joi, 17 octombrie 2024

Restul călătoriei către dimensiunea a cincea

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Observăm când vă luptați acolo pe Pământ cu un subiect anume, un subiect care pare să vă bântuie în viața voastră de zi cu zi. Știm că probabil le observați și voi și le numiți problemele voastre, Spuneți că vă confruntați cu o anumită problemă și este adevărat că ați ales să explorați anumite teme în viața voastră, anumite teme care v-ar provoca să creșteți. Așadar, primul lucru pe care vreți să-l faceți atunci când vă dați seama că vă confruntați cu una dintre aceste provocări, este să nu simțiți că este ceva în neregulă cu voi sau că ați făcut ceva greșit pentru că aveți acea provocare anume. 

Cu cât mai multe provocări aveți, cu atât mai multe provocări ați acceptat și cu cât mai multe provocări ați acceptat, cu atât mai mult știți că sunteți un maestru adevărat. Prin urmare, persoana care are cele mai multe provocări este în acest moment acolo pe Pământ ca să se cunoască pe sine ca maestrul care este cu adevărat. Puteți renunța la orice judecată față de voi înșivă și față de alții pentru faptul că aveți aceste probleme cu care v-ați luptat. Acesta este un prim pas bun de făcut. 

Acceptarea vă va ajuta să o vedeți apoi ce este cu adevărat. Este oportunitatea să vă depășiți limitele și să treceți dincolo de unde ați fost vreodată capabili să ajungeți și, fie că știți, fie că nu, viețile voastre au în mare parte legătură cu asta. Sigur, puteți experimenta bucurie, plăcere, extaz, creativitate, iubire, entuziasm și toate celelalte lucruri pe care le veți experimenta, dar în căutarea acestor lucruri vă veți găsi adeseori față în față cu tema pe care ați ales să o explorați într-un mod provocator. 

Ce înseamnă asta este că, indiferent unde vă aflați pe calea voastră chiar acum, este perfect. N-ați dat greș. Nu v-ați îndepărtat prea mult de calea voastră și când recunoașteți că schimbarea modului în care priviți problema sau provocarea în sine este calea de a trece prin ea, atunci știți că sunteți pe cale să o depășiți. Cu alte cuvinte, veți depăși această provocare. Nu trebuie să rămână cu voi pentru tot restul vieții voastre. 

Veți trece, de fapt, la alte provocări pe măsură ce progresați. Și așa trebuie să fie. Când vă predați provocării în sine și recunoașteți că există soluții pentru fiecare problemă, mai faceți un pas către depășirea acestei probleme. Când faceți un pas înapoi și recunoașteți cine sunteți cu adevărat ca Ființă Sursă de Energie, devine posibil să lăsați să intre una dintre numeroasele soluții care vă sunt disponibile în orice moment. 

Amintiți-vă asta data viitoare când vă luptați cu una dintre problemele voastre de bază. Puteți oricând da drumul luptei și să vă îndepărtați de ea. Puteți da oricând înapoi și să recunoașteți cine sunteți cu adevărat, să respirați profund de câteva ori și să decideți că abordarea acestei provocări poate fi pentru prima dată distractivă. Și poate fi distractivă pentru că voi decideți că poate fi distractivă. 

Voi sunteți creatorii acestui joc și voi sunteți cei care știu cel mai bine să-l joace. Joc este cel mai important cuvânt din această afirmație. Când îl vedeți ca pe un joc și vă dați seama că sunteți meniți să-l jucați, atunci puteți renunța la toate gândurile voastre serioase și puteți începe să vă bucurați de călătoria în care vă aflați către dimensiunea a cincea.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.