luni, 21 octombrie 2024

Ca să ascensionați trebuie să faceți asta

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem aici și acum să vă vorbim despre procesul de a da drumul, care este și procesul vostru de ascensiune. Nu este ceva la care ajungeți sau pentru care trebuie să vă luptați să-l duceți la îndeplinire ca un scop iluzoriu. Este ceva ce se întâmplă în mod natural atunci când încetați să vă agățați de orice vă agățați acum în viața voastră. Asta este ceea ce noi înțelegem prin ”a da drumul”. Vreți să dați drumul la ceea ce este greu și vă trage în jos. Pentru unii oameni este vinovăția, pentru alții este rușinea. Pentru unii este confuzia, iar pentru alții este atașamentul față de un anumit stil de viață pe care nu par să-l poată obține sau păstra. Unii trebuie să dea drumul resentimentelor și furiei; alții trebuie să dea drumul tristeții și disperării. Pentru unii, frica și anxietatea sunt greutățile de la glezne care îi trag în jos.

Am putea continua să enumerăm lucrurile de care vă puteți agăța în dimensiunile a treia și a patra, care vă vor împiedica, cel puțin temporar, să experimentați ușurința ființei pe care sunteți destinați să o experimentați ca sinele vostru cinci dimensional, sinele vostru mai înalt. Sunteți meniți să îmbrățișați unimea, conștiința unității, cunoașterea că tot ceea ce vedeți în afara voastră este tot voi. Așa că, ce trebuie să faceți ca să ajungeți acolo? Trebuie să dați drumul ideii de a fi separați. Trebuie să dați drumul multor obiective egotice, cum ar fi să fiți mai buni decât altcineva sau decât toți ceilalți. 

Vedeți voi, munca pe care trebuie să o faceți asupra voastră ca să vă ușurați povara și să simțiți ceea ce vreți să simțiți, face atât de mult parte din ascensiunea voastră și nu are deloc legătură cu așteptarea ca ceva în afara voastră să se întâmple și să vă catapulteze în dimensiunea a cincea pentru că voi sunteți pregătiți, iar toți ceilalți nu. Întreaga lume și toți ceilalți din ea vă va reflecta întotdeauna ceva la care încă lucrați. Așadar, dacă opuneți rezistență față de orice sau oricine din lumea voastră așa cum este ea acum, atunci vă împiedicați singuri să ascensionați. Și nici o navă spațială cu fasciculul ei tractor nu vă va ridica și scoate din noroiul și mizeria pe care le experimentați ca o negativitate densă peste tot în jurul vostru. 

Dacă o experimentați peste tot în jurul vostru, atunci este și în interiorul vostru și trebuie să fie vindecată, iertată și, în cele din urmă, să-i dați drumul. Nu sunteți acolo să aveți întotdeauna dreptate sau să faceți totul corect. Nu sunteți acolo să vă creați o viață perfectă pentru că sunteți atât de buni manifestatori. Ceea ce sunteți să faceți și să fiți acolo implică măiestria. Este vorba despre măiestrirea sinelui, și unele dintre acțiunile pe care le întreprindeți vă pot aduce în acel loc de măiestrire a sinelui, deoarece trebuie să înfruntați o frică, o anxietate, o frustrare care se află în voi. Și, prin acțiunile pe care le întreprindeți, sunteți forțați să înfruntați acele lucruri și apoi să le dați drumul. 

Acum, desigur, există și excepții de la această regulă, iar aceste excepții sunt cei care trăiesc printre voi și care nu se grăbesc să ajungă în dimensiunea a cincea pentru că le place atât de mult să fie în serviciul vostru al tuturor celor care aveți absolută nevoie ca ei să fie acolo ca să echilibreze energiile și să mențină spațiul pentru omenire. Vă puteți alătura lor, și când o faceți, nici voi nu vă veți mai grăbi să treceți în gama frecvențelor din dimensiunea a cincea, deoarece cel mai mare sentiment de bucurie și împlinire pe care-l veți simți va veni din a-i ajuta pe ceilalți să recunoască faptul că tot ce trebuie să facă este să dea drumul greutății pe care o trag după ei, astfel încât să se poată alătura vouă în lumină.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.