duminică, 20 octombrie 2024

Ce se întâmplă în aceste vremuri incitante

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Trezim în voi amintirea momentelor în care v-ați simțit maeștri, și de aceea sunteți capabili să recunoașteți măiestria în oricare dintre noi. Desigur, când sunteți într-o stare non-fizică, este mai ușor să vă cunoașteți ca fiind maeștri, dar acesta este principalul motiv pentru care ați venit în planul fizic și, în special, pe Pământ. Vă place provocarea. Vă plac provocările multiple, deoarece știți cât de multă creștere puteți dobândi din experimentarea unor provocări intense. 

Noi căutăm să vă împuternicim să faceți față acelor provocări cu tot ceea ce aveți nevoie și cu tot ceea ce sunteți. Tot ceea ce aveți în voi este suficient ca să faceți față oricărei provocări, altfel nu v-ați fi pus-o în față. Ceea ce puteți aștepta în termeni de ajutor venit de sus este sprijinul energetic din jurul vostru, astfel încât să vă simțiți capabili să faceți față acelor provocări. Cu alte cuvinte, este mult mai ușor să reușiți în ceva atunci când vă simțiți iubiți necondiționat de cei din jur decât atunci când simțiți că iubirea condiționată va veni doar dacă performați la un anumit nivel de măiestrie. 

Noi nu vă cerem nimic din toate astea, dar uneori voi vi le cereți vouă înșivă și uneori puteți fi, și ați fost, foarte duri cu voi înșivă. Suntem aici acum să vă ajutăm să vă relaxați și să vă amintiți să lăsați acea putere interioară pe care o aveți să curgă. Când vă lăsați puterea interioară pe care o aveți și care sunteți să curgă, viața pare mult mai ușor de gestionat. De fapt, pare ușoară. Iar când devine așa, adeseori vă prezentați o nouă provocare pentru că nu vreți să vă plictisiți și nu vreți să stagnați. 

Vreți să continuați să creșteți și veți continua să creșteți, dar vreți să simțiți creșterea și vreți să știți că o stimulați creând noi provocări pentru voi înșivă. Făcând acest lucru descoperiți, desigur, că în interiorul vostru există noi catacombe în care să pătrundeți ca să accesați puterea care este înnăscută în fiecare ființă umană. Am căutat să vă împuternicim arătându-vă prin viețile noastre ce este posibil acolo pe Pământ și știm că mult mai multe lucruri urmează pentru voi toți, și că veți vedea mult mai multe exemple de ceea ce sunt capabili oamenii în acest moment, deoarece din ce în ce mai mulți maeștri ies la iveală ca învățători pentru colectivul uman.    

Și nu știți ce nu știți până când vă dați seama că nu știți ceva. În acest caz ”ceva”- ul la care ne referim este cât de puternici sunteți și cât de capabili sunteți și de ce sunteți în stare să faceți în timp ce vă aflați într-un trup fizic uman patru dimensional. Acestea sunt vremuri cu adevărat incitante și ar trebui să fiți încântați de ceea ce urmează să descoperiți că se află în interiorul vostru.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.