joi, 3 octombrie 2024

Nerăbdare...

Unul prin Sophia Love 

Sunt eu Sophia. Sunt Unul. 

Mulțumesc. Te simt altfel astăzi. Cumva mai mare, dacă are sens. 

Dacă iei în considerare capacitatea crescută pe care o ai să accepți ”energia” mea și frecvența mea, da, are sens. Capacitatea ta de conectare este îmbunătățită. Va continua să se extindă și, pe măsură ce o face, va exista o fluiditate în conversațiile noastre. 

Va fi ca și cum am vorbi ca Unul; Un singur glas al Adevărului. 

Ce s-a întâmplat chiar acum?* 

Ai început să ai propriul tău dialog interior despre această nouă informație. Asta a întrerupt curgerea. 

Înțeleg. Acum putem continua? 

Hai să discutăm astăzi despre acordarea fină și amplificarea simțurilor voastre. Prin asta se înțelege eu-l vostru ”empiric”. Această perioadă în care intrați, vă cere nu doar să vă amintiți cine sunteți, ci și să vă folosiți darurile în mod demonstrabil. 

Sunteți aici acum ca să asistați rasa în momentul tranziției sale. Sunteți aici pentru acest moment datorită puterii voastre interioare, frecvenței și talentului vostru să faceți asta. Frecvența care vine susține asta. Vă încurajează în tăcere. 

Dețineți o sensibilitate extrem de dezvoltată într-unul sau mai multe domenii. Acestea ar putea fi văzul, auzul, simțirea sau cunoașterea. Aceste părți ale voastre sunt mai obișnuite să fie de încredere și folosite decât să fie ascunse și negate. Ele sunt ”nerăbdătoare” să fie puțin exersate. 

Poate fi nevoie de încercări și erori ca să identificați unde se află darurile voastre. Va fi nevoie de credință și încredere ca să începeți să le căutați. 

Odată ce localizați unul din darurile suspectate, cum ar fi clar-auzul, cu siguranță vor exista comentarii interioare. Acestea sunt răspunsuri programate de matrice și e mai bine să fie ignorate. Dacă le băgați în seamă doar vă va încetini progresul. Ceea ce urmăriți este viteza, nu întârzierea. Momentul pentru recunoașterea și folosirea lor se apropie rapid. 

Începeți de oriunde sunteți atrași, dar începeți. Când observați ceva – recunoașteți-l în mintea voastră și decideți-i validitatea. Lăsați cuvântul ”coincidență” deoparte. Sunteți un creator care este conștient. Aceste sincronicități și premoniții apar acum ca să vă aducă aminte cine sunteți. 

Am vorbit recent despre necesitatea să vă străluciți Lumina. Prin conștientizarea și apoi folosirea darurilor voastre, Lumina voastră se extinde. 

Lucrul frumos în legătură cu asta este că nu trebuie să o anunțați cu voce tare nimănui. Nu vă cere să vă îmbrăcați diferit sau să vă mutați în altă parte sau să vă găsiți un nou ”loc de muncă” ca să vă ”câștigați” existența. Vă cere doar să vă folosiți talentele latente. 

Acestea sunt tipurile de lucruri după care să vă uitați: 

Primiți un apel sau un mesaj de la cineva exact când acea persoană v-a venit în minte. 

”Știți” care este rezultatul unui joc, al unui spectacol sau al unei situații înainte de a se încheia. 

Vă urmați un instinct și apoi observați cum acest act v-a adus ceva ce v-ați dorit. 

Acestea pot părea banale sau obișnuite, dar vă spun că nu sunt. Ele sunt șoapte ale adevăratei voastre puteri. Aceasta nu poate fi suprimată de sclavie sau control. 

V-a fost dat cuvântul ”coincidență” de controlorii acestei matrice, astfel încât să rămâneți ignoranți cu privire la Adevărata voastră natură. Este timpul să lăsați astfel de prostii la o parte. 

Potențialul pentru o schimbare puternică este păstrat în interior. 

Noțiunea că careva ”altul”, oricare ”altul” de fapt, va repara lucrurile sau vă va schimba lumea, este fantezie. Voi, fiecare dintre voi, sunteți Cel pe care-l așteptați și, odată ce recunoașteți asta, lucrurile se vor schimba mult mai repede. De voi depinde. 

Are sens să pășiți cu grijă. Sunteți ca niște bebeluși care încep să umble. Știți că este posibil; i-ați văzut pe alții făcând-o. Singurul lucru de făcut este să vă ridicați de fiecare dată când cădeți și să încercați din nou. 

Fie că știți sau nu, există o memorie a sufletului, la fel cum există o memorie a corpului. Esența voastră deține toate posibilitățile pentru voi, așteptând răbdătoare să le scoateți la iveală. 

A sosit momentul. 

Am mai spus asta și înainte. Nimeni nu poate face asta ”pentru” voi. Ascensiunea este o călătorie personală pe care acum o parcurgeți la unison. 

Nu contează cine ați fost ieri sau cine ați fost în viețile trecute. Contează cine alegeți să fiți astăzi. 

Fiecare moment deține potențial pur. Nu sunteți învinși, și sunt atât de multe alegeri în fața voastră. Fiecare dintre ele conține planul intențiilor voastre și energia credinței voastre. 

Mai mult decât oricând, este vital să credeți în voi. Sunteți mult mai mult decât vi s-a spus. 

Credeți. 

Acum porniți într-o călătorie ”magică” și intensă. Va merita fiecare pas făcut. 

Aveți încredere. 

Asta este tot, om drag, asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*A fost ca și cum totul s-ar fi oprit. Îl puteam simți pe Unul, dar nu puteam ”auzi” nimic.

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.