vineri, 4 octombrie 2024

Bunătate și Limite

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Cel mai drag copil al meu, sunt două lucruri care vor rămâne de o importanță vitală în următoarele săptămâni și luni; bunătatea și limitele. Universul știe că ai lucrat cu sârguință la amândouă ca să-ți creezi un spațiu sigur pentru învățare și creștere... continuă să faci treaba asta! Totuși, ele pot fi și testate. 

Amintește-ți să-ți practici bunătatea chiar și-atunci când cei din jurul tău aleg să se înfrâneze. Bunătatea pe care o manifești astăzi se va întoarce întotdeauna la tine în moduri minunat de neașteptate. 

Menținerea limitelor tale le va arăta celorlalți că, la fel ca tine, se pot respecta pe ei înșiși și pe alții fără să compromită pe cine aleg ei să fie. 

Ca întotdeauna, Universul este acolo să te susțină și să te iubească indiferent de ceea ce îți iese în cale. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.