duminică, 13 octombrie 2024

Cel mai important loc de pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

V-am observat, v-am urmărit și v-am recunoscut creșterea și evoluția și, desigur, avem câteva comentarii cu privire la ceea ce trăiți acolo pe Pământ. Vedem cât de frumoasă poate fi omenirea prin dorința voastră să vă ajutați unul pe celălalt și prin disponibilitatea să nu rămâneți nesimțitori față de cei care suferă într-un fel sau altul. Vedem fiecare dezastru pe care îl experimentați acolo pe Pământ ca pe o altă oportunitate să vă creșteți compasiunea pe care o aveți în voi. Și, desigur, în asta există, de obicei, și o oportunitate de a ierta. 

Vă faceți atât de mult bine vouă înșivă și celorlalți atunci când iertați, iar când nu iertați, când vă țineți agățați de resentimente și furie, vă răniți pe voi înșivă și toți cei din jurul vostru sunt afectați de faptul că vă răniți. Prin urmare, există un efect de undă care este atât pozitiv, atunci când oferiți compasiune, cât și negativ atunci când vă agățați de resentimente, furie și chiar ură. Chiar dacă credeți că faceți bine nespunându-i acelei persoane că sunteți supărați pe ea sau că o urâți, tot adăugați ceva de vibrație joasă în conștiința colectivă. Și, astfel, toată lumea este afectată. 

Aveți o responsabilitate față de voi înșivă care îi afectează și pe toți ceilalți atunci când țineți cont de acea responsabilitate și aveți grijă de tărâmul vostru interior. Asta este cea mai rapidă cale să afectați schimbarea acolo pe Pământ. Nu prin acțiuni sau cuvinte; nu prin postări sau videoclipuri. Ci prin îngrijirea propriei grădini interioare. Ceea ce vrem să spunem prin asta este că atunci când accesați ceea ce se petrece în interiorul vostru și curățați ceea ce este de o vibrație mai joasă și îl înlocuiți cu ceea ce este de o vibrație mai înaltă, afectați întreaga omenire în moduri pe care nu le puteți vedea sau înțelege. 

Prin urmare, prioritatea voastră principală în fiecare zi trebuie să fie îngrijirea acelei lumi interioare; este cel mai important loc de pe Pământ. Este cel mai important loc din Sursă, iar Sursa știe asta. Ați fost proiectați să vă simțiți emoțiile pe deplin, astfel încât să observați când vă răniți pe voi înșivă sau pe alții, și de asemenea, ați fost proiectați să simțiți când faceți ceva bun pentru voi înșivă și/sau pentru alții. De aceea este întotdeauna atât de important să vă simțiți sentimentele. Dacă-l simțiți pe unul, atunci le veți simți pe toate în cele din urmă. Trimiteți acele unde, fie că vreți, fie că nu, dar atunci când trimiteți o undă cu intenție, cu dorință, puteți simți cât de puternici sunteți cu adevărat. 

Voi sunteți aducătorii de schimbări. Sunteți acolo să creați și co-creați un Pământ mai bun pentru toată lumea. Și nu ați fost creați să așteptați ceva care să vă ducă pe Pământul mai bun, așa cum ar putea crede unii. Petreceți ceva timp în fiecare zi mergând în interior și veți schimba lumea, și vă veți simți mai bine, și, foarte probabil, va trebui să faceți mai puțin prin acțiune, ceea ce este întotdeauna plăcut, pentru că atunci când trebuie să faceți mai puțin, puteți face mai mult din ceea ce vreți să faceți, iar noi vă susținem să vă bucurați de restul călătoriei voastre până acolo, în dimensiunea a cincea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și n-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.