vineri, 4 octombrie 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 29 Septembrie 2024

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit dragi cititori, 

Să știți întotdeauna că aceste mesaje curg către voi pe energii de Lumină, speranță, încurajare și adevăr prin care apoi deveniți Lucrători în Lumină tăcuți, aducând fără cuvinte aceleași adevăruri celor care sunt receptivi, pur și simplu prin prezența stării voastre de conștiință. 

Atât la nivel personal cât și la nivel global, lumea se confruntă cu efectele reapariției energiilor care au rămas ascunse, latente și în mare parte necunoscute de secole. Frecvențele de rezonanță înaltă ale energiei Luminii acționează automat ca să expună vechile energii latente, permițându-le să se reactiveze, să fie experimentate și recunoscute ca ceea ce reprezintă la nivel individual și global, ceea ce va duce la începerea procesului de curățare a acestora din conștiința colectivă a Pământului. 

Indiferent de cât de bogați, puternici, celebri, importanți sau neimportanți, religioși, obișnuiți, buni sau răi ar fi, indivizii care aleg să se alinieze în continuare cu energiile de o rezonanță scăzută ale dualității, separării și două puteri nu vor putea să trăiască în energiile mai înalte 5D ale unui Pământ ascensionat. Asta nu este o pedeapsă, pentru că Creatorul nu pedepsește (sau măcar să aibă concepte de a se pedepsi pe Sine), ci se datorează mai degrabă faptului că energia întotdeauna caută să se alinieze cu energii asemănătoare, iar cei care aleg să rămână în energia de o rezonanță mai joasă nu vor fi în măsură să se alinieze cu cea mai înaltă. 

Experiențele de viață arată cu ce este aliniată starea de conștiință a cuiva. Nu este întotdeauna personal, cum ar fi când o persoană are anumite frici din cauza experiențelor dintr-o viață trecută, ci mai degrabă este vorba de alinierea sa cu conștiința colectivă. Pentru că există doar UNUL, fiecare individualizare a lui UNU caută să se alinieze ca UNUL. Acesta este motivul pentru care conceptele trei dimensionale ale binelui – bani, bunuri materiale, succes, statut, putere etc. nu pot și nu vor satisface niciodată dorința interioară profundă și căutarea continuă a completitudinii și plenitudinii pe care fiecare om le are.  

Exemple de aliniere: ipohondrii atrag spre ei probleme de sănătate. Fiecare ”război” declarat acestei boli sau acelei situații pur și simplu îi adaugă energie și o împuternicește în continuare. Victimele atrag situații de victimă și violența atrage violență. Frica atrage adeseori chiar acel lucru de care cineva se teme, fie că este vorba de boală, pierdere etc. Cheia înțelegerii spirituale și scopul evoluției este că există doar UNUL. 

Conceptele materiale vor fi întotdeauna temporare, indiferent de cât de minunate și împlinitoare sau oribile și rele ar fi. Acest lucru se datorează faptului că conceptele materiale nu au o Lege Divină (realitate) care să le susțină și să le mențină permanent. Conceptele de bine și de rău sunt, ambele, pur și simplu interpretări formate din minte ale unei realități spirituale sau ale unei Idei Divine. Mintea este o cale de conștientizare care interpretează și manifestă starea de conștiință a unei persoane, ceea ce face din fiecare persoană un creator. 

Este timpul să puneți deoparte riturile și ritualurile, rugăciunile speciale, simbolurile etc. Aceste lucruri au fost fațete importante ale procesului vostru de evoluție, dar nu vă mai servesc și, de fapt, vă pot ține în separare odată ce știți că deja sunteți ceea ce ați căutat să fiți prin aceste instrumente. Păstrați-vă centrați în unime în orice moment, indiferent de aparențele exterioare. Prin trăirea și practicarea continuă a adevărului, o persoană evoluează în cele din urmă dincolo de sute de vieți de programare trei dimensională și trece într-o conștiință a adevărului. 

Vechile obiceiuri și moduri de gândire urmează adeseori o persoană de la o viață la alta, ceea ce face dificil pentru unii să treacă dincolo de anumite persoane, locuri, lucruri, tradiții și credințe chiar și după ce își dau seama că aceste lucruri nu le mai servesc așa cum o făceau cândva. Niciodată nu încercați să păstrați ceva ce ați depășit din punct de vedere spiritual în viață doar ca să-i faceți cuiva pe plac sau ca să vă ”potriviți”. Acest lucru ar putea să meargă până la un punct pentru că s-ar putea să trebuiască doar ocazional să ”jucați jocul”, dar niciodată să nu vă cedați puterea personală, care este o calitate spirituală, vreunei persoane sau vreunui grup pentru simplul fapt că vi-o cer. 

Să lași în urmă trecutul este ca și cum ai curăța o mansardă aglomerată. Pe măsură ce fiecare cutie este deschisă, emoțiile și experiențele care-i însoțesc conținutul încep să se manifeste. Nu opuneți rezistență emoțiilor de iubire, ură, regret, tristețe, bucurie, depresie sau chiar repulsie care ar putea apărea, ci mai degrabă lăsați-le să se exprimare înțelegând că experiențe asociate acestor amintiri v-au ajutat să evoluați acolo unde sunteți astăzi. Fără să judecați, conștientizați-le și eliberați-le, înțelegând că fiecare fragment de resturi (concepte și credințe false) pe care le curățați din conștiința voastră (mansardă) face mai mult loc adevărului. 

Am explicat adeseori că iubirea este energia care curge între și conectează toate exprimările Unei Conștiințe Divine/Creator Unic și nu se limitează niciodată la conceptele trei dimensionale ale acesteia. Aceiași energie se poate manifesta, și se manifestă, ca ură, violență și negativitate atunci când curge din stări de conștiință condiționate și pline de credințe ale dualității, separării și două puteri. 

Creatorul este, întotdeauna a fost și va continua să se exprime la infinit pe Sine în, ca și prin exprimările sale pentru că nu o poate face altfel. Creatorul este întotdeauna pur și simplu Creatorul. Fiecare individ (nu conceptul egoului uman de persoană, ci Sinele real) întrupează plenitudinea și nu doar o porțiune a Creatorului, deoarece cum ar putea un Creator omniprezent infinit să se dividă pe Sine în părți? 

Viața pe pământ nu înseamnă doar obținerea și atingerea conceptelor de bine, mai degrabă fiecare viață pentru fiecare individ, cu toate experiențele sale, atât bune, cât și rele, are scopul unic de evoluție spirituală și, în cele din urmă, de înțelegere că există doar UNUL – că fiecare viață este O viață, fiecare minte este Minte Divină și fiecare conștiință este Conștiință Divină chiar dacă asta înseamnă câteva vieți de eșecuri. 

SINELE întrupează fiecare calitate a Creatorului – libertate, confort, abundență, armonie, completitudine, inteligență și este auto-susținut și întreținut – plenitudine, completitudine fără să lipsească nimic. Le dau voie altora să-și experimenteze calitățile lor divine sau le vreau doar pentru mine? Le dau altora libertatea să fie ceea ce sunt, știind că experiențele negative pe care atât de mulți le trăiesc în acest moment pot fi foarte bine experiențe pe care ei înșiși le-au ales înainte de naștere ca fiind necesare pentru creșterea spirituală? Chiar nu există accidente. 

Lăsați adevărul să fie sabia și scutul vostru în fiecare situație, având încredere că totul se desfășoară conform planului, pentru că ascensiunea Pământului în sinele ei real este un Plan Divin care nu este supus credințelor, conceptelor sau dorințelor trei dimensionale.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 29/09/24

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.