miercuri, 2 octombrie 2024

Energiile lunii octombrie și efectul lor asupra voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte bucuroși și entuziasmați să vă oferim acest raport despre energiile lunii octombrie, în ceea ce ne privește. Știm că veți primi o mulțime de energii diferite din multe surse diferite, dar vă putem spune totul despre energiile pe care noi vi le oferim și energiile care știm că vin și din alte puncte din dimensiunea a noua. Energiile lunii octombrie vor avea legătură cu întărirea hotărârii voastre să vă urmați ritmul propriei tobe. 

Energiile vor avea legătură cu amplificarea intensității ghidării interioare pe care o primiți. Asta înseamnă creșterea tuturor clar-urilor voastre – clar-auz, clar-simțire, clar-vedere, clar-cunoaștere. Înseamnă să intrați într-o perioadă în care înghiontirile pe care le primiți din interior sunt mai greu de ignorat. Impulsionările pe care le primiți se simt mai incontestabile. Este o perioadă în care veți fi susținuți de aceste energii să dați drumul la ceea ce cred și spun alții că ar trebui să faceți, ca să vă puteți crește conștientizarea despre ceea ce se petrece în interiorul vostru în ceea ce privește toate acele îndrumări pe care le primiți și pe care mulți dintre voi le ignorați. 

Acum, desigur, unii dintre voi ignorați doar uneori această ghidare și foarte puțini dintre voi cei care primiți acea ghidare o și urmați de fiecare dată când o primiți, iar majoritatea oamenilor au nevoie de niște impulsionări energetice în acest sens. Au nevoie de mai multe impulsionări și ca acele impulsionări să fie mai puternice. Au nevoie de mai multe înghiontiri și ca înghiontirile să fie mai puțin subtile. Când auziți o voce sau vedeți o imagine în ochiul minții, de-acum înainte va fi mai puțin probabil să le respingeți ca pe ceva ce voi ați inventat folosindu-vă pur și simplu imaginația. 

Primiți, desigur, tot timpul ajutor și îndrumare, iar numărul de surse pe care le aveți să vă îndrume este prea mare ca să vi-l putem da. Mulți dintre voi aveți zeci de ghizi spirituali. Aveți o echipă galactică care este formată din undeva între cincizeci și o sută de ființe. Vă aveți străbunii. Vă aveți sinele mai înalte. Vă aveți suprasufletele. Aveți Sursa de Energie. Aveți zâne și îngeri și tot felul de ajutoare în jurul vostru, inclusiv sferele de lumină, și toate aceste ființe vor să știți cât de puternici sunteți și toate vor să trăiți vieți pline de bucurie în care să vă simțiți împliniți și satisfăcuți de ceea ce faceți. 

Prin urmare, energiile lunii Octombrie sunt o combinație între încurajarea să ascultați ceea ce primiți de la acele surse și amplificarea puterii și intensității la ceea ce primiți. Astfel, mergând înainte, puteți fi mai încrezători acum decât oricând înainte că ceea ce primiți vă este menit vouă și este de urmat, pentru că putem vedea cu toții scopul mai mare al vieții voastre. Putem vedea imaginea de ansamblu și știm ce vă servește cel mai bine să faceți, să gândiți, despre ce să vorbiți și spre ce să vă îndreptați, iar acum încurajarea pe care o primiți va fi cu mult mai multă decât a fost vreodată înainte să vă îndreptați în acele direcții și să trăiți acea viață de bucurie, în timp ce sunteți împliniți și satisfăcuți de ceea ce faceți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.