marți, 1 octombrie 2024

În Nou

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că cineva v-a ademenit cu un nou proiect sau ceva ce v-ați așteptat nu s-a întâmplat. Este așa pentru că vă aflați între două lumi – nici una compatibilă cu cealaltă. Într-unele zile totul pare să curgă fără efort, în timp ce altele sunt obositoare și împovărătoare. Curgerea voastră fără efort va fi în acele zile, ore sau minute în care vă deschideți către nou. Ceea ce a fost nu mai este. Acele momente în care încercați să reveniți la ce a fost vor părea dificile și greșite. 

Începeți să cereți zgomotos în interior noul, deși încă nu vă simțiți confortabil cu el, ceea ce vă lasă iritați și furioși. 

Vă simțiți simultan izolați și împinși să vă implicați în activități, pentru că continuați să săriți între vechi și nou, deși vechiul 3D nu mai strălucește pentru voi. Noul strălucește, dar este înfricoșător pentru că nu este ceea ce credeați că veți deveni. 

Aceste vremuri sunt extrem de provocatoare. Nu pentru că ar fi greșite, ci pentru că călăriți pe valuri noi care par contra-intuitive până când săriți pe creasta lor, doar ca să descoperiți cât de potrivite sunt aceste valuri noi pentru voi. 

Cei pe care îi iubiți pot doar să observe, pentru că nu vă înțeleg noua ființă – dar nici voi nu o înțelegeți. Lăsați să fie așa, pentru că o parte din frica voastră actuală este convingerea că, revendicându-vă noua ființă, veți pierde tot ceea pentru ce v-ați muncit de-a lungul numeroaselor voastre vieți 3D pe Pământ. 

Pentru că ființa voastră interioară nu este încă complet definită, vă întoarceți la ceea ce a fost și la cine credeți că sunteți, doar ca să descoperiți cât de inconfortabil este acest rol pentru voi acum. 

Cei pe care îi iubiți probabil interacționează și gândesc în mod similar, creând o energie discordantă între voi. Deși următoarele câteva zile vor clarifica acea ambiguitate interioară, deocamdată pare că vă aflați în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Încercările să rectificați această confuzie, crează doar mai multă confuzie interioară. 

Fizic, nu vă veți schimba prea mult, dar în interior, noile voastre gânduri și acțiuni sunt la fel de diferite ca ziua de noapte. Ceea ce a fost nu mai este, inclusiv acțiunile și gândurile vesele din 3D. Așa că, emoțiile voastre vor fi probabil pline de furie, tristețe și bucurie. 

Emoțiile voastre devin din ce în ce mai exuberante, iar acțiunile voastre nu seamănă cu cele cu care sunteți familiarizați. 

Următoarele câteva zile sunt despre crearea și solidificarea ființei voastre, pentru că evenimentele astrologice vă împing (și acesta este cuvântul potrivit) într-un nou ”eu”. Până la sfârșitul acestui ciclu de eclipsă/echinocțiu, vechea voastră ființă nu va mai exista. Înseamnă asta că veți vedea lumea cu alți ochi și apreciere? Da. Înseamnă asta că veți fi singuri și singuratici? Nu. Asta este o schimbare globală. 

Chiar dacă toți cei care doresc să evolueze dincolo de 3D vor participa, nu toată lumea va avea interese similare. Voi și ceilalți veți intra și ieși din activități, pentru că de-abia începeți să vă explorați noile interese. 

O întrebare probabilă este ”Cum îmi va afecta această schimbare lumea personală?” Noi, cei din Universuri, vă putem răspunde doar că lumea voastră se va expansiona în interese și activități noi mai rapid decât vă imaginați acum. În următoarele câteva zile vă veți lăsa împinși într-un nou ”eu” într-o lume nouă. 

Aceia dintre voi care negați că vă schimbați, vă veți simți inconfortabil. Aceia dintre voi care vă revendicați pe deplin noua ființă vă veți distra de minune explorând acele părți pe care le atrageți spre voi. 

Chiar dacă acest proces nu va fi finalizat în această săptămână, veți accepta că ceea ce a fost nu mai este lumea voastră și, făcând acest lucru, vă veți deschide către o lume plină de strălucire și bucurie. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.