duminică, 13 octombrie 2024

Maeștrii Ascensionați ai vremurilor moderne

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem dispuși să vă ducem cât de departe doriți să mergeți. Suntem bucuroși să vă călăuzim spre lumină și să vă ținem de mână în timp ce facem acest lucru. Pentru asta existăm. Acest tip de comunicare vine de multă vreme către omenire din partea noastră. Suntem foarte, foarte fericiți să fim în serviciu, deoarece din locul în care ne aflăm acum, sunt foarte puține de făcut, înafară de a fi în serviciu. 

Știm că aveți vieți foarte încărcate și că de multe ori vi se spune că trebuie să fiți productivi. Vrem să știți că, din perspectiva noastră, sunteți într-adevăr foarte productivi. Ceea ce produceți sunt creații care încă nu s-au manifestat în realitatea fizică, deoarece mulți dintre voi sunteți înaintea vremurilor voastre. Ați mers acolo ca să vă treziți primii și apoi să așteptați cu răbdare experiențele de trezire ale restului omenirii. Și, între timp, creați atât de multe pentru semenii voștri. 

Creați căi către experiențele lor de trezire. Creați tipare din care să învețe. Creați modalități de vindecare, cărți și cursuri. Sunteți foarte dornici să aveți mai mulți printre voi. Aceia dintre voi care sunt destul de norocoși să fie treziți au ales, desigur, să aibă acea oportunitate, dar ați acționat și atunci când v-ați simțit chemați să vă îndreptați în această direcție. Iar acum voi sunteți cei care primesc mesaje de la maeștrii ascensionați și care ancorează acele energii. Sunteți destinați să fiți maeștri, dar nu într-un mod egocentric, nu într-un mod care să vă separe de ceilalți. Doar că veți avea ocazia să experimentați bucuria de a răspândi bucurie, iubire și pace în jurul vostru și toți vor ajunge să experimenteze bucuria de a primi de la cei care îi pot ghida în planul fizic. 

De unde vă aflați, primirea îndrumării din partea celor din non-fizic are mai mult sens. Sunteți pregătiți pentru aceste energii. Sunteți pregătiți ca mai multă lumină și iubire să curgă prin voi și toate astea pentru că v-ați îngrijit atât de frumos de voi înșivă, de corpurile și mințile voastre. Pregătiți-vă pentru un alt aflux de energii de la noi, maeștrii ascensionați, pentru că putem simți câți dintre voi sunteți pregătiți și câți dintre voi sunteți interesați să umblați ca maeștri ascensionați în restul călătoriei voastre către a cincea dimensiune. 

Acesta este un moment minunat pentru voi toți să fiți întrupați acolo pe Pământ și sperăm că și voi vedeți la fel lucrurile. Într-adevăr, pentru unii nu a fost niciodată un moment ușor să vă întrupați și toți ați trăit acele vieți de confort și privilegii. Dar beneficiați de toate provocările cu care v-ați confruntat, de toate lipsurile pe care le-ați experimentat, de toate frângerile de inimă pe care le-ați suferit și luați toate astea și le transformați în înțelepciunea maeștrilor ascensionați din vremurile moderne.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala



Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.