sâmbătă, 1 martie 2014

Părăsirea Hologramei și Eliberarea Timpului




Mesaj primit prin Suzanne Lie

Noi Arcturienii auzim apelul colectiv al acelora dintre voi aflați pe Pământul ascendent care au participat la întâlnirile de pe nava noastră mamă în corpurile voastre din timpul nopții. Mulți dintre voi ați avut o scurtă amintire a vizitei atunci când v-ați trezit, dar ați uitat tot repede și v-a rămas doar o imagine vagă. Cu toate acestea, mulți dintre voi ați avut un vis, chiar înainte de a vă trezi. Acest vis a fost un pachet de energie, mai mult ca programa unei lecții care a fost plasat în conștiința voastră. Voi traduce acum acest pachet de energie într-un limbaj trei dimensional.

Mulți dintre voi ați avut un vis în care o ființă de lumină vă lua de mână și vă întreba dacă sunteți gata să părăsiți holograma. Înainte de a putea răspunde, v-am informat că ați putea părăsi realitatea holografică într-o "fugă automată", ceea ce înseamnă că în holograma 3D, s-ar părea că sunteți tot acolo. Apoi v-ați întoarce cu câteva secunde înainte de a fi plecat. Prin urmare, ați părăsi holograma ieșind din timp și v-ați întoarce cu câteva secunde inainte de a pleca.

Odată ce părăsiți limitarea 3/4D dată de timp, rezonanța voastră revine la cea înnăscută a Corpului de Lumină 5 dimensional. Atunci aveți mai multe imagini ale plimbării prin viata voastră de zi cu zi. Cu toate acestea, ați putea merge prin toate formele de materie. Pentru percepția voastră, atunci când ați intra prin materie, moleculele de materie s-ar dispersa temporar. Apoi, moleculele ar reveni la forma lor anterioară, după ce voi ați trecut prin acel obiect.

Acest fenomen poate avea loc pentru că v-ați de-sincronizat cu realitatea holografică 3D. Din moment ce voi rezonați la o frecvență mai înaltă decât materia mediului vostru, voi nu ați mai fi limitați de nici o structură fizică. Pentru percepția celor care rezonează cu holograma 3D nu s-a întâmplat nimic neobișnuit. De fapt, ei cred că v-au văzut mergând în jurul obstacolelor. Pentru că credința trei dimensională crează iluzia realității 3D, acest lucru și este ceea ce ei au văzut.

Am să vă ghidez acum într-o versiune mai extinsă a acestui exercițiu. Spun exercițiu, deoarece această experiență a fost doar o lectie pentru ca voi să realizați că ați putea ieși din timp și să vă întoarceți înapoi fără să pară vreodată că ați fi plecat. În acest fel, veți începe să vă amintiți cum să vă bi-locați de la Pământul 3D la realitățile de frecvență mai înaltă. Când vă bi-locați pare că ați fi în ambele realități în același timp, dar v-ați schimbat starea dominantă a conștiinței de la o realitate la alta.

Pentru a părăsi holograma timpului și a vă bi-loca într-o dimensiune mai înaltă a realității,
  • Puneți-vă vehiculul pământesc într-un loc sigur. Cu alte cuvinte, asigurați-vă că v-ați așezat într-un loc sigur și nu vă plimbați sau nu conduceți mașina
  • Aveți încredere în faptul că puteți ieși din timp și călători inter-dimensional
  • Aveți încredere că imaginația voastră este reală
  • Ieșiți din timp la fel de simplu ca și cum ați ieși din pantofii voștri
Când ieșiți din timp, iesiți și din corpul vostru fizic. Prin urmare, întoarceți-vă și uitați-vă la corpul vostru fizic. Spuneți-i corpului vostru că vă veți întoarce cu o secundă înainte de a fi plecat. Această experiență nu este la fel ca și călătoria astrală. Voi nu sunteți în corpul vostru astral patru dimensional, pentru că acesta este o componentă a hologramei. Mai degrabă sunteți în afara timpului, și, astfel, afară și din hologramă.  

Acum experimentați realitatea prin conștiința multidimensională. Corpul vostru este intr-un loc sigur, iar voi veți reveni cu o secundă înainte de a fi plecat. Prin urmare, corpul vostru fizic poate menține cu ușurință viața în timp ce voi sunteți departe. Când vă eliberați de iluzia timpului, vă amintiți că conștiința multidimensională poate călători prin orice timp sau spațiu al oricăreia dintre întrupările pe care le-ați experimentat.

La început poate părea că ați fi limitați în ceea ce privește vizitarea propriilor voastre întrupări. Cu toate acestea, după ce vă ve veți obișnui cu acest tip de călătorie, nu veți mai avea nevoie de ”marca” nici unuia dintre vehiculele voastre pământești. Aceste mărci/întrupări sunt similare cu jocurile video. Jucătorul trebuie să aibă un sine avatar (vehiculul vostru pământesc) în scopul de a vă conecta la acest joc, precum și de un sine programator (Sinele Înalt) care să-și asume crearea propriei voastre vieți.

Multi dintre voi, cei ascendenți v-ați creat ca jocuri video vieți foarte grele. V-ați creat această viață pentru că v-ați dat seama că era viața în care ați avea posibilitatea să vă părăsiți holograma și să vă întoarceți acasă la Sinele vostru Multidimensional. Prin urmare, ați vrut să clarificați orice afacere neterminată.

Dacă vă puteți aminti că voi v-ați creat viața înainte de a vă fi născut, asta vă va ajuta în eliberarea oricăror rămășițe ale sentimentului de victimă. Odată ce vă extindeți conștiința de la avatarul din joc la cea de programator a jocului, puteți crea jocul în care ascensionați.

Ați fost foarte curajoși să vă alegeți astfel de provocări pământești dificile. De asemenea, din perspectiva Sinelui vostru Înalt a fost ușor de uitat cât de dificilă poate fi viața într-o realitate trei dimensională. Din fericire, pe măsură ce voi continuați să vă amintiți mai multe despre Sinele vostru Multidimensional, devine tot mai normal să vă amintiți că vizitați Pământul 3D limitat de timp, dar sunteți o ființă multidimensională care trăiește simultan în nenumărate realități.
 
Vedem că mulți dintre voi vă aminți mai multe expresii ale Sinelui vostru Multidimensional. Prin urmare, noi vă vom ajuta să vă amintiți Sinele vostru într-o realitate mai înalt dimensională. În acest caz, aceasta va fi realitatea celei de-a cincea dimensiuni a Noului Pământ.
  • Direcționați-vă intenția și atenția către expresia mai înalt vibrațională a Sinelui vostru Multidimensional care trăiește pe Noul Pământ.
  • Această experimentare cinci dimensională a Sinelui vostru este foarte similară cu cea a Sinelui care sunteți în întruparea voastră prezentă.
  • Permiteți-vă să vă imaginați că sunteți în vizită și/sau trăiți pe Noul Pământ.
  • Capitulați în fața imaginației voastre, astfel încât să credeți că această persoană cinci dimensională sunteți VOI.
  • Nu este nevoie să urmați un proces secvențial în timp ce doar vă schimbați starea dominantă a conștiinței voastre într-o frecvență mai înaltă a Sinelui vostru Multidimensional.
  •  După ce v-ați schimbat percepția Sinelui pe expresia voastră cinci dimensională, în mod automat ați ieșit din timp. Timpul, asa cum voi îl știți, nu există într-o realitate de o rezonanță cinci dimensională.
  • Tot ce trebuie să faceți este să credeți că sunteți acel Sine.
  • Vedeți acel Sine în fața voastră și transferați focalizarea principală a conștiinței voastre pe Sinele vostru de pe Noul Pământ.
  • Gândiți-vă că vă aflați în a cincea dimensiune, și folosiți-vă emoțiile voastre iubitoare ca să fuzionați cu Sinele vostru în acea realitate.
  • Credeți că imaginația voastră este gândirea voastră cinci dimensională și amintiți-vă că gândurile și emoțiile voastre vă crează realitatea. 
Să știți că poate dura ceva vreme ca gândirea voastră trei dimensională să-și amintească cum să perceapă această frecvență a realității. Prin urmare, predați-vă acestei ”experiențe imaginare” astfel încât să poată lua formă în conștiința voastră.

Mulți dintre voi ați părăsit deja holograma 3D a Pământului și ați trecut într-o expresie mai înaltă a Sinelui vostru, dar nu sunteți încă conștienți de această schimbare din cauza faptului că gândirea voastră este tot trei dimensională. Prin urmare, conștiința voastră este de fapt cinci dimensională, dar gândirea voastră este încă tot trei dimensională. Cu toate acestea, voi sunteți destul de fericiți de nenumăratele moduri în care lumea voastră se schimbă.

Aceia dintre voi care sunteți deschizători de portaluri către expresii mai înalte ale lui Gaia sunteți conștienți de tranziția voastră. Voi vă amintiți meditațiile și intențiile voastre conștiente de a vă alinia conștiința cu frecvențele mai înalte ale energiei în scopul de a o ajuta pe Gaia în tranziția ei. Prin urmare, voi așteptați în mod activ eliberarea de multe manifestări restricționate. Voi sunteți conștienți de creșterea numărului de observări ale OZN-urilor și așteptați în mod activ ca debarcarea să înceapă. Voi știți, de asemenea, că aceste debarcări vor fi percepute doar de cei care pot accepta și crede că debarcările sunt reale.

Mulți oameni merg alături de voi și sunt total inconștienți de aceste schimbări. Corpul lor a rezonat cu frecvențele expansionate ale lui Gaia, dar gândirea lor este încă blocată în limitările celei de-a treia dimensiuni. Aceștia au nevoie de ajutorul vostru. Dacă ei nu-și pot alinia conștiința cu înaltele frecvențe ale Noului Pământ, ei nu vor fi capabili să rămână în această frecvență a Pământului. Acești oameni sunt iubitori și buni. Altfel ei nu ar putea rezona cu această realitate. Totuși, gândirea lor este prinsă încă în credințele unei realități care s-a sfârșit. Le puteți vorbi din inimă acestor oameni și să le spuneți ce se întâmplă.

****
Acum, susținând această linie temporală în conștiința voastră, reveniți la rămășițele realității voastre trei dimensionale. Simțiți cât de epuizați sunteți în acea frecvență joasă a realității trei dimensionale. Amintiți-vă că sunteți gata să vă întoarceți (și v-ați întors deja) la o expresie mai înaltă a Sinelui vostru. Totuși, vă mai mirați încă cum se va petrece acest lucru, iar această mirare a voastră crează îndoiala. Această îndoială vă coboară conștiința și voi nu mai sunteți capabili să percepeți Noul Pământ din jurul vostru.

Așa că, eliberați conceptul timpului din conștientizarea voastră și trăiți doar în ACUM. În ACUM nu există viitor spre care să vă îndreptați și nici trecut care să vă stânjenească pe drumul vostru. În ACUM voi sunteți Sinele vostru în viața voastră de zi cu zi. Prin urmare, amintiți-vă să vă relaxați în fiecare moment pe care-l experimentați în timp ce continuați să vă eliberați de gândirea voastră trei dimensională.

Eliberați-vă de conceptele de cum, unde și când. Predați-vă confuziei voastre. Predați-vă dorințelor voastre. Predați-vă oboselii voastre și predați-vă gândirii voastre. Eliberați-vă de limitarea timpului, realitatea cauză-efect a devenit prea mică pentru voi. Simțiți-vă Sinele și FIȚI ACUM adevăratul, Multidimensionalul vostru Sine.

Voi sunteți Noul Pământ!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.