marți, 18 martie 2014

Puterea Merkabei

De Anna Merkaba

~ Vehiculul Merkaba este mai mult decât o simplă reprezentare, pentru că în esență ea este o cheie care deblochează chiar profunzimea spațiului inimii voastre, pentru că steaua cu șase colțuri, o stea foarte intuitivă este reprezentarea codului INIMII, spațiului INIMII, chakrei INIMII. ~

Cineva mi-a pus o întrebare în legătură cu motivul pentru care Discul lui Metatron a fost creat așa cum a fost creat. Când am pus această întrebare în Akasha, am primit următoarele informații legate de Merkaba...

Simbolul care-l reprezintă pe Arhanghelul Metatron și tot ceea ce el reprezintă este steaua cu șase colțuri. Această stea este reprezentarea Merkabei, iar Merkaba este reprezentarea a precum este sus așa este și jos. Ceea ce văd este ceea ce nu văd. Ceea ce eu sunt este ceea ce eu nu sunt. Pentru că crearea vehiculului Merkaba cuprinde în structura sa perfecțiunea înțelegerii umane a tot ceea ce este și a tot ceea ce nu este. Unirea energiilor Masculine și Feminine este o împletire care crează întregul, un întreg al existenței, un întreg al cunoașterii, un întreg al prezenței voastre EU SUNT.

Și prin urmare, decretul informațional din Vehiculul Merkaba este mai mult decât o reprezentare, pentru că în esență ea este o cheie pentru a debloca chiar profunzimea spațiului inimii voastre, pentru că steaua cu șase colțuri, o stea foarte intuitivă, este reprezentarea codului INIMII, spațiului INIMII, chakrei INIMII.

Și ca atare, din moment ce tot ceea ce percepeți în mod intuitiv este trecut prin inimă și nu prin cortexul creierului vehiculului uman, tot ceea ce este și tot ceea ce nu este, este decodat de inima voastră. Și din interiorul inimii voastre răsar puterile Merkabei voastre.

Prin întrețeserea celor două stele cu șase colțuri voi duceți mai departe crearea omenirii, crearea porților cosmice și crearea eternului OM, pentru că ceea ce este plat, devine ceea ce este plin.
Crearea realității trei dimensionale manifestată în fluxul 13 dimensional al energiei (două stele una în vârful celeilalte crează 13 puncte, reprezentând 13 dimensiuni). Această energie poate fi amplificată și mai mult prin cuprinderea unor energii asemănătoare într-un cerc al vieții (discul este rotund – cerc – și făcut din cuarț care amplifică și clarifică energiile).

Și astfel împletirea dintre cele două stele dă naștere semnificației a ceea ce voi sunteți și potențialului a ceea ce voi puteți deveni. Deschiderea ușilor de la poarta adevărului, poarta prin care totul apare așa cum este, iar inima începe să înțeleagă ce stă în fața ei, nimicind iluziile, astfel frica se topește permițând ca propria voastră pricepere și putere din lumea eterică să intre în existența voastră trei dimensională, în care vă găsiți acum. Și astfel puterile propriei voastre ființe sunt sporite.                         
  
Prin prezența Discului de Protecție și Curățare a lui Metatron, sunteți îmbrățișați în iubirea necondiționată pură a lui creatorului și a sinelui vostru creator. Iar din interiorul discului energiile care vă îmbrățișează sunt amplificate și formează un câmp Merkaba rotitor în jurul corpului vostru pentru a vă proteja de ceea ce voi nu doriți să experimentați, de acele energii care nu sunt pentru binele vostru cel mai înalt, deschizându-vă și mai mult conștiința, aducându-vă mesaje de la divin, amintindu-vă de propria voastră divinitate.

Aceasta este puterea Discului lui Metatron, aceasta este puterea Merkabei, aceasta este puterea stelei cu șase colțuri, aceasta este puterea propriei voastre inimi, aceasta este puterea care VOI SUNTEȚI!

Pentru a afla mai multe despre Discul lui Metatron, vă rugăm să consultați acest link


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.