duminică, 6 octombrie 2024

Credeți că puteți sau că nu puteți și aveți dreptate

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Știm ce este adevărat prin propriile noastre experimentări și prin ceea ce am observat, dar știm ceea ce este adevărat și prin ceea ce simțim. Știm ce rezonează cu noi și suntem o conștiință colectivă suficient de mare ca să putem avea încredere în ceea ce simțim. Cu alte cuvinte, atunci când ne unim ca un colectiv și ceva ne pare adevărat tuturor la nivel colectiv, ne vine mai ușor să avem încredere că chiar este adevărat. 

Acum, vă spunem asta pentru că vrem să înțelegeți cu toții că credeți ceea ce credeți pe baza experiențelor voastre, a ceea ce ați observat și/sau a ceea ce simțiți în legătură cu ceva. Vă spunem asta pentru că vrem să știți că puteți schimba ceea ce credeți. Adeseori schimbați de multe ori ceea ce credeți pe parcursul unei singure vieți. Prin urmare, vă sugerăm să nu dați în acest moment putere asupra voastră nici unei credințe/convingeri. Atunci când îi criticați sau judecați pe alții din cauza a ceea ce ei cred în prezent, amintiți-vă de câte ori v-ați schimbat voi convingerile despre o mulțime de lucruri.    

Și ei încearcă temporar acea convingere ca să vadă cum li se potrivește, și se vor schimba și ei, vor evolua și vor dezvolta convingeri noi și sisteme noi de credință pe măsură ce înaintează. Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce sunt importante convingerile? Sunt importante pentru că viața voastră este o profeție pe care voi o duceți la îndeplinire. Primiți ceea pe ce vă concentrați și ceea la ce vă așteptați. Dacă ați avut doar experiențe care vă spun că acest lucru este adevărat, atunci cum vă puteți schimba acea convingere fără să vă schimbați mai întâi experimentările? Bună întrebare. Conștientizați că ați trăit doar o viață din cele opt miliarde care există pe Pământ, și din acele opt miliarde de vieți care sunt trăite chiar acum, ați observat doar o mică parte din ceea ce au experimentat alți oameni. Prin urmare, trebuie să trageți concluzia că lentila prin care ați experimentat realitatea este destul de îngustă.   

Aveți opțiunea să extindeți acea lentilă ca să puteți vedea mai mult decât ați văzut vreodată înainte, iar asta este o intenție bună pe care să o setați pentru voi. Spuneți-i universului să vă aducă dovezi despre ceva ce vreți să vedeți, dovezi care să vă ajute să vă schimbați convingerea despre acel lucru. Spuneți-i universului că sunteți deschiși să vă schimbați convingerile despre ceva. Cereți experiențe care să vă ajute să puneți la îndoială tot ceea ce credeți că știți. Și, în sfârșit, începeți să vă folosiți capacitatea de a simți ca să determinați dacă ceva este adevărat sau nu pentru voi în acest moment. 

Dacă ceva nu vi se pare potrivit, nu doar că vă recomandăm să vă mutați atenția de pe acel lucru, dar vă sugerăm, totodată, ca, dacă este o convingere asupra căreia vă concentrați atenția, să o puneți deoparte. Nu continuați să întrețineți acea convingere dacă ea vă dă o stare de rău interioară. Dacă recunoașteți că sunteți o ființă infinită, eternă, multi-dimensională, atunci trebuie să înțelegeți că aveți multe căi în fața voastră, și voi sunteți cei care decid ce drum veți urma. Toate căile duc înapoi la Sursă. Acesta este un lucru cu care trebuie să rezonați când îl spuneți. Acesta este un lucru pe care trebuie să-l recunoașteți în orice moment. Indiferent de ceea ce trăiți acum, încă tot vă îndreptați spre casă. Un alt lucru pe care vrem să-l aducem în discuție aici este că acel ”acasă” pe care îl căutați este tot în interiorul vostru și acesta este un adevăr. 

”Acasă” pe care îl căutați este iubirea pe care o simțiți. Iubirea este un sentiment și o stare de a fi; este o substanță, pentru că este Sursa, și din ea suntem cu toții creați. Iar convingerile sunt în capul vostru. Amintiți-vă acest lucru și întrebați-vă cum vă informează asta pe ce ar trebui să vă concentrați atenția pe măsură ce avansați în viață. Da, convingerile voastre sunt importante în sensul că ele ajută la crearea realității voastre, dar este la fel de adevărat că iubirea este ghidul pe care îl aveți în interiorul vostru, care vă va ajuta să vă îndreptați spre ceea ce vreți să experimentați, ceea ce sperați și, posibil, chiar credeți că se va întâmpla în viața voastră. Îmbinați aceste două lumi ale capului și inimii, și veți trăi viața pe care v-ați setat-o atunci când ați decis să vă întrupați pe Pământ.

 

Asta-i tot deocamdată. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.