vineri, 4 octombrie 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 29 Septembrie 2024

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit dragi cititori, 

Să știți întotdeauna că aceste mesaje curg către voi pe energii de Lumină, speranță, încurajare și adevăr prin care apoi deveniți Lucrători în Lumină tăcuți, aducând fără cuvinte aceleași adevăruri celor care sunt receptivi, pur și simplu prin prezența stării voastre de conștiință. 

Atât la nivel personal cât și la nivel global, lumea se confruntă cu efectele reapariției energiilor care au rămas ascunse, latente și în mare parte necunoscute de secole. Frecvențele de rezonanță înaltă ale energiei Luminii acționează automat ca să expună vechile energii latente, permițându-le să se reactiveze, să fie experimentate și recunoscute ca ceea ce reprezintă la nivel individual și global, ceea ce va duce la începerea procesului de curățare a acestora din conștiința colectivă a Pământului. 

Indiferent de cât de bogați, puternici, celebri, importanți sau neimportanți, religioși, obișnuiți, buni sau răi ar fi, indivizii care aleg să se alinieze în continuare cu energiile de o rezonanță scăzută ale dualității, separării și două puteri nu vor putea să trăiască în energiile mai înalte 5D ale unui Pământ ascensionat. Asta nu este o pedeapsă, pentru că Creatorul nu pedepsește (sau măcar să aibă concepte de a se pedepsi pe Sine), ci se datorează mai degrabă faptului că energia întotdeauna caută să se alinieze cu energii asemănătoare, iar cei care aleg să rămână în energia de o rezonanță mai joasă nu vor fi în măsură să se alinieze cu cea mai înaltă. 

Experiențele de viață arată cu ce este aliniată starea de conștiință a cuiva. Nu este întotdeauna personal, cum ar fi când o persoană are anumite frici din cauza experiențelor dintr-o viață trecută, ci mai degrabă este vorba de alinierea sa cu conștiința colectivă. Pentru că există doar UNUL, fiecare individualizare a lui UNU caută să se alinieze ca UNUL. Acesta este motivul pentru care conceptele trei dimensionale ale binelui – bani, bunuri materiale, succes, statut, putere etc. nu pot și nu vor satisface niciodată dorința interioară profundă și căutarea continuă a completitudinii și plenitudinii pe care fiecare om le are.  

Exemple de aliniere: ipohondrii atrag spre ei probleme de sănătate. Fiecare ”război” declarat acestei boli sau acelei situații pur și simplu îi adaugă energie și o împuternicește în continuare. Victimele atrag situații de victimă și violența atrage violență. Frica atrage adeseori chiar acel lucru de care cineva se teme, fie că este vorba de boală, pierdere etc. Cheia înțelegerii spirituale și scopul evoluției este că există doar UNUL. 

Conceptele materiale vor fi întotdeauna temporare, indiferent de cât de minunate și împlinitoare sau oribile și rele ar fi. Acest lucru se datorează faptului că conceptele materiale nu au o Lege Divină (realitate) care să le susțină și să le mențină permanent. Conceptele de bine și de rău sunt, ambele, pur și simplu interpretări formate din minte ale unei realități spirituale sau ale unei Idei Divine. Mintea este o cale de conștientizare care interpretează și manifestă starea de conștiință a unei persoane, ceea ce face din fiecare persoană un creator. 

Este timpul să puneți deoparte riturile și ritualurile, rugăciunile speciale, simbolurile etc. Aceste lucruri au fost fațete importante ale procesului vostru de evoluție, dar nu vă mai servesc și, de fapt, vă pot ține în separare odată ce știți că deja sunteți ceea ce ați căutat să fiți prin aceste instrumente. Păstrați-vă centrați în unime în orice moment, indiferent de aparențele exterioare. Prin trăirea și practicarea continuă a adevărului, o persoană evoluează în cele din urmă dincolo de sute de vieți de programare trei dimensională și trece într-o conștiință a adevărului. 

Vechile obiceiuri și moduri de gândire urmează adeseori o persoană de la o viață la alta, ceea ce face dificil pentru unii să treacă dincolo de anumite persoane, locuri, lucruri, tradiții și credințe chiar și după ce își dau seama că aceste lucruri nu le mai servesc așa cum o făceau cândva. Niciodată nu încercați să păstrați ceva ce ați depășit din punct de vedere spiritual în viață doar ca să-i faceți cuiva pe plac sau ca să vă ”potriviți”. Acest lucru ar putea să meargă până la un punct pentru că s-ar putea să trebuiască doar ocazional să ”jucați jocul”, dar niciodată să nu vă cedați puterea personală, care este o calitate spirituală, vreunei persoane sau vreunui grup pentru simplul fapt că vi-o cer. 

Să lași în urmă trecutul este ca și cum ai curăța o mansardă aglomerată. Pe măsură ce fiecare cutie este deschisă, emoțiile și experiențele care-i însoțesc conținutul încep să se manifeste. Nu opuneți rezistență emoțiilor de iubire, ură, regret, tristețe, bucurie, depresie sau chiar repulsie care ar putea apărea, ci mai degrabă lăsați-le să se exprimare înțelegând că experiențe asociate acestor amintiri v-au ajutat să evoluați acolo unde sunteți astăzi. Fără să judecați, conștientizați-le și eliberați-le, înțelegând că fiecare fragment de resturi (concepte și credințe false) pe care le curățați din conștiința voastră (mansardă) face mai mult loc adevărului. 

Am explicat adeseori că iubirea este energia care curge între și conectează toate exprimările Unei Conștiințe Divine/Creator Unic și nu se limitează niciodată la conceptele trei dimensionale ale acesteia. Aceiași energie se poate manifesta, și se manifestă, ca ură, violență și negativitate atunci când curge din stări de conștiință condiționate și pline de credințe ale dualității, separării și două puteri. 

Creatorul este, întotdeauna a fost și va continua să se exprime la infinit pe Sine în, ca și prin exprimările sale pentru că nu o poate face altfel. Creatorul este întotdeauna pur și simplu Creatorul. Fiecare individ (nu conceptul egoului uman de persoană, ci Sinele real) întrupează plenitudinea și nu doar o porțiune a Creatorului, deoarece cum ar putea un Creator omniprezent infinit să se dividă pe Sine în părți? 

Viața pe pământ nu înseamnă doar obținerea și atingerea conceptelor de bine, mai degrabă fiecare viață pentru fiecare individ, cu toate experiențele sale, atât bune, cât și rele, are scopul unic de evoluție spirituală și, în cele din urmă, de înțelegere că există doar UNUL – că fiecare viață este O viață, fiecare minte este Minte Divină și fiecare conștiință este Conștiință Divină chiar dacă asta înseamnă câteva vieți de eșecuri. 

SINELE întrupează fiecare calitate a Creatorului – libertate, confort, abundență, armonie, completitudine, inteligență și este auto-susținut și întreținut – plenitudine, completitudine fără să lipsească nimic. Le dau voie altora să-și experimenteze calitățile lor divine sau le vreau doar pentru mine? Le dau altora libertatea să fie ceea ce sunt, știind că experiențele negative pe care atât de mulți le trăiesc în acest moment pot fi foarte bine experiențe pe care ei înșiși le-au ales înainte de naștere ca fiind necesare pentru creșterea spirituală? Chiar nu există accidente. 

Lăsați adevărul să fie sabia și scutul vostru în fiecare situație, având încredere că totul se desfășoară conform planului, pentru că ascensiunea Pământului în sinele ei real este un Plan Divin care nu este supus credințelor, conceptelor sau dorințelor trei dimensionale.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 29/09/24

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

  

 

Bunătate și Limite

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Cel mai drag copil al meu, sunt două lucruri care vor rămâne de o importanță vitală în următoarele săptămâni și luni; bunătatea și limitele. Universul știe că ai lucrat cu sârguință la amândouă ca să-ți creezi un spațiu sigur pentru învățare și creștere... continuă să faci treaba asta! Totuși, ele pot fi și testate. 

Amintește-ți să-ți practici bunătatea chiar și-atunci când cei din jurul tău aleg să se înfrâneze. Bunătatea pe care o manifești astăzi se va întoarce întotdeauna la tine în moduri minunat de neașteptate. 

Menținerea limitelor tale le va arăta celorlalți că, la fel ca tine, se pot respecta pe ei înșiși și pe alții fără să compromită pe cine aleg ei să fie. 

Ca întotdeauna, Universul este acolo să te susțină și să te iubească indiferent de ceea ce îți iese în cale. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

 

joi, 3 octombrie 2024

Nerăbdare...

Unul prin Sophia Love 

Sunt eu Sophia. Sunt Unul. 

Mulțumesc. Te simt altfel astăzi. Cumva mai mare, dacă are sens. 

Dacă iei în considerare capacitatea crescută pe care o ai să accepți ”energia” mea și frecvența mea, da, are sens. Capacitatea ta de conectare este îmbunătățită. Va continua să se extindă și, pe măsură ce o face, va exista o fluiditate în conversațiile noastre. 

Va fi ca și cum am vorbi ca Unul; Un singur glas al Adevărului. 

Ce s-a întâmplat chiar acum?* 

Ai început să ai propriul tău dialog interior despre această nouă informație. Asta a întrerupt curgerea. 

Înțeleg. Acum putem continua? 

Hai să discutăm astăzi despre acordarea fină și amplificarea simțurilor voastre. Prin asta se înțelege eu-l vostru ”empiric”. Această perioadă în care intrați, vă cere nu doar să vă amintiți cine sunteți, ci și să vă folosiți darurile în mod demonstrabil. 

Sunteți aici acum ca să asistați rasa în momentul tranziției sale. Sunteți aici pentru acest moment datorită puterii voastre interioare, frecvenței și talentului vostru să faceți asta. Frecvența care vine susține asta. Vă încurajează în tăcere. 

Dețineți o sensibilitate extrem de dezvoltată într-unul sau mai multe domenii. Acestea ar putea fi văzul, auzul, simțirea sau cunoașterea. Aceste părți ale voastre sunt mai obișnuite să fie de încredere și folosite decât să fie ascunse și negate. Ele sunt ”nerăbdătoare” să fie puțin exersate. 

Poate fi nevoie de încercări și erori ca să identificați unde se află darurile voastre. Va fi nevoie de credință și încredere ca să începeți să le căutați. 

Odată ce localizați unul din darurile suspectate, cum ar fi clar-auzul, cu siguranță vor exista comentarii interioare. Acestea sunt răspunsuri programate de matrice și e mai bine să fie ignorate. Dacă le băgați în seamă doar vă va încetini progresul. Ceea ce urmăriți este viteza, nu întârzierea. Momentul pentru recunoașterea și folosirea lor se apropie rapid. 

Începeți de oriunde sunteți atrași, dar începeți. Când observați ceva – recunoașteți-l în mintea voastră și decideți-i validitatea. Lăsați cuvântul ”coincidență” deoparte. Sunteți un creator care este conștient. Aceste sincronicități și premoniții apar acum ca să vă aducă aminte cine sunteți. 

Am vorbit recent despre necesitatea să vă străluciți Lumina. Prin conștientizarea și apoi folosirea darurilor voastre, Lumina voastră se extinde. 

Lucrul frumos în legătură cu asta este că nu trebuie să o anunțați cu voce tare nimănui. Nu vă cere să vă îmbrăcați diferit sau să vă mutați în altă parte sau să vă găsiți un nou ”loc de muncă” ca să vă ”câștigați” existența. Vă cere doar să vă folosiți talentele latente. 

Acestea sunt tipurile de lucruri după care să vă uitați: 

Primiți un apel sau un mesaj de la cineva exact când acea persoană v-a venit în minte. 

”Știți” care este rezultatul unui joc, al unui spectacol sau al unei situații înainte de a se încheia. 

Vă urmați un instinct și apoi observați cum acest act v-a adus ceva ce v-ați dorit. 

Acestea pot părea banale sau obișnuite, dar vă spun că nu sunt. Ele sunt șoapte ale adevăratei voastre puteri. Aceasta nu poate fi suprimată de sclavie sau control. 

V-a fost dat cuvântul ”coincidență” de controlorii acestei matrice, astfel încât să rămâneți ignoranți cu privire la Adevărata voastră natură. Este timpul să lăsați astfel de prostii la o parte. 

Potențialul pentru o schimbare puternică este păstrat în interior. 

Noțiunea că careva ”altul”, oricare ”altul” de fapt, va repara lucrurile sau vă va schimba lumea, este fantezie. Voi, fiecare dintre voi, sunteți Cel pe care-l așteptați și, odată ce recunoașteți asta, lucrurile se vor schimba mult mai repede. De voi depinde. 

Are sens să pășiți cu grijă. Sunteți ca niște bebeluși care încep să umble. Știți că este posibil; i-ați văzut pe alții făcând-o. Singurul lucru de făcut este să vă ridicați de fiecare dată când cădeți și să încercați din nou. 

Fie că știți sau nu, există o memorie a sufletului, la fel cum există o memorie a corpului. Esența voastră deține toate posibilitățile pentru voi, așteptând răbdătoare să le scoateți la iveală. 

A sosit momentul. 

Am mai spus asta și înainte. Nimeni nu poate face asta ”pentru” voi. Ascensiunea este o călătorie personală pe care acum o parcurgeți la unison. 

Nu contează cine ați fost ieri sau cine ați fost în viețile trecute. Contează cine alegeți să fiți astăzi. 

Fiecare moment deține potențial pur. Nu sunteți învinși, și sunt atât de multe alegeri în fața voastră. Fiecare dintre ele conține planul intențiilor voastre și energia credinței voastre. 

Mai mult decât oricând, este vital să credeți în voi. Sunteți mult mai mult decât vi s-a spus. 

Credeți. 

Acum porniți într-o călătorie ”magică” și intensă. Va merita fiecare pas făcut. 

Aveți încredere. 

Asta este tot, om drag, asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*A fost ca și cum totul s-ar fi oprit. Îl puteam simți pe Unul, dar nu puteam ”auzi” nimic.

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   


 

Fii mândru

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Dragul meu copil, fii mândru de ceea ce ai realizat până acum. Trăiești în timpul uneia dintre cele mai grele perioade din istoria omenirii! Poți vedea prin frică și furie ceea ce se află dincolo de acest moment. Continui să strălucești, chiar dacă s-ar putea să fi obosit și nu te-ai dat bătut niciodată. Universul urmărește cu bucurie, sărbătorește pe măsură ce depășești fiecare obstacol și te susține atunci când ai cea mai mare nevoie. Fă-ți puțin timp și recunoaște în interiorul tău că... meriți asta. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

 

miercuri, 2 octombrie 2024

Ceva uriaș vine...

Ceva uriaș vine.

Nu pot spune cu certitudine ce este.

Dar mulți dintre noi o simțim.

Un fel de anticipare. O ușoară agitație de neliniște. Un sentiment de a sta pe pragul sau în vârful unui eveniment sau a unei serii ale acestuia.

Acum două nopți, în astral, m-am așezat la o masă rotundă cu un grup de războinici.

Mi s-a spus că o operațiune uriașă este în desfășurare de foarte mult timp.

Aceste Ființe mi-au spus că acest tărâm a fost preluat.

Compromis.

Că ordinea naturală a fost inversată și era atât de dezechilibrat încât universul și conștiința de o frecvență mai înaltă au observat.

Au spus că acest loc a fost prins în capcană, împreună cu vasta majoritate a sufletelor din el.

Au spus că cei din spatele acestei incursiuni au creat o barieră în jurul acestui plan, una prin care era foarte greu de pătruns din exterior în interiorul acestui loc.

Așa că, au spus ei, a fost făcut un efort îndelungat pentru accesarea acestei lumi interioare prin intermediul a diferite suflete angelice puternice care au acceptat să locuiască în corpuri prin nașterea în interiorul acestei matrice holografice.

Acest lucru n-a fost lipsit de riscuri mari, deoarece la majoritatea le este ștearsă mintea când trec prin bariera de frecvență ca să intre într-un fetus și nu-și pot aminti cine au fost și de unde au venit.

Este necesară o comprimare și o fracționare a energiei și spiritului, împreună cu schimbarea enormă într-o stare de vibrație mult mai densă.

Regulile sau limitele din cadrul constructului sunt foarte diferite de ceea ce există în afara acestuia. Abilitățile pe care le aveau în mod natural multe suflete străvechi erau greu de adus/obținut în această realitate mai densă.

Dar ceea ce mi-a fost arătat foarte clar este că ceva urmează să vină în curând – un eveniment sau o schimbare în care multe dintre aceste celule latente ale Angelicilor s-ar reîntoarce complet online.

Își vor aminti cine sunt și de unde vin.

Ce au de făcut aici. Misiunea lor celestă de dincolo.

Au spus să acordăm o atenție deosebită OCHILOR tuturor celor pe care îi întâlnim.

Îngerul adăpostit în costumul uman atunci când este activat va fi ușor de recunoscut prin intermediul OCHILOR.

Este ceva în legătură cu forma ochilor, sprâncene și creasta sprâncenei care le este comună.

Dar în interiorul agenților activi ai divinului va fi și o lumină care vine prin ochi și care este inconfundabilă. O intensitate. O privire pătrunzătoare din interior, emanând în afară. Lumina sursei, care nu doar vede, ci vede PRIN.

Lucrurile vor deveni foarte intense în zilele ce vor urma.

Alegeți-vă cu grijă cercurile (de oameni) și compania, țineți-vă capul sus și rămâneți blocați în intuiția și discernământul vostru.

Dar, nu vă faceți griji, nu suntem singuri. Rămâneți înrădăcinați în spiritul vostru și în creatorul acestuia și fiți pregătiți pentru neașteptat.

Suntem parte din această eliberare planetară și, în curând, vom vedea câți dintre noi suntem aici.

 

Tone Mellard

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

Energiile lunii octombrie și efectul lor asupra voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte bucuroși și entuziasmați să vă oferim acest raport despre energiile lunii octombrie, în ceea ce ne privește. Știm că veți primi o mulțime de energii diferite din multe surse diferite, dar vă putem spune totul despre energiile pe care noi vi le oferim și energiile care știm că vin și din alte puncte din dimensiunea a noua. Energiile lunii octombrie vor avea legătură cu întărirea hotărârii voastre să vă urmați ritmul propriei tobe. 

Energiile vor avea legătură cu amplificarea intensității ghidării interioare pe care o primiți. Asta înseamnă creșterea tuturor clar-urilor voastre – clar-auz, clar-simțire, clar-vedere, clar-cunoaștere. Înseamnă să intrați într-o perioadă în care înghiontirile pe care le primiți din interior sunt mai greu de ignorat. Impulsionările pe care le primiți se simt mai incontestabile. Este o perioadă în care veți fi susținuți de aceste energii să dați drumul la ceea ce cred și spun alții că ar trebui să faceți, ca să vă puteți crește conștientizarea despre ceea ce se petrece în interiorul vostru în ceea ce privește toate acele îndrumări pe care le primiți și pe care mulți dintre voi le ignorați. 

Acum, desigur, unii dintre voi ignorați doar uneori această ghidare și foarte puțini dintre voi cei care primiți acea ghidare o și urmați de fiecare dată când o primiți, iar majoritatea oamenilor au nevoie de niște impulsionări energetice în acest sens. Au nevoie de mai multe impulsionări și ca acele impulsionări să fie mai puternice. Au nevoie de mai multe înghiontiri și ca înghiontirile să fie mai puțin subtile. Când auziți o voce sau vedeți o imagine în ochiul minții, de-acum înainte va fi mai puțin probabil să le respingeți ca pe ceva ce voi ați inventat folosindu-vă pur și simplu imaginația. 

Primiți, desigur, tot timpul ajutor și îndrumare, iar numărul de surse pe care le aveți să vă îndrume este prea mare ca să vi-l putem da. Mulți dintre voi aveți zeci de ghizi spirituali. Aveți o echipă galactică care este formată din undeva între cincizeci și o sută de ființe. Vă aveți străbunii. Vă aveți sinele mai înalte. Vă aveți suprasufletele. Aveți Sursa de Energie. Aveți zâne și îngeri și tot felul de ajutoare în jurul vostru, inclusiv sferele de lumină, și toate aceste ființe vor să știți cât de puternici sunteți și toate vor să trăiți vieți pline de bucurie în care să vă simțiți împliniți și satisfăcuți de ceea ce faceți. 

Prin urmare, energiile lunii Octombrie sunt o combinație între încurajarea să ascultați ceea ce primiți de la acele surse și amplificarea puterii și intensității la ceea ce primiți. Astfel, mergând înainte, puteți fi mai încrezători acum decât oricând înainte că ceea ce primiți vă este menit vouă și este de urmat, pentru că putem vedea cu toții scopul mai mare al vieții voastre. Putem vedea imaginea de ansamblu și știm ce vă servește cel mai bine să faceți, să gândiți, despre ce să vorbiți și spre ce să vă îndreptați, iar acum încurajarea pe care o primiți va fi cu mult mai multă decât a fost vreodată înainte să vă îndreptați în acele direcții și să trăiți acea viață de bucurie, în timp ce sunteți împliniți și satisfăcuți de ceea ce faceți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

  

 

Ce au făcut Maeștrii Ascensionați pe Pământ

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus; suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem aici să vă învățăm și să vă ghidăm pe căile măiestriei spirituale, pentru că știm că mulți dintre voi ați atins acel nivel de cunoaștere că voi sunteți creatorii realității voastre și vreți să știți cum ați putea să creați mai mult și să reacționați mai puțin. Mai întâi trebuie să acceptați că totul în viața voastră, așa cum este chiar acum, este creația voastră și apoi trebuie să ajungeți la înțelegerea că ați creat, orice ați fi creat, prin vibrația voastră. Trebuie să conștientizați și să înțelegeți că tot ceea ce există, așa cum există, în viața voastră, este prezent ca să vă facă să acordați o mai mare atenție vibrației voastre. 

Nu-i vorba doar să primiți ceea ce vreți și să primiți mai puțin, sau deloc, din ceea ce nu vreți. Vorbim despre starea voastră de a fi și modul vostru de a fi în lume. Pe măsură ce ajungeți în punctul în care aceste lucruri contează pentru voi mai mult decât ceea ce se întâmplă și ce se va întâmpla, începeți să acordați mai multă atenție tărâmului vostru interior și la tot ceea ce conține tărâmul vostru interior. Vă sfătuim să fiți mai curioși de ceea ce se petrece în voi decât de ceea ce se petrece în afara voastră și vă sfătuim, totodată, să acordați atenție lucrurilor din afara voastră în măsura în care acestea afectează ceea ce se petrece în interiorul vostru. 

Multe dintre răspunsurile pe care le căutați în viața voastră pot fi găsite prin observarea vieții voastre. Dacă acordați atenție la ceea ce vă aduce bucurie, atunci este mai probabil să vă îndreptați în direcția a ceea ce vă aduce bucurie. Dacă vă dați seama că atunci când vă concentrați pe ceva din apropiere și apoi simțiți o emoție negativă, sunteți ghidați ca în acel moment să nu vă concentrați atât de mult pe ceea ce se întâmplă în acea direcție. 

Vă ghidăm să intrați în inima voastră pentru că știm că atunci când sunteți centrați pe inimă, sunteți prezenți, sunteți împământați și sunteți conștienți de modul în care vibrați. Deveniți mai conștienți prin practicarea meditației și a introspecției. Vrem, totodată, foarte mult să vă bucurați de viața voastră și, prin urmare, trebuie să deveniți conștienți de toate modurile în care decideți că viața voastră nu este plăcută așa cum este. Nu trebuie să schimbați tot ce este în afara voastră ca să vă faceți viața mai plăcută, ci trebuie să vă schimbați perspectiva asupra anumitor lucruri. Trebuie să vă schimbați felul în care priviți lumea exterioară, astfel încât să puteți simți ceva diferit față de ceea ce simțiți atunci când trebuie să observați ceva asupra căruia poate ați prefera să nu vă concentrați. 

Lăsați-vă sentimentele să vă ghideze și folosiți-vă mintea ca pe un instrument. Mintea voastră este puternică, dar trebuie să preluați controlul asupra minții voastre ca să puteți folosi acea putere pe care o aveți în voi. Puterea concentrării voastre nu ar putea fi exagerată aici. Când vă demonstrați că sunteți dispuși să vă angajați într-o formă de practică spirituală, știți că vă concentrați într-o direcție care vă servește. Mulți dintre noi din tărâmul maestru ascensionat suntem cunoscuți pentru actele noastre de serviciu. 

Suntem cunoscuți ca vindecători, învățători, ființe pline de compasiune și necondiționat iubitoare, dar toți a trebuit să găsim toate astea mai întâi în noi înșine și pentru noi înșine. A fost nevoie să le cultivăm în noi înșine ca să le putem răspândi în comunitățile noastre și în întreaga lume. Ne-am dat seama că este nevoie ca mai întâi să ne umplem pe noi înșine cu iubire și lumină, cu compasiune și bucurie și abia apoi ne putem îndrepta privirea asupra acelora pentru care ne-am întrupat ca să-i putem ajuta.   

Și am ajutat și ne-am vindecat cât de bine am putut, iar acum, din cea de-a douăsprezecea dimensiune, vă putem inunda pe toți cu iubire, compasiune, slava și învățăturile noastre, și asta ne propunem să facem pentru că nimic nu ne aduce mai multă bucurie astăzi, în acest moment, decât să-l vedem pe unul dintre voi atingând măiestria spirituală și umblând ca un maestru pe planeta Pământ în serviciul celorlalți.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus și suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Rămas bun

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Copile drag, fiecare dintre voi vă luați rămasurile voastre bune. Pe măsură ce continui să crești și să te schimbi, acesta este un pas necesar. Asta nu înseamnă că viața fizică se încheie. În schimb, s-ar putea să dai drumul vechilor credințe, idealuri și, unii, modului în care se mișcă prin lumea lor și care nu le mai servește. Oricât de dulce-amărui ar fi, este necesară o soluționare pașnică și respectuoasă înainte de a începe o nouă creștere și schimbare. Îmbrățișeaz-o și știi că Universul te susține prin tot acest proces. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

marți, 1 octombrie 2024

În Nou

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că cineva v-a ademenit cu un nou proiect sau ceva ce v-ați așteptat nu s-a întâmplat. Este așa pentru că vă aflați între două lumi – nici una compatibilă cu cealaltă. Într-unele zile totul pare să curgă fără efort, în timp ce altele sunt obositoare și împovărătoare. Curgerea voastră fără efort va fi în acele zile, ore sau minute în care vă deschideți către nou. Ceea ce a fost nu mai este. Acele momente în care încercați să reveniți la ce a fost vor părea dificile și greșite. 

Începeți să cereți zgomotos în interior noul, deși încă nu vă simțiți confortabil cu el, ceea ce vă lasă iritați și furioși. 

Vă simțiți simultan izolați și împinși să vă implicați în activități, pentru că continuați să săriți între vechi și nou, deși vechiul 3D nu mai strălucește pentru voi. Noul strălucește, dar este înfricoșător pentru că nu este ceea ce credeați că veți deveni. 

Aceste vremuri sunt extrem de provocatoare. Nu pentru că ar fi greșite, ci pentru că călăriți pe valuri noi care par contra-intuitive până când săriți pe creasta lor, doar ca să descoperiți cât de potrivite sunt aceste valuri noi pentru voi. 

Cei pe care îi iubiți pot doar să observe, pentru că nu vă înțeleg noua ființă – dar nici voi nu o înțelegeți. Lăsați să fie așa, pentru că o parte din frica voastră actuală este convingerea că, revendicându-vă noua ființă, veți pierde tot ceea pentru ce v-ați muncit de-a lungul numeroaselor voastre vieți 3D pe Pământ. 

Pentru că ființa voastră interioară nu este încă complet definită, vă întoarceți la ceea ce a fost și la cine credeți că sunteți, doar ca să descoperiți cât de inconfortabil este acest rol pentru voi acum. 

Cei pe care îi iubiți probabil interacționează și gândesc în mod similar, creând o energie discordantă între voi. Deși următoarele câteva zile vor clarifica acea ambiguitate interioară, deocamdată pare că vă aflați în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Încercările să rectificați această confuzie, crează doar mai multă confuzie interioară. 

Fizic, nu vă veți schimba prea mult, dar în interior, noile voastre gânduri și acțiuni sunt la fel de diferite ca ziua de noapte. Ceea ce a fost nu mai este, inclusiv acțiunile și gândurile vesele din 3D. Așa că, emoțiile voastre vor fi probabil pline de furie, tristețe și bucurie. 

Emoțiile voastre devin din ce în ce mai exuberante, iar acțiunile voastre nu seamănă cu cele cu care sunteți familiarizați. 

Următoarele câteva zile sunt despre crearea și solidificarea ființei voastre, pentru că evenimentele astrologice vă împing (și acesta este cuvântul potrivit) într-un nou ”eu”. Până la sfârșitul acestui ciclu de eclipsă/echinocțiu, vechea voastră ființă nu va mai exista. Înseamnă asta că veți vedea lumea cu alți ochi și apreciere? Da. Înseamnă asta că veți fi singuri și singuratici? Nu. Asta este o schimbare globală. 

Chiar dacă toți cei care doresc să evolueze dincolo de 3D vor participa, nu toată lumea va avea interese similare. Voi și ceilalți veți intra și ieși din activități, pentru că de-abia începeți să vă explorați noile interese. 

O întrebare probabilă este ”Cum îmi va afecta această schimbare lumea personală?” Noi, cei din Universuri, vă putem răspunde doar că lumea voastră se va expansiona în interese și activități noi mai rapid decât vă imaginați acum. În următoarele câteva zile vă veți lăsa împinși într-un nou ”eu” într-o lume nouă. 

Aceia dintre voi care negați că vă schimbați, vă veți simți inconfortabil. Aceia dintre voi care vă revendicați pe deplin noua ființă vă veți distra de minune explorând acele părți pe care le atrageți spre voi. 

Chiar dacă acest proces nu va fi finalizat în această săptămână, veți accepta că ceea ce a fost nu mai este lumea voastră și, făcând acest lucru, vă veți deschide către o lume plină de strălucire și bucurie. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Dispus să asculți?

 



Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Este în regulă să fii tu însuți, să te schimbi și să crești, dar, în aceste vremuri tumultoase, s-ar putea să fie provocator să-ți dai seama cu exactitate cum arată și cum se simte asta pentru tine. Dacă ai îndoieli, oprește-te, respiră și cere-i Universului să-ți arate. Nu ești lăsat niciodată fără o direcție în care să te îndrepți sau un răspuns. Ești dispus să asculți? ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!