marți, 16 decembrie 2014

21 Decembrie – Reunirea Sufletelor Gemene – Frecvența Rețelei de Diamant – Metatron




De Anna Merkaba

Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală în legătură cu ceea ce va avea loc.

Deci, ceea ce se întâmplă este că noi suntem mutați într-o altă matrice, iar corpurile noastre sunt literalmente recablate pentru a funcționa în frecvența unei rețele de diamant sau în ceea ce este cunoscută în lumea noastră drept ”pecetea lui Solomon”, pecetea care conține ecuațiile matematice sacre care sunt blocurile din care este construită realitatea noastră, o ecuație matematică sacră care reflectă că ceea ce este deasupra este și dedesupt, intersectând două ”polarități” (Fizicul și Etericul).

Dacă vă uitați la rețeaua de diamant, baza structurii diamantului în eteric arată ca două triunghiuri care se intersectează, aceasta este identică cu pecetea lui Solomon. Formula care a fost folosită pentru a construi piramidele Egiptene este aceiași ca și formula pentru rețeaua de diamant/pecetea lui Solomon.




După cum știți deja, corpul nostru și întregul univers este pur și simplu o frecvență a vibrației sunetului, prin sunet vine 
aspectul fizic al ființei. Mi se spune că prin sunet putem crea materie. Până în acest moment, întreaga noastră existență, undele cerebrale și corpurile noastre au vibrat după scala energiei masculine a soarelui, focului (piramida cu vârful în sus) în timp ce energia feminină a stat ascunsă în umbră (piramida cu vârful în jos). În acest punct de convergență, în acest moment al deschiderii porților din 21 Decembrie, o fenomenală lumină a energiilor feminine și masculine va face ”un mic dans” dacă vreți, rotindu-se una în jurul celeilalte pregătindu-se pentru marea fuziune. Fuziunea unei uniuni sacre atât în planul eteric cât și în cel fizic. Toate acestea, care sunt pe cale să se producă, sunt de o importanță incredibilă. Există un înțeles atât de profund în spatele aceste canalizări. Și voi încerca să dezvălui toate informațiile pe care le-am primit în legătură cu acest eveniment.

Mai întâi de toate, energiile care au fost invizibile pentru noi până acum, vor deveni foarte evidente. În cele din urmă multe dintre cele ce au fost așteptate de către mulți vor începe să se manifeste rapid. Acest lucru este valabil pentru toate lucrurile de care noi vorbim în fiecare zi. Dar cel mai mare impact va fi văzut în interacțiunea masculin/feminin. Atât în fiecare dintre noi personal și individual cât și între noi și alții. Dar ceea ce este incredibil de important aici este că diferite părți ale sufletelor vor începe să se miște în direcția poziției de fuziune. După cum am scris în cartea mea, Misiune pe Pământ, există 16 părți (aspecte) ale sufletului, care formează diverse perechi. Ceea la ce suntem pe cale să asistăm și să experimentăm, este fuziunea acestor perechi particulare care în înțelegerea umană sunt numite ”flăcări gemene”. Odată ce acești ”gemeni” se întâlnesc, ei vor forma o legătură indestructibilă pentru această viață creând prin această imensă legătură o energie fenomenală de ECHILIBRU integrând ambele polarități Feminine și Masculine.  

În cuvintele Pamelei Kribbe ” Energia masculină este aspectul focalizat spre înafară. Este acea parte a lui Dumnezeu sau a Spiritului care conduce manifestările exterioare, ceea ce Spiritul materializează şi ia formă. Aşadar energia masculină cunoaşte o puternică forţă creatoare. Este natural pentru energia masculină să fie puternic focalizată şi orientată spre scop. În acest fel energia masculină crează individualitatea. Energia masculină vă permite să vă separaţi de Unul, de Întreg şi să deveniţi de sine stătători şi să fiţi o individualitate specifică.

Energia feminină este energia de Acasă. Este energia Sursei Primare, Lumina curgătoare, Existenţa pură. Este energia care nu a fost încă manifestată, aspectul lăuntric al lucrurilor.
Energia feminină este atotcuprinzătoare şi oceanică ; ea nu este diferenţiată sau individualizată.

Acum imaginaţi-vă energia feminină devenind conştientă la o anumită mişcare lăuntrică a ei, o uşoară nelinişte, o dorinţă pentru a ajunge afară, în afara graniţelor ei, mişcându-se în afara ei însăşi pentru a câştiga experienţă. Este o dorinţă de ceva nou, de aventură ! Şi atunci o energie vine spre ea ca răspuns la chemarea ei. Este energia masculină care doreşte să fie de ajutor şi să o ajute să se manifeste în materie, în formă. Energia masculină defineşte şi modelează energia feminină şi din colaborarea lor energia nou formată ca sumă a lor poate lua o direcţie cu totul nouă. Poate fi creată o nouă realitate în care totul poate fi explorat şi experimentat, în forme şi manifestări mereu schimbătoare.

Dansul masculinului şi femininului duce mai departe schimbătorul spectacol al creării realităţii, al creaţiei voastre. Este un spectacol de o mare frumuseţe atunci când energiile masculine şi feminine se venerează una pe cealaltă şi celebrează colaborarea lor şi se unesc cu bucurie. Şi aşa şi trebuie să fie.

Energia masculină şi energia feminină aparţin amândouă, sunt două aspecte ale Unului, şi împreună ele celebrează manifestarea plină de bucurie a ceea ce Creaţia presupune a fi.”

Pentru că noi le avem pe amândouă în noi. În locul întâlnirii a 2 indivizi ceea la ce vom asista va fi fuziunea a 2 perechi de polarități în UNA. Fiecare conținând atât părți feminine cât și masculine, care crează un întreg. Deci, în esență, ceea ce vedem la nivel ”micro”, care este experiența noastră umană, este fuziunea a 2 întreguri în 1. Formând o Vesica Piscis. Care reprezintă împreunarea a 2 pentru a-l crea pe al 3-lea. Este intrarea în PÂNTECE și canalul de trecere spre naștere. În Geometria sacră Vesica Piscis este Pântecele Universal, care dă naștere întregii creații.

Ceea la ce suntem pe cale să asistăm este cu adevărat nașterea unei noi lumi. Toate vor fi echilibrate și aduse în echilibru, și acesta este exact lucrul pe care noi toți încercăm să-l obținem aici pe Pământ în acest moment. Echilibrul dintre puterile incredibile ale celor două energii feminine și masculine.

Prin intrarea zeiței ”energiei feminine” care în sfârșit a sosit aici pe Pământ. Prin intrarea Pământului în centura fotonică de lumină, cu sprijinul familiilor noastre galactice și actualizarea structurii ADN-ului nostru, vom fi în cele din urmă în măsură să pășim cu adevărat pe deplin în faza a 2-a a acestei misiuni. Faza a 2-a despre care am vorbit înainte, CO-CREAȚIA, RECALIBRAREA, RE-NAȘTEREA, ECHILIBRUL.

Ce va însemna acest lucru pentru voi personal? Așa cum mulți dintre voi v-ați găsit recent în situația de a vă despărți de cei care erau importanți pentru voi, relațiile voastre s-au încheiat brusc, v-ați schimbat locațiile, vocațiile,etc., TOATE acestea au fost făcute ca pregătire pentru ceea ce urmează să vină și sunteți așezați în pozițiile în care în sfârșit să puteți asimila aceste energii noi, să eliberați tot ce are legătură cu trecutul și să pășiți literalmente  într-o rețea de DIAMANT pentru a deveni precum un diamant și de acolo să vă străluciți lumina în această lume așa cum a fost menit să strălucească. Dar, voi nu veți face acest lucru singuri, deoarece vă veți întâlni celălalt aspect al vostru, o altă parte a sufletului vostru (dacă nu ați întâlnit-o deja) și veți începe să vă rotiți în spiralele ascendente ale energiilor iubirii veșnice și luminii. Aceia dintre voi care sunteți deja cu ”cealaltă jumătate” a voastră, dinainte de portalul din 21 Decembrie, veți asista la o creștere a argumentelor în relațiile voastre în care va fi nevoie să faceți față numeroaselor aspecte a ceea ce NU funcționează, să le eliberați și să le dați drumul. Indiferent de ceea ce va ieși la suprafață în această perioadă de curățare, dacă sunteți într-adevăr cu cealaltă parte a voastră veți reuși să rezolvați totul fără probleme. Chiar dacă poate părea că relația voastră este pe cale să se încheie, nu o va face, și veți fi atrași instantaneu unul spre celălalt pe măsură ce eliberați ceea ce stă în calea fuziunii voastre finale.    

Din cauza faptului că, așa cum mulți dintre voi știu, reuniunea gemenilor nu este niciodată o călătorie lină, fiecare dintre voi trebuie să dezvăluiți celuilalt tot ceea ce voi sunteți, să stați în pielea goală dacă vreți, știind că trebuie să deveniți complet eliberați de toate ”impuritățile” pe care le-ați adunat de-a lungul drumului către această întâlnire, eliberând și dând drumul molozului care vă împiedică să fuzionați împreună. Să fiți cu o altă parte a sufletului vostru este experiența cea mai tulburătoare și mai minunată pe care o puteți avea.

Vă rog să înțelegeți că acest lucru nu se petrece peste noapte, va dura o vreme pentru ca lucrurile să se așeze la locul lor, cu toate acestea, începutul acestei mari schimbări a sosit în sfârșit și noi suntem pregătiți să pășim în această nouă fază a avansării omenirii către lumină.

În timp ce vă mutați în rețelele voastre de diamant, amintiți-vă cum se formează un diamant și vă rog să înțelegeți că și voi veți trece printr-o transformare asemănătoare dacă nu cumva ați făcut-o deja. Cu toate acestea, odată ce treceți prin ceea ce iubitului meu Metatron îi place să numească ”inelul de netrecut”, odată ce treceți prin vid în sinele vostru de diamant, voi veți atrage către voi înșivă toate atributele unui diamant.

În cuvintele lui Gurudas ”Diamantul radiază energie sau transmite anumite elemente. Acesta mai degrabă atrage decât dă afară sau asimilează energie. Diamantul are capacitatea de a extrage toxicitatea din organism. El împinge toxinele în corpurile subtile și eterice unde ele sunt în cele din urmă transformate. Prezența diamantului întotdeauna amplifică descărcarea toxicității din sistem. Diamantul are această abilitate deoarece energiile asociate cu el provin dintr-un nivel atât de înalt vibrațional care sunt apoi transformate în jos în corpul fizic.”

Ceea ce înseamnă că intrarea într-o rețea de diamant și vibrarea la această frecvență aduce o mare putere și responsabilitate pentru noi toți cei care ne-am deschis în cele din urmă acestor aspecte ale sinelui nostru. Și precum diamantul, noi vom deveni purificatorii planurilor pământești ale existenței, împingând în afară tot ceea ce nu aparține și transformând totul într-o nouă stare de a fi. Suntem aici pentru a extrage, reflecta, transmuta, transforma, schimba și, cel mai important, ECHILIBRA energiile. Ceea ce înseamnă că noi vom trage literalmente diferite energii în drumul nostru. Dar precum un diamant noi am făcut un drum lung pentru a ajunge în această poziție specială în universul și procesul de ascensiune al lui Gaia. Noi le-am făcut pe toate, am trecut prin toate și am ajuns în cele din urmă în acel punct în care îi putem ajuta pe alții să facă același lucru.

Prin urmare, în timp ce vă îmbrăcați rețelele de diamant, amintiți-vă puterea și divinitatea voastră. Nu lăsați nimic să vă oprească de la dobândirea celui mai mare potențial al vostru aici pe Pământ. Fiți diamantul care sunteți meniți a fi! Vă iubesc incredibil de mult pe toți și sunt smerită și încântată să fiu aici pe Pământ împreună cu voi toți în acest timp de fenomenală tranziție din istoria acestui univers!

Două realități distincte vin împreună pentru a crea un întreg. În mijlocul energiilor care se învârtesc de-a lungul structurii exterioare a modelului geometric sacru al sferei de diamant, este generat vortexul energetic, făcând să vibreze particulele din sferele biologice și eterice pentru a împinge afară realitatea paralelă și vechile tipare ale lui a FACE și instituind structura unei noi realități a Fi.

Două realități distincte, două linii temporale distincte fuzionează într-O realitate eterică întreagă formând experiența unei găuri de vierme într-o înțelegere sferică a timpului. Continuumul timpului se transformă în forma unui vortex rotitor care distribuie energiile paralele în mod egal  în crestele exterioare ale modelului sferic.

Recreând principiile identice de a fi ale naturii eterice. Recreând codificările structurale ale realității voastre prezente și restaurându-le la ceea ce în mod esențial au fost menite să fie. Sfera de lumină de diamant vibrează la o nouă frecvență. Sfera de lumină de diamant care a trecut de la ceea ce a fost la ceea ce este. Transformându-se într-o nouă cunoaștere. Transformându-se într-o nouă structură care nu poate fi distrusă de către forțele exterioare. Numai pentru a deveni mai puternică și mai vibrantă.

Și astfel, voi toți sunteți împinși prin vortexul care ajunge la încă un punct al existenței sale, ieșind de cealaltă parte a ecuației. Vehiculele voastre au fost reproiectate eteric pentru a trece în structura cristalină a ființei, în frecvența de diamant a existenței.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiților este că sunteți împinși prin eter într-o nouă recunoaștere cognitivă a ceea ce voi toți sunteți. Toți aceia dintre voi care într-adevăr v-ați oferit voluntari să fiți faruri de lumină în planul de existență pământesc. Pentru că noi vorbim chiar acum acelora dintre voi care ați fost  într-adevăr îngropați sub presiunea experienței fizice umane, scufândându-vă în întunericul de odinioară în scopul de a ieși victorioși la suprafață, în scopul de a ieși la suprafață transformați câștigând o completă înțelegere a psihicului uman, o înțelegere completă a structurii minții, corpului și sufletului uman.

Iluzia pe care sufletele umane au fost setate să o experimenteze le-a umbrit înțelegerea realității și le-a alterat cunoașterea a ceea ce ei sunt. Și astfel, prin sfera de diamant care se va forma nu numai pe cerul nopților voastre, ci va fi canalizată prin deschiderea diferitelor porți care vi se vor deschide în zilele ce vor veni. Voi toți vă veți întoarce la starea de echilibru eteric. La echilibrul dintre realitățile fizice și cele eterice.

Vă veți întoarce la razele voastre de diamant din care ați intrat în această experiență cosmică. Și când un astfel de moment va avea loc, și va avea, veți fi în stare ca în cele din urmă să vă conectați la cunoașterea eterică a componentelor structurale ale rețelei sinelor voastre pământești și a sinelor voastre eterice și să aduceți o lumină care nu a mai fost văzută înainte pe Pământul vostru. Nemaivăzută înainte pe Pământul vostru, pentru că esența voastră fizică va fuziona în cele din urmă cu înțelegerea eterică a ființării și veți străluci imense cantități de lumină.

Să se știe că voi veți influența tot ceea ce vă va ieși în cale și prin rețelele structurale ale nou găsitelor voastre sine voi veți integra structura unei noi realități a ființei pentru cei care rămân în umbra propriilor lor sine. Pentru că voi toți veți acționa ca faruri de adevăr, faruri de armonici eterice care vor pătrunde în structura realităților fizice pentru aceia care sunt încă blocați în roata existenței lor karmice.

Codicele structurii de diamant, codicele ecuației diamant va forma un scut în jurul corpurilor voastre eterice și fizice. Un scut prin care nici o forță nu va putea pătrunde, un scut care va reflecta și va transforma energiile, amplificându-le și împingându-le afară din corpurile fizice ale celor care stau în fața voastră în straturile eterice ale ființei lor, permițând ca transformarea să ia o nouă rută, permițând ca transformarea a ceea ce trebuie să fie transformat, să apară. Cu o astfel de transformare, cu forțele pe care voi toți le aduceți ca forță umanității, MULTE în lumea cunoscută vouă se vor schimba brusc într-o nouă înțelegere cognitivă a ființei. Într-o nouă cunoaștere a ceea ce este. Structurile voastre sociale vor începe rapid să se metamorfozeze într-o nouă stare de a fi, permițând ca multe în realitatea voastră fizică, psihologică, eterică, spirituală și materială să se transforme într-un nou set de acorduri.

Cu avantajul noilor energii ale luminii și a codificărilor, lumea voastră va intra pe deplin într-o nouă linie temporală care se va mișca rapid în eter, permițând umanității ca în sfârșit să pășească afară din matricea propriei lor creații. Permițând ca evoluția corpurilor lor fizice să ia o nouă rută rapidă aducându-i într-un început rodnic de comunicare cu divinul. De comunicare cu lumea Akashei. De comunicare cu famiile lor cosmice binevoitoare. Permițându-le TUTUROR să-și amintească ceea ce sunt ei cu adevărat. Și permițându-vă TUTUROR să fuzionați cu sinele voastre corespunzătoare care sunt staționate în jurul acestui glob pregătite pentru a începe fuziunea finală a ceea ce este cunoscut în lumea voastră drept reuniunea sufletelor/flăcărilor gemene în scopul de a stabili energiile nou găsite, tehnologiile nou găsite, cunoașterea eterică nou găsită și a le permite să se manifeste rapid în lumea voastră.

Așa că, vă rugăm să stați împământați și deschiși față de noile energii care intră pe Gaia chiar în timp ce noi vă vorbim. Vă cerem să permiteți ca transformarea să aibă loc. Vă cerem să rămâneți deschiși față de experiențele care vă așteaptă. Vă cerem să rămâneți deschiși față de diferitele contacte care vor avea loc. Vă cerem să rămâneți în divinitatea și în demnitatea voastră. Vă cerem să rămâneți în starea de IUBIRE și LUMINĂ.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Noi suntem cu voi, la revedere pentru acum.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.