acest lucru este un proces. La fel cum a fost adevărat să trăiți în frică.

Dacă vă gândiți un pic mai departe, vă dați seama că cei care doar acum încep să vadă sclipiri ale noii lor lecții, s-ar putea să nu înțeleagă încotro se îndreaptă. Ați înțeles importanța literei A atunci când ați fost învățați pentru prima dată să căutați cuvinte care încep cu litera A? Nu, într-adevăr. Ați făcut ceea ce v-a cerut învățătoarea/învățătorul fără să înțelegeți pe deplin că ea sau el v-au ajutat să vă extindeți viața cu noi opțiuni.

Așa este pentru cei care doar acum se mută în iubire. Indicatoarele lor către iubire nu vor fi atât de evidente sau de vizibile ca și ale voastre – doar mici licăriri de lumină. Și așa se face că cei care nu au fost iubitori/iubitoare cu voi v-ar putea surprinde în următoarele săptămâni cu un gest sau un gând plin de iubire.

Ar putea fi speriați de o astfel de ”slăbiciune” pentru că ei sunt pe deplin aliniați – așa cred ei – cu intelectul lor. Dacă vor simți impulsul de a îmbrățișa pe cineva sau vor avea un gând intuitiv care se va dovedi adevărat, ei vor fi speriați. Rezultatul acelei frici este un motiv ca ei să trăiască chiar și mai mult din intelect pentru că ei cred că asta este tot ceea ei știu. Așa că pentru următoarele câteva săptămâni, s-ar putea să vi se pară că cei care sunt conduși de intelect se manifestă în mod ciudat – iubitori pentru un moment, meschini sau ceva asemănător în următorul. Și nu pentru că nu v-ar mai place – ci pentru că sunt speriați de schimbarea lor interioară.

Întrebarea evidentă este cum se poate ca ei să nu știe că au fost de acord cu schimbarea? Ei au făcut acest lucru la nivel subconștient tot așa cum ați făcut și voi în cele mai multe din viețile voastre 3D. Poate că ați avut un tovarăș de joacă ”imaginar”. Poate că ați avut mesaje intuitive despre care părinții voștri v-au spus că nu sunt corecte – chiar dacă ele erau. Și mai mult ca sigur că i-ați ignorat pe vizitatorii care nu erau de pe Pământ. Foarte puțini dintre voi ați permis ca aceste senzații și interacțiuni să facă parte din viața voastră până de curând. Așa este și pentru cei care de-abia s-au trezit.

Ei nu doresc să fie diferiți. Și pentru că și-au închis cât mai mult posibil senzațiile intuitive, ei nu sunt încă conștienți de faptul că oamenii care trăiesc din inimă reprezintă viitorul. Ei sunt blocați în lumea lor intelectuală – ca acum.

Această tranziție este mai globală decât am anticipat noi sau voi. Cei care insistă să trăiască în frică, nu vor face acest lucru pentru totdeauna. Iar aceia dintre voi care și-au afirmat deja dorința de a trăi din inimă, începeți să procesați ce înseamnă acest lucru pentru voi și săriți de bucurie în ființa voastră.

Cei care par cei mai plini de ură și de furie se vor înmuia. Și vor face acest lucru aproape sub ochii voștri. La început nu veți avea încredere în ei, dar pe măsură ce înmuierea lor devine evidentă pentru voi în atât de multe feluri , veți fi bucuroși că nu mai trebuie să evitați acea persoană, loc sau lucru. Aveți libertatea de a fi și veți urmări cu uimire cum cei despre care ați crezut că au inimile cele mai întunecate găsesc aceiași bucurie.

Poate că v-ar fi mai ușor să înțelegeți dacă am folosi o analogie pe care am mai folosit-o. La începutul anilor ′60 în SUA, numai oamenii ”ciudați” consumau iaurt. Era un produs de pe rafturile din spate a câtorva magazine etnice și cu mâncare sănătoasă. Astăzi este un aliment acceptat și comun, iar copiii cer iaurt.

Deci, așa va fi și cu cei care acum se trezesc. Atât voi cât și ei veți găsi ciudat acest lucru la început, dar apoi după o scurtă perioadă nici unul dintre voi nu-și va mai aminti de perioada în care v-ați temut de acea persoană, loc sau lucru. Așa să fie. Amin.


Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. Toate drepturile rezervate.

 http://www.LifeTapestryCreations.com / link catre articolul original

Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.