miercuri, 2 octombrie 2024

Ceva uriaș vine...

Ceva uriaș vine.

Nu pot spune cu certitudine ce este.

Dar mulți dintre noi o simțim.

Un fel de anticipare. O ușoară agitație de neliniște. Un sentiment de a sta pe pragul sau în vârful unui eveniment sau a unei serii ale acestuia.

Acum două nopți, în astral, m-am așezat la o masă rotundă cu un grup de războinici.

Mi s-a spus că o operațiune uriașă este în desfășurare de foarte mult timp.

Aceste Ființe mi-au spus că acest tărâm a fost preluat.

Compromis.

Că ordinea naturală a fost inversată și era atât de dezechilibrat încât universul și conștiința de o frecvență mai înaltă au observat.

Au spus că acest loc a fost prins în capcană, împreună cu vasta majoritate a sufletelor din el.

Au spus că cei din spatele acestei incursiuni au creat o barieră în jurul acestui plan, una prin care era foarte greu de pătruns din exterior în interiorul acestui loc.

Așa că, au spus ei, a fost făcut un efort îndelungat pentru accesarea acestei lumi interioare prin intermediul a diferite suflete angelice puternice care au acceptat să locuiască în corpuri prin nașterea în interiorul acestei matrice holografice.

Acest lucru n-a fost lipsit de riscuri mari, deoarece la majoritatea le este ștearsă mintea când trec prin bariera de frecvență ca să intre într-un fetus și nu-și pot aminti cine au fost și de unde au venit.

Este necesară o comprimare și o fracționare a energiei și spiritului, împreună cu schimbarea enormă într-o stare de vibrație mult mai densă.

Regulile sau limitele din cadrul constructului sunt foarte diferite de ceea ce există în afara acestuia. Abilitățile pe care le aveau în mod natural multe suflete străvechi erau greu de adus/obținut în această realitate mai densă.

Dar ceea ce mi-a fost arătat foarte clar este că ceva urmează să vină în curând – un eveniment sau o schimbare în care multe dintre aceste celule latente ale Angelicilor s-ar reîntoarce complet online.

Își vor aminti cine sunt și de unde vin.

Ce au de făcut aici. Misiunea lor celestă de dincolo.

Au spus să acordăm o atenție deosebită OCHILOR tuturor celor pe care îi întâlnim.

Îngerul adăpostit în costumul uman atunci când este activat va fi ușor de recunoscut prin intermediul OCHILOR.

Este ceva în legătură cu forma ochilor, sprâncene și creasta sprâncenei care le este comună.

Dar în interiorul agenților activi ai divinului va fi și o lumină care vine prin ochi și care este inconfundabilă. O intensitate. O privire pătrunzătoare din interior, emanând în afară. Lumina sursei, care nu doar vede, ci vede PRIN.

Lucrurile vor deveni foarte intense în zilele ce vor urma.

Alegeți-vă cu grijă cercurile (de oameni) și compania, țineți-vă capul sus și rămâneți blocați în intuiția și discernământul vostru.

Dar, nu vă faceți griji, nu suntem singuri. Rămâneți înrădăcinați în spiritul vostru și în creatorul acestuia și fiți pregătiți pentru neașteptat.

Suntem parte din această eliberare planetară și, în curând, vom vedea câți dintre noi suntem aici.

 

Tone Mellard

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.