miercuri, 9 octombrie 2024

Frici semnificativ reduse

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Multe aspecte plutesc în jurul ființei voastre acum – unele par iluminatoare, în timp ce altele par deranjante. Chiar dacă nu tot ce plutește în jurul vostru este plin de bucurie, fricile din ultimele câteva săptămâni s-au redus semnificativ, de parcă ați fi înghițit o pastilă de calmare. Dacă vă îndoiți de acest ultim comentariu, observați cum problemele care vă înspăimântau înainte nu mai sunt atât de înfricoșătoare. 

Ați trecut prin perdeaua fricii. Asta nu înseamnă că nu vă va mai fi niciodată frică, ci că fricile voastre vor fi minime și orice frici de lungă durată vor avea soluții care păreau imposibile cu doar câteva zile în urmă. Nu sunteți meniți să vă cărați fricile 3D în această lume nouă. De aici, soluțiile ușoare la probleme aparent complexe. 

Asta nu înseamnă că nu vă va mai fi frică de nimeni și de nimic, ci că fricile voastre vor fi de scurtă durată pe măsură ce descoperiți soluții noi. Nu aveți timp sau energie de dedicat fricii, deoarece frica automat deturnează, reduce și elimină bucuria. 

Dar, la început s-ar putea să încercați să creați frică pentru că de-a lungul eonilor în care ați fost ai Pământului 3D v-ați simțit atât de confortabil cu frica. Dacă vă îndoiți de această ultimă afirmație, observați cum fiecare pas înainte pentru voi – chiar și în această viață – a fost inițiat sau coordonat de frică. ”Dacă nu-mi pot plăti facturile?”, ”Dacă nu primesc acest loc de muncă?”, ”Dacă copilul meu nenăscut nu este sănătos?”, ”Dacă persoana pe care o iubesc nu mă iubește?”, ”Dacă spun sau fac ceva greșit?” etc. Toate aceste întrebări de auto-examinare au fost amplificate de-a lungul vieților voastre trecute pe Pământul 3D. 

Chiar dacă acele întrebări de auto-examinare nu mai sunt potrivite, având în vedere nevoia voastră de independență, veți genera inițial întrebări legate de frică doar pentru că credeți că ar trebui – până în ziua sau ora în care vă veți da seama că sunteți o ființă independentă, care nu are nevoie de nici o confirmare din partea altora cu privire la corectitudinea voastră și că puteți crea tot ceea ce aveți nevoie ca să vă simțiți confortabil și, prin urmare, veseli. 

Pe măsură ce faceți acest lucru, veți descoperi că alții vor dori să fie în preajma voastră, chiar dacă nu vă mai pasă dacă vă consideră interesanți sau amuzanți. Pentru că fiind ocupați să vă creați viața la care ați visat de eoni, nu vă va mai păsa ce cred alții despre voi. 

Următoarele câteva zile vor fi foarte active – nu în termeni de frică sau neliniște, ci în crearea căilor necesare să obțineți confortul și bucuria pe care sunteți pregătiți să le dezvoltați. 

Așadar, ignorați-i pe negativiști, inclusiv pe cel interior, și bucurați-vă de noua voastră libertate de a fi – ceva de ce ați fost întotdeauna capabili, dar ați ignorat sau negat ca să vă potriviți cât mai bine într-un loc pătrat, în ciuda rotunjimii voastre interioare. 

Sunteți liberi. Așa cum este oricine și toată lumea care dorește să fie. Evenimentele astrologice recente v-au împins dincolo de nevoia, interesul și setul de abilități necesare să rămâneți în 3D în gând sau acțiune. Acum dați-i voie adevăratului vostru sine să strălucească sau, chiar mai bine, să fie. În timp ce navigați prin următoarele zile, vă veți surprinde cu gândurile și acțiunile voastre creative, care au prea puțin de-a face cu cine ați fost sau ce cred alții că ar trebui să fiți. 

Viața voastră 3D s-a încheiat în sfârșit. Ați parcurs trilioane de pași mici ca vă asigurați că vă potriviți în tiparul 3D pe care l-ați acceptat când ați intrat pe Pământ, promițând că veți muta Pământul și pe voi înșivă dincolo de 3D. Ați reușit, așa că sunteți în sfârșit liberi. 

Începeți să vă bucurați de roadele activității voastre aproape copleșitoare din ultimele luni, ani sau decenii ale acestei vieți, necesară ca să poată duce la bun sfârșit această promisiune. 

Sărbătoriți și apoi începeți să descoperiți cine sunteți cu adevărat în corpul vostru fizic – un corp fizic care poate fi în mai multe locuri simultan, cu mai multe obiective. Recunoașteți-vă ființa viguroasă, puternică, acum în întregime a Cerului și a Pământului. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.