sâmbătă, 19 octombrie 2024

Creatorii suntem noi

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Înainte să începem, această săptămână a fost prevestită ca ”ceva mare”, în special în legătură cu Statele Unite. Vei comenta de ce? Și cum se potrivesc aceste predicții în realitatea noastră? Mulțumesc.

Acesta este un subiect interesant. Ne-ar putea duce în multe direcții. 

Rasa își orchestrează acum propria evoluție. Ați putea numi acest ”timp” un teren de antrenament pentru Măiestrie. Adevărata Măiestrie demonstrează atât control, cât și responsabilitate. 

Un Maestru nu cunoaște frica pentru că el sau ea știe că nimic nu este catastrofal sau definitiv. Totul este un pas pe cale, iar calea este eternă. 

Motivația de a continua cere (să existe) începuturi și sfârșituri; de asemenea, cerințe pentru a participa.

Acestea sunt uneltele învățării voastre, componentele pe care le descoperiți și le folosiți ca să creați în ”timp real.” Lucruri precum un stimul și o forță sunt ambele necesare ca să inspire acțiunea. Deveniți fizici ca să aveți acces clar la aceste lucruri și, astfel, să vă dezvoltați și perfecționați abilitățile creatoare. 

Asta poate dura vieți. Asta a durat vieți. Pe măsură ce fiecare nivel este stăpânit, noi nivele sunt visate și căutate. În acest fel, reîntruparea oferă o cale de evoluție. 

Vom reveni acum la întrebarea ta inițială. Aceasta se referă la predicții, anunțuri și așteptări. 

Îți spun un lucru – nu există evenimente care să se petreacă în viața ta și care să nu fi fost puse acolo de tine. Mâna ta, în crearea vieții tale, este în control deplin. 

Controlul fascinant al ființelor care s-au considerat ”stăpânii” voștri este cel care v-a convins de altceva. Cu cât înțelegeți mai repede puterea pe care o dețineți, cu atât mai repede lumea voastră va funcționa așa cum vă doriți în fiecare situație. 

Există cicluri și pasaje și perioade de ”timp” care urmează căile vieții pentru planete și civilizații. Ceea ce rasa experimentează ”acum” este una dintre perioadele mai turbulente și transformatoare din cadrul ciclului său de evoluție. Ceea ce se întâmplă la ordinul controlorilor i-a modificat traiectoria, dar nu i-a schimbat rezultatul final. Procesul este evoluția. Rezultatul este Măiestria. 

Unde vă aflați acum este un fel de prag. Este un prag al trezirii, urmat de descoperirea și folosirea setului de abilități al unui creator. Acest proces se poate desfășura atât de repede sau de încet pe cât dorește fiecare dintre voi. Vă confruntați cu o luptă de genul ”urcatul unui deal.” Controlorii au fost/sunt geniali în folosirea celui mai puternic instrument împotriva voastră. Acesta ar fi imaginația voastră. Imaginația voastră este cu adevărat creatoare într-un mod foarte ”real.” 

Mass-media și autoritățile au lucrat neobosit să vă umple și dirijeze imaginația prin planul lor. Aceasta nu are niciun interes în sau considerație pentru planul vostru. Strălucirea planului lor este că a fost pus în aplicare de cei pe care îi respectați, poate chiar îi iubiți și de care eventual vă temeți. Aceștia ar fi părinții voștri, împreună cu fiecare altă figură a autorității prezentă în viața voastră. Mesajele lor au fost ferm plantate în mintea voastră încă din copilărie. Asta este programarea și modelarea cu care vă luptați. Este invizibilă. 

Odată văzută și recunoscută, urmează un moment de trezire. Acesta este pragul la care se face referire aici. Ceea ce vom discuta este precauția necesar de avut în vedere odată ce v-ați trezit. 

Poate fi tentant să răspândiți vestea despre comploturile și planurile controlorilor odată ce le vedeți. Într-adevăr, este ”misiunea” unora dintre voi să faceți chiar asta. Nu a tuturor. 

Predicțiile sunt cu totul altceva. Sunt unele care se răspândesc ca un ”foc sălbatic” datorită modului în care prind la mai mulți oameni și apoi sunt difuzate către un public mai mare. Acest comportament nu este foarte diferit de programarea predictivă pusă deja în practică și acum identificată ca atare, care a fost implantată de controlori. 

Deși intenția mass-mediei alternative poate să nu fie controlul, anunțurile difuzate pe scară largă sunt foarte creatoare. Ele vă ocupă mintea în același fel în care programarea predictivă a controlorilor a făcut-o. 

Acum, ce înseamnă asta pentru ”vedere” și cum poate fi folosită ea cel mai bine? Ce înseamnă pentru această perioadă de ”timp” care urmează și care a fost atât de anticipată? 

Înseamnă că voi, ca creatori, trebuie să vă luați în serios abilitățile creatoare. Înseamnă că nu există o ”indulgență parțială” în adăugarea a ceva ce ați auzit în ”supa creatoare”. Este un timp în care să vă demonstrați Măiestria, iar asta nu este ceva ce luați și la care renunțați când auziți o știre nouă. 

Viața voastră este întotdeauna sub controlul vostru. Viața voastră este construită de imaginația voastră. Viața voastră este creată de cele mai profunde credințe ale voastre. Viața voastră este manifestată de intențiile pe care le aveți pentru ea. Acestea sunt Adevăruri sacre. Păstrați-le întotdeauna cu voi. 

Călătoria în care vă aflați acum vă oferă frecvențe cooperante. Folosiți-le conștient și nu fiți surprinși de rezultatele care apar odată ce faceți asta. (Aici am auzit ”în schimb, așteptați-le”). Practicați Măiestria. Asta faceți, dragi semințe stelare. 

Fiecare dintre voi vă aflați într-o călătorie unică și colectivă. Este cea mai profundă șoaptă interioară de credință pe care o veți vedea desfășurându-se. Acest lucru este adevărat de fiecare dată și, dacă vă examinați rezultatele, veți vedea că așa este. 

Ai încredere în tine, dragul meu om. Pentru asta ai venit. Lasă ca aceste anunțuri și predicții să curgă către tine și să ajungă acolo unde îți servesc cele mai înalte intenții. Vei ști. Ascultă ceea ce rezonează și aruncă ceea ce nu o face. Apoi, crează în fiecare moment lumea pe care o dorești. 

Când întrebările de tipul ”Se va întâmpla asta?” și ”Când?” se estompează pentru tine, îți vei da seama că ești în pragul Măiestriei. 

Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka 

Sursa

Foto Anthony Lopez



Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!    



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.