vineri, 18 octombrie 2024

Acest mesaj canalizat conține o acordare

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet 

Ce mi-aș dori cel mai mult să împărtășesc cu voi este sentimentul puternic al cine sunteți cu adevărat și prin capacitatea mea de-a mă concentra pe cine sunteți cu adevărat vă dăruiesc acea energie, acea cunoaștere, acea acordare. Fiecare mesaj canalizat care vă iese în cale, este o acordare. Vă invită să vibrați în armonie cu el, iar în acest mesaj vă dăruiesc acordarea la voi înșivă. Făcând acest lucru, vă ofer cheile împărăției. S-ar putea să descoperiți că atunci când vă aliniați cu ceea ce sunteți cu adevărat, viața pe Pământ devine mult mai ușoară și mult mai bună. S-ar putea să descoperiți că nu este nimic de ce să vă temeți și că aveți totul de creat. 

Când vă aflați în modul de creație, amintiți-vă că aveți puterea de a decide, prin experiențele voastre de viață, ce ar fi mai bine, ce ar fi cel mai bine. În devenirea cine sunteți cu adevărat, faceți alegeri care sunt mai ușor de creat. De exemplu, vă este mai ușor să creați pace interioară decât să creați un milion de dolari în contul vostru bancar. Vă este mai ușor să creați o operă de artă decât să vă creați capacitatea să urcați într-o navă spațială în această noapte și să plecați pe o altă planetă. 

Prin urmare, în devenirea mai mult din cine sunteți cu adevărat, tindeți să alegeți pentru voi ceva care este realizabil și care vă va aduce beneficii vouă și altora. Este vorba despre a deveni voi înșivă în această viață și, cu siguranță, dezvoltarea preferințelor voastre pentru ceea ce vreți să creați face parte din această experimentare a voastră ca sinele vostru. După ce ați trăit pe Pământ o vreme, într-o anumită viață, este posibil să descoperiți că dorințele voastre se schimbă și să vă treziți dorind ceva ce nu ați crezut niciodată că veți dori. Dar acolo sunteți. 

Dorințele voastre vă vor reflecta cât de aproape sunteți de alinierea cu sinele vostru autentic. Și, din nou, va fi mult mai ușor pentru voi să manifestați ceva atunci când sunteți în aliniere cu cine sunteți cu adevărat și cu ceea ce dorește sinele vostru autentic. Acum, puteți avea în continuare călătoria cu nava spațială, milionul de dolari, iubirea vieții voastre și toate celelalte lucruri pe care doriți să le experimentați, dar ele vor veni fără efort pentru că ați decis că devenirea sinelui vostru autentic și complet este ceea ce ați dorit cu adevărat dintotdeauna. 

Vreți să experimentați lucruri frumoase și putere, și vreți să experimentați călătorii palpitante în nave spațiale, și toate acele lucruri se vor întâmpla, totuși, sinele vostru complet nu este atașat de niciuna dintre acestea. Sinele vostru complet înțelege că tot ceea ce își dorește există în interiorul său. Și, din nou, aceasta este ceea ce doresc să vă ofer acum. Vreau să știți cine sunteți cu adevărat, astfel încât să puteți avea totul chiar acum și să vă extindeți în mai multul pe care l-ați creat, care poate fi momentan inaccesibil fizic, dar care de fapt există și se apropie de voi așa cum și voi vă apropiați de el. 

Amintiți-vă că sunteți o ființă eternă și infinită și căutați să vă cunoașteți ca atare și veți face această călătorie în care vă aflați în acest moment atât de plăcută și de incitantă, atât de frumoasă și creativă pe cât vă puteți imagina.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.