marți, 23 decembrie 2014

Scara Conștiinței Unității – Mesaj Arcturian




Mesaj primit prin Suzanne Lie

Suntem întotdeauna gata să comunicăm cu voi, să intrăm în comuniune cu voi. De fapt, noi suntem în mod constant în comuniune/comunicare cu voi, deoarece noi suntem UNA. În timp ce vă purtați vehiculul vostru fizic pământesc, puteți experimenta că există momente în care suntem UNA și momente în care nu suntem. Cu toate acestea, deoarece noi rezonăm dincolo de frecvența timpului, noi suntem întodeauna UNA cu voi ACUM.

Una dintre cele mai dificile ajustări la SINELE vostru cinci dimensional va fi eliberarea iluziei timpului. Această provocare este extrem de dificilă pentru Maeștrii noștri din marile orașe care sunt guvernate de timp. Pe de altă parte, societățile care lucrează cu pământul nu vor avea acea dificultate deoarece ele deja trăiesc în curgerea ACUM-ului lui Gaia.

Prin urmare, vă cerem să vă conectați profund cu Gaia. În această iarnă debarcările vor începe în mod serios. Debarcările nu vor fi în anumite zone, ci în oameni. Cu alte cuvinte, oamenii vor începe să curgă mai ușor în ACUM.

Odată ajunși în ACUM, care este o stare de conștiință cinci dimensională și dincolo de ea, veți începe să vă amintiți conștiința galactică și celestă și, prin urmare, amintirile galactice și celeste. Cu alte cuvinte, veți începe să vă treziți la adevăratul vostru SINE.

Fiecare dintre voi ați ales să trimiteți un fragment din esența conștiinței voastre galactice și/sau celeste, a codificării voastre genetice, și astfel a amintirilor în conștiința mai înaltă a vehiculului vostru pământesc. Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în cea de-a cincea dimensiune și mai încolo, vă veți aminti din ce în ce mai mult că SINELE vostru galactic/celest este o componentă mai înalt dimensională a sinelui vostru fizic.

Unii dintre voi reprezintă în mod predominant Regatul Angelic, iar alții reprezintă în mod predominant Federația Galactică. Galacticii și Celeștii lucrează ca UNUL în cea de-a cincea dimensiune și dincolo de ea. Prin urmare, legătura dintre galacticii legați de pământ și reprezentanții celești îi va fi de mare ajutor lui Gaia.

Odată ce ”Echipa noastră aflată departe” pe Pământ se va uni cu propriile sale expresii mai înalte ale SINELUI, ei vor putea să împărtășească unitatea acelei conștiințe multidimensionale cu alți Galactici și Celești împământați. În acest fel veți crea un câmp energetic multidimensional foarte puternic. Prin unirea acestui câmp energetic cu Pământul fizic, o veți ajuta foarte mult pe Gaia.

Voi vă construiți ”scara conștiinței unității ” prin:

-          Unirea cu Nucleul SINELUI vostru Galactic și/sau Celest
-          Rămânerea în contact permanent cu SINELE vostru Galactic/Celest
-          Unirea cu cei care s-au contopit cu SINELE lor Galactic/Celest
-          Unirea cu planeta Pământ a lui Gaia

Ordinea acestor expresii ale unității nu este importantă, având în vedere că ”ordinea” este un termen trei dimensional. Pe măsură ce conștiința voastră rezonează din ce în ce mai mult la a cincea dimensiune, descoperiți că multe concepte fizice ajung să fie depășite. În acest fel, există o scară a Conștiinței Unității. Această scară începe prin amintirea că voi sunteți o Ființă Multidimensională care este pregătită să se conecteze cu expresiile în continuă expansiune ale SINELUI său.

Această decizie de a vă uni în mod conștient cu energiile voastre galactice și/sau celeste și de a împământa acel câmp energetic expansionat în corpul lui Gaia, este primul pas în asistarea lui Gaia în ascensiunea Ei. Amintiți-vă, orice experimentează ființele lui Gaia, aceasta afectează foarte mult întreaga planetă. Mare parte din omenire a uitat că Gaia este o ființă vie care s-a oferit voluntar să fie ”școala pentru ascensiune” pentru sectorul vostru de spațiu.

Gaia, la fel ca și voi, a făcut unele promisiuni din dimensiunile mai înalte ale realității fără să-și dea seama cât de extrem de dificil va fi să-și țină acele promisiuni în frecvențele mai joase ale planului fizic. Mai mult de atât, aceste promisiuni au fost făcute cu mult înainte ca frecvența Ei planetară să scadă atât de grav după distrugerea Atlantidei.

Din cauza căderii lui Gaia în joasa dimensiune a treia, forțele întunericului au putut să ia o poziție puternică pe planeta Sa. Pentru a o ajuta pe draga de Gaia, sinele voastre galactice și celeste s-au oferit voluntar să ia o formă pe corpul Ei pentru a o ajuta să-și crească frecvența.

Mulți dintre voi v-ați luat primul vehicul pământesc la căderea Atlantidei fără să vă dați seama că va fi nevoie să vă continuați re-încarnările pe planeta Ei pe toată durata formei ei trei dimensionale. Dragi Curajoși, noi Galacticii, Celeștii și Maeștrii Înălțați care v-am ghidat prin multele voastre încarnări, suntem fericiți să vă spunem că Chemarea la Acțiune a fost sunată!

”Chemarea la acțiune” este o cerere puternic exprimată sau o cerere pentru acțiune. În scopul de a răspunde efectiv acestei chemări de a o ajuta pe Gaia, cei care își pot aminti SINELE lor Multidimensional este necesar să se alăture în pace și iubire. Forțele întunericului au fost foarte puternice, dar ”timpul” este ACUM.

Gaia a așteptat destul de mult ca cei care au abuzat de Ea să-și găsească Lumina interioară. Ea nu mai poate aștepta pentru că acesta este ACUM-ul. În acest ACUM Gaia trebuie să răspundă la Chemarea ei la Acțiune pentru a se întoarce la frecvențele mai înalte ale expresiei planetare a Sinelui Său. Cel mai bun mod de a o ajuta pe Gaia este unirea voastră cu frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional. Apoi veți fi în măsură să percepeți lumina mai înaltă, în continuă expansiune, a lui Gaia pentru a vă alătura Ei în gloriosul ACUM al expresiei planetare.

Trebuie să vă reamintim, dragii noștri care purtați un vehicul pământesc, că voi NU sunteți vehiculul pe care-l purtați. VOI sunteți o ființă multidimensională magnifică care s-a oferit voluntar să poarte un vehicul prin implantarea conștiinței voastre într-un corp omenesc. Sămânța SINELUI vostru Multidimensional a fost așezată în diferite stadii de latență în forma umană pe care o purtați.

Iubiți voluntari, Chemarea la Acțiune a sunat în VOI. Prin urmare, acesta este ACUM-ul pentru a vă trezi pe deplin la infinita înțelepciune, puterea multidimensională și iubirea necondiționată a SINELUI vostru adevărat, mai înalt dimensional.

Prin a fi ”pe deplin  treziți” noi înțelegem că voi:

1)      Vă amintiți TOTUL despre cine VOI sunteți
2)      Vă amintiți cum să trăiți într-un contact permanent cu acel ”VOI”
3)      Vă amintiți multele vieți de ”repetiții”
4)      Vă amintiți Misiunea pe care VOI v-ați oferit voluntar să o îndepliniți 
5)      Vă amintiți că Misiunea voastră începe ACUM

Vom vorbi acum în detaliu despre fiecare dintre punctele de mai sus:

1)Vă amintiți TOTUL despre cine VOI sunteți.
Această amintire nu este atât de dificilă precum ar putea părea, deoarece copilul vostru interior vă va fi de mare ajutor. Prin urmare, intrați în subconștientul vostru pentru a vă conecta cu copilul vostru interior care încă își mai amintește multe dintre versiunile SINELUI vostru Multidimensional. Cu ajutorul copilului vostru interior vă puteți aminti jocurile pe care le-ați jucat, gândurile pe care le-ați avut și pe unde v-a purtat imaginația voastră.

Această amintire a sinelui vostru copil vă va lăsa o puzderie de amintiri pe care voi le puteți pune cap la cap ca un adult. În timp ce urmați traseul amintirilor voastre din copilărie, s-ar putea să vă aduceți aminte de ceea ce numiți ”vieți trecute”. Aceste amintiri sunt de fapt vieți paralele și/sau alternative care toate se derulează în ACUM-ul lui UNU.

Odată ce vă puteți conecta cu aceste versiuni ale sinelui vostru trei dimensional, ele vor crea o scară care duce la expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional. Vedeți voi, v-ați luat multe vieți, unele dintre ele în frecvențe paralele sau ușor diferite în care ați practicat pentru ACUM-ul ascensiunii personale și planetare.

2)Vă amintiți să FIȚI într-un Contact Permanent cu acel ”VOI”
Amintiți-vă că voi sunteți cel mai bun prieten al vostru. Pe măsură ce vă ascultați, vizualizați și imaginați realitățile voastre în dimensiunile mai înalte, treptat veți începe să auziți, vedeți și/sau imaginați o ființă Galactică sau Celestă de Lumină care este acum, și întotdeauna a fost, cu voi. Puteți să-i cereți copilului vostru să vă confirme.

Apoi trebuie să eliberați ego-ul și să aveți încredere în imaginația voastră. Ego-ul vostru, bine antrenat, trei dimensional probabil că va spune ”Oh, ești atât de îngâmfat/ă încât să-ți închipui că aceasă ființă mai înaltă ai putea fi de fapt tu.”Mulți dintre bravii noștri voluntari care au intrat într-un Vehicul Pământesc au fost convinși de către ”cei întunecați” că ei sunt ”doar oameni”.

Și ceea ce este și mai rău, voi ați fost instruiți să credeți că sunteți ”nebuni” dacă vă închipuiți că sunteți o ființă de lumină care și-a luat un vehicul pământesc. Fiți curajoși draga noastră echipă aflată departe. Ignorați vocile exterioare și ascultați-vă SINELE. Sunteți o frumoasă ființă multidimensională care s-a oferit voluntar să poarte un vehicul pământesc ca să o puteți servi mai bine pe Gaia în timpul re-nașterii Ei.

3)Amintiți-vă Multele voastre Vieți de ”Repetiții”
Mulți dintre voi ați venit pe Pământ ca răspuns la apelul lui Gaia pentru ajutor. Ceea ce poate că n-ați știut atunci când v-ați oferit voluntari să intrați în evoluția lui Gaia a fost că urma să o faceți pentru întreaga durată a procesului Său de ascensiune. Prin urmare, ați trăit multe încarnări pe corpul lui Gaia.

Unele dintre acestea au fost foarte întunecate, unele au fost de o disperare tăcută, unele vieți au fost pline de aventură, altele pline de o trezire spirituală, și, în unele dintre viețile voastre, ați fost capabili să ascensionați înapoi în expresiile cinci dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional. Acest lucru s-a întâmplat în viețile voastre de ascensiune în care ați învățat cum să fiți un Lider Multidimensional, adică cum să vă predați procesului de ascensiune.

Voi toți v-ați luat multe ”vieți de repetiții” pregătindu-vă pentru acest ACUM de ascensiune planetară. Mulți dintre voi sunt foarte nerăbdători în viața actuală ”să mergeți mai departe cu ascensiunea”. Odată ce vă amintiți viețile voastre de repetiții, nerăbdarea de a aștepta o viață va fi mică comparativ cu multele vieți pe care le-ați petrecut deja în serviciul dragei Gaia.

4)Amintiți-vă Misiunea pe care v-ați oferit voluntar să o îndepliniți
Însușirea faptului că VOI sunteți adevăratul vostru SINE este cheia pentru a debloca ușa pentru a vă aminti misiunea voastră. Din nou, veți pune laolaltă puzzle-ul tuturor lucrurilor care vă face plăcere să le citiți, să le vedeți și să le faceți. Când vă permiteți vouă înșivă să vă amintiți că ”imaginația” voastră este de fapt gândire cinci dimensională, puteți asculta și privi în mod conștient ceea ce vă place să vă ”imaginați” că faceți.

Acest tip de imaginație este o repetiție a ceea ce, de fapt, veți FI și a ceea ce, de fapt, veți FACE. Prin urmare, această ”imaginație” vă construiește încrederea și vă împuternicește mintea. Veți ști când este ACUM-ul vostru pentru că vă veți trezi făcând și manifestând ceea ce cândva ”doar v-ați imaginat”.

Imaginația voastră este modul în care emisfera dreaptă creatoare a creierului vostru comunică cu emisfera stângă analitică a creierului vostru. Partea dreaptă a creierului vostru poartă ”tiparul” misiunii voastre, iar partea stângă a creierului vostru materializează acel plan în lumea voastră fizică.

Este important ca ambele emisfere ale creierului vostru 3D să fie în aliniere una cu cealată și cu mintea voastră multidimensională. Vă vom lua prin acest proces de aliniere în ACUM-ul vostru.

5)Amintiți-vă că Misiunea voastră începe ACUM
Când vă uniți din ce în ce mai mult cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, timpul va deveni din ce în ce mai derutant pe măsură ce voi începeți să trăiți în ACUM. Odată ce trăiți în ACUM vă veți aminti că Misiunea voastră începe ACUM. Vă veți aminti că timpul și spațiul sunt doar iluzii ale celei de-a treia/patra dimensiuni.

În expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru, voi trăiți în AICI-ul ACUM-ului pe care îl experimentați curgând într-o mare vastă de realități posibile. Când vreți să participați într-o realitate dată, voi alegeți să participați la aceasta și decretați prin gândurile voastre ”Aleg să particip la această realitate.”

Apoi vă expansionați iubirea necondiționată în acea realitate pentru a participa la acea realitate până când veți simți că ați încheiat acea experiență. Vă veți retrage atenția din acel ACUM și veți trimite un alt dar de iubire necondiționată, în timp ce vă eliberați de toate atașamentele față de implicarea voastră în acea realitate.

Chiar dacă pare că purtați un vehicul pământesc trei dimensional, SINELE vostru a ales circumstanțele vieții voastre în acest ACUM. Această viață importantă este astfel croită încât să vă puteți aminti că:

Voi sunteți creatorul realității voastre.
Ce realitate alegeți să creați?
Ce realitate creați ACUM?

Dacă doriți să rămâneți în expresia actuală a realității voastre, trimteți-i acesteia iubire necondiționată și recunoștință. Iubirea necondiționată vă va alinia cu cea mai înaltă frecvență a oricăreia dintre realitățile în care sunteți implicați. De asemenea, recunoștința pentru substanța pe care o aveți la îndemână va duplica acea substanță la nesfârșit.

Pe de altă parte, dacă vă confruntați sau trăiți o realitate pe care NU doriți să o experimentați, pur și simplu spuneți: ”Refuz să particip în acea realitate!” Apoi retrageți-vă atenția de la ea în timp ce spuneți: ”Fii Binecuvântată!” Fii Binecuvântată înseamnă ”Sunt binecuvântări de experimentat dacă decizi să le accepți.” În acest fel nu abandonați o situație. Mai degrabă dați persoanelor din acea realitate cheia de a rezolva orice sunt pregătite să elibereze.

Așa cum SINELE vostru Multidimensional vă permite vouă să vă rezolvați propriile voastre probleme atunci când aveți nevoie să o faceți, le veți permite altora să treacă prin propriile lor procese de descoperire fără nici o emoție sau judecată. De asemenea, ceea ce vouă vi se pare a fi o mare greșeală, poate fi singura cale în care acea persoană va intra în interiorul său pentru a-și descoperi propriul SINE Multidimensional.

Dragii noștri ascendenți, noi vedem puterea din voi pe care voi poate că ați uitat-o. Întoarceți-vă înapoi în mintea voastră pentru a-l vedea pe magnificul VOI care trăiește în vehiculul vostru pământesc. VOI sunteți SINELE vostru Multidimensional.

VOI sunteți Scara Conștiinței Unității

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.