vineri, 11 octombrie 2024

Baghetele noastre fermecate

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Vrei să împărtășești o perspectivă în ceea ce privește următoarele câteva zile? Sunt atât de multe previziuni pentru luna următoare sau cam pe-acolo. 

Întotdeauna vor exista previziuni. Așa se construiește lumea în jurul vostru. Învățați prin asociere și, prin urmare, sistemele voastre de credință depind foarte mult de comunicare; depind una de cealaltă. Iar la un moment dat, totul se prăbușește în Unitate; Unimea este viscerală. 

Sunt previziuni astrologice care folosesc ceea ce a fost adunat din interacțiunile și evenimentele voastre ”anterioare” din timpul tranzițiilor și alinierilor specifice. Acestea sunt văzute și apoi așteptate. Acesta este modul în care creația este vizualizată destul de clar. 

Sunt astrologi în mai multe domenii ale vieții, toți citind aceleași diagrame și observând tipare. Evenimentele din lumea voastră sunt astfel ”programate” să aibă loc în ”momente” foarte specifice nu numai de către facțiunile care controlează aici, ci și de către oameni. Văzătorii, astrologii, misticii, cei senzitivi simt cu toții presiunea energetică și fac previziuni în consecință. 

Apoi, odată ce ”momentele” au trecut, ele sunt revizuite, se adună dovezi și se fac mai multe previziuni.

Există printre cei care cred în ezoteric că evenimentele sunt provocate de către stele. Nu este chiar atât de alb-negru. Ceea ce este cauzal, întotdeauna, în treburile umane, este umanul. Omenirea spune începutul și sfârșitul poveștii. Sunteți creatori din toate punctele de vedere.

Pe măsură ce acceptați și vă adaptați la acest Adevăr, veți începe să luați în mod deliberat bagheta magică în propriile mâini. Va trebui să credeți și apoi să vă așteptați la ceea ce sperați.

Intenționați să trăiți într-o lume pe placul vostru. Lumea asta ar putea avea orice ”vedeți” voi în ea...

Energie liberă?

Abundență?

Metode naturale de vindecare?

Bucurie?

Libertate?

Iubire Universală Necondiționată? 

Vă spun că aceste lucruri există în locuri izolate și momente individuale. Asta vă spune tot ce trebuie să știți despre posibilitatea lor. 

Ne vom întoarce la întrebarea ta foarte specifică despre instantaneul viitor al ”momentului” văzut de astrologie. Vedeți tipare meteorologice violente apărând peste tot pe planeta voastră. Unele dintre acestea sunt văzute ca fiind ”naturale” și altele ca ”făcute de mâna omului“. 

Ceea de ce nu ați reușit să vă dați seama în aceste evenimente catastrofale este puterea pe care o dețineți în apariția și manifestarea lor. Extindeți-vă vederea astfel încât să atingeți fiecare zonă potențială aflată în ”calea” furtunii și vedeți-o vindecată. Folosiți vizualizarea, rugăciunea, meditația sau intenția – orice ce funcționează – ca să modificați cursul vremii severe care se apropie. 

Amintiți-vă că rețelele de comunicare sunt deținute de controlori și ei sunt cei care vă informează despre starea vremii. Așa cum le-ați ignorat adevărul din știri, extindeți această ignorare și asupra știrilor pe care le prezintă despre starea vremii. ”Treaba” lor este să vă țină cu ochii pe știrile lor. Ce modalitate mai bună să facă acest lucru decât cu o furtună care vine? 

Acum, am vorbit deseori despre faptul că lucrurile trebuie distruse ca să facă loc noului. Această distrugere are loc la modul serios acum. Este necesară. Cum se desfășoară, este maleabil. Dacă va avea loc, nu. Vor exista pierderi de vieți și lupte pe măsură ce lumea voastră se va schimba. Trebuie să fie așa. 

Odată ce vă este clar că acest lucru este necesar, cel mai de folos v-ar fi să luați măsuri de atenuare a suferinței interioare. Sunteți cei mai puternici dintre cei puternici. Sunteți aici cu un motiv. 

Săptămânile și lunile viitoare pline de evenimente vor fi asistate de Lumina voastră. 

Veți fi surprinși de o parte din ceea ce este dezvăluit. Totuși, nu veți fi șocați. Asta este o demontare.

Dacă este să eliminați un mesaj din această conversație, lăsați-l să fie acesta – asta va avea loc. Va fi o distrugere așa cum trebuie să fie. Aveți mai multe de spus despre cum se desfășoară, decât vă dați seama în prezent. Voi nu sunteți doar spectatori pasivi ai unei lumi care se prăbușește. Voi Sunteți Creatori.

Sunteți aici să ajutați la de-montare și la re-construire. Vedeți lumea, luna, săptămâna, furtuna, ziua, momentul pe care îl preferați. Apoi, credeți-o ca pe o posibilitate și intenționați-o ca ”realitate”.

Sunt atât de multe Lumini acolo acum. Fiecare dintre voi cunoaște Adevărul Iubirii. Cu contribuția voastră la colectiv, orice este posibil. Sunteți limitați doar de imaginația voastră. 

Frecvența susține extinderea fiecărui gând și acțiune. Folosiți această frecvență, pentru că este un dar pentru voi. Sunteți meniți să-l exploatați. Momentul să faceți acest lucru este acum. 

Începeți de oriunde, dar trebuie să începeți. 

Este momentul, dragii mei Creatori, este momentul. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere  Monica Poka

Sursa

 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.