joi, 6 martie 2014

Muncă, bani și creativitate


Fluxul uşurinţei şi fluxul suficienţei


Mesaj de la Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni, cu bucurie şi afecţiune mă aflu printre voi astăzi. Vă cunosc atât de bine încât mi se pare că ieri ne-am fi întâlnit unii cu ceilalţi. În tărâmurile în care Eu sălăşluiesc, timpul nu este atât de important. Vă recunosc foarte bine chiar dacă manifestarea voastră, aspectul vostru fizic, sunt diferite de timpurile în care Eu v-am cunoscut.

Eu sunt Jeshua. Am trăit pe pământ într-un corp uman, ca Isus. Am fost o fiinţă umană printre oameni exact ca şi voi. Nimic din ceea ce este uman nu-mi este necunoscut. Din această experimentare a existenţei umane Eu vin la voi pentru a vă sprijini în propria voastră dezvoltare, în naşterea voastră în Noua Eră. Noua Eră este pe drum. În aceste zile are loc o transformare cu care voi toţi simţiţi o puternică legătură.

Aş vrea să vă spun altceva despre mine însumi. Pe pământ Eu am fost o fiinţă omenească în carne şi oase şi am fost un canal al energiei Christice. Energia Christică a curs prin mine şi s-a răspîndit înafară şi aceasta a fost contribuţia mea principală pe pământ în acele timpuri. Dar energia Christică nu este numai a mea; ea vă aparţine vouă tuturor. Voi toţi aţi plantat o sămânţă, aţi adus o parte a acelei energii aici pe pământ azi şi în asta stă cea mai mare împlinire a voastră.

Oricum această transformare de la vechea la Noua Eră dezrădăcinează şi zguduie multe lucruri. Domeniul muncii şi al banilor este foarte implicat în această ”dezrădăcinare”, deoarece acesta este exact domeniul în care vechile energii sunt în mod particular active. Puteţi caracteriza aceste energii ca energii ale puterii şi ego-ului.

Vechile energii au fost active atât de puternic în interiorul acestui câmp încât puteţi considera că este destul de dificil să aveţi o atitudine suficient de echilibrată faţă de problemele legate de muncă şi de bani. În munca voastră, în organizaţia sau compania în care lucraţi sau prin oamenii care vă sunt colegi, voi vă confruntaţi cu societatea. De multe ori vă întrebaţi: cum să fac faţă energiilor cu care nu am nici o afinitate şi care mă înconjoară în fiecare zi? În această încleştare dintre vechi şi nou aţi vrea să ştiţi cum să vă descurcaţi cu aceste fricţiuni.

Pe baza centrilor energetici din corpul vostru aş dori să elucidez acest aspect un pic mai mult. Aura care aparţine fiecărei fiinţe umane conţine şapte chakre sau centri energetici. În plexul solar care este cea de-a treia chakră (lângă diafragmă sau stomac), este sediul ego-ului. În acest centru al voinţei personale îşi au sediul puterea şi ambiţia. În era vechii energii, vechiul timp al fiinţei umane, oamenii au trăit în mod excesiv din acest centru. Aceasta presupune atitudinea de a fi ahtiat după câştig, de a-ţi pune propriile interese pe primul loc şi de a lupta în detrimentul celorlaţi. O astfel de atitudine adeseori se naşte din frică şi din sentimentul de a fi pierdut. Nu este în intenţia mea să judec aceste energii. Vreau doar să menţionez că ele erau adeseori active din chakra plexului solar, cea de-a treia chakră.

O chakră mai sus găsim centrul inimii. Inima vă conectează cu originea voastră cea mai înaltă, cu energia sferelor în care aţi sălăşluit odată şi din care aţi adus cu voi idealuri care contrastează puternic cu energiile puterii şi ego-ului.

Ceea ce se întâmplă acum în transformarea conştiinţei care are loc în prezent, este că are loc trecerea conducerii de la plexul solar la inimă. Aceasta însă nu înseamnă că plexul solar trebuie abandonat sau dat întru totul la o parte. Nu este adevărat că ar trebui ”să scăpaţi de ego-ul” vostru. Este mai mult o problemă de a trece de la conducerea unei chakre la un alt nivel de existenţă şi pentru a putea face asta, să vă construiţi viaţa bazându-vă pe energia inimii. Voi toţi încercaţi sub o formă sau alta să faceţi acest lucru fie în viaţa voastră personală fie în domeniul muncii şi creativităţii. Voi toţi simţiţi un fel de înrudire cu trecerea spre energia inimii. Voi toţi simţiţi că în acest fel vă puteţi trăi viaţa cu mult mai multă bucurie şi linişte.  

Cu privire la întrebarea cum ar trebui să trataţi energiile bazate pe ego (din interiorul şi din jurul vostru), pasul esenţial care vi se cere să-l faceţi este să vă conectaţi din inimă cu energiile plexului solar (voinţa şi ego-ul) şi să le ghidaţi într-un mod iubitor şi afectuos. Conectarea dintre inimă şi plexul solar (în general, dintre chakrele superioare şi cele inferioare) este cea care vă oferă abundenţă în câmpul muncii, creativităţii şi banilor.

Şi acum, de unde ştiţi voi când acţionaţi din inimă sau din frică sau ego? Aş vrea să vă ofer două caracteristici importante ale energiei inimii care vă pot ajuta să o recunoaşteţi în viaţa voastră cea de toate zilele. Prima caracteristică este absenţa luptei şi prezenţa uşurinţei şi simplităţii. Vreau să-l numesc simplu fluxul uşurinţei.  

Fluxul uşurinţei

Voi sunteţi obişnuiţi să vă luptaţi şi să vă bateţi pentru lucrurile pe care le doriţi. În special în domeniul muncii este multă competiţie şi luptă a ego-urilor. Adeseori acţionaţi ca şi cum n-aţi fi voi pentru a dobândi recunoaştere şi validare. Acest lucru este însă opus dorinţei inimii voastre. Inima tânjeşte după un fel mult mai natural al prezenţei. Energiile inimii nu exercită presiune, ele sunt foarte liniştite şi blânde prin natura lor. Energia inimii vă vorbeşte prin intermediul intuiţiei. Inima vă dă uşoare ghionturi şi sugestii, dar nu vă va spune niciodată ceva care, din punct de vedere emoţional, să fie încărcat cu frică sau presiune.

În viaţa voastră de zi cu zi voi puteţi observa dacă lucrurile merg bine găsindu-şi calea lor naturală sau dacă întâmpinaţi în mod frecvent rezistenţă la ceva ce încercaţi să faceţi. În cazul în care întâmpinaţi rezistenţă înseamnă că nu sunteţi - sau nu complet - în aliniere cu energia inimii voastre. Secretul energiei inimii este că ea face minuni, dar nu cu forţa, ci uşor şi cu tandreţe.

Curajul de a avea încredere în intuiţia voastră este cea mai importantă cale de a vă alinia cu fluxul de energie al inimii pe care Eu îl numesc ”fluxul uşurinţei”. Acţionând din intuiţia voastră în contextul muncii şi creativităţii, chiar dacă aceasta este în contradicţie cu cultura mediului vostru de muncă, puteţi crea posibilităţi şi oportunităţi neaşteptate pentru voi. Aceasta vă va aduce mai aproape de Sinele vostru divin şi vă va împuternici la nivelul inimii, vă va atrage către locuri şi oameni care vor împlini dorinţele inimii voastre.

Când întâmpinaţi probleme la locul vostru de muncă, când simţiţi că nu sunteţi în locul potrivit pentru voi, staţi singuri în tăcere un timp. Găsiţi un moment de linişte în care să vă eliberaţi de toate gândurile şi ideile pe care le-aţi absorbit din mediul vostru înconjurător, precum şi de toate fricile şi grijile care le însoţesc. Încercaţi să priviţi aceste gânduri şi emoţii dintr-un punct adânc şi liniştit al inimii voastre. Vedeţi-le ceea ce sunt; sunt nori care plutesc în faţa soarelui, dar ele nu sunt voi. Mergeţi în miezul însorit din inima voastră şi întrebaţi-vă Sinele ce este înţelept pentru voi să faceţi chiar acum. Conectaţi-vă la antica şi înţeleapta voastră inimă, sursa creativităţii voastre celei mai înalte, şi cereţi-i intuiţiei voastre să vă spună care este lucrul corect de făcut în acest moment. Nu încercaţi să vă bazaţi acţiunile pe păreri exterioare, pe standardele sociale de comportament care, în mod special în domeniul muncii, pot fi copleşitoare. Conştiinţa socială sau colectivă în acest domeniu este puternic bazată pe frică: frica de a vă pierde slujba, frica de eşecul social, frica de sărăcie. Toate aceste frici pot umbri intuiţia voastră şi totuşi este acolo o voce interioară care vă va spune ce să faceţi în acest moment. Cheia este să îndrăzniţi să ascultaţi această voce şi veţi vedea că ea va veni cu răspunsuri reale, autentice.

Când încercaţi să mergeţi în acel miez lăuntric, neîncrederea în voi vă poate bloca şi vă poate face să respingeţi intuiţiile şi înclinaţiile inimii voastre drept greşite şi nereale. Îndoiala de sine, neîncrederea în voi, vă poate împiedica să aveţi încredere în calea spirituală care este stabilită pentru voi. Prin calea voastră spirituală, mă refer la calea acelor experienţe care vă pun în legătură cu cea mai înaltă sursă a creativităţii voastre, energiile creative care vor să curgă din voi spre înafară. Aceste energii sunt prezente deja. Dar numai voi le puteţi recunoaşte şi le puteţi manifesta în lumea exterioară având încredere şi ascultându-vă propriile voastre sentimente. Sufletul vostru vă vorbeşte prin intermediul sentimentelor. Nu există garanţii sau valori exterioare. Încrederea este esenţială. Pentru a accepta direcţia în care vă duc sentimentele voastre şi a acţiona pe baza intuiţiilor voastre trebuie să vă deschideţi ghidării inimii şi să faceţi cu adevărat trecerea de la conştiinţa bazată pe ego la conştiinţa bazată pe inimă.

Aţi ajuns la sfârşitul stadiului dominaţiei prin plexul solar. Sufletul vostru a intrat în această încarnare pentru a se elibera de acest fel de a fi, şi voi toţi sunteţi foarte motivaţi să vă exprimaţi creativitatea din inimă. Vă cer să aveţi încredere în voi în acest stadiu şi să vă continuaţi calea, pentru că voi aduceţi deja în această lume o nouă energie care este de  mare valoare. Adeseori această energie are efecte de care nici nu vă daţi seama; faceţi mai mult bine decât vă puteţi imagina. Voi ajutaţi la naşterea Noii Ere prin încrederea în fluxul inimii voastre şi îndrăznind să urmaţi fluxul uşurinţei. Prin urmare, să nu aveţi îndoieli şi să vă urmaţi calea voastră.

Energia inimii este mult mai blândă şi mai liniştită decât energiile competitive şi dure care de regulă domină arena muncii. Din acest motiv aveţi nevoie de curaj şi tărie pentru a rămâne centraţi în inimă atunci când sunteţi înconjuraţi de energiile bazate pe ego.

Dar vă spun un lucru: urmând fluxul din inima voastră veţi ajunge în cele din urmă la posibilităţile voastre creative care sunt foarte reale şi practice, şi vă vor aduce abundenţă la nivel material. Este un act de curaj şi credinţă să vă încredinţaţi acestui flux.

Am spus că aş dori să menţionez două caracteristici importante ale energiei inimii. Am început cu fluxul uşurinţei. Aş dori acum să vorbesc despre fluxul abundenţei pe care îl voi numi fluxul suficienţei.

Fluxul suficienţei

Energia inimii este sursa adevăratei abundenţe din viaţa voastră. Abundenţa are de-a face cu toate domeniile din viaţa voastră care ating nivelul fizic, material sau emoţional, social şi spiritual. Voi sunteţi meniţi să vă bucuraţi şi să fiţi alimentaţi pe toate aceste nivele. În acest punct aş dori să abordez în special problema abundenţei materiale, ca o relevanţă suplimetară pentru sufletele lucrătorilor în lumină.

Sufletele lucrătorilor în lumină şi oamenii idealişti, orientaţi spre spiritualitate, au în general tendinţa de a condamna banii. Ei consideră banii ca fiind păcătoşi, ca fiind o energie joasă.

Motivul acestei condamnări este că ei au ajuns să asocieze banii cu puterea şi cu bogăţia în detrimentul altora. Banii au devenit practic sinonimi cu puterea. Această asociere este unul din principalele motive pentru care fluxul abundenţei materiale a ajuns să se blocheze în mulţi dintre voi cei ce citiţi aceasta.

Şi sufletele lucrători în lumină au o mare vervă spirituală în a asocia banii cu baza şi trivialitatea lucrurilor vieţii care trebuie depăşită. Aici sunt active multe din condamnările la austeritate şi abstinenţă de la lumea materială din vieţile trecute. Aceste vieţi au fost adesea petrecute în singurătate, care vizează în exclusivitate eliberarea spirituală. Energia acelor vieţi rezonează încă prin tot câmpul vostru energetic. De aici rezultă un fel de ”stricteţe”  care vă restrânge.

Cu toate acestea banii sunt nevinovaţi. Banii sunt un flux de energie care reprezintă de fapt potenţialitate pură. Banii oferă oportunităţi, banii sunt potenţialitate şi nu este nimic rău în asta. Nici nu este cazul ca primirea banilor să fie o acţiune în detrimentul altora. Datorită banilor voi puteţi să creaţi lucruri bune şi frumoase pentru alţii. Prin primirea lor cu bucurie, voi extindeţi fluxul abundenţei atât pentru voi cât şi pentru alţii. Spirala creativă generează întotdeauna un flux de primire, astfel încât primirea şi dăruirea sunt echilibrate. Aceasta este calea inimii. Prin urmare nu vă fie teamă să primiţi bani.

Este trist să vezi cum voi, când vă împărţiţi cele mai înalte daruri şi talente cu lumea, aveţi totuşi rezerve în a cere şi a primi de la lume ceea ce voi doriţi şi aveţi nevoie pentru voi înşivă. Multe judecăţi vechi vă împiedică să vă ridicaţi pentru voi înşivă şi să vă bucuraţi de partea primirii.  Dar secretul universului este echilibrul. Universul ştie că voi aveţi nevoie să fiţi susţinuţi la toate nivelele pentru a vă exprima cel mai înalt potenţial în această viaţă. Nu este nici un păcat aici. Când sunteţi cu adevărat creativi din inimă veţi atrage deasemenea un flux de primire şi, numai permiţându-i să fie, veţi putea păstra fluxul creativităţii viu şi vibrant.

S-ar putea să nu fiţi conştienţi de faptul că voi vă blocaţi fluxul banilor în viaţa voastră sau că aveţi o aversiune tacită faţă de bani. Vă ia ceva timp să vă examinaţi cele mai intime gânduri şi emoţii legate despre bani şi puteţi vedea cu uşurinţă cum acestea blochează fluxul abundenţei în viaţa voastră. Vă rog să înţelegeţi că voi sunteţi meniţi să vă bucuraţi de viaţa de pe pământ! Este un lucru natural să vă bucuraţi de lucrurile frumoase care mângâie simţurile sau vă umple inima cu inspiraţie. Aceasta este casa voastră, locuinţa voastră pentru un anumit timp aşa că vă rog să vă permiteţi vouă înşivă să vă creaţi lumea materială care vă înconjoară aşa cum voi doriţi. Pur şi simplu iubind pământul şi realitatea materială voi creaţi un flux de abundenţă. Pământul vă va asculta pentru că vrea să vă ofere tot ceea ce aveţi nevoie, nu numai pentru a creşte şi a evolua ca fiinţe spirituale ci pur şi simplu pentru a vă bucura de viaţă ca fiinţe umane.

Deci vă rog să luaţi în considerare atitudinea voastră faţă de abundenţa materială la cel mai profund  nivel şi simţiţi cum fluxul abundenţei într-adevăr vă oferă posibilitatea să ajutaţi la construirea unui nou pământ, să vă împliniţi visele în cel mai dens plan al realităţii. Aceste timpuri nu sunt pentru retragerea voastră din societate, pentru a medita singuri în vârful unui munte. Este timpul participării. Este timpul să lăsaţi ca energia voastră să curgă în această lume şi să primiţi în mod liber tot ceea ce se întoarce la voi. Nu vă fie frică să primiţi abundenţa. Onorându-vă propria intrare, primind suficient în schimbul eforturilor voastre, face parte din a fi o fiinţă umană spirituală bine echilibrată.

Aş dori să spun mai multe despre noţiunea de ”suficient”. V-am spus că energia inimii este caracterizată în primul rând de fluxul uşurinţei. Când lucrurile se succed uşor şi tot ceea ce voi aveţi nevoie apare spontan în calea voastră, este un semn că voi sunteţi în fluxul inimii.

Al doilea flux de energie pe care l-am distins este fluxul suficienţei. Suficient înseamnă să vă fie disponibil tot ceea ce aveţi nevoie chiar acum pentru a fi nişte îngeri umani împliniţi. A trăi în fluxul suficienţei înseamnă să vă simţiţi satisfăcuţi cu şi recunoscători pentru ceea ce aveţi. Vă simţiţi hrăniţi de ceea ce vă înconjoară în plan material, emoţional, mental şi spiritual. Asta este abundenţa. Asta înseamnă a avea suficient.

A experimenta fluxul suficienţei înseamnă să vă bucuraţi de tot ceea ce aveţi Acum. Toţi ştiţi că a experimenta abundenţa este o stare subiectivă a minţii. Ea depinde de circumstanţe. Cantitatea de abundenţă materială pe care o aveţi nu se referă neapărat la cantitatea de plăcere pe care o experimentaţi. A experimenta abundenţa nu înseamnă a fi bogaţi, se referă la a experimenta bogăţia în tot ceea ce vă înconjoară. Voi trebuie să descoperiţi pentru voi înşivă ce tip de abundenţă materială vă satisface şi vă împlineşte.

Pentru unii oameni aceasta ar putea însemna să trăiască pe cont propriu într-o colibă retrasă unde se pot bucura pe deplin de natură. Pentru alţii ea implică un loc luxos în oraş unde ei se pot bucura de îmbulzeala şi agitaţia oraşului. Nu este nici o hotărâre din acest punct de vedere din partea noastră, din partea lui Dumnezeu sau a Spiritului.

Voi aveţi nevoie să aflaţi ce înseamnă pentru voi suficient. Cheia este să găsiţi fluxul care vă face fericiţi, care vă dă sentimentul că vă trăiţi la maximum viaţa. Acesta este fluxul suficienţei. Îl puteţi recunoaşte nu prin cantitatea bunurilor materiale pe care le posedaţi  ci prin sentimentul de bucurie şi împlinire pe care îl aveţi în viaţa voastră de zi de zi. Suficienţa este un sentiment, nu un lucru.

Puteţi fi în ton cu aceste două fluxuri în două moduri. Puteţi dori să aveţi ”mai mult decât suficient” sau ”mai puţin decât suficient”. Dacă vă doriţi ”mai mult decât suficient” veţi aştepta cu nerăbdare bogăţii materiale de care nu aveţi neapărată nevoie sau de care nu sunteţi capabili să vă bucuraţi cu adevărat. Prea multe posesiuni mai mult vă complică viaţa şi, de fapt, vă răpesc o parte din bucurie. Bucuria prosperă într-o viaţă bună şi simplă. Când căutaţi să aveţi mai mult decât suficient adesea voi o faceţi pentru a simţi o garanţie pentru viitor. Puteţi deveni dependenţi de sentimentul că doriţi să aveţi bani doar pentru siguranţa pe care ei vi-o oferă. Dar aceasta nu este pentru a putea experimenta abundenţa în Acum. Este experimentarea lipsei în mijlocul bogăţiei materiale! Pentru a fi cu adevărat în fluxul suficienţei, voi trebuie să renunţaţi la frică şi să îndrăzniţi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi. Această bucurie va atrage mai multe în viaţa voastră, ea va menţine fluxul suficienţei. Dacă începeţi să vă gândiţi că aveţi nevoie de mai multă securitate materială, voi manifestaţi o frică deşi de ceea ce voi aveţi nevoie este mai multă încredere şi mai puţină frică.

Dacă voi vă stabiliţi ”mai puţin decât suficient” sunteţi de asemenea blocaţi în frică, dar aici este frica de a vă deschide cu adevărat voi înşivă spre lume, de a vă exprima pe voi înşivă şi, de asemenea, de a primi înapoi de la lume. Vă este frică să vă trăiţi viaţa la maximum.

Vă puteţi gândi că nu sunteţi demni de asta, că nu sunteţi capabili de asta sau că este un păcat să fiţi ceea ce sunteţi şi să primiţi recunoaştere deplină pentru asta. Ceea ce aveţi nevoie este să vă simţiţi frumuseţea naturală şi inocenţa. Voi sunteţi meniţi să vă exprimaţi pe voi înşivă şi să fiţi iubiţi pentru ceea ce sunteţi. Lumea va deveni un loc mai frumos şi mai radiant dacă voi vă împărtăşiţi darul sufletului vostru cu ea, iar în schimb ea vrea să vă binecuvânteze cu suficienţa. Universul este orientat spre abundenţă şi voi puteţi fi o parte a acestui flux dacă vă deschideţi spre adevărata voastră natură care este iubirea pură şi necondiţionată.

”Suficienţa” este starea naturală a fiinţei. Voi toţi sunteţi aici pentru a experimenta suficienţa; fluxul suficienţei este disponibil pentru voi toţi. Este chiar lipsit de sens să vă mulţumiţi cu mai puţin. Nu este adevărat că vă veţi dezvolta spiritual prin abstinenţă sau sărăcie auto-impusă. Mult mai probabil veţi dezvolta sentimente de amărăciune sau de ostilitate din această cauză. Vă rugăm să nu căutaţi vreo justificare spirituală pentru lipsa voastră de abundenţă. Voi toţi sunteţi aici pentru a vă bucura la maximum de viaţă, pentru a lăsa să curgă în lume fluxul vostru de energie creativă şi pentru a primi în schimb bucurie, satisfacţie şi abundenţă materială. 

Crearea fluxului suficienţei

Când vă simţiţi în afara fluxului suficienţei, uitaţi-vă la circumstanţele vieţii voastre din prezent şi interpretaţi aceasta ca pe energia unui mesaj pentru voi. ”Aşa creez realitatea acum”. Nu vă judecaţi pe voi înşivă sau pe altcineva pentru asta. Doar constataţi asta.

Apoi simţiţi energia mediului vostru prezent – indiferent că este casa voastră, viaţa voastră socială sau munca voastră – şi comparaţi-o cu ceea ce vă doriţi cu adevărat în inima voastră. Lăsaţi-vă timp pentru a simţi cu adevărat ceea ce vreţi. Nu vă mulţumiţi pur şi simplu cu un vag sentiment de insatisfacţie sau nelinişte ci definiţi clar ce vreţi cu adevărat în viaţa voastră.

Făcând asta voi deveniţi conştienţi de ”lipsa” a ceea ce nu este acolo. Luaţi act de durerea din voi din cauza acestui lucru dar nu puneţi accent pe sentimentul de lipsă sau insatisfacţie. Acesta nu este un exerciţiu pentru a vă face să vă simţiţi prost. Mai degrabă concentraţi-vă pe dorinţele pe care le aveţi şi realizaţi profund ce asta este ceea ce sufletul vostru doreşte pentru voi. Fiţi convinşi că aceste dorinţe vă duc în direcţia pe care sufletul vostru a planificat-o în această viaţă. Veţi fi sprijiniţi de univers pentru a o face să devină realitate.

Concentrarea voastră, tăcută şi deschiderea conştientă către aceste dorinţe ale inimii este suficientă pentru a face ca lucrurile să se întâmple. Realizând cine sunteţi este cel mai puternic magnet al schimbării din viaţa voastră de zi cu zi. Nu este necesar şi nici măcar util pentru a forţa schimbarea la nivel material. Cheia este să simţiţi profund ( dar nu emoţional ) ceea ce vă doriţi şi apoi să vă puneţi dorinţele în mâinile inimii voastre. Doar eliberaţi şi aveţi încredere.

Lucrurile vor începe să se schimbe în viaţa voastră. Probabl că veţi începe să vă uitaţi în primul rând mult mai atent la unele din obiceiurile voastre înrădăcinate în domeniul gândirii, simţirii şi al reacţiilor faţă de oameni. Apoi la relaţiile sau locurile de muncă care nu servesc adevăratelor voastre scopuri şi care vă pot distrage şi îndepărta de ele. Puteţi avea încredere că veţi intra într-un flux care vă va duce încet dar sigur către atingerea scopurilor voastre. Daţi atenţie lucrurilor care se întâmplă în viaţa voastră. Lucrurile pe care oamenii le spun sau le fac adeseori conţin un mesaj de bază care vă arată unde vă situaţi în raport cu scopul vostru.

Tot ceea ce este necesar la nivel fizic pentru a vă realiza dorinţele inimii voastre va apărea în viaţa voastră fără nici un efort, ca din senin. Va intra în viaţa voastră cu uşurinţă şi eleganţă. Poate părea miraculos dar în acelaşi timp perfect adecvat. Nu controlul, încercarea, împingerea şi forţarea vor aduce spre voi ceea ce aveţi nevoie ci tăcuta conştientizare a adevăratelor voastre nevoi, onestitatea cu care le faceţi faţă şi curajul vostru de a crede şi de a renunţa. Onorarea dorinţelor inimii voastre cu o asemenea focalizare şi capitulare va aduce realitatea suficienţei către voi.     

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.