joi, 11 decembrie 2014

Devenind Maeștri – Arcturienii vorbesc



Mesaj primit prin Suzanne Lie

(Se pare că am scris, primit acest mesaj în 12.06.2014, dar nu îl văd postat nicăieri, așa că am să-l postez astăzi (publicat în 16.09.2014).)

Dragi Arcturieni,
V-am simțit conștiința și m-am oprit din ce făceam ca să primesc mesajul vostru. Din anumite motive am fost înclinată astăzi să cercetez numerologia și am văzut că este o zi de număr 7. Sunt pregătită să primesc mesajul vostru.

Draga noastră Suzille,
Într-adevăr am dorit să te contactăm în acest ACUM. Dorim să începem cu un mesaj privat, pe care îl poți rescrie în așa fel încât să îl poată primi și alții. Bineînțeles, nu există ”alții”, după cum nu există cu adevărat nici o separare între tine și ceea ce este cunoscut pe Pământ drept ”alții”. Alții este un termen care denotă că oamenii sau lucrurile sunt separate de tine, ceea ce nu este corect. Acest lucru va deveni din ce în ce mai evident în ACUM-ul vostru.

Dorim să vă spunem că multe schimbări au loc în planurile interioare ale celor împământați, adică ale omenirii. Cei care permit conștiinței lor să se extindă dincolo de iluzia timpului, vor simți aceste schimbări în fiecare zi. Cu toate acestea, cei care sunt încă legați de timp, vor simți schimbările în ceea ce ei ar numi ”mai târziu”.

Deoarece nu există timp, nu există mai târziu, cu excepția proiecției voastre holografice trei dimensionale. Această proiecție holografică a început să se transforme și să se schimbe deoarece atât de mulți locuitori ai hologramei au început să-și expansioneze conștiința dincolo de limitele realității holografice. Datorită acestei expansiuni a conștiinței, mulți dintre membrii echipei noastre aflate departe au început să experimenteze o altă realitate, care se bazează pe adevăr.

Această ”nouă realitate” nu este nouă, ci este infinită. Este infinită pentru că rezonează dincolo de limitele timpului și spațiului. Am vorbit mult despre lumea reală de dincolo de hologramă de multe ori, dar este ceva ce nu v-am împărtășit. Am făcut de multe ori aluzie la ceea ce suntem pe cale acum să vă împărtășim, dar nu a fost încă ACUM-ul pentru ca acest lucru să aibă loc.

ACUM însemnând că tu, și mulți dintre cei cu care tu împărtășeșeti mesajele noastre, nu ați fi putut încă concepe ceea ce noi suntem pe cale să vă spunem. Asta nu va fi o veste șocantă, deoarece noi am mai spus acest mesaj de multe ori. Diferența este că, în acest ACUM o mai mare parte a omenirii este capabilă să înțeleagă esența acestui mesaj mai degrabă decât doar emanația mai joasă a mesajului.

După cum am spus în nenumărate ocazii, realitatea pe care tu o percepi este realitatea pe care tu o trăiești. Ceea ce se întâmplă ACUM este că există o frumoasă recoltă de lumină. Dacă ai putea să vezi lumea ta din perspectiva noastră, ai asista la un frumos spectacol de lumină așa ca cele pe care le vezi la un concert.

Noi percepem Pământul lui Gaia ca pe o ființă vie cu diferite petice de lumină și întuneric. Pentru mulți eoni corpul lui Gaia a fost în principal în întuneric cu linii temporale de lumină care au fost stinse în cele din urmă de către întunericul uzurpator. Ceea ce noi vedem acum este că acolo există un petic crescător de lumină care iubește necondiționat nenumăratele petice de întuneric eliberându-se din robia lor.

Aceste petice de întuneric, care sunt din ce în ce mai mici, sunt încet sau rapid transmutate în lumină. Așa cum treziții noștri sunt conștienți, întunericul fricii poate fi transmutat numai prin lumina iubirii necondiționate. Forțele întunericului și-au continuat campaniile lor aducătoare de frică aducând atât de multe confruntări înfricoșătoare pe cât au putut. Cu toate acestea, o majoritate crescândă a omenirii a refuzat să participe în această iluzie.

Deoarece Pământul trei dimensional este o hologramă, fiecare, inclusiv animalele și toate creaturile lui Gaia, au capacitatea să participe la modificarea acestei holograme. Voi TOȚI sunteți programatorii hologramei lui Gaia. Pe lunga perioadă a lui Kali Yuga, Pământul a fost cel mai departe de Epoca de Aur a luminii directe de la Multivers. Prin urmare, întunericul a fost programatorul.

Cu toate acestea, voi sunteți acum în Epoca de Aur în care sunteți în aliniere directă cu lumina Multiversului. Prin urmare, voi toți, adică fiecare creatură de pe Pământ, aveți acces la această lumină de o frecvență mai înaltă și ar trebui să alegeți să o acceptați. Înainte să fi intrat în Epoca de Aur voi erați nevoiți să căutați lumina, care de multe ori a fost ascunsă în întuneric.

În ACUM-ul vostru lui 2014 și dincolo de el, ați fost în aliniere directă cu această curgere a luminii infinte pentru o perioadă de mai mult de doi ani de-ai voștri. Vă spunem vouă, dragi oameni care ați trăit mulți ani în cele mai întunecate timpuri ale lui Kali Yuga, că doi ani nu sunt foarte lungi în timpul vostru. Cu toate acestea, primul lucru pe care-l face acest șuvoi de lumină care vine de la Multiversul lui UNU, este să elibereze iluzia timpului.  

Voi toți vă veți agăța de iluzia timpului cât de mult va fi posibil. La urma urmei, timpul a devenit un obicei în funcție de care voi v-ați structurat viața în mai multe întrupări. Cu toate acestea, observăm că mulți dintre voi au început să elibereze iluzia timpului și plutesc în cea de-a cincea dimensiune a voastră și dincolo de ea.

Totodată, vedem și cât de periculos poate fi acest lucru pentru vehiculul vostru pământesc. Dacă este să plutiți dincolo de timp în timp ce conduceți o mașină, traversați strada sau gătiți ceva pe aragaz, v-ați putea face rău vehiculului vostru. Prin urmare, vă cerem să puneți deoparte câteva ”momente” din ziua voastră în care să vă puneți vehiculul în siguranță într-un scaun și să-i permiteți SINELUI vostru să viziteze adevărata, cinci dimensionala voastră CASĂ.

Asta este ca și cum ați oferi unui copil ”timp de joacă”, astfel încât copilul să poată avea răbdare pe perioada activităților și obligațiilor sale trei dimensionale. Din perspectiva noastră, voi toți păreți a fi ca niște cai de curse așteptând la porți să sune clopotul ca să puteți alerga atât de tare pe cât puteți.

Toți vreți să ”alergați ACASĂ” atât de tare cât puteți, dar Mama voastră Planeta Gaia are nevoie de lumina voastră crescândă astfel încât să se poată întoarce și Ea ACASĂ. Știm că vă cerem foarte mult. Cu toate acestea, dacă cineva este pe buza ascensiunii personale, acest lucru se datorează faptului că își stăpânește bine viața fizică. Prin urmare, cei care au reușit să facă acest lucru sunt adeseori destul de fericiți cu viața pe care o au. 

Amintiți-vă, dragii noștri, că ascensiunea nu este o evadare. Ascensiunea este Misiunea pentru care voi v-ați oferit voluntari înainte de a intra în această întrupare. Bineînțeles, nu întreaga omenire s-a oferit voluntar pentru această misiune, dar dacă sunteți printre cei care citesc acest mesaj, probabil că faceți parte dintre acești voluntari.

O componentă vitală a procesului ascensiunii voastre este să vă amintiți că VOI sunteți creatorul realității voastre. Prin urmare, voi ați programat fiecare lucru care are loc în realitatea voastră. Simțim rezistența voastră colectivă la această parte a mesajului nostru, dar vă reamintim că tot voi ați programat și nenumăratele realități paralele și alternative. Prin urmare, întotdeauna există opțiuni pentru fiecare eveniment din viața voastră.

Din perspectiva voastră, moartea este o tragedie care crează o mare durere și pierdere. În schimb, din perspectiva SINELUI vostru Multidimensional care v-a programat viața 3D, moartea este un mijloc de a ieși din hologramă. De asemenea, confruntarea cu moartea este o puternică inițiere care vă forțează să priviți profund în viața voastră ca să determinați ceea ce este cu adevărat important și ceea ce este doar o distragere trei dimensională de la Misiunea voastră.

De fapt, mulți dintre voi v-ați programat în viața voastră holografică că, dacă veți deveni prea distrași de la adevăratul motiv al întrupării voastre, să vă ”resetați” programul prin a avea o experiență de tipul din apropierea morții sau chiar o experimentare a morții. Dimensiunea a treia vă învață că moartea este dușmanul vostru și că voi trebuie să fiți ”unul dintre cei mai puternici” ca să puteți supraviețui.

Acest mesaj se prezintă la început sub forma petelor de întuneric care sunt conduse de frică. Când acea linie temporală, zonă și/sau populație evoluează într-o frecvență mai înaltă a conștiinței, ei încep să-și dea seama că viața trei dimensională este o iluzie și că VIAȚA pe care ei doresc să o experimenteze este de fapt în dimensiunile mai înalte ale realității.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi deveniți Maeștrii/Stăpânii câmpului vostru energetic, vă amintiți că VOI aveți controlul asupra emoțiilor și gândurilor voastre. Prin urmare, VOI sunteți cei care vă creați viața. Când cineva este prins în zona întunericului, îi este foarte dificil să ajungă la această concluzie. Cu toate acestea, atunci când vă recâștigați măiestria/stăpânirea asupra câmpului vostru energetic, vă aduceți aminte că v-ați luat un vehicul pământesc ca să o ajutați pe draga de Gaia în Ascensiunea Sa.

În timp ce vă aflați în proiecția holografică a celei de-a treia dimensiuni este ușor să credeți că numai oamenii sunt importanți și că celelalte nenumărate forme de viață care împărtășesc planeta cu voi sunt mult sub nivelul vostru. Cu toate acestea, odată ce deveniți Maestrul/Stăpânul vă dați seama că planeta este vie și că TOATĂ viața este la fel de importantă. Adevărul este că Pământul ar putea cu ușurință să supraviețuiască, și de fapt chiar să prospere mai bine, dacă toată omenirea ar pleca. Cu toate acestea, fără ”neînsemnatele” insecte întregul ecosistem al lui Gaia s-ar putea prăbuși.

Pentru împământații noștri umani este foarte important ca ei să-și amintească că nu sunt cu nimic ”mai buni” decât orice altă componentă a imensului ecosistem al lui Gaia. Suntem siguri că cei care citesc acest mesaj sunt conștienți de faptul că omenirea a fost foarte dăunătoare planetei sale natale și că a adus-o pe Gaia la un pas de distrugere de mai multe ori decât ”istoria” voastră limitată dezvăluie.

Dragi expresii umane ale marelui vostru SINE Multidimensional, umblați cu grijă pe corpul Mamei voastre. Trimiteți-i iubirea voastră necondiționată cu fiecare respirație a voastră. Amintiți-vă că întruparea voastră fizică curentă, care vă pare atât de importantă, este doar o fracțiune din SINELE vostru și mai puțin de o milisecundă din ”timpul” lui Gaia.

Pe măsură ce treceți dincolo de limitările acelei iluzii a timpului, treceți dincolo și de iluziile pe care le-ați ținut drept adevăruri de-a lungul a nenumărate întrupări. Când deveniți conștienți de adevărul a ceea ce se petrece în jurul vostru, este mare tentația să simțiți frică, furie, durere sau judecată. Aceste sentimente vă coboară însă frecvența la acea stare de conștiință în care voi contribuiți de fapt cu propria voastră energie la frica, furia, durerea și judecata pe care o disprețuiți în alții.  

Amintiți-vă că voi vă calibrați percepțiile, și prin urmare și experiențele, la acele versiuni ale realității care rezonează cu starea voastră de conștiință. Ascensiunea are loc în conștiința voastră și se extinde mult dincolo de vehiculul vostru pământesc. Pe măsură ce vă continuați procesul de Ascensiune veți ieși din alinierea cu proiecția holografică trei dimensională a Pământului și veți intra în aliniere cu adevăratul SINE Planetar al lui Gaia în cea de-a cincea dimensiune și dincolo de ea.

Ascensiunea nu face din voi Sfinți. Ascensiunea înseamnă doar că v-ați întors conștiința în frecvențele SINELUI vostru Multidimensional care rezonează dincolo de iluziile realităților trei/patru dimensionale. Ceea ce este atât de diferit în linia voastră temporală actuală, și pentru care v-ați pregătit de-a lungul multor întrupări, este că proiecția holografică a celei de-a treia/patra dimensiuni a Pământului se închide.

Gaia și toți locuitorii Săi se întorc la adevăratul lor SINE Multidimensional. Cei care vor dori să-și ia o formă fizică ca să studieze la o ”școală planetară legea cauzei și efectului”, vor fi nevoiți să se conecteze la o altă planetă. Acei oameni care simt că nu și-au completat lecțiile cauzei și efectului vor schimba pur și simplu proiecția holografică a lui Gaia cu o altă proiecție holografică planetară pentru a-și încheia educația.

Nu există nici o judecată a unei surse exterioare, deoarece conceptul de ”sursă exterioară” este o iluzie trei dimensională. De fapt, și conceptul ”judecății” este tot o iluzie trei dimensională. Cei care sunt încă prinși în iluzia trei dimensională, nu vor putea înțelege acest mesaj.

Cu toate acestea, dacă coaja ”oului” care a învelit embrionul a început să se crape, și sunt în curs de a ieși la iveală ca SINELE lor Multidimensional, ei vor ști că mesajul nostru este real. Actul de ”crăpare a cojii oului” va deschide fereastra minții lor ca să permită luminii în continuă expansiune a lui UNU să strălucească în conștiința lor.

În încheiere vă reamintim să vă retrageți TOATĂ atenția de la ceea ce nu doriți să manifestați, în timp ce recunoașteți și trimiteți recunoștință ”miracolelor zilnice” care vă binecuvântează din ce în ce mai mult viața.

Binecuvântați să fie ascendenții noștri,
Noi vom susține lumina în timp ce așteptăm întoarcerea voastră,

Arcturienii



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.