joi, 17 octombrie 2024

Asta este tot ceea de ce aveți nevoie

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Iubiți atât de mult să vă simțiți aliniați cu Sursa. Înțelegeți că iubirea este adevăratul vostru sine atunci când sunteți în mijlocul a ceva care vă activează acel sentiment. Cu toții aveți în interiorul vostru cheile să trăiți o viață frumoasă tot timpul, dar problema cu care vă confruntați este că nu totul și nu toată lumea vă inspiră acel sentiment de iubire. Și de aceea este atât de important să vă concentrați pe ceea ce iubiți, să faceți ceea ce iubiți, să căutați ceea ce iubiți în această viață. De aceea aveți acel sentiment în interiorul vostru; ca să vă ghideze, să vă spună: ”Da, pentru asta, și mai mult din ea, vă rog!” 

Acum, devine complicat pentru voi toți acolo pe Pământ atunci când doar o singură persoană inspiră acel tip de iubire în voi, pentru că, în general, se întâmplă unul din două lucruri. Nu veți găsi că acea iubire este reciprocă. Sau, iubirea va fi reciprocă și veți începe o relație romantică cu acea persoană. Dar apoi, în cadrul acelei relații romantice, acea persoană nu vă va inspira întotdeauna iubire, și astfel vă veți supăra pe ea, și poate chiar veți ajunge să simțiți ură pentru ea, pentru că acum v-a luat acel sentiment, neinspirându-l în voi. 

Așadar, puteți vedea cum acea cale ar face pe cineva să se simtă în cele din urmă chiar mai rău decât persoana a cărei iubire n-a fost împărtășită. Cel puțin persoana căreia i-a fost respinsă relația romantică poate să vadă încă acea persoană prin acei ochelari trandafirii și să experimenteze vibrația iubirii în interiorul său. Este important totuși să căutați ceea ce puteți face și la ce vă puteți gândi și cu cine puteți fi ca să primiți acel semnal din interiorul vostru că mergeți în direcția corectă, dar este foarte util să recunoașteți că sentimentul din interiorul vostru este ceea ce căutați cu adevărat. 

Sentimentul de iubire nu trebuie să fie condiționat. Poate fi o alegere și poate fi o alegere ușoară atunci când recunoașteți că voi sunteți acea iubire. Acea iubire nu este doar o ghidare; este și cine și ce sunteți voi. Este prezent mai mult din voi atunci când vă concentrați într-un mod iubitor asupra cuiva, unui animal, unui lucru, unei experiențe și chiar asupra unei amintiri sau unei proiecții în viitor pe care o creați cu mintea voastră. 

Cel mai ușor mod să ajungeți acolo este să vă plasați pur și simplu atenția în inima voastră și să respirați. Puteți activa iubirea și să o trimiteți întregului univers, dacă ați decis că vreți să trăiți într-o lume iubitoare, o lume care reflectă acea iubire înapoi către voi. Odată ce ați luat acea decizie, puteți activa iubirea din interiorul vostru, să o trimiteți și să nu fiți deloc atașați de ceea ce puteți sau nu puteți experimenta ca rezultat. Odată ce vă umpleți pe voi înșivă, încetați să mai cereți altora să o facă pentru voi. Și nici nu mai căutați în mod obsesiv să aveți o experiență care să vă pună cu ușurință în acea stare de ființare. O persoană care stăpânește asta poate cu adevărat să curgă cu fluxul și să se bucure de lumea frumoasă care este pur și simplu plină de oportunități pentru iubire, disponibile vouă tuturor în fiecare zi. 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.