miercuri, 12 martie 2014

Moștenirea Atlantidei


Mesaj de la Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,
EU SUNT Jeshua. Eu stau înaintea voastră şi vă trimit energia şi iubirea mea.
Aş dori să fie un sprijin pentru voi în aceste vremuri dificile.

Această perioadă de tranziţie de pe Pământ aduce multe lucruri vechi la suprafaţă. Energii vechi din vremuri de mult apuse ies la iveală, din vremuri în care aţi fost întrupaţi, şi aţi avut vieţi în care aţi experimentat mult. Toate aceste straturi vechi reapar acum.

Aş dori astăzi să vă vorbesc despre aceste vremuri străvechi, pentru a vă aduce o înţelegere mai profundă despre voi înşivă, cine sunteţi aici-şi-acum. Sunteţi fiinţe bătrâne, antice, care poartă în interiorul lor o mare experienţă. Aţi făcut călătorii lungi prin timp şi spațiu, şi nu doar pe planeta Pământ.


Vă rog să mă lăsaţi să vă port către începuturi. Nu a existat niciodată un început, dar de dragul acestei poveşti, Am să vorbesc de un început în timp, deoarece acolo a fost punctul de pornire pentru marele ciclu de vieți în care sunteți prinși acum.

Am să pornesc de la momentul naşterii voastre ca suflet individual, ca un "Eu"  separat. "Individualitatea", care vă este atât de familiară acum, a fost un fenomen cu totul nou în univers. Faptul de a fi separaţi şi individuali, v-a permis să strângeţi o multitudine de experiențe, şi da, şi iluzii de asemenea. Dar asta nu le face mai puţin valoroase. Tocmai aceasta este a fi un "eu", să fii separat de întreg şi să te confrunţi cu iluziile care o însoţesc, iluzii pe care le poţi descoperi ce nu sunt. Puteţi descoperi o iluzie şi să o experimentaţi de la interior spre exterior. La început, acest lucru nu a fost posibil. La început, a fost doar UNA şi nimic în afară de ea, ca un ocean nediferenţiat de iubire şi unitate. Încercaţi şi experimentaţi teama şi ignoranţa de acolo!

Prin a fi vulnerabili şi predispuşi la iluzie, voi adunaţi o cantitate enormă de experienţă, care vă permite să înţelegeţi cu adevărat ce înseamnă unitatea, ce înseamnă iubirea la nivel de experienţă. Veţi înţelege ce este iubirea, dar nu ca un concept abstract, ci prin a o trăi, forţa creatoare care vă pune în mişcare şi care vă umple inima şi spiritul cu un profund sentiment de bucurie şi satisfacţie. Acesta este scopul final al călătoriei voastre, întoarcerea Acasă pe care o doriţi: a fi tu–precum-Dumnezeu pentru a experimenta unitatea ca un "eu". Voi nu vreţi să renunţaţi la "individualitate". Prin intermediul conexiunii "Eu-lui" vostru cu întregul, experimentaţi cea mai profundă bucurie şi îi adăugaţi amprenta voastră energetică unică pentru întreaga creaţie. Tu-precum-Dumnezeu adaugă ceva nou şi preţios creaţiei.

Vă cer să ne întoarcem la momentul în care acest "a fi un Eu " a luat formă pentru prima dată. Înapoi când eraţi, sau aţi fost creaţi ca îngeri. Puteţi simţi tandreţea şi inocenţa acelei energii originale, în îndepărtatul început în care aţi fost primul "turnat", destinat să cunoască "forma". Dintr-o dată aţi fost un "tu", distinct şi separat de ceilalţi din jurul vostru şi aţi trăit miracolul de a fi un individ. Aţi fost încă atât de aproape de sursa de lumină divină care v-a umplut de iubire şi v-a învăluit în bucurie şi creativitate. A fost o dorinţă incredibilă de a experimenta în voi, de a şti, de a simţi pentru un moment  și de a crea. Vă rog să mergeți în interiorul vostru un moment, și să vedeți dacă puteți simți adevărul: că sunteţi un înger, în cea mai adâncă parte din voi ...

Am să fac acum un salt mare în timp, ca să pot să vă dau o prezentare generală a acestei istorii extinse. Ne întoarcem la începuturile planetei Pământ. Ați fost prezenți acolo, sunteți mai bătrâni decât existența Pământului ca planetă fizică. Nașterea voastră ca o primară Eu-conştiinţă, a avut loc cu mult mai devreme decât naşterea Pământului.

Acum, imaginaţi-vă că aţi contribuit la dezvoltarea vieţii pe Pământ. Încet, viaţa a evoluat pe Pământ, prin prezenţa unor elemente materiale care au oferit o gamă largă de posibilităţi conştiinţei pentru a se întrupa în forme sau organisme materiale: minerale, plante, şi mai târziu, animale. Şi aţi fost profund implicaţi în acest proces de creaţie. Cum?

Aţi fost îngerii şi devaşii care au susţinut şi alimentat regnul vegetal, cei care cunoşteau îndeaproape "ţesătura vieţii" pe Pământ  şi care l-au îngrijit profund. De asemenea, aţi înconjurat formele de viaţă animală cu iubire, atenţie şi cu hrana eterică.

Amintirile pe care le aveţi despre "paradis" sau Grădina Edenului, a unei naturi perfect echilibrate, în care aţi fost îngrijitori şi păstrători ai vieții, provin din aceste timpuri străvechi. Nu erați încă întrupați atunci, dar pluteați între tărâmul eteric și tărâmurile fizice. Erați îngeri în pragul nașterii voastre în materie. 

Amintiţi-vă de inocenţa acelor timpuri, amintiţi-vă cum era să fiţi acest înger-deva-conştiinţă şi cât de tandru aţi iubit Pământul şi toate manifestările vieţii de aici. Simţiţi aspectul copilăresc al conştiinţei voastre de pe vremea aceea. Eraţi ca şi copiii care se joacă în paradis, întotdeauna pregătiţi de aventuri, glumind tot timpul, râzând, experimentând bucuria de a vă exprima liber într-un mediu sigur. În ciuda caracterului vostru jucăuş, voi aţi venerat legile călăuzitoare ale vieţii şi nici nu v-aţi fi gândit să trataţi formele de viaţă altfel decât cu o profundă duioşie şi respect.

Deci, într-un fel aţi fost părinţii vieţii de pe Pământ. Aceasta explică de ce puteţi fi atât de şocaţi de tulburarea naturii prin tehnologiile moderne, şi în general de abuzarea forţelor naturii. De ce vă afectează aşa? Este pentru că ați îndrăgit și hrănit aceste energii chiar de la începuturi. Prin esenţa voastră sunteţi conectaţi la ele, la Pământ şi la multele sale forme de viaţă, aşa cum este un părinte la copilul lui şi un creator la creaţia sa. Şi întorcându-ne înapoi, când eraţi îngeri şi aţi cultivat viaţa pe Pământ, nu ştiaţi de ce o faceţi. Aţi acţionat ca nişte copii care s-au simţit atraşi de o altă aventură, fiorul  noului, şi v-aţi lăsat pur şi simplu ghidaţi de ceea ce simţeaţi că-i vesel şi interesant pentru voi. V-aţi plantat energia oriunde v-aţi simţit bineveniţi.

Astfel, aţi ajutat la crearea paradisului pe Pământ: splendoarea vieţii, abundenţa regnului vegetal și animal, diversitatea și  dezvoltarea neîngrădită a tuturor formelor de viaţă.
Vă rog să vă concentraţi pe această imagine pentru un moment ... .... amintiţi-vă cine sunteţi.

Chiar dacă vi se pare prea grandios atunci când vă spun acest lucru, permiteţi-vă să vă imaginaţi că aţi făcut parte din el, că ați fost prezenți ca îngeri în această Grădină a Vieții, jucăuşi, nevinovaţi, susţinând şi cultivând viaţa.

Ieşirea din paradis – Prima cădere în experienţă

Multe evoluţii au avut loc pe Pământ în timpul milioanelor de ani, care sunt greu de descris într-o formă scurtă. Dar, la un moment dat în timp, aventura voastră fericită în Grădina Edenului a fost deranjată de o influenţă din afară, influenţă care ar putea fi numită "rea" sau "întunecată".

Din alte dimensiuni din univers au sosit fiinţe care au început să se amestece în viaţa de pe Pământ. Scopul lor a fost să-şi exercite puterea şi influenţa asupra vieţii de pe Pământ. Aceasta s-a întâmplat, interferenţa puternicelor energii întunecate care au apărut de nicăieri din punctul vostru de vedere, v-au şocat profund sinele voastre angelice. Voi nu eraţi  pregătiţi. Acesta a fost primul vostru contact cu "răul" şi v-a zguduit lumea din temelii. Pentru prima dată aţi experimentat cum este să nu te mai simţi în siguranţă. Aţi început să cunoaşteţi "emoţiile umane": frica, șocul, furia, dezamăgirea, durerea, indignarea: ce este asta, ce se întâmplă aici??!

Simţiţi cum umbra a căzut peste voi la prima întâlnire cu întunericul, partea întunecată a dualităţii. Încet, setea de putere, care v-a şocat şi v-a îngrozit, a început să vă domine. Acest lucru s-a putut întâmpla pentru că aţi simțit indignare şi ultraj faţă de atacatori şi aţi vrut să apăraţi şi să protejaţi Pământul împotriva acestei invazii străine.

Vorbesc de o influenţă extraterestră, o anumită rasă ca să spun aşa, a cărei origine nu este importantă pentru povestea noastră. Ceea ce contează este că voi aţi absorbit o parte din energia acestor fiinţe şi, astfel, aţi suferit o cădere. Nu vorbesc de Căderea biblică, aşa cum această expresie este asociată cu păcatul şi cu vina, ci de o cădere în experiență, în întuneric, ceea ce a fost într-un anumit sens "predestinat", deoarece voi eraţi parte din lumea dualităţii. Prin a fi un "Eu", prin experimentarea separării de unitate, în interiorul vostru s-au născut seminţele dualităţii. Face parte din logica creaţiei ca voi să exploraţi toate extremele dualităţii, fiind în ea.

Treptat aţi devenit şi voi războinici, dorind puterea de a vă proteja "teritoriul". O nouă etapă a început în istoria voastră, în care v-aţi prins în diferite războaie şi lupte galactice. Vă rog ca pentru un moment să simţiţi acest lucru, căderea voastră din energia jucăuşă a  îngerului-copil în energia dură şi furioasă a războinicului galactic. Vorbim de perioade lungi de timp. Poate părea colosal şi de nepătruns ca voi să fi trecut prin toate astea, dar am să vă rog să vă lăsaţi imaginaţia să călătorească cu mine o perioadă de timp.

V-aţi prins într-o luptă aprigă şi mare. O parte din literatura ştiinţifico-fantastică familiară vouă, descrie toate acestea şi este de fapt inspirată de evenimente reale dintr-un trecut îndepărtat. Nu este pură ficţiune. Multe s-au întâmplat cu adevărat şi aţi fost profund implicaţi. V-aţi pierdut pe voi înşivă în lupta pentru putere, iar în timpul acestei etape din istoria voastră aţi experimentat energia ego-ului.

Am vorbit despre acest lucru în seria Lucrătorii în Lumină (publicată pe acest site), şi acum aş dori să fac un salt imens şi să vă spun care a fost următoarea etapă importantă.

După  mult, mult timp, aţi obosit să mai luptaţi. V-a fost de ajuns. Aţi devenit trişti şi osteniţi de luptă, şi un fel de dor de casă s-a strecurat în inimile voastre. Aţi fost mult timp obsedaţi de războaiele şi conflictele în care aţi fost implicați. Iluzia puterii poate exercita o influenţă hipnotică asupra unei minţi neantrenate, naive. Aţi fost naivi şi neantrenaţi atunci când aţi experimentat prima oară căderea în întuneric.

Dar apoi, la un moment dat, în interiorul vostru a avut loc o trezire. O vagă amintire a vremurilor petrecute în Paradis s-a stârnit în minţile şi inimile voastre, reamintindu-vă de bucuria şi inocenţa pe care le-aţi cunoscut odată. V-aţi dorit să vă puteţi întoarce înapoi acolo şi nu v-aţi mai dorit să mai luptaţi. Se poate spune că energiile ego-ului au ajuns a fi vlăguite în voi, prin experimentarea lor completă. Aţi cunoscut toate laturile luptei, întreaga gamă de emoţii care însoţesc victoria şi înfrângerea, controlul şi capitularea, fiind şi criminal şi victimă. Aţi devenit deziluzionaţi de putere şi aţi descoperit că puterea nu v-a dat ceea ce v-a promis: iubire, fericire, împlinire. V-aţi trezit din somnul hipnotic şi aţi tânjit după ceva nou.

Când aţi ajuns să vă ridicaţi deasupra energiei de luptă, şi v-aţi conectat la energia inimii, aţi fost din nou naivi și ”neatrenați”. Aţi fost ca nişte copii care şi-au iţit capetele peste zidul unei ţări cu desăvârşire nouă, în care forţele conducătoare nu au fost cele de luptă sau de putere, ci cele de iubire şi de comunicare. Aţi urmat chemarea sufletului vostru şi aţi sărit zidul. Şi aţi început să vă cunoaşteţi din nou unii pe ceilalţi şi să vă recunoaşteţi reciproc ca suflete pereche, membri ai aceleiaşi familii. Odată v-aţi jucat împreună ca îngeri în Grădina Edenului.

Membrii  familiei Lucrătorilor în Lumină, care fac parte din acelaşi val de suflete născute deodată, se ridică unul pe altul din nou şi se simt atraşi de o chemare comună, o misiune comună. Aţi ştiut că trebuia să faceţi ceva pentru a face un pas major spre conştiinţa inimii, revenirea în Paradis, ceea ce se întâmplă de fapt pentru voi acum. Aţi simţit că aveţi din nou relaţii cu Pământul, dar de data aceasta ca fiinţă umană, încarnat într-un corp uman, pentru a experimenta din interior ceea ce s-a întâmplat pe Pământ din cauza războaielor galactice şi abuzului vostru de putere.

În lupta voastră pentru putere, Pământul a fost întotdeauna punctul focal al atenţiei. Multe partide galactice s-au luptat pentru dominaţia pe Pământ şi acest lucru a afectat negativ Pământul, toată viaţa de pe el şi sufletul colectiv al evoluției umanităţii. Motivul pentru care Pământul a fost un obiectiv atât de important pentru toate aceste părţi aflate în conflict nu este atât de uşor de explicat. Pe scurt, Pământul este punctul de plecare a ceva nou: este un loc care aduce împreună multe dimensiuni şi realităţi diferite şi constituie, prin urmare, o răscruce de drumuri către viitor. Foarte multe energii se întâlnesc şi se amestecă între ele pe Pământ - în plante, animale şi în special în regnul uman. Acest lucru este foarte special. Atunci când aceste energii vor putea coexista paşnic împreună, aceasta va aduce o explozie uriaşă de lumină în întregul cosmos. Acesta este motivul pentru care Pământul joacă un rol-cheie şi pentru care a fost în centrul marii Bătălii. 

Aţi fost odată parte din această luptă, ca atacatori, încercând să manipulaţi viaţa şi conştiinţa pe Pământ într-un mod destul de agresiv. Aceasta a cauzat prejudicii fiinţei umane aflate în curs de dezvoltare. Omenirea a fost atunci în stadiul copilăriei sale, "stadiul inocenţei". Omenirea a fost "locuită" de suflete care erau dintr-un val de naştere diferit de al vostru. În seria Lucrătorii în Lumină i-am numit "suflete Pământ". Au fost un grup de suflete mai tinere decât aţi fost voi, care s-au manifestat pe Pământ, de timpuriu şi care au avut de a face cu manipulările extraterestre din afară şi care au restrâns capacităţile fiinţei umane. Forţele extraterestre au proiectat energiile de teamă și inferioritate în conștiința tânără și deschisă a oamenilor. Acest lucru le-a permis să obţină controlul asupra lor.

Mă întorc acum la decizia voastră de a vă încarna pe Pământ ca  fiinţă umană. Aţi avut două motive. În primul rând, ați simțit în voi că sunteţi pregătiţi pentru o schimbare şi transformare interioară. Aţi vrut să vă eliberaţi de atitudinea bătăioasă a ego-ului şi să creşteţi spre un alt mod de "a fi". Nu ştiaţi exact ce înseamnă, nu puteaţi să înţelegeţi pe deplin încă, dar aţi simţit că încarnarea pe Pământ v-ar oferi exact provocările şi posibilităţile  de care aveaţi nevoie.

În al doilea rând, aţi ştiut că  trebuie să aplanaţi ceea ce s-a întâmplat pe Pământ, parţial din cauza a ceea ce voi aţi făcut. Cumva aţi simţit că, iniţial, aţi avut o legătură profundă cu Pământul, o legătură bazată pe iubire şi respect reciproc şi care a ajuns să fie coruptă atunci când v-aţi lăsat implicaţi în războiul şi lupta pentru acest Pământ adevărat. Cele două. Extreme ale voastre, de înger-copil şi războinic călit, era necesar să fie aduse împreună şi transformate, şi ce loc putea fi mai potrivit pentru asta decât Pământul? V-aţi simţit profund conectaţi la această planetă şi aţi simţit, de asemenea, o "obligaţie karmică" de a îmbunătăţi condiţiile de pe Pământ.  Aţi dorit să schimbaţi şi să ridicaţi nivelul de conştiinţă de pe Pământ. Deci, aţi devenit "Lucrători în Lumină".

V-aţi încarnat pe Pământ în timpul Atlantidei.

Atlantida – A doua Cădere în Experienţă

Atlantida a fost o civilizaţie care a existat într-un timp cu mult mai îndepărtat decât familiara epocă istorică. Atlantida a luat fiinţă treptat cu aproximativ 100.000 de ani în urmă şi s-a încheiat cu aproximativ 10.000 de ani în urmă. Începutul a fost chiar anterior celor 100.000 de ani. Atlantida evolua treptat atunci când rasele extraterestre au început să ”invadeze” Pământul prin încarnarea în corpuri umane. În general aceste suflete au avut un nivel ridicat de dezvoltare mentală. La acea dată, societăţile şi comunităţile de pe Pământ erau în mare parte alcătuite din suflete Pământ, erau aşa zisele "societăţi primitive".

Şi înainte de Atlantida au fost multe influenţe extraterestre pe Pământ de la tărâmurile galactice care au trimis forme gând pe Pământ în diferite moduri. Formele gând sunt energii care se conectează omului la nivel eteric sau auric şi astfel îi influenţează gândurile şi emoţiile. Acest lucru se întâmplă în mod continuu în timp ce absorbiți ideile și credințele prin educație şi societate. Acestea vă înconjoară ca o ţesătură infecţioasă. Dar se poate întâmpla, de asemenea, și prin ”nivelele astrale " care vă înconjoară. Formele gând proiectate către voi de către războinicii galactici au fost în general de control şi de manipulare, dar ele au fost de asemenea influenţate mereu de lumină şi blândeţe. Omul însuşi este cel care decide ceea ce el permite şi ce nu. La un moment dat, partidele galactice au dorit să aibă o influență mai profundă pe Pământ şi au avut ocazia de a locui efectiv în corpuri umane, pe scurt să se încarneze pe Pământ. Spiritul Vieţii le-a deschis această posibilitate deoarece se încadra în calea lor de dezvoltare interioară. Aţi fost una dintre aceste părți. În literatura voastră spirituală, oamenii care provin din aceste tărâmuri galactice sunt adesea menționați ca ”oameni stelari” sau "seminţe stelare".

Atlantida a fost rezultatul unei împreunări, a unei mixturi de societăţi Pământene native şi de afluxul de suflete care au venit "din afară". Voi, valul de suflete Lucrători în Lumină, v-aţi încarnat pe Pământ deoarece aţi dorit să aduceţi schimbare şi progres şi pentru că aţi vrut ca voi înşivă să evoluaţi de la o conştiinţă bazată pe ego la o conştiinţă bazată pe inimă.

Când aţi ajuns, la început v-aţi simțit foarte neîndemânatici şi inconfortabil să fiţi în interiorul corpurilor fizice umane. Să trăiţi într-o materie fizică atât de densă v-a dat un sentiment de opresiune şi de întemniţare, deoarece eraţi obişnuiţi să folosiţi organisme mult mai fluide şi volatile care posedau o putere psihică mult mai mare. În dimensiunile cu un spectru de frecvenţe mult mai înalte (sau mai puţin dense material), psihicul vostru avea o influenţă directă, mult mai mare asupra mediului material. Prin simpla gândire la, sau dorind ceva, aveaţi posibilitatea să creați sau să atrageți imediat spre voi aceste planuri. Mintea voastră a fost folosită pentru a crea mult mai repede decât a fost posibil pe Pământ. Am putea spune că timpul de reacţie pe Pământ este mult mai lent. Deci, când aţi ajuns aici pentru prima dată, aţi avut senzaţia că sunteţi cumva blocaţi într-un corp solid şi ferm şi că nu sunteţi în siguranţă, din moment ce dorința şi aspiraţia voastră nu se mai materializează atât de uşor şi influenţa voastră asupra propriei voastre vieţi şi a circumstanţelor pare a fi destul de limitată.

Deci eraţi confuzi atunci când aţi ajuns aici. În acelaşi timp, voi aţi avut abilităţile mentale extrem de antrenate, abilităţi care au fost dezvoltate în timpul vieţilor voastre galactice anterioare. Pentru a trimite formele gând şi a le proiecta asupra altor fiinţe vii,  impune ca voi înşivă să aveţi ceva putere psihică. Mintea voastră a fost ca un set de cuţite ascuţite, care a trebuit să-şi dovedească valoarea într-un mediu cu totul diferit. Capacitățile voastre mentale antrenate erau aptitudini vechi şi, din cauza unui sentiment de alienare şi asuprire pe care l-aţi experimentat pe Pământ, instinctiv, aţi încercat să vă găsiţi calea aici prin folosirea acestora. Astfel aţi început să vă exercitaţi puterile mentale pe Pământ. Iniţial, intenţia voastră a fost să vă conectaţi cu realitatea Pământului prin inimă. Înainte de a vă încarna, aţi ştiut că, în ciuda puterilor voastre analitice şi psihice formidabile, baza inimii voastre este asemeni unui pământ necultivat şi are nevoie de seminţe, mici răsaduri de lumină. Cu toate acestea, voi aţi "uitat"  acest lucru atunci când aţi plonjat în realitatea Pământului şi conştiinţa voastră a fost acoperită cu vălul uitării.

Pe Pământ, aţi avut de a face cu sufletele Pământ, care locuiau acolo ca fiinţe umane, şi pe care nu le-ați înțeles bine. Ați crezut că sunt fiinţe instinctive şi barbare. Nu aţi înţeles modul lor direct, spontan de exprimare a emoţiilor. Ei au fost primitivi în ochii voştri, au fost acordaţi la emoţiile şi instinctele lor mai mult decât la mintea lor. Voi aţi avut abilităţi şi înzestrări diferite faţă de dispoziţiile naturale ale oamenilor de pe Pământ.

Chiar dacă frecvent v-aţi născut şi aţi crescut ca şi copii ai lor (atunci când v-aţi născut din părinţi suflete Pământ), treptat s-a dezvoltat un decalaj social între voi şi ei. Din cauza abilităţilor mentale superioare, aţi dezvoltat tehnologii care au fost necunoscute până atunci. Acest lucru s-a întâmplat lent şi natural. Vorbim de mii, chiar zeci de mii de ani ca timp.

Fără a intra în detaliile acestui proces, vreau să vă rog să simţiţi esenţa a ceea ce s-a întâmplat acolo. Puteţi să vă imaginaţi că aţi făcut parte din asta? Vă puteţi imagina ce trebuie să fi simţit când aţi ajuns undeva unde nu v-aţi simţit cu adevărat acasă şi să ştiţi: am planificat să fac ceva aici, dar oare ce a fost ...? Lasă-mă să văd, am anumite abilități şi competenţe la comanda mea ... ... asta mă deosebeşte de mulţi alţii din mediul meu ... ... voi face uz de aceste talente pentru a mă afirma. Aţi recunoscut acest tip de mândrie şi ambiţie din voi?  Vă puteţi aduceţi aminte că au fost ale voastre? Aceasta este o energie atlanteeană tipică.

Treptat, o nouă cultură a luat fiinţă pe Pământ, o civilizaţie care a adus o dezvoltare tehnologică fără precedent şi care a afectat toate straturile societăţii. Aş dori să spun un pic mai multe despre tipul de tehnologie care s-a dezvoltat în Atlantida. Ceea ce voi ca "oameni stelari"  vă aminteaţi încă puternic, în ciuda vălului uitării, a fost că puteți influența realitatea materială, utilizând puterea minţii voastre, în special cel de-al treilea ochi. Al treilea ochi este centrul energetic (chakra) al intuiţiei şi conştientizării psihice şi este situat în spatele celor doi ochi fizici.

Puterea celui de-al treilea ochi vă era încă foarte familiară în aceste prime încarnări, ca o a doua natură pentru sufletul vostru. Aţi ştiut "cum lucrează". Ştiaţi că materia (realitatea fizică), are o formă de conştiinţă, este conştiinţă într-o anumită stare de a fi. Prin această intuiţie esenţială a unităţii conştiinţei şi a materiei, poţi influenţa şi forma, materia, făcând contactul lăuntric dintre conştiinţă şi bucata de materie. În acest fel, voi puteți muta literalmente materia, manipulând-o prin minte. Ştiaţi un secret care a fost uitat în vremurile mai recente.

În prezent, vedeţi materia (realitatea fizică), ca separată de conştiinţă (minte). Influenţaţi de ştiinţa modernă, aţi uitat că toate fiinţele sunt însufleţite: tot ceea ce există are o formă de conştiinţă cu care vă puteţi conecta şi coopera într-un mod creativ. Această cunoaştere a fost naturală pentru voi în acele timpuri străvechi. Dar, în timpul Atlantidei, atunci când centrul inimii voastre nu a fost trezit pe deplin, al treilea ochi a fost controlat în principal de centrul voinţei sau ego-ului (plexul solar sau chakra a treia). Aţi stat în faţa unei porţi către o realitate interioară nouă, realitatea conştiinţei bazate pe inimă, dar din cauza şocului de a fi scufundaţi în realitatea densă de pe Pământ, inspiraţiile voastre tandre şi curate s-au pierdut temporar. Aţi permis să fiţi conduşi greşit de folosirea excesivă a voinţei amestecată cu puterea celui de-al treilea ochi. Aţi tins să faceţi lucrurile mai bine pe o scară mai largă ("lucrul în lumină"), dar aţi făcut-o într-un mod egoist, cu o atitudine autoritară faţă de sufletele Pământ şi natură.

În apogeul Atlantidei au existat multe posibilităţi şi tehnologia a fost extrem de avansată, în unele zone chiar mai mult decât tehnologia actuală, deoarece puterea telepatică şi manipularea psihică au fost mult mai bine folosite şi înţelese. Instantaneu comunicarea telepatică putea avea loc între diferite persoane, la mare distanţă una de cealaltă. Era posibil să vă părăsiţi conştient corpul şi să călătoriţi peste tot. Comunicarea cu civilizaţiile extraterestre a fost continuă şi efectivă.

Multe au devenit posibile în timpul Atlantidei, dar şi multe au mers mai rău decât mai bine. În general, a fost o divizare între elita politico-spirituală şi "oamenii obişnuiţi", care au fost predominant suflete Pământ. Ei au fost priviţi ca fiinţe inferioare, mijloc pentru atingerea unui scop, şi care au fost efectiv folosiţi pentru experimente genetice ca parte din ambiţia Atlanteană de a manipula viaţa la nivel biologic, astfel încât să poată fi create cât mai multe forme  superioare de viaţă.

Un aspect pozitiv al societăţii Atlanteene, apropo, a fost egalitatea dintre bărbaţi şi femei în timpul acestei perioade. Lupta pentru putere dintre bărbat şi femeie, în care femeile au fost oprimate groaznic în ultima etapă, nu a făcut parte din Atlantida. Energia feminină a fost respectată pe deplin, mai ales din cauza faptului că ea este direct legată de puterea celui de-al treilea ochi (intuiţie, clarviziune, putere spirituală).

Acum vreau să vă duc la căderea Atlantidei. Energiile care au acţionat acolo sunt cele cu care încă încercaţi să vă împăcaţi. Aţi fost profund implicaţi în ceea ce a mers prost în această etapă. În Atlantida, aţi trăit din centrele voinţei şi al celui de-al treilea ochi. Energia inimii voastre nu a fost deschisă în mod pregnant. La un moment dat, v-aţi îndrăgostit de posibilităţile propriei voastre tehnologii şi de ambiţia de a crea mai multe forme superioare de viaţă. Aţi aplicat ingineria genetică şi aţi experimentat pe mai multe forme de viaţă şi aţi fost incapabili să înţelegeţi, să simţiţi că aţi fost lipsiţi de respect faţă de Viaţă în acest fel. Cei pe care aţi experimentat nu au putut conta pe simpatia şi compasiunea voastră.

Energia prezentă în această etapă a perversiunii din civilizaţia Atlanteană a revenit în special în secolul 20 sub forma regimului Nazist din Germania. Experimentele crude şi atitudinea generală de răceală clinică faţă de "formele de viaţă inferioare", a fost o parte substanţială a acestui regim. Lipsa de compasiune şi empatie afişate faţă de cele săvârşite, lipsa de emoţie şi modul mecanic de "a avea de-a face" cu victimele, a fost similar cu atitudinea Atlanteană. Acest fapt vă umple acum cu un profund sentiment de groază. Aţi văzut şi simţit cealaltă parte a acesteia, partea victimei, în vieţile care au urmat Atlantidei.

Dar în timpul Atlantidei, aţi fost atacatorul. De acolo a urmat o anumită "karmă". Atlantida este cheia voastră către "vieţile atacatorului", către partea voastră întunecată. Vă spun acest lucru, nu ca să vă fac să vă simţiţi ruşinaţi sau vinovaţi, absolut deloc. Noi toţi suntem parte a acestei istorii, jucând în diverse roluri şi deghizări, iar aceasta este ceea ce înseamnă a fi în dualitate. Înseamnă a experimenta şi a juca toate rolurile imaginabile, de la foarte luminoase la foarte la  întunecate. Dacă îţi îngădui să-ţi cunoşti partea ta întunecată, dacă poţi accepta că ai jucat şi rolul criminalului, vei fi mai echilibrat, mai liber şi mai plin de bucurie. De aceea vă spun acest lucru.

La un moment dat, evoluţiile tehnologice pe care voi - şi alte grupuri de suflete – le-aţi continuat, au avut un impact atât de mare asupra naturii, încât sistemele ecologice de pe Pământ au fost perturbate. Căderea Atlantidei nu a avut loc dintr-o dată. Au fost multe semne de avertizare - semne făcute de natură - dar când acestea nu au fost luate în seamă, au avut loc catastrofe naturale enorme care au potopit şi distrus civilizaţia Atlantidei.

Cum v-a afectat la nivel interior? A fost o experienţă şocantă, o experienţă traumatizantă, a fost o altă cădere, o a doua Cădere în adâncul Experienţei.

În timpul încarnării voastre pe Pământ, aţi pierdut în cele din urmă legătura cu energia  inimii pe care aţi căutat-o în afara voastră. Mai puternic ca oricând, după căderea Atlantidei aţi realizat că adevărul nu a fost găsit în controlarea vieţii, chiar dacă scopul pare nobil. Atunci aţi început cu adevărat să vă deschideţi către vocea inimii, care vă spune că acolo există o înţelepciune care lucrează prin intermediul Vieţii însuşi, care nu are nevoie de gestionare sau de control. În însuşi fluxul vieţii, în fluxul inimii şi sentimentelor, există o înţelepciune cu care vă puteţi acorda, sau la care vă puteți alinia, prin ascultare şi capitulare. Nu este o înţelepciune creată de cap sau de către voinţă, este o înţelepciune care vine să permită într-o lumină mai înaltă, glasul iubirii.

Această cunoaştere mistică, care este însoţită de un sentiment de umilinţă şi capitulare, încet, încet aţi început să o simţiţi din interior. Dar chiar şi atunci, încă nu a fost timpul perfect pentru trezirea plină de bucurie a energiilor inimii. O umbră a căzut peste voi în timpul Atlantidei, umbra de a fi afectat negativ alte fiinţe. Efectele acestei fapte au trebuit să fie profund simţite şi experimentate de către voi înainte ca trezirea să poată avea loc.

Din nou am făcut un pas imens în această veche istorie şi v-am adus la momentul revenirii voastre pe Pământ, după ce Atlantida a dispărut, înghițită de valurile oceanului. Încă o dată v-aţi încarnat în corpuri umane, amintirile legate de  Atlantida au fost îngropate adânc în memoria sufletului vostru, însoţite de un sentiment de ruşine şi de îndoială de sine. Căderea Atlantidei v-a uimit şi v-a nedumerit, dar, de asemenea, v-a deschis inimile un pic mai tare.

Ce evoluţii imense au avut  loc pe o scală atât de mare de timp!

Respingerea ca Lucrător în Lumină – a treia Cădere în Experienţă

Următorul ciclu important a început cu sosirea energiei Christice pe Pământ, cel mai vizibil reprezentată de mine. Mulţi dintre voi aţi fost prezenţi atunci sau cam în acele timpuri. Cu câteva secole înainte de naşterea mea, aţi început să vă întrupaţi din nou în număr mare. O voce din inima voastră v-a atras, v-a chemat . Aţi simţit că "trebuie să fiți acolo”, că a sosit timpul ca voi să faceţi următorul pas în călătoria voastră spirituală, care este strâns legată de Pământ.

Venirea energiei Christice, venirea mea pe Pământ, a fost parţial pregătită de voi. Eu nu aş fi putut veni fără prezenţa unui strat de energie pe Pământ, care să mă primească, "să mă prindă", ca să spunem aşa. Energia voastră a oferit canalul prin care am putut ancora energia Christică pe Pământ. A fost cu adevărat un efort comun. Inimile voastre s-au deschis până la mine, la ceea ce Eu am reprezentat. La acea vreme, făceaţi parte din  acea parte a umanităţii care era cea mai deschisă pentru a primi iubirea şi înţelepciunea inimii.

O anumită smerenie a apărut în voi, în cel mai bun sens al cuvântului: o capitulare către ne-cunoaştere, către a nu dori să controlaţi sau " gestionaţi" lucruri, şi o deschidere reală către ceva nou, ceva care iese în afara puterii și controlului, ceva diferit. Şi din cauza acestei încrederi şi deschideri din inimile voastre, m-aţi putut primi.

Am fost ca o rază de lumină care cade pe Pământ, amintindu-le celor care erau pregătiţi de natura lor angelică, miezul lor divin. Aţi fost pătrunşi de mine, prin ceea ce am exprimat şi radiat către voi din miezul meu interior, iar energia Christică v-a afectat profund din acel moment, din acea viaţă pe lângă Christos şi în vieţile următoare până în prezent. În toate aceste vieți, ați încercat să aduceți energia Christică pe Pământ, răspândind-o prin învăţare și vindecarea în diferite forme. Aţi fost Lucrători în Lumină inspiraţi şi pasionaţi, şi aţi lucrat din greu pentru a aduce mai multă dreptate, echitate şi iubire pe această planetă.

În acea epocă, epoca trezirii energiei Christice, aţi fost cei care s-au opus religiilor care au fost prea ermetic organizate, metodelor autoritare de a supune oamenii. Aţi luptat pentru libertate, pentru emanciparea energiei feminine, pentru valorile bazate pe inimă într-un timp în care abia eraţi conştienţi de aceste lucruri. În ultimii două mii de ani, aţi fost luptători pentru libertate şi aţi fost respinşi şi persecutaţi pentru aceasta. Aţi fost pedepsiţi şi torturaţi pentru ceea ce eraţi şi adesea aţi sfârşit-o pe rug sau pe eşafod. Aveţi o mulţime de traume emoţionale din acest episod al istoriei.

În luptele şi rezistenţa pe care le-aţi întâlnit, s-a manifestat Atlanteana (şi galactica) karmă. Rolurile au fost inversate acum. Ați devenit victime şi aţi trecut prin adâncul singurătăţii, frică și disperare. Ați devenit intim familiarizați cu emoția profundă și dureroasă a respingerii. Aceasta a fost a treia Cădere, a treia Cădere în Experienţă, şi cea care v-a adus în inima misiunii voastre: înţelegerea că la baza unităţii stau atât lumina cât şi întunericul, de-a învăţa ce înseamnă cu adevărat iubirea. Această a treia Cădere v-a condus până în prezent, la cine sunteţi voi acum.

Astăzi, pe muchia unui nou ciclu, în aceste vremuri de transformare, sunteţi cu adevărat deschişi la semnificaţia energiei Christice. În inima voastră germinează o înţelepciune care îmbrăţişează şi transcende contrariile şi recunoaște fluxul divin în toate manifestările diferite. Iubirea voastră nu este o simplă cunoaştere abstractă, ci un flux real, pur și sincer, din inimă, care ajunge la ceilalţi şi la Pământ. Vă recunoaşteţi acum pe voi înşivă în chipul celorlalţi, chiar dacă aceştia sunt "luminoşi" sau "întunecaţi", bogaţi sau săraci, suflete Lucrători în Lumină sau suflete Pământ, oameni, animale sau plante. Iubirea încorporată în conştiinţa Christică este puntea de legătură între contrarii şi vă oferă un sentiment palpabil al interconectării cu tot ceea ce este.

Ca îngeri, aţi păzit odată paradisul pe Pământ. V-aţi rupt din această stare de inocenţă, atunci când v-aţi angajat în dansul puterii cu energiile care au vrut să vă fure paradisul. Prin aceasta, aţi abandonat domeniul spiritual şi v-ați încarnat mai adânc în realitatea materială a formei şi iluziei. Din îngeri aţi devenit războinici. Când v-aţi încarnat pe Pământ şi aţi ajuns să experimentaţi cum este să fii om, aţi fost din nou tentaţi de dorinţa de a controla lucrurile și acest lucru a dus la prăbuşirea Atlantidei şi a voastră ca războinici. Aţi venit înapoi pe Pământ pentru a experimenta dezavantajul jocului puterii, de a simţi cum este să cazi pradă agresiunii şi violenţei. Urma acestei a doua părţi a ciclului este încă în mod clar prezentă în felul vostru de a experimenta lucrurile şi toţi lucraţi din greu pentru a depăși trauma respingerii din interiorul vostru. Cu aceasta, voi v-aţi completat ciclul, aţi ajuns la punctul din care aţi început. Aţi revenit la adevărata voastră natură de înger, dar acum un înger pe deplin întrupat, cu o cunoaştere reală şi vie a extremelor luminii şi întunericului, a iubirii şi fricii. Aţi devenit un înger înţelept şi plin de compasiune, un înger uman ...

Am un mare respect pentru voi, pentru călătoria incredibilă pe care aţi făcut-o. Eu stau acum în faţa voastră ca egalul vostru. Mă aflu aici ca profesor şi ghid, dar, de asemenea, ca un frate şi un prieten. Aş dori să vă ofer iubirea și prietenia mea, nu într-un mod abstract, ci ca o energie tangibilă de compasiune şi de înţelegere. Eu ştiu cine sunteţi voi. Acum vă recunosc în înfăţişarea mea.

Sunteţi la finalul marelui ciclu al timpului, în care aţi trecut prin multe experienţe. Astăzi am vrut să vă vorbesc despre Atlantida, ca o recunoaştere a energiilor pe care le-aţi întrupat acolo, pentru a vă ajuta să intraţi într-o stare de pace şi plinătate cu voi înşivă. Energia Atlanteană este energia unei mari puteri mentale, combinată cu o distinctivă mândrie şi aroganţă. Îndrăzniţi să recunoaşteţi această "energie întunecată" în voi, îndrăzniţi să acceptaţi că aţi experimentat-o şi aţi trăit-o odată. Simţiţi că aţi fost criminalul şi făptuitorul, precum şi victima. Permiţând acest adevăr în conştiinţa voastră deschideţi poarta către cea mai mare înţelepciune pe care o puteţi primi în viaţa voastră: înţelepciunea non-judecării. Prin a fi conştienţi de partea voastră întunecată, veţi renunţa la a-i judeca pe ceilalţi, de a fi corect sau greşit, sau chiar pe voi înşivă. Toate motivele pentru a-i judeca vor cădea . Judecarea deschide calea pentru înţelegere şi compasiune. Apoi veţi începe să înţelegeţi cu adevărat ce este iubirea, ce înseamnă "lucrul cu lumina". Expresia "lucrul cu lumina" sugerează de fapt în mod fals că există un fel de luptă ce are loc între lumină și întuneric, şi că lucrătorul în lumină este cel ce bate întunericul. Dar adevăratul lucru în lumină nu este aşa ceva. Adevăratul lucru în lumină presupune că sunteţi în măsură să recunoaşteţi lumina iubirii şi a conştiinţei în tot ceea ce există, chiar dacă acestea se ascund în spatele măştilor de ură şi agresiune.

Sunteţi încă de multe ori tentaţi să emiteţi judecăţi cu privire la realitatea de pe Pământ, de exemplu privind modul în care lucrează politica sau modul în care oamenii tratează mediul. Este uşor să spui că totul este greşit şi să te simţi un străin pe acest Pământ, înstrăinat şi fără casă. În astfel de momente încercaţi să intraţi în contact cu energia criminalului din interiorul vostru. Permiteţi-vă să accesaţi energia Atlanteană, care este încă acolo în memoria sufletului vostru, și simțiți că şi voi aţi fost la fel, şi chiar şi aşa a fost bine. Toate "căderile voastre în experienţă" în cele din urmă vă duc la un ciclu complet şi vă deschid inima către esenţa creaţiei lui Dumnezeu: iubire, creativitate, inocenţă. Voi, cei care aţi experimentat extremele întunericului şi luminii, tot timpul de-a lungul călătoriei voastre n-aţi fost altceva decât un copil inocent din paradis, înzestrat cu un spirit al sincerităţii, cu o curiozitate îndrăzneaţă şi poftă de viață. În această călătorie, aţi putut învăţa numai din experienţă. "Căderile în experienţă" nu ar fi putut fi evitate, deoarece ele au fost mijloacele de a ajunge la ceva nou şi mai împlinitor. Esenţa călătoriei voastre este să ajungeţi la înțelepciune prin experiență. Prin urmare, vă rog să recunoaşteţi şi să cinstiţi curajul acestui înger-copil care aţi fost. Priviţi-i vitalitatea, curajul, şi perseverenţa în a se aventura în necunoscut, şi apoi simţiţi-vă propria voastră inocenţă, chiar şi în cele mai întunecate părţi ale voastre.

Vă cer să vă respectaţi pe voi înşivă, inclusiv partea întunecată din voi. Doar simţiţi puterea şi conştiinţa de sine a energiei Atlanteene pentru un moment. Există de asemenea o latură pozitivă în ea. Aţi fost talentaţi în multe feluri. Invitați acea energie în voi, aici şi acum. Permiteţi sentimentului de respect de sine şi de autoconducere să revină la voi și  iertaţi-vă pentru atrocităţile care au avut loc în trecut. Da, aţi provocat durere altora, acolo aţi fost agresorul ... ... dar simţiţi, de asemenea, felul în care aţi ajuns să regretaţi profund acest lucru, şi cât de mult v-aţi deschis acum la respectul faţă de tot ceea ce este viu. Când te ierţi pe tine însuţi, te deschizi la bucuria de a te elibera de judecată. Aceasta este consecinţa, veţi vedea: dacă vă veţi recunoaşte partea întunecată din voi şi veţi fi capabili să vă iertați pentru ea, nu veţi mai avea nevoie să-i judecaţi pe alţii sau pe voi. Aceasta este o asemenea încântare pentru sufletul vostru ... ..

Încă atât de des vă puneţi în boxa judecăţilor voastre. Vă spuneţi că mai aveţi atât de multe de realizat încă. Astăzi, Eu vă cer să priviţi înapoi şi să vedeţi ceea ce aţi realizat deja. Fiţi conştienţi de profunzimea călătoriei voastre prin aceste mari cicluri de timp. Şi nu vă mai uitaţi la mine ca la un maestru. Am îndeplinit acest rol, două mii de ani, dar acest timp s-a terminat. Voi sunteţi Christul în aceasta nouă eră, voi veţi aduce pacea într-o lume a dualităţii şi polarităţii, radiind pacea care se află în inima voastră. Simţiţi cum sunteţi gata pentru acest rol şi lăsaţi-mă să vă ofer pur şi simplu puţin sprijin şi încurajare ca prieten şi frate. Suntem una. 

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.