joi, 13 martie 2014

Noua Eră a Început



Mesaj de la Jeshua prin Pamela
 

Dragi prieteni,

Noua Eră a început. Eu sunt Jeshua. Sunt aici cu voi și vă spun cu bucurie: suntem acolo, Noua Eră a început! O nouă lume se desfășoară în voi și în jurul vostru. A început, un nou Pământ se dezvoltă. Și vechiul, realitatea vechiului Pământ, după cum puteți vedea, se destramă și colapsează. Puteți vedea zilnic, la știri, că asta se întâmplă prin evenimentele care au loc la nivel global și, deasemenea, la nivel mai mic în oamenii din jurul vostru, care sunt în criză. Ei sunt prinși în dezastrele personale, în chestiunile financiare, în probleme legate de relații sau de sănătate, aparent din cauza unor circumstanțe din afara lor. Toate aceste evenimente funcționează ca niște catalizatori, ca apeluri de trezire, care vă obligă să mergeți foarte adânc în voi și să începeți să căutați ce este cu adevărat acolo. Ce veți găsi acolo, și de fapt care sunt rațiunile voastre, cât de puternici sunteți? Ce siguranță aveți că acolo veți găsi numai ceea ce vă aparține vouă și care este independent de ceea ce se întâmplă în lumea exterioară? Găsiți o bază solidă în interior sau vi se va părea ca și cum ați cădea într-o prăpastie fără fund plină de nesiguranță, frică și disperare? Asta este ceea ce o criză, o criză reală, face cuiva.  Sunteți lipsiți de toate certitudinile și totul devine un risc în viața voastră. Asta face oamenilor evoluția conștiinței în această eră, atât la nivel macro, în politica globală, economie și cultură, cât și la nivel micro, în indivizi și în voi înșivă. Pentru că toți ați experimentat acest lucru în voi înșivă, iar câțiva dintre voi încă mai experimentează cum totul se schimbă în viața lor. Aceasta este o eră de schimbări intense, iar aceasta vine de la sosirea noului – deja vizibil.

Vă salut pe toți din interiorul acestei noutăți care am văzut că se naște în voi. Aceasta este partea din voi pe care eu o contactez aici și nu acea parte care este blocată în frici vechi, în îndoieli și incertitudini – îmi dăruiesc energia acelei  părți noi. Îmi concentrez atenția, observarea pe ea și astfel o ajut să înflorească. Simțiți-mi energia și prezența. Simțiți privirea mea asupra voastră, concentrată pe cea mai strălucitoare și mai optimistă, plină de speranță, puternică, minunată parte a voastră și simțiți cum aceasta se luminează. Simțiți cum dintr-o dată știți totul, simțiți că sunteți deja acolo, pentru că sunteți acolo! Voi stați acolo, cu ființa voastră umană, voi purtați Lumina în sufletul vostru. Simțiți-o în inima voastră, voi aveți Lumina voastră Stelară ancorată aici pe Pământ. Dorința voastră de eliberare interioară și de conștientizare se transmută acum într-un Nou Început, lăsați-o să vă poarte prin viață – aveți încredere în viață.

Nu trebuie să o faceți singuri, suntem toți aici împreună. Simțiți puterea energiei noastre combinate: nu este nici o forță care să treacă la acțiune, nici o putere care să fie în mod constant ocupată. Mai degrabă este ca un sol fertil care vă susține și vă hrănește, în tăcere și fără efort. Acesta este sentimentul creat de prezența celor asemănători vouă. Simțiți aceste suflete asemănătoare din jurul vostru și de asemenea pe cei din famiile voastre mai extinse de aici; ei sunt cu siguranță bine reprezentați în Țările de Jos. Nu mai sunteți niște singuratici care se opun ordinii stabilite, sau care renunță deoarece nu aparțin acelui loc. Nu mai sunteți campioni singuratici. 

Chiar acum este o eră a schimbării; ordinea stabilită este pe cale de a dispărea. Nu mai există nici una din vechile certitudini;  în inimile oamenilor există un vid anxios. Lucrurile care întotdeauna păreau a fi atât de sigure și care putea fi forțate mental sau manipulate, acum vă alunecă ca nisipul printre degete. Această eră cere o mai profundă eliberare a vechiului și o fundație cu adevărat nouă sub tălpile voastre. Ați fost deja pentru o vreme pe acest drum, de aceea voi sunteți cei care pot fi un exemplu pentru ceilalți. Făcând astfel, din nou, nu prin acțiuni sau prin agitația de a fi ocupați, ci prin bucuria de a fi cine sunteți.  Acum într-adevăr vă puteți relaxa; suntem acolo! Noul Pământ crește încet și înflorește.

Energia Noului Pământ se așează în stare latentă, întâi pe marginile acestei realități și apoi în crăpăturile și fisurile sale și ea nu va putea ieși cu adevărat niciodată. Și așa de multe ori ați simțit ca Lucrători în Lumină, mai ales în viețile anterioare, că trebuia să vă ascundeți în unghere și crăpături, că nu ați putut ieși afară sau nu vi s-a permis să faceți acest lucru. Acum structurile se destramă și Lumina a fost eliberată să iasă din aceste colțuri strâmte.

Acum puteți ieși la iveală, sunteți bineveniți și acum energia voastră este mai mult decât binevenită. Deși poate este ciudat pentru voi, și poate vă întrebați dacă chiar este posibil, vă rog să fiți generoși cu ceea ce a biruit prin munca voastră interioară: înțelepciunea pe care ați acumulat-o, liniștea și compasiunea din inima voastră. Lăsați-o să se arate printre ceilalți și nu o mai ascundeți – lăsați Lumina să curgă. Simțiți-vă acasă pe acest Pământ; este planeta voastră și totodată Casa voastră. Totuși vă văd cum vă luptați cu îndoiala și cu incertitudinea ” suntem bineveniți aici, va beneficia societatea de mesajul pe care îl aducem? ” Răspunsul este : Da! Dar nu trebuie să gândiți în termeni de structuri sau mișcări sociale – doar nu le dați importanță. În viața voastră personală există multe moduri în care Lumina poate curge mult mai clar.

Priviți acum la modul în care trăiți în mediul vostru de zi cu zi și priviți cum curge energia voastră acolo. Luați o situație particulară și permiteți-i să apară în mod spontan. Poate are ceva de-a face cu familia voastră, cu un partener, sau cu ceva din domeniul muncii voastre. Le permiteți celorlalți să vă vadă așa cum sunteți? Îndrăzniți să vă arătați adevărata față, sau cunoașterea, sau înțelepciunea, sau măreția voastră? Sau vă abțineți din cauza vechii  frici și rușini din toate acele ere sau vieți trecute în care a trebuit să vă ascundeți în umbră? Acum este timpul să vă obișnuiți cu această răsturnare de situație.

Unii dintre voi încă proiectează imaginea Noului Pământ înaintea lor: acesta urmează să vină și el se află încă în viitor – nu acum, poate cândva. Dar eu vă spun: Este acum! Era este coaptă și schimbarea are loc acum, în mijlocul haosului. Chiar acum sunt deschideri în inimile oamenilor. Luați-vă locul vostru de drept și nu mai ezitați. Și cum să faceți asta? Cum să vă ocupați locul vostru în lume? Cum să vorbiți; cum să acționați; cum să trăiți din sufletul vostru, din adâncul esenței voastre? Carateristica vieții în Noua Eră, Noul Pământ, este că întotdeauna există o legătură cu sufletul vostru și că vă mișcați împreună cu fluxul acelui curent. Urmați-vă inima deoarece acolo se află cheia principală. Și dacă găsiți acea veche frică sau îndoială, apucați-o bine, îmbrățișați-o cu inima voastră, dar fiți categorici: ” acestea nu mai fac parte din mine; aceasta este o stație prin care am trecut deja; drumul meu mă duce acum prin Poartă.”

Fiți conștienți de ceea ce vă hrănește și ce vă oferă energia Noului Pământ. Căutați acele locuri, acele situații sau acei oameni care vă aduc înapoi în centrul vostru și care vă ajută să vă dați seama cine sunteți și să vă eliberați de vechi. Acum se poate întâmpla pentru că v-ați curățat singuri drumul.  Fac apel la voi: credeți în voi înșivă! Adesea voi vă faceți mici în gândurile voastre ” Nu, nu pot să fac asta, pentru că nu am terminat asta sau aia, am nevoie să eliberez x sau y, mai ales toate fricile și îndoielile mele.” Și este adevărat într-un anumit sens dar la ce acordați voi atenție – întunericului? Mă uit la aurul din voi: strălucirea Noii Ere și vă invit să faceți același lucru și să fiți surprinși și încântați de toată acea frumusețe care este prezentă în voi și care vrea să strălucească.  Nu este o chestiune de ego sau de mândrie falsă să vă vedeți în această Lumină – este Lumina lui Dumnezeu în cele din urmă; cu excepția faptului că Dumnezeu nu este ceva din afara voastră ci o forță care curge prin voi – inepuizabilă, strălucitoare și creativă. Întâmpinați cu bucurie această strălucire magnifică, rafinată din voi înșivă!

Și, binențeles, puteți înțelege motivele când sinele vostru uman este uneori depășit de frici și îndoieli, de gânduri de îngrijorare, dar nu le mai lăsați să vă marcheze. Simțiți-vă propria demnitate – simțiți că acea demnitate are dreptul să fie – și tratați vechiul, atât în voi înșivă cât și în ceilalți, cu compasiune. Dar nu mai fiți distrași de vechi, sunteți dincolo de asta.

Deci, acesta este mesajul meu pentru astăzi, declarat foarte simplu: voi sunteți acolo – noi suntem acolo – Noua  Eră a început! Lăsați-o să danseze prin toate celulele voastre și lăsați-o să curgă înafară. Nu mai răspundeți cu o dăruire neechilibrată, sau cu dorința de a lupta sau creând presiune asupra voastră. Fiți spontani: atât de naturali ca razele ce radiază de la Soare; atât de naturali ca o floare care-și etalează frumusețea Primăvara. Fiți Sinele vostru Adevărat care curge cu inspirația inimii voastre și nu vă lăsați înșelați de mintea voastră care ridică obiecții. Desigur, fiți blânzi cu intelectul, îndoielile, dar râdeți de ele. Curgeți împreună cu acel curent voios al Noii Ere, deoarece vă așteaptă pe voi toți. Prin voi va sosi gloria Noului Pământ.   
  
© Pamela Kribbe 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.