vineri, 19 decembrie 2014

A Început – Transmisie Galactică de Acasă


Mesaj primit prin Suzanne Lie

Bună Dragi Cititori,
Am postat câteva mesaje importante care sunt cuprinse în Cartea a 4-a – Acesta este ACUM-ul, Perspective Pleiadeene asupra Ascensiunii. Aceste cărți vor fi adăugate în scurt timp pe Amazon (este vorba de site-ul www.amazon.com) în noua lor formă, revizuită. La sfârșitul celei de-a 4-a Cărți, pe care am revizuit-o un pic, am scris:

TRANSMISIE DE ACASĂ

Închid această carte chiar cu primul mesaj pe care l-am primit în 11 Aprilie 2012, în dimineața în care am început această serie.

După un vis foarte lung în care eram în casa altcuiva, dându-mi seama că sosise timpul să plec la casa mea, m-am trezit  la 5:55 cu cuvintele: ”Transmisie de Acasă”.

Când am auzit aceste cuvinte, ”transmisie de Acasă”, am văzut un bărbat stând la un birou, ca și cum ar fi fost un prezentator de știri. Era blond și avea o uniformă, care arăta ca uniforma unei Ființe Galactice.

Uniforma lui era alb cu auriu având un însemn în zona inimii. Avea decorații aurii pe umeri și gulerul era ridicat drept în sus, ca la o uniformă militară. De fapt, era ca o Ținută Militară, dar nu din cele ale armatei noastre.

M-am ridicat și m-am dus în biroul meu ca să recepționez această transmisie.  Am pornit computerul și am scris: ”Sunt pregătită acum pentru transmisia voastră. Vreți, vă rog, să-mi transmiteți mesajul vostru acum?” Răspunsul pe care l-am primit a fost:

”Dragi membri ai Pământului,
Suntem membri ai Federației Galactice și vorbim astăzi cu voi ca să vă spunemcă debarcările noastre au început. Venim în primul rând în visele și în meditațiile treziților noștri. Suntem aici ca să vă vorbim vouă tuturor celor care puteți recepționa mesajele noastre, astfel încât să vă puteți pregăti. Apoi, puteți să-i pregătiți pe alții.”

”De la acest prim mesaj, povestea Pleiadeenilor a curs prin degetele mele. În cea mai mare parte a timpului m-am simțit ca și cum aș fi citit pentru prima dată  ceea ce am scris. Împărtășesc povestea așa cum am primit-o și sper că vă va atinge inima și vă va schima viața la fel de mult cum a schimbat-o pe a mea.
Suzanne Lie”

Nu am să scriu restul mesajului pe care l-am recepționat în acea dimineață de 11 Aprilie 2012. Din moment ce cartea urmează ca în curând să fie lansată, am vrut să împărtășesc cu voi, cititorii blogului meu, restul mesajului.

Simt că parcă v-aș ”cunoaște” pe toți. De asemenea, sunteți obișnuiți cu unele informații care sunt departe de ceea ce eu am postat. Așa cum ne pregătim pentru 2015, Acesta Este ACUM-ul ca să ne expansionăm coștientizarea în ceea ce privește nenumăratele posibilități ale realității noastre multidimensionale.

Mai jos postez restul acelui mesaj matinal pe care NU l-am introdus în carte. De fapt, acest mesaj este mixtura unui alt mesaj pe care l-am găsit ca fiind primit în aceiași zi și de care nici măcar nu-mi aduc aminte să-l fi scris.

Am combinat aceste două mesaje:

Transmisii de Acasă Continuarea:

Ați auzit multe mesage pe Internetul vostru în legătură cu marile schimbări care sunt pe cale să înceapă în ceea ce privește eliminarea celor ce au creat daune și haos din cauza căilor lor egoiste.

Acele cuvinte sunt adevărate. De fapt, acesta este motivul pentru care am venit noi astăzi. Am intrat în visele și meditațiile celor împământați/ascendenți ca să validăm aceste mesaje pe care le-ați recepționat.

Venim în conștiința voastră într-un mod atât de viu încât să nu puteți nega mesajul nostru sau să-l numiți ”doar un vis” sau ”imaginația voastră”. NOI știm că începerea oficială a Întoarcerii voastre Acasă este un vis demult așteptat.

Cu toate acestea, nici măcar n-ați îndrăznit să vă imaginați că a sosit timpul. Nu ați vrut să descoperiți din nou că a fost ”doar imaginația voastră”. Vă spunem ACUM că imaginația voastră este conștiința voastră cinci dimensională și că visele voastre sunt adevărate.

În această zi/noapte de 11 Aprilie 2012, difuzăm acest mesaj ascendenților noștri ca să vă spunem să pregătiți pentru întoarcerea voastră. Vă auzim spunând, ”Dar am mai auzit aceste cuvinte și înainte și ne-am pregătit de atâtea ori. Cum putem să ne facem speranțe doar pentru a fi dezamăgiți din nou?”

V-am citit mințile și din cauza acestor gânduri am venit în conștiința voastră ca să vă vorbim fiecăruia dintre voi în mod individual. Vrem să-i spunem fiecărui membru al iubitei noastre Echipe de pe Pământ că procesul ascensiunii a început în mod serios.

Astăzi, 4 Aprilie 2012, arestările secrete au început în întreaga lume și cei care au căutat timp de eoni puterea asupra omenirii au pierdut! Da, și-au pierdut puterea, și-au pierdut banii și, cel mai important, și-au pierdut capacitatea să aprindă frica în mințile și inimile voastre.

(Notă de la Sue, sper că acest lucru este adevărat. Eu știu că un animal rănit este mult mai periculos. Probabil că acesta este motivul pentru care știrile noastre prezintă dezastru după dezastru.)

Bineînțeles, mai există încă mulți pământeni care aleg să persiste în frică în loc să accepte că ceea ce și-au dorit întotdeauna pot să vadă ACUM. Acesta este motivul pentru care am venit astăzi la voi să vă spunem să vă pregătiți să acceptați aceste schimbări cu IUBIRE.

NU permiteți NICI UNEI frici să intre în ființa voastră, pentru că ea este instrumentul celor întunecați. Astfel, vă vorbim personal fiecăruia dintre voi deoarece îndoiala este temelia fricii. Ne dăm seama că mulți dintre voi nu vă veți da seama că ați primit acest mesaj, totuși, fiți răbdători și vă garantăm că vă veți aduce aminte că l-ați primit fiecare în mod personal.

”A ÎNCEPUT”

Știm că sunt multe nivele ale acestei simple afirmații, așa că vă vom da mai multe detalii. Ceea ce a început este eliminarea celor care au stat în calea bucuriei ascensiunii voastre încă de pe timpul căderii Atlantidei.

Atlantida trebuia să servească ca o deschizătoare de Portaluri astfel încât următorii 13.000 de ani să conducă la Ascensiunea Planetară. Acesta a fost Planul Divin care ar fi dus la nenumărate ascensiuni personale atunci când Gaia ar fi ajuns la ”ușa din dos” a Centrului Galactic.

Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat pentru că Atlantida a căzut într-un mare întuneric. Mulți dintre voi ați murit servind în acea perioadă și ați purtat cu voi acea rană în următorii 13.000 de ani de întrupări.

Ceea ce a fost și mai rău, a fost că cei întunecați, Frații lui Belial, păreau să fi câștigat bătălia dintre lumină și întuneric și o mare distrugere planetară a domnit timp de milenii. Cei întunecați au sacrificat cu succes turma, ucigând milioane de oameni. Această ”sacrificare a turmei” a fost intenția celor întunecați.

Cu toate acestea, în timpul erei voastre curente, VOI, Forțele Luminii ați câștigat!

Voi, războinicii noștri împământați, ați fost alături de noi noapte de noapte în corpurile voastre mai subtile să ne ajutați în planurile și aranjamentele noastre. Apoi, v-ați trezit dimineața pe Pământul vostru și ați început o nouă zi în cea de-a treia dimensiune.

Vedeți acum de ce erați atât de obosiți? Somnul vostru nu a fost odihnitor pentru că voi ați ales să ne ajutați pe noi în corpurile voastre mai subtile, în timp ce forma voastră trei dimensională se regenera.

Vrem să știți că în curând voi toți o să începeți să vă simțiți mai bine! Mai este de făcut doar ”colectarea”, lucru pe care îl faceți cu bucurie alături de noi în timp ce vehiculele voastre pământești dorm. Foarte curând ”somnul” vostru NU va fi petrecut în lupta cu forțele întunericului, ci în pregătirea pentru ocuparea imediată a Noului Pământ.

Da, ne referim la imediat. VOI, Războinicii noștri Pământeni care ați servit cu tenacitate în rândurile noastre pentru încheierea acestui ciclu de distrugere, vă veți petrece ”somnul” pregătind Noul Pământ.

Mulți dintre voi ați ales să NU vă amintiți visele, deoarece ele aveau legătură cu marele serviciu pe care voi îl făceați Pământului lucrând la eliminarea a tot ceea ce încerca să oprească transmutarea lui Gaia.

Prin urmare, voi aveați nevoie să vă uitați ”schimbul de noapte” deoarece trebuia să vă treziți a doua zi dimineață în cea de-a treia dimensiune și să mergeți din nou la MUNCĂ. Mulți dintre războinicii noștri împământați s-au confruntat cu boala din cauza serviciului lor constant.

Pe de altă parte, boala voastră a fost și un simptom al transmutării. Serviciul vostru pentru UNUL a inițiat întoarcerea voastră la Corpul de Lumină. Astfel, forma voastră fizică este ca o piele care a rămas prea mică pentru voi și este foarte restrictivă.

Ați putea să vă simțiți ca un șarpe care vrea să se odihnească ca să vă puteți ”lepăda vechea piele”.  De fapt, vă încurajăm să vă odihniți cât de mult puteți pentru că veți fi chemați să calmați fricile celor ne-treziți și in-conștienți.

Avem nevoie de voi, membrii Federației Galactice și a Tărâmurilor Angelice care vă aveți baza pe Pământ, ca să susțineți Lumina aflată într-o continuă accelerare. Avem nevoie de voi cei care sunteți membrii Tărâmurilor noastre Galatice și Angelice ce își au Baza pe Pământ să purtați lumina în continuă accelerare astfel încât să puteți canaliza mai bine iubirea noastră necondiționată către ceilalți întrupați.

Cei care nu sunt informați, ar putea să sufere din cauza fricii și cel mai bun antidot pentru frică este adevărul multidimensional și iubirea necondiționată. Astfel, vă trimitem fiecăruia dintre voi adevărul despre ascensiunea planetară și iubirea necondiționată care curge din inima Centrului nostru Galactic.

Vă trimitem vouă această lumină și iubire, dragile noastre expresii împământate ale SINELUI și vă rugăm să împărtășiți darul nostru pe parcursul vieții voastre de zi cu zi. Cei neinformați s-ar putea să se teamă de darul vostru, dar cel mai bun antidot împotriva fricii este ADEVĂRUL și IUBIREA.

De aceea vă trimitem fiecăruia dintre voi ADEVĂRUL despre ascensiunea planetară și iubirea necondiționată care curge din inimile noastre și din Centrul Galactic.

Galaxia voastră Calea Lactee este curățată de polaritate și Pământul, școala pentru nenumărate civilizații inter-galactice, este o planetă esențială în această ”redresare a navei”. Odată cu eliberarea polarității, rotația trepidantă a lui Gaia poate fi corectată și Pământul se poate ”învârti” în frecvențele mai înalte ale Noului Pământ.

Mesajul nostru de astăzi este să vă vă spunem că mareea s-a întors. Eliberați frica și restricțiile vechiului și Îmbrățișați bucuria creării Noului Pământ. Ascensiunea voastră personală și planetară este în plină desfășurare!

În încheiere vă reamintim că ”timpul” este o iluzie a celei de-a treia dimensiuni. Prin urmare, ACUM-ul de care vorbim noi poate fi experimentat numai prin conștiința voastră cinci dimensională.

Amintiți-vă draga noastră ”Echipă aflată departe de Casă” că noi suntem întotdeauna cu voi, pentru că noi suntem UNA.


Mesaj Arcturian/Pleiadean transmis prin intermediul lui Mytre Pleiadeanul.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.