miercuri, 16 octombrie 2024

Iată Adevărurile eterne

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Când luați în considerare că există atât de multe lucruri pe care nu le știți și pe care nu le puteți ști în acest moment al vieții voastre, de ce v-ați atașa vreodată de ideea că ceva este un adevăr absolut? Cu alte cuvinte, s-ar putea să credeți că știți ceva fără umbră de îndoială și să vă trăiți părți întregi din viață pe baza acelei credințe, dar nu v-ar fi mult mai ușor să recunoașteți că pur și simplu nu aveți toate datele în fața voastră? 

Iar ultimul lucru pe care vreți să-l faceți este să începeți să faceți presupuneri care nu vă fac să vă simțiți bine. De exemplu, să zicem că observați pe cineva care vă privește, poate un străin, și începeți să faceți presupuneri despre motivul pentru care se uită la voi și ce gândește, iar toate aceste presupuneri nu vă fac să vă simțiți bine. Atunci de ce le-ați face și de ce v-ați spune o poveste despre acea persoană și faptul că vă judecă, când nici măcar nu știți sigur dacă se uita la voi și cu siguranță nu știți ce gândea? Poate se uita la ceva ce era în spatele vostru. Poate era pierdut în gânduri. 

Așadar, vă invităm să vă examinați credințele, așteptările și presupunerile și să considerați adevărate doar adevărurile eterne. Iată adevărurile eterne: Suntem cu toții una. Suntem cu toții Sursă. Și Sursa este Iubire, prin urmare, noi suntem Iubire. Totul este format din Iubire și toți ne întoarcem acasă, în Iubire. Orice altceva la care vă gândiți este doar o credință. Acum, partea bună despre credințe este că le puteți schimba. Puteți începe să activați o credință pe care vreți să o activați chiar acum. Iată una: Sunt demn să primesc tot ceea ce am cerut în această viață. Iată alta: Sunt o ființă creatoare și eu îmi creez realitatea în fiecare moment al fiecărei zile. Iată încă una: Știu că în interiorul meu am daruri pe care le mai am de descoperit și sunt încântat să aflu care sunt. 

Acum, dacă luăm ultima afirmație, puteți începe să vedeți cum mintea ar începe să pună întrebări de genul: ”Care sunt darurile, când vor veni și cum le voi primi?” Dar dacă recunoașteți că nu trebuie să știți ceea ce nu este nevoie să știți și acceptați neștiința, puteți trăi mai fericiți în momentul prezent, pentru că atunci nu vă spuneți o nouă poveste despre ce trebuie să faceți ca să accesați acele daruri și abilități. Este foarte iluminator să nu știi și să pornești în această călătorie fără să fie nevoie să cunoști fiecare pas de-a lungul drumului și cum îl vei face și cine va fi alături de tine. 

Ați știut unele dintre aceste lucruri când ați venit în această viață, iar apoi ați decis să treceți prin vălul uitării. Și a fost o decizie bună, pentru că aveți ocazia să experimentați surpriza; aveți ocazia să experimentezi mirarea; aveți ocazia să experimentați anticiparea, iar acestea sunt experiențe minunate pe care le puteți avea în timp ce sunteți încă în a patra dimensiune. Suntem aici să vă spunem că acum aveți parte de ultima rundă în a patra dimensiune și ar fi bine să vă bucurați puțin mai mult de călătorie, în loc să vă concentrați constant pe dacă se va întâmpla ceva și când se va întâmpla dacă se va întâmpla. Aveți încredere, lăsați-vă duși și aveți credință, întotdeauna sunteți pe calea cea bună, pentru că toate căile duc acasă, la Iubire. Și cum ai putea tu, o ființă de Iubire pură, să dai greș vreodată?

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.