marți, 8 octombrie 2024

Sunteți un Maestru Ascensionat?

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Ne-am întrupat acolo pe planeta Pământ ca să vă ducem aminte cine sunteți cu adevărat și de ce sunteți capabili în timp ce vă aflați în trupuri fizice, chiar și atunci când existați în dimensiunea voastră. V-ați întrupat acolo ca să experimentați limitarea și să experimentați tot felul de emoții, dar v-ați întrupat acolo și ca să vă eliberați de limitare și să alegeți emoțiile care se simt ca fiind mai bune. Aici vă aflați în acest moment, ca suflete trezite. Ca suflete trezite, vă apropiați de cine și ce sunteți cu adevărat și ajungeți în punctul în care vă este posibil să vă cunoașteți ca maeștri și să ascensionați. 

Prin urmare, sunteți maeștri aflați în procesul de ascensiune în carne și oase, care trec la un nivel mai înalt de conștiință. Nu mergeți într-un loc; treceți într-un nivel mai înalt de conștiință din care creați apoi o nouă experimentare a realității. Realitatea este într-adevăr creația voastră și voi o inventați tot timpul. Știind asta, inițial vreți să aveți instrumentele, cunoașterea ca să creați o realitatea care vi se potrivește mai bine. Pe măsură ce creșteți și evoluați spiritual, vreți ca acea realitate mai potrivită să-i includă pe toți ceilalți precum și versiunea lor a unei realități perfecte. Spre asta ne îndreptăm cu toții. 

Ne îndreptăm către o versiune mai bună, mai extinsă a acestui univers pe care o co-creăm cu toții împreună. Așa că, poate ați avut experiența să manifestați pentru voi tot ceea ce v-ați dorit vreodată fizic vorbind, inclusiv vacanțe în stațiuni. Apoi, în timp ce stați acolo pe un șezlong în paradis, începeți să vă puneți întrebări despre oamenii care vă servesc și începeți să vă întrebați cum sunt viețile lor. Vreți ca și ei să aibă experiența de a sta pe un șezlong și, cu siguranță, într-o altă viață, ei au fost cei care și-au putut permite să stea în stațiuni de cinci stele. 

Dar începeți să vă puneți întrebări despre realitate și dacă este un loc în care fiecare poate avea ce-și dorește și trăi ceea ce-și dorește să trăiască și începeți să căutați modalități să trăiți în acea realitate. Vreți o expansiune a conștiinței care să includă pe toată lumea și care să-i permită fiecăruia să experimenteze ceea ce își dorește să experimenteze. Asta este ascensiunea. Ajungeți acolo nu numai având grijă de voi înșivă și de dorințele voastre, ajungeți acolo și prin răspândirea înțelepciunii și a energiilor de înaltă frecvență la care v-ați conectat, astfel încât și alții să fie ridicați și împuterniciți. 

Trecerea în dimensiunea a cincea nu a fost niciodată despre evadarea din dimensiunea a treia și a patra. Sunteți acolo ca să aduceți Raiul pe Pământ și să vedeți Pământul transformându-se în fața ochilor voștri, pe măsură ce vă transformați în aducătorul de lumină care sunteți cu adevărat. Asta este ceea ce toți am căutat să facem în timpul vieților noastre acolo pe Pământ. Nu am fost doar exemplele la ceea ce este posibil pentru omenire, am fost și învățătorii, aducătorii de lumină, vindecătorii și cei care am căutat să răspândim în jurul nostru cât mai multă bucurie, pace și iubire am putut. 

Iar când vă treziți, nu puteți, în cele din urmă, decât să mergeți pe urmele pașilor noștri. V-am lăsat multe drumuri pe care să le urmați, dar ne bucurăm și când vi le creați pe ale voastre. Și cu atât de multe ființe acolo pe Pământ, în acest moment în formă fizică, cu siguranță nu este doar o cale. Sunt atât de multe și mult mai multe altele sunt create tot timpul.

 

Asta e tot deocamdată. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.