sâmbătă, 8 martie 2014

Conștientizarea Esenței Energiei

Înaltul Consiliu de pe Orion


Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Încă o dată ne face o foarte mare bucurie să ne conectăm cu fiecare dintre voi pentru a vă împărtăși mesajele de acolo unde noi ne aflăm pentru a vă ajuta și a vă ghida pe calea voastră spre o nouă realitate, un nou timp, o nouă experiență în întruparea voastră.

Mesajul de astăzi este despre conectarea cu esența energiei voastre. Mult mai simplu spus, este vorba despre conectarea cu esența voastră. Așa cum mulți dintre voi știți, și cum oamenii voștri de știință au dovedit în multe, multe feluri, esența a Tot Ceea Ce Este are aceeași semnătură energetică. Puteți reduce absolut totul din felul în care voi experimentați lumea la aceeași energie. Felul în care voi experimentați lumea are legătură cu diferențele vibraționale care vă dau contrastul de a vă experimenta pe voi înșivă ca pe o ființă fizică, copacii, plantele, ceilalți oameni, planeta însăși, clima, sau orice altceva. Totul este o rezonanță vibrațională care se manifestă în diferite forme pentru a vă oferi o varietate de experiențe, dar sub toate acestea, sau chiar mai profund decât toate acestea, mai vast decât toate acestea, se află aceeași energie a Esenței.

Vă invităm astăzi să începeți să vă deschideți mintea ideii și să trăiți în realitatea că energia este aceeași în toată creația. Absolut toată! Nu există nici o diferență. Atunci când sunteți în momentele voastre de liniște, când meditați, atunci când intrați în stări de conectare mai profundă și căutați acea Sursă de Energie din voi, vă rugăm ca, în aceste momente, să simțiți și să vă deschideți ideii precum și să experimentați faptul că energia este în totalitate aceeași în esența ei. Pe măsură ce vă jucați cu această idee în meditațiile voastre, vă jucați cu această idee în explorările voastre, în întrebările voastre despre viață și univers, ea va deschide câmpul vostru astfel încât să fiți capabili să experimentați această esență a energiei. Și în același timp viteza vibrației la care voi experimentați viața va începe să se schimbe. Ce înseamnă acest lucru?  Cele mai dense vibrații ale voastre vor începe să fie din ce în ce mai afectate de conștientizarea voastră conștientă a esenței energiei voastre.  

Avem mult mai multe să vă învățăm și să vă împărtășim despre acest lucru mai târziu, dar acum ceea ce noi vrem este ca voi să înțelegeți și să începeți să vă conectați conștient cu esența energiei voastre. Nu trebuie să fie un ”mod” de a face acest lucru. Nici nu trebuie să fie vreo ”învățătură” legată de aceasta. Este suficientă ideea că vă deschideți mintea și câmpul energetic pentru a începe, prima dată, să trăiți în această conștientizare, iar apoi, peste o vreme, într-o conexiune mai puternică cu realitatea că esența energiei este aceeași, indiferent de locul în care vă aflați sau de ceea ce se întâmplă.

Și cu aceasta voi puteți începe să trăiți în adevărul energetic viitor de a trăi în Unitate, de a trăi lucrând cu aceste energii printr-un flux, prin Unitatea în care ați depășit o grămadă de gânduri și multă acțiune; ați depășit nevoia de a face eforturi prin intermediul lucrurilor. Pentru că în loc să vedeți densitatea ca o realitate energetică voi v-ați conectat cu esența energiei care este totul, care curge liber. Începeți să trăiți în afara constructelor realității mai dense în care voi trăiți, în care existați, și în care Sufletul vostru a ales să fiți.

În același timp voi puteți începe să învățați să transcendeți și să lucrați cu această esență a energiei pe măsură ce o recunoașteți, ce o simțiți, ce o experimentați, pe măsură ce începeți să vedeți cum vălul dintre diferitele nivele de densitate începe să cadă.

Vă lăsăm cu această idee pentru ca voi acum să explorați conceptul conștientizării voastre legate de această esență a energiei care este totul. Vitezele vibraționale diferite care există în interiorul esenței energiei sunt cele care vă permit să experimentați lumea voastră în felul în care o faceți în acest plan, cu toate acestea, pe măsură ce începeți să vă conectați cu ea în forma sa cea mai pură, în forma în care ea se mișcă în mod natural și liber, puteți începe să experimentați acest lucru și în viața și în realitatea voastră.

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.