sâmbătă, 5 octombrie 2024

Orbiți de Întuneric


Inelia Benz
 

Cu câteva săptămâni în urmă în timpul uneia dintre conversațiile noastre, Larry a spus cuvintele ”orbit de întuneric”. 

Toate simțurile mele au început să facă “ding, ding, ding!” 

Nu există un mod mai bun de a descrie ce se întâmplă cu lucrătorii în lumină pe parcursul vieții în Lumea noastră decât să spui că au fost ”orbiți de întuneric”. Lucrătorii în lumină ajung să fie literalmente ”orbiți de întuneric”. Este o afirmație atât de puternică, iar rezultatele acesteia au o influență atât de mare nu numai asupra vieții lucrătorului în lumină, ci și a întregii lumi, încât este cu siguranță ceva ce merită extins. 

Ceea ce citiți acum este un eseu Invitație să Gândești (Woo For Thought). Acestea au fost concepute pentru aceia dintre noi cărora le place să citească o bucată mare de text, având timp la dispoziție, o ceașcă de ceai sau cafea, ciocolată sau prăjituri, sau un smoothie delicios și sănătos alături de niște fructe proaspete. Voi explica mai târziu de ce am ales să explorez acest subiect într-un eseu și nu într-un articol scurt.* 

Înainte de a începe explorarea acestui subiect, să definim câțiva termeni. 

Lucrător în Lumină (Lightworker): 

Un lucrător în lumină este o persoană care s-a născut sau renăscut într-o existență umană pe ceea ce noi cunoaștem drept ”Pământ”, în această perioadă (din 1920 până în prezent), și întrupează energie de frecvență înaltă și generează experiențe de frecvență înaltă pentru sine însuși și pentru alții. Diferența dintre un lucrător în lumină și o ființă de lumină este că lucrătorul în lumină este aici să aducă în mod activ lumină în experiența noastră pe Pământ și să îndepărteze întunericul din ea. Ființa de lumină este aici doar ca să experimenteze ceea ce viața are de oferit, nu neapărat ca să schimbe ceea ce poate fi experimentat. Cu alte cuvinte, ființa de lumină poate fi o persoană a cărei frecvență este înaltă, este o persoană bună, dar se poate angaja pe deplin și poate alimenta drama, războiul și ciclul victimă/agresor/salvator/martir. Ființa de lumină crede că acele lucruri întunecate sunt ”normale”, în timp ce lucrătorul în lumină știe că ele nu sunt normale sau naturale și este aici să le elimine din realitatea noastră. Majoritatea lucrătorilor în lumină sunt ființe de lumină, dar există și alte nuanțe de ființă care sunt, de asemenea, lucrători în lumină. 

Un lucrător în lumină iese activ și conștient din ciclurile negative de experimentare. El sau ea caută în mod conștient și activ modalități să întrupeze doar lumina, dezangajându-se din dramă, jocuri de putere asupra altora și găsind aliați ca să iasă din întuneric și să pășească în lumină. 

Întunericul: 

Acum, să definim ”întunericul”. Întunericul, în acest articol, este actul de angajare în gânduri, acțiuni și creații de frecvență joasă. Frecvență joasă înseamnă acțiuni care sunt făcute pentru a-i lipsi pe alții de putere, a-i răni, a-i asupri, a-i ucide, a-i tortura, a-i înrobi și, în general, a-i distruge pe ei și spiritul lor. Sau, persoana care-și face toate aceste lucruri sieși sau devine victima acestor lucruri. La urma urmei, este nevoie de doi pentru a dansa tango. Întunericul crează o realitate a fricii, disperării, suferinței, lipsei de speranță, stresului, îngrijorării, invidiei, lăcomiei, corupției, perversiunii, abuzului, războiului, conflictului, prostiei, singurătății și absorbției de sine, ca să menționez doar câteva. 

Orbire: 

Incapacitatea de a vedea, percepe sau fi conștient de ceva care este prezent. 

Acum că am definit termenii, să vedem cum se întâmplă asta lucrătorilor în lumină. Cu alte cuvinte, să vedem cum sunt orbiți lucrătorii în lumină de întuneric și ce consecințe are acest lucru în viața lor și în lumea noastră. 

Ca să începem această explorare, voi reveni la conversația pe care o aveam cu Larry când a spus acele cuvinte. Cuvintele ”orbiți de întuneric”. 

Discutam despre cum persoane bine-cunoscute, care au avut zeci de ani de muncă interioară, meditație, explorare OBS (Out of Body States/Stări în Afara Corpului), psihonauți adevărați și testați, uneori aderă complet la programe limitatoare și dezactivatoare, cum ar fi ”sărăcia este singura cale către Dumnezeu”, sau ”suferința este bună pentru tine”, sau ”tortura deschide al treilea ochi”, ”totul se întâmplă cu un motiv (bun)”. Chestii de genul ăsta. 

”De ce se întâmplă asta? Și mereu, din nou și din nou?” a întrebat Larry. Cu câteva cuvinte din patru litere incluse în întrebare. 

Și și-a răspuns singur: ”este ca și cum ar fi orbiți de întuneric.” A spus el. ”Dar cum?” 

De fiecare dată când Larry pune o întrebare, clarific dacă vrea cu adevărat să știe răspunsul sau dacă doar exprimă o idee. 

În acel moment, doar exprima o idee. Dar întrebarea a rămas cu mine. A rămas cu mine pentru că propoziția pe care a folosit-o, ”orbiți de întuneric”, era atât de precisă și descriptivă pentru ceea ce li se întâmplă lucrătorilor în lumină din întreaga lume. Nu doar celor bine-cunoscuți. 

Am decis să îmi rezerv timp ca să examinez mecanismele prin care se întâmplă asta. Am decis să scriu un eseu despre acest subiect. Am zgâriat puțin realitatea ca să văd răspunsul și un întreg univers s-a deschis în jurul acestei idei. 

Acea primă zgârietură a modului în care întunericul îi orbește pe oameni a dezvăluit o disponibilitate profundă de a fi orbit. Da, vor să fie orbiți. Aproape ca un dependent dispus să bea alcool, să fumeze acea țigară sau să ia acel drog, disponibilitatea de a fi orbit vine cu promisiunea plăcerii, distracției și stimulării. Dar exista un alt unghi din care putea fi privită. Nu este doar căutarea plăcerii. 

La fel ca toate plăcerile trupești, mentale și ale altor corpuri, a existat o cerință fundamentală ca aceste elemente să fie incluse în experiențele pe care lucrătorul în lumină a fost de acord să le aibă ca să se poată naște în paradigma lumină – întuneric. 

Dați-mi voie să repet asta cu alte cuvinte. 

Pentru ca lucrătorul în lumină să se nască aici, ”trebuia” să fie de acord să se joace în întunericul pe care această realitate îl găzduiește, altfel nu ar fi ”putut” să se nască aici. 

Acest aspect a fost super interesant pentru mine, așa că am deschis acel fragment de date și m-am uitat mai îndeaproape. Asta am văzut. 

Am văzut că timp de mii de ani acest lucru a fost adevărat. Când paradigma lumină/întuneric a fost creată ca să  fie experimentată, cei care erau pregătiți să experimenteze doar lumină pură sau întuneric pur nu erau calificați să intre. Ei încălcau realitatea convenită și, prin urmare, erau incompatibili. 

Cu toate acestea, acest lucru nu mai este adevărat. Cel puțin, din 2011 nu mai este adevărat. De mai bine de un deceniu deja (este 2024 în momentul scrierii acestui articol), lumea, realitatea în care trăim, a decis să ne întoarcem la starea naturală a acestui Univers, care este ”lumina”. Din 2011, ne-am angajat într-o divizare a realităților incompatibile, care poate fi observată prin faptul că ambele realități coexistă și sunt vizibile una pentru cealaltă pentru o perioadă de timp. Paralele și din ce în ce mai divergente. Modul în care ne întoarcem la starea naturală a acestui univers este motivul pentru care experiența lumină/întuneric încă persistă. Noi, la nivel colectiv, am decis o tranziție lentă și blândă, plină de oportunități ca oamenii să-și schimba părerea dacă să rămână în lumină/întuneric sau să treacă doar la lumină.

Suferința, durerea, tortura, abuzul, sclavia, puterea asupra altora, nu sunt stări naturale pentru realitatea noastră. Acestea sunt lucruri importate în experimentarea noastră dintr-un alt Univers. Și singurul motiv pentru care ele sunt aici este că noi, colectivele de pe Pământ, am decis că vrem să le experimentăm. 

Vedeți voi, acele experimentări, întunericul, ne orbesc în fața scopului mai larg al cine suntem și ce suntem, ne limitează în percepție și în înțelegere. Ne limitează, de asemenea, să avem experiențe într-un interval foarte restrâns din ceea ce acest Univers are de oferit. Dar acum lucrătorii în lumină au încheiat-o cu acele experiențe negative și au decis să se întoarcă la experimentările noastre naturale. Experiențe care sunt lipsite de frică, tortură, sclavie, etc. Experimentări care sunt mai puțin limitate ca sferă și frecvență. 

Unul dintre trucurile întunericului ca să ne țină orbi și sclavi este să ne facă să credem că întunericul ne este foarte util. Iată câteva exemple care sunt crezute de mulți oameni și care dau valoare întunericului, făcându-l să persiste: 

Fără întuneric nu poate exista lumină. 

Durerea și suferința ne fac oameni mai buni. 

”Nu aș fi persoana care sunt astăzi dacă nu ar fi fost toată durerea pe care am îndurat-o”. 

Ce nu ne omoară ne face mai puternici. 

”Tortura m-a făcut o persoană mai plină de compasiune.” 

Acestea sunt doar câteva dintre programele care sunt răspândite printre lucrătorii în lumină, fiind adânc înrădăcinate în viața lor ca să valideze menținerea experiențelor negative și, de asemenea, propagarea mai multor experiențe negative. 

Adevărul este că întunericul nu există în lumină. Acea durere și suferință îi dezactivează și îi traumatizează pe oameni slăbindu-i. Da, fără toată acea durere, persoana ar fi diferită astăzi: ar fi mai puternică, mai fericită, mai capabilă, mai liberă. Să fie supusă unui chin atât de rău încât aproape s-o ucidă, lasă cicatrici. Cicatricile nu sunt la fel de puternice ca pielea sănătoasă. Iar lucrătorii în lumină au devenit plini de compasiune, tortura doar îi traumatizează și îi slăbește. În cel mai bun caz, tortura îi permite unui lucrător în lumină să participe mai intens la jocurile întunecate și să le alimenteze mai pe deplin. 

Împărtășirea traumei subjugă o persoană și pe cei care o ascultă. Eliberarea traumei cu ajutorul unui vindecător antrenat cu o frecvență înaltă este diferită, deoarece trauma este dizolvată și nu întărită, pentru că vindecătorul cu o frecvență înaltă nu-i permite să se lipească de el și nu îi conferă valoare (nu-i permite să fie valoroasă și, prin urmare, să persiste). 

Aceste experiențe întunecate descrise mai sus sunt lipsite de sens. Nu au sens în starea noastră naturală de existență. De aceea, lucrătorii în lumină lucrează atât de mult să le dea un sens. De aceea este atât de ușor pentru un lucrător în lumină să creadă BS-ul** care ne este predat ca să valideze abuzul și trauma care sunt pâinea și untul întunericului. Pentru că fără acele minciuni, literalmente nu are niciun sens pentru un lucrător în lumină. 

Pentru un lucrător al întunericului, însă, primirea sau provocarea durerii, suferinței, torturii, sclaviei, abuzului, etc., are perfect sens. Ei trăiesc într-o realitate în care au putere asupra altora, iar starea lor naturală este să aibă sub ei oameni pe care îi abuzează și să fie abuzați de cei de deasupra lor. Fără nici o explicație necesară. 

Să ne întoarcem la lucrătorii în lumină. Noi nu suntem victime. 

Să fim orbiți de întuneric nu înseamnă că suntem lipsiți de putere. Nu ne face victime ale circumstanțelor sau situațiilor. Mulți sunt prostiți să participe și să pună gaz pe focul întunericului, dar odată ce lucrătorul în lumină își dă seama, este eliberat din cătușele sclaviei inconștiente și ale victimizării. 

O domnie a terorii. 

Teroarea și consimțământul sunt necesare ca întunericul să se stabilească în realitatea noastră. Validând întunericul, ne dăm consimțământul pentru existența lui. 

Să nu facem asta. 

Crescând, mi-a fost arătată o carte care era unul dintre manualele pentru controlul maselor. Nu-mi amintesc numele cărții, dar învăța guvernele cum să conducă prin teroare. Cum să facă masele atât de înfricoșate de consecințe, încât să permită ca atrocități să se întâmple chiar pe străzile lor și să nu facă nimic în privința asta. 

”De ce-i nevoie de asta? Terorizarea populației pentru a o controla?” l-am întrebat pe tatăl meu. 

”Pentru că fără teroare proletariatul preia controlul și-i distruge pe conducători. Este inevitabil.” 

”De ce?” 

”Pentru că muncitorii își dau seama că munca lor nu le aduce nici un beneficiu. Că întregul construct al societății este acolo ca să beneficieze alții, iar iluzia structurii este atât de subțire, încât orice mică fisură arată ce se întâmplă cu adevărat. Dar dacă oamenii sunt îngroziți pentru viețile lor, nu se obosesc să privească. Există lucruri mai importante pentru ei, cum ar fi să nu fie torturați sau uciși.” 

”Deci, dacă ții oamenii suficient de îngroziți, se vor auto-supraveghea?” Mă gândeam la poveștile de tortură și abuz care apăreau din închisorile politice din Chile la mijlocul anilor ’70. Cum oamenii care fuseseră afectați permanent de traume erau eliberați înapoi în societate ca să-și spună poveștile. Era în carte. ”Torturați un mic procent din populație, ucideți-i unii prin tortură, eliberați-i pe ceilalți odată ce sunt complet traumatizați și nu trebuie să torturați întreaga populație. Cei eliberați îi vor dezactiva pe ceilalți din cauza fricii de a nu fi capturați și torturați ei înșiși.” 

Da, se vor auto-supraveghea.” 

Ați putea crede că acesta este un exemplu extrem și aveți dreptate. În SUA și Europa, tortura și frica sunt răspândite în moduri mai subtile. De exemplu, dacă nu te conformai vaccinării, îți pierdeai locul de muncă, casa, familia și ți se spunea că vei fi responsabil pentru uciderea altor oameni pentru că vei răspândi boala. Frica și teroarea în această situație sunt la fel de reale ca și cum ai fi torturat într-un lagăr de concentrare. Proliferarea masivă online și în știrile din mass-media principală a poveștilor despre oameni care au fost vizați, concediați de la locul de muncă, târâți pe plajă, închiși, conturile bancare blocate, afaceri închise, este făcută în locul eliberării oamenilor torturați în populația generală. Este nevoie doar de câteva exemple vizibile de vieți distruse în mass-media pentru ca restul populației să se conformeze. Conformarea este voluntară, indiferent cât de mult este promovată ca fiind obligatorie. 

Acum, să privim asta din perspectiva Separării și a Lucrătorilor în Lumină. 

Un lucrător în lumină care întrupează energie pură (nepoluată de frică sau alte energii și gânduri de frecvență joasă), își poate transforma viața și viețile celor din jur într-un mod radical pozitiv. 

Un grup de lucrători în lumină care întrupează energie pură și se concentrează pe o anumită intenție poate schimba lumea. Și ghici ce? Nu trebuie să o facă 100% din timp, 24/7. Întruparea pură poate fi timp de 20 de minute pe zi. Iar pentru restul zilei, tot ceea ce trebuie să facem este să fim conștienți de realitate astfel încât să nu reacționăm și să nu alimentăm paradigma întunecată, neutralizând astfel munca bună pe care am făcut-o în acele 20 de minute. 

Viața nu este atât de complexă. Putem crede că este, dar nu este. Din ceea ce am văzut, o persoană este interesată de supraviețuirea fizică, sex, mâncare, stimularea mentală și alte plăceri și stimulări pământești. 

Odată ce ne dăm jos ochelarii de cal ai întunericului, lucrurile devin mult mai clare, au mai mult sens și suntem, totodată, împuterniciți să luăm decizii conștiente cu privire la gândurile, emoțiile, experiențele și co-creațiile noastre. 

Știți în mod înnăscut că tortura și abuzul sunt lucruri rele care nu ar trebui făcute oamenilor. Știți în mod înnăscut că tolerarea acestor lucruri sau validarea lor propagă întunericul pe Pământ. Știți în mod înnăscut că să fii rău cu o persoană, nu o ajută deloc. Să fii amabil este ceea ce o ajută. 

Când oamenii îmi spun că durerea și tortura pe care au suferit-o în copilărie i-au făcut persoane mai bune, îi întreb: ”asta înseamnă că acum vei merge să lovești bebeluși și pisoi pentru ca ei să devină buni?” 

Știți care este răspunsul. 

Nu vă mai lăsați orbiți de întuneric. Sus fruntea, scoateți-vă ochelarii de cal și deschideți ochii. 

Am creat o metodă foarte simplă să vă curățați energia. O numesc ”explozia de lumină”. Iată un video care explică și vă arată cum să o faceți. Îndemnul meu este să faceți cel puțin 20 de minute de aceste explozii de lumină pe zi. Când vă obișnuiți cu ele, le puteți face mental în timp ce vă continuați activitatea zilnică.

 

 

*Este vorba de o platformă creată pentru cei care o urmăresc și citesc pe Inelia Benz. O platformă contracost pe care sunt sigură că sunt materiale mai elaborate decât cele date la liber.

**Cred că este o prescurtare a cuvântului BullShit.



Traducere Monica Poka

Sursa


Aveți aici un videoclip creat de Inelia, și care este subtitrat în română, cu o metodă foarte simplă să ne curățăm energia. A numit această metodă ”explozia de lumină”. În videoclip explică și arată cum să o facem. Îndemnul ei este să facem cel puțin 20 de minute de aceste explozii de lumină pe zi. Când ne obișnuim cu ele, le putem face mental în timp ce ne continuăm activitatea zilnică.




Partea superioară a formularului

Partea inferioară a formularului

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.