duminică, 20 octombrie 2024

Nevoia să existați în lumea de astăzi

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Știm că aveți multe aspecte ale cine sunteți acolo pe Pământ și știm că alegeți să jucați multe roluri diferite, roluri diferite în momente diferite. Prin urmare, puteți începe să înțelegeți cine sunteți cu adevărat ca suflet, pentru că nu aveți doar o singură identitate ca ființă umană. Aveți mai multe. Vă schimbați în funcție de circumstanțe, sarcini, oamenii din jurul vostru și de dorințele pe care le aveți în orice moment. Uneori, săpați adânc în voi înșivă ca să descoperiți aspecte noi ale cine sunteți ca ființă umană și descoperiți diverse daruri și abilități pe măsură ce acestea vă sunt cerute. 

Când începeți să recunoașteți acest lucru, vă dați seama că puteți alege cine sunteți în fiecare moment. Indiferent de rolul pe care îl jucați pentru colectivul din care faceți parte, puteți alege întotdeauna să infuzați mai mult din Sursă și din Iubire în cine sunteți și în ceea ce faceți sau spuneți. Prin urmare, puteți trăi multe vieți într-o singură viață, pentru că, în realitate, acesta este scopul fiecărei vieți pe care o trăiți. Scopul este să faceți mai mult decât să îndepliniți sarcini, să câștigați bani și poate să aveți un soț/soție și copii, prieteni și așa mai departe. Sarcina principală va fi întotdeauna cea de a infuza mai mult din Sursă, mai mult din acea Iubire care sunteți cu adevărat, în toate aspectele voastre ca ființă umană. 

Așadar, în timp ce mulți oameni în acest moment sunt îngrijorați de ceea ar trebui să facă sau ce ar putea face și nu fac, o întrebare mai bună pe care să și-o pună ar fi: ”Cum pot să infuzez mai mult din Iubirea Sursei în această situație și, mai ales, în mine ca fiind canalul acelei Iubiri?” Când vă puneți această întrebare, ajungeți în inima nevoii voastre de a exista în forma în care sunteți acum. Vrem să vă asigurăm că nu este vorba despre îndeplinirea unei sarcini fizice, a unei acțiuni în lumea materială. 

Dar, dacă vă vedeți pe voi înșivă ca artiști care vor să folosească culoarea Sursei ca să vă pictați realitatea, începeți să vă faceți o idee despre ce înseamnă existența voastră. Și, cu siguranță, tot ceea ce faceți devine mai puternic, mai plin de impact, datorită la ceea ce ați infuzat în acel lucru. Desigur, vă puteți strădui să faceți lucrurile perfect în sarcinile pe care le îndepliniți, dar puteți face ceva destul de imperfect în timp ce intenționați să infuzați mai mult din Energia Sursei în ele și să îndepliniți în primul rând scopul sarcinii. 

Toate acestea există pentru ca Sursa să poată cunoaște Sursa, astfel încât Sursa să poată descoperi ce este Sursa. Și când vă treziți la adevărul că aveți capacitatea de a infuza mai mult din acea Sursă în tot ceea ce faceți, atunci lucrați ca un instrument al Creatorului, al Tot Ceea Ce Este, al Sursei de Energie, și aceasta va fi cea mai bună experiență pe care o puteți avea în timp ce vă aflați într-un corp fizic. Totodată, vă va ajuta să vă simțiți mai împliniți și să aveți un scop mai clar în viața voastră.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.