miercuri, 2 octombrie 2024

Ce au făcut Maeștrii Ascensionați pe Pământ

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus; suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem aici să vă învățăm și să vă ghidăm pe căile măiestriei spirituale, pentru că știm că mulți dintre voi ați atins acel nivel de cunoaștere că voi sunteți creatorii realității voastre și vreți să știți cum ați putea să creați mai mult și să reacționați mai puțin. Mai întâi trebuie să acceptați că totul în viața voastră, așa cum este chiar acum, este creația voastră și apoi trebuie să ajungeți la înțelegerea că ați creat, orice ați fi creat, prin vibrația voastră. Trebuie să conștientizați și să înțelegeți că tot ceea ce există, așa cum există, în viața voastră, este prezent ca să vă facă să acordați o mai mare atenție vibrației voastre. 

Nu-i vorba doar să primiți ceea ce vreți și să primiți mai puțin, sau deloc, din ceea ce nu vreți. Vorbim despre starea voastră de a fi și modul vostru de a fi în lume. Pe măsură ce ajungeți în punctul în care aceste lucruri contează pentru voi mai mult decât ceea ce se întâmplă și ce se va întâmpla, începeți să acordați mai multă atenție tărâmului vostru interior și la tot ceea ce conține tărâmul vostru interior. Vă sfătuim să fiți mai curioși de ceea ce se petrece în voi decât de ceea ce se petrece în afara voastră și vă sfătuim, totodată, să acordați atenție lucrurilor din afara voastră în măsura în care acestea afectează ceea ce se petrece în interiorul vostru. 

Multe dintre răspunsurile pe care le căutați în viața voastră pot fi găsite prin observarea vieții voastre. Dacă acordați atenție la ceea ce vă aduce bucurie, atunci este mai probabil să vă îndreptați în direcția a ceea ce vă aduce bucurie. Dacă vă dați seama că atunci când vă concentrați pe ceva din apropiere și apoi simțiți o emoție negativă, sunteți ghidați ca în acel moment să nu vă concentrați atât de mult pe ceea ce se întâmplă în acea direcție. 

Vă ghidăm să intrați în inima voastră pentru că știm că atunci când sunteți centrați pe inimă, sunteți prezenți, sunteți împământați și sunteți conștienți de modul în care vibrați. Deveniți mai conștienți prin practicarea meditației și a introspecției. Vrem, totodată, foarte mult să vă bucurați de viața voastră și, prin urmare, trebuie să deveniți conștienți de toate modurile în care decideți că viața voastră nu este plăcută așa cum este. Nu trebuie să schimbați tot ce este în afara voastră ca să vă faceți viața mai plăcută, ci trebuie să vă schimbați perspectiva asupra anumitor lucruri. Trebuie să vă schimbați felul în care priviți lumea exterioară, astfel încât să puteți simți ceva diferit față de ceea ce simțiți atunci când trebuie să observați ceva asupra căruia poate ați prefera să nu vă concentrați. 

Lăsați-vă sentimentele să vă ghideze și folosiți-vă mintea ca pe un instrument. Mintea voastră este puternică, dar trebuie să preluați controlul asupra minții voastre ca să puteți folosi acea putere pe care o aveți în voi. Puterea concentrării voastre nu ar putea fi exagerată aici. Când vă demonstrați că sunteți dispuși să vă angajați într-o formă de practică spirituală, știți că vă concentrați într-o direcție care vă servește. Mulți dintre noi din tărâmul maestru ascensionat suntem cunoscuți pentru actele noastre de serviciu. 

Suntem cunoscuți ca vindecători, învățători, ființe pline de compasiune și necondiționat iubitoare, dar toți a trebuit să găsim toate astea mai întâi în noi înșine și pentru noi înșine. A fost nevoie să le cultivăm în noi înșine ca să le putem răspândi în comunitățile noastre și în întreaga lume. Ne-am dat seama că este nevoie ca mai întâi să ne umplem pe noi înșine cu iubire și lumină, cu compasiune și bucurie și abia apoi ne putem îndrepta privirea asupra acelora pentru care ne-am întrupat ca să-i putem ajuta.   

Și am ajutat și ne-am vindecat cât de bine am putut, iar acum, din cea de-a douăsprezecea dimensiune, vă putem inunda pe toți cu iubire, compasiune, slava și învățăturile noastre, și asta ne propunem să facem pentru că nimic nu ne aduce mai multă bucurie astăzi, în acest moment, decât să-l vedem pe unul dintre voi atingând măiestria spirituală și umblând ca un maestru pe planeta Pământ în serviciul celorlalți.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus și suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.