joi, 10 octombrie 2024

Transmisie de energie de la Maeștrii Ascensionați

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Dorim să vă invităm în noile voastre sine și în noile voastre vieți și facem asta cu o energie care este ca o rază tractoare de iubire pe care o îndreptăm spre voi chiar acum. Dorim să vă cunoașteți ca iubire și cel mai bun mod pe care îl cunoaștem să vă ajutăm în acest efort este să vă iubim. Știm că, în mod fundamental, mulți dintre voi înțelegeți acest lucru și ați chiar experimentat puterea iubirii în viața voastră. Cu toții am fost creați din iubire, de Iubire, pentru a fi iubire. Așadar, când vă întrebați care este scopul vostru în viață aici, pe Pământ, trebuie să vă puneți întrebarea: ”Cât de mult iubesc?” 

Când iubiți, vă îndepliniți scopul, punct. Nu contează ce iubiți sau pe cine iubiți. Nu contează dacă ceva este obiectul afecțiunii voastre. Așa este, poți iubi doar de dragul de a iubi, și vă recomandăm cu tărie acest lucru. Dar ați făcut să fie destul de ușor pentru voi, oferindu-vă o gamă largă de oameni, animale, plante, flori, copaci și experiențe pe care să le iubiți. Vă puteți iubi Soarele, Pământul și Luna. Depinde în întregime de voi, dar înțelegem că aceia dintre voi care ați primit iubire, ați primit acea activare în voi care face să vă fie mai ușor să o oferiți. 

Acum, iată un alt mod de a acționa în lume. Oferiți iubirea liber, așa cum ați dori să o primiți de la alții. Este lecția de bază în manifestare. Nu trebuie să schimbați lumea ca să o faceți sigură pentru iubire și nu trebuie să eliminați din lumea voastră toate lucrurile pe care le considerați de neiubit. Nici măcar nu trebuie să îi convingeți pe toți oamenii care nu sunt familiarizați cu iubirea să iubească. Așadar, de unde începeți acest proces? Începeți cu ceea ce este ușor, cu ceea ce vă umple întotdeauna inima cu o strălucire caldă, apoi concentrați-vă atenția pe ceva ce ați găsit provocator pentru voi sau pe cineva care v-a greșit într-un fel. Vedeți dacă vă puteți păstra privirea plină de iubire în timp ce vă uitați la ceva sau cineva care a fost un ticălos în viața voastră. 

Provocați-vă, dar faceți-o în sincronizarea și în propriile voastre condiții și nu va trebui să creați scenarii în care aceste oportunități se strecoară în viața voastră și nu sunteți pregătiți pentru ele. Practicați iubirea și vă recomandăm să începeți practica primind mai întâi transmisia iubirii despre care v-am vorbit la începutul acestui mesaj. Relaxați-vă, deschideți-vă și primiți-o așa cum primește o floare razele Soarelui. 

Primiți-o cu ușurință. Nu trebuie să încercați să o primiți. Trebuie doar să renunțați la tensiune, anxietate, frică, astfel încât să fiți dispuși să vă deschideți și să fiți suficient de vulnerabili ca să primiți iubire de la acest Colectiv de Maeștri Ascensionați care vă iubesc pentru că sunteți demni de iubire și pentru că noi suntem iubire. Și da, ne întoarcem cu toții acasă, în același loc al Iubirii din care ne-am născut, iar iubirea este calea, iubirea este adevărul, iubirea este lumina. Primul lucru pe care-l găsiți dimineața să fie iubirea și activați-o și vedeți cât de multe puteți transforma prin iubire pe parcursul zilei voastre. Asta este recomandarea noastră.

 

Asta e tot deocamdată. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.