sâmbătă, 19 octombrie 2024

Cum lucrează timpul în favoarea voastră acum

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem să vă oferim atât de multe în timpul vostru pentru că suntem conștienți că timpul pe care îl aveți în față să vă finalizați schimbarea în conștiință este suficient de lung ca să faceți multe lucruri. Uneori, când vine vorba de timp, gândiți în termeni foarte liniari și trei dimensionali și vă gândiți cât de mult timp vă va lua să construiți asta sau să reparați aia. Vă uitați în jurul vostru în natură și vedeți, chiar și în natură, cât de mult durează ca plantele să crească și s-ar putea să vă gândiți că și din punct de vedere spiritual, trebuie să fie la fel. 

Când vine vorba de evoluția spirituală, totul se poate schimba într-o clipă, iar noi știm că avem la dispoziție o perioadă enormă de timp atunci când vine vorba de voi și de evoluția voastră spirituală. Și, apropo, pe noi asta ne interesează, pentru că știm că este adevărat. Știm că evoluția voastră spirituală vă va duce la următorul vostru nivel de conștiință, care este cea de-a cincea dimensiune, și știm că ajutându-vă energetic și oferindu-vă diferite moduri de a vă privi viața și pe ceilalți, accelerăm ceea ce este un fenomen foarte natural.   

Evoluția voastră spirituală are loc. Pur și simplu există, dar noi, cei din tărâmurile mai înalte care vrem să vă ajutăm, chiar vrem să vă ajutăm, și vrem să vă ajutăm pentru că dorim să aveți cea mai bună experiență de viață posibilă acolo, pe planeta Pământ, așa cum este ea chiar acum. Pe măsură ce lucrăm cu voi și primim răspunsul vostru despre cum merg lucrurile acolo, recalibrăm energiile și facem schimbări în focalizarea noastră. Un lucru pe care știm că toată lumea de acolo ar putea să-l folosească un pic mai mult este răbdarea. Mai știm și că trebuie să acceptați și să vă dezvoltați credința prin încredere. Când aveți toate aceste elemente, este ca și cum ați fertiliza solul. Este ca și cum v-ați oferi cea mai potrivită cantitate de apă și lumină solară. 

Experiențele pe care le aveți acolo vă servesc sută la sută din timp, iar când vedeți fiecare experiență în acest mod, luați și evoluția, luați și oportunitatea de creștere care este chiar în fața voastră. Vă încurajăm să vă vedeți pe voi înșivă ca pe cei care sunt suficient de conectați ca să deschidă calea pentru restul omenirii, și dorim doar să știți că energiile pe care vi le trimitem acum sunt energii ale atemporalității. Ele au rolul să vă scoată din capcana timpului liniar și să vă îndepărteze de îngrijorare și frică atunci când vine vorba de ceasuri și calendare. Ați putea crede că aveți doar atâta timp să terminați ceva și ați putea, de asemenea, să credeți că nu aveți suficient timp să terminați acel lucru. 

Vrem să vă ajutăm să eliberați acele idei, astfel încât să puteți înțelege că totul se poate schimba într-o clipă, și de multe ori chiar se schimbă. Pentru că săriți liniile temporale atât de des și cu o precizie din ce în ce mai mare, nu mai trebuie să vă faceți griji în privința unor lucruri cum ar fi timpul liniar. Iar atunci când vă eliberați de acea a patra dimensiune a timpului, alunecați direct în a cincea dimensiune, unde sunteți atemporali și unde totul se întâmplă instantaneu. Amintiți-vă că sunteți acolo să faceți tranziția, iar unul dintre modurile prin care o faceți este prin percepția voastră. Pe măsură ce vă schimbați percepția asupra timpului, într-adevăr orice este posibil, inclusiv trezirea a miliarde de oameni într-o perioadă foarte scurtă din timpul vostru liniar. Lăsați toate acestea să se așeze și relaxați-vă în acest moment care este eternul acum.

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.