miercuri, 10 decembrie 2014

Istoria Antică Arcturiană –Mesaj către Lemurieni

Istoria Antică Arcturiană Partea 1


Arcturienii vorbesc cu Lemurienii

Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragi cititori,
Postez din nou unele dintre mesajele Arcturiene pe care le-am adăugat celei de-a patra cărți a mele Perspective Pleiadeene asupra Ascensiunii. În această secțiune, Arcturienii sunt în Pământul Interior vorbind cu Lemurienii.

Dragi Auguști Membri ai Planetei Pământ a lui Gaia,
După cum mulți dintre voi știți, atunci când Galacticii aterizează pe suprafața lui Gaia, voi, membrii Pământului Interior, vă veți trimite emisarii la suprafață pentru a-i ajuta și educa pe oamenii care, mulți, vor fi amețiți și confuzi.

Acestea fiind spuse, vom continua să vă vorbim vouă, dragii noștri prieteni Lemurieni, deoarece voi sunteți cu adevărat oamenii care vor urca la suprafață pentru a ajuta. În acest fel noi vă vom ghida în același mod în care voi îi veți ghida pe oamenii de la suprafață. 

Venim la voi în acest ACUM pentru a vă vorbi despre istoria timpurie a Pământului. Însămânțarea unei planete seamănă mult cu însămânțarea solului. Semințele sunt plantate cu speranța că elevor crește și vor prospera.

În același fel, ființe de pe diferite planete, galaxii și dimensiuni și-au plantat ”semințele” în speranța că ele ar putea trăi, crește și prospera într-o lume (în termeni planetari) tânără. Cu toate acestea, mai degrabă decât semințele fizice, noi Galacticii am plantat semințe ale conștiinței.

Noi, Arcturienii, am fost printre primii Galactici care și-au trimis semințele conștiinței în forme de viață pe planeta Pământ. Prin urmare, noi suntem cei care am venit să vă aducem acest mesaj. Vă încurajăm pe voi toți să vă aduceți aminte de Familia voastră Galactică.

Aceia dintre voi care v-ați luat încarnări pe suprafața Pământului va fi nevoie să scuturați praful de pe pânzele de păianjen ale uitării din încarnările voastre din perioada Erei Peștilor. În cursul acestei perioade a lui Kali Yuga, care este menționată ca și Era Întunericului, omenirea a fost atât de departe de UNUL pe cât de mult a fost posibil.

De fapt, oamenii au crezut că Soarele se învârtește în jurul Pământului și că Pământul era cea mai evoluată planetă din toată Galaxia, sau chiar din Univers. Este nevoie să fii o persoană puternică ca să poți recunoaște că ai greșit în percepția realității tale. Este nevoie să fii o persoană și mai puternică pentru a recunoaște multele minciuni care ți-au limitat expansiunea în SINE.

Este ACUM-ul vostru să vă eliberați de frica de alte civilizații. Venim să vă reamintim că aveți multe expresii ale SINELUI vostru Multidimensional care în prezent dețin forme pe Navele Stelare, pe diferite planete și în alte Galaxii.

Cele mai multe dintre aceste ființe galactice trăiesc în corpuri de lumină cinci dimensionale care există în ACUM-ul iubirii necondiționate. Cu toate acestea, mai sunt unii membri ai lumilor galactice Putere Asupra Altora care există în dimensiunea a treia/patra a Galaxiei noastre, precum și pe Pământ.

Cele mai multe dintre aceste ființe și-au schimbat calea odată ce, în cele din urmă, au pierdut Războiul Galactic. Cu toate acestea, mulți Draconieni au venit pe Pământ după ce au pierdut războiul. Draconienii sunt descendenții marilor dinozauri din istoria străveche a Pământului. De aceea, ei cred că Pământul este planeta lor.

Aceste ființe sunt principalul responsabil pentru căderea Lemuriei și Atlantidei, precum și a multora din războaiele pe care planeta voastră le-a suferit. Cu toate acestea, domnia lor a ajuns la sfârșit. Din cauza rezistenței pe care ei o opun iubirii necondiționate, rezonanța lor este incapabilă să se expansioneze în corpurile de lumină cinci dimensionale care vor sălășlui pe noul Pământ cinci dimensional al lui Gaia.

Din fericire, așa cum unii membri ai acestei civilizații rămân pierduți în întunericul  ”puterii-asupra-altora”, sunt alții care au devenit cinci dimensionali. Unii dintre ei s-au refugiat pe Pământ, așa cum ar fi sinele voastre, pentru a aștepta ocazia de a ascensiona și ei împreună cu planeta Pământ.

Prin urmare, nu judecați pe cineva după specia căreia îi aparține sau după obiceiurile familiei lor extinse. Întreaga viață are ocazia de a i se alătura lui Gaia, și întreaga viață va fi întâmpinată cu bucurie. Mulți, cum ar fi acest grup al Lemurienilor, trăiesc la un nivel aflat doar cu o jumătate de octavă deasupra celui al lumii fizice de la suprafața Pământului.

Voi, dragii noștri prieteni Lemurieni, ați intrat pe/în Pământ înainte ca Ea să cadă în frecvența Sa cea mai joasă. Datorită încheierii marelui ciclu al Precesiunii Echinocțiilor, Pământul este acum în aliniere cu Centrul Galactic. Astfel, frecvența de rezonanță a planetei crește încet și sigur.

De fapt, Pământul a intrat în Epoca sa de Aur la sfârșitul anului 2012 și Ea va rămâne în această epocă pentru 2000 de ani. Pe parcursul acestor 2000 de ani, lumina multidimensională și iubirea necondiționată vor curge direct din Centrul Galactic în inima lui Gaia. Prin urmare, ACUM este transmutarea lui Gaia și a TUTUROR locuitorilor Săi.

Gaia este pregătită ACUM, așa cum sunt pregătite regatele sale vegetal și animal. Numai omenirea mai este atașată de Matricea 3D și nu poate privi dincolo de ea. Din fericire, există în același timp mulți umani care sunt pe deplin pregătiți pentru transmutarea în frecvențele mai înalte ale realității. Dragi membri ai Pământului Interior, când ieșiți la suprafață, prima voastră misiune este să-i găsiți pe cei pe deplin treziți.

Apoi, așa cum noi vorbim cu ei atunci când îi aducem pe Navele noastre, voi le puteți vorbi așa cum ei umblă pe corpul preaiubitei Gaia. V-ați putea întreba când vor avea loc toate acestea, așa că dați-ne voie să vă răspundem la această întrebare. Tot ceea ce noi v-am spus se va întâmpla nu la un moment dat, ci într-o frecvență dată.

Numărul de umani care pot percepe această frecvență, care bineînțeles rezonează cu cea de-a cincea dimensiune, este în expansiune exponențială. Prin urmare, vă cerem din nou, să aveți răbdare în ACUM-ul vostru. Prețuiți fiecare moment al vieții pe care o trăiți ACUM. În acest moment veți trăi în iubire necondiționată, și aceasta este cheia transmutării voastre în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Binecuvântări dragă umanitate. Când vă spunem că suntem CU voi, asta înseamnă că suntem IN voi, tot așa cum și voi sunteți ÎN unitate cu noi. Când ne-am încheiat mesajul, sala a fost într-o
liniște totală. Știam că sarcina de a ieși la suprafață pentru a încerca să comunice cu oamenii trei dimensionali era descurajatoare pentru ei. De aceea, am continuat.

Da, dragii noștri prieteni. Umanitatea s-a pierdut în iluziile celei de-a treia dimensinui de la căderea Atlantidei. Știm că sunteți nerăbdători în ceea ce privește trezirea lor, dar amintiți-vă că voi ați trăit în buzunarul cinci dimensional al inimii lui Gaia.

Vă amintiți când Atlantida v-a distrus lumea? Vă amintiți marea frică pe care ați simțit-o și furia care v-a umplut inimile față de Atlanți? Oamenii de la suprafață au experimentat acest nivel de frică și furie de la căderea Atlantidei.

Trimitem din nou un val de iubire necondiționată în această audiență pentru a le deschide inimile și mințile pentru mai multe informații. Când am simțit că confuzia și îngrijorarea lor a fost transmutată în iubire și dăruire pentru scop, am continuat.

Lemuria și Atlantida au fost menite să o aducă pe Gaia într-o realitate a dualității în așa fel încât Gaia să poată servi drept școală pentru ființele care s-ar fi putut încarna ca să învețe Legea Cauzei și Efectului. Această lege urma să fie predată studenților (locuitori ai Pământului) oferindu-le ”timp” între câmpul energetic care iese în realitate (cauza) și momentul în care acesta se întoarce înapoi la expeditor (efectul).

Într-o realitate unificată, cinci dimensională, cauza și efectul apar instantaneu. Prin urmare, Gaia a ales să rezoneze la frecvența celei de-a treia dimensiuni. Pentru a face acest lucru, ea a trebuit să-și coboare rezonanța de la ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și mai sus în rezonanța legată de timp a celei de-a treia dimensiuni a dualității.

Deoarece timpul este creat de polarități cum ar fi masculin/feminin, bun/rău, zi/noapte, Gaia avea nevoie să aibă locuitori de sex masculin și de sex feminin. Lemuria a fost menită să fie de sex feminin, ”Mama Civilizației” pentru a reprezenta Curgerea electronului, receptiv/aflux, polaritatea feminină a energiei, experimentată ca iubire și emoții.

Lemuria a început când viața pe Pământ a fost în stadiile ei de început, și ”mamele” au iubit copilul planetă fuzionând cu elementele pământului, aerului, focului și apei. Voi Lemurienii nu ați avut nici o dorință să deveniți un individ sau să vă ”gândiți” să aveți o putere personală. Voi v-ați văzut pe voi înșivă ca fiind una cu întreaga viață de pe Pământ.

Pe de altă parte, Atlantida, a fost menită să fie ”Tatăl Civilizației” și să reprezinte Curgerea protonului, expresiv/curgerea în afară, polaritatea masculină a energiei, experimentată ca putere și gândire. Atlanții se bucurau să gândească și să descopere cum ar putea să schimbe și să-și îmbunătățească lumea.

În timp ce spiritualitatea voastră Lemuriană s-a bazat pe iubirea întregii vieți și Mama Pământ a fost liderul vostru divin, Atlanții s-au uitat în sus la cer. Ei au putut înțelege și cuceri pământul și marea, dar ei nu au putut, încă, înțelege și cuceri cerul. Prin urmare, ghidarea lor spirituală a venit cu mult mai de deasupra lor.

Ați început să vedeți cum polaritatea a început să ia în stăpânire planeta lui Gaia? i-am întrebat și am observat cum ei au dat din cap că da. Prin căsătoria femininului Iubire/Emoție cu masculinul Putere/Gândire, cele două expresii debarcate ale lui Gaia ar fi putut câștiga marea Înțelepciune de a-și combina gândurile și emoțiile pentru a crea o realitate frumoasă în care toată lumea ar fi putut învăța punând împreună ceea ce a fost separat. 

Când humanoizii, Păstrătorii Pământului, și-ar fi putut uni gândurile și emoțiile (masculinul și femininul), ei ar fi creat noua lor lume. Din nefericire, în locul unei frumoase legături din care să rezulte ascensiunea, ”mariajul” lor, ca și multe mariaje Pământești, s-a încheiat cu un lung ”divorț” în care ambele părți au pierdut totul.

O parte din motivul acestui divorț dintre putere și iubire a fost că strămoșii galactici ”Putere-asupra” ai acestor mari civilizații nu ar fi putut aproba niciodată această căsătorie. Tot ceea ce ei și-au dorit a fost ”să aibă TOTUL”. Cu alte cuvinte, cauza distrugerii lor a fost lăcomia, la fel cum este și în ACUM-ul vostru.

Deoarece Gaia este ACUM în câmpul energetic al luminii galactice și al unității planetare, mariajul tuturor polarităților în UNA este speranța și calea ascensiunii. În timp ce noi vă spunem vechea poveste a iubirii și puterii, vârf și declin, unitate și separare, vă rugăm să ascultați cu SINELE vostru Multidimensional, astfel încât să vă amintiți adevărul VOSTRU.

Prin amintirea propriului vostru Adevăr, propriilor voastre percepții asupra aceste povești, voi puteți lua ceea ce a fost în trecutul vostru îndepărtat și să aduceți în prezentul vostru pentru a crea un viitor de ascensiune în ACUM-ul lui UNU.

În acest fel voi puteți călători în conștiință prin oscilația undelor sinusoidale ale conștiinței voastre. Cu cât conștiința voastră este mai înaltă, cu atât mai rapidă este oscilația undelor sinusoidale și cu atât mai repede veți călători inter-dimensional prin intermediul conștiinței voastre.

Frecvența conștiinței voastre este influențată de viteza de rotație a moleculelor din forma voastră. Dacă forma voastră rezonează la o frecvență mult mai joasă decât conștiința voastră multidimensională, forma și conștiința voastră nu vor fi în antrenare. Prin urmare, voi nu veți fi în stare să percepeți ceea ce se petrece în conștiința voastră de o frecvență mai înaltă și în călătoriile inter-dimensionale.

Această discrepanță dintre frecvența formei voastre și frecvența conștiinței voastre este cea care crează iluzia separării în care vă simțiți separați de SINELE vostru Multidimensional. În lumea în care umanitatea a trăit de dinainte de căderea Atlantidei, acest tip de ”separare de SINE” era necunoscut.

Înainte de căderea Lemuriei, și chiar până în vremurile târzii ale Atlantidei, forma humanoidă rezona la dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Din cauza acestor frecvențe înalte, corpurile nu aveau o formă statică. De fapt, mulți nici nu aveau nevoie de o formă și au existat ca și conștiință pură.

Prin acțiunile timpurii și pozitive ale Atlanților de la început, Spiritul poate locui acum în dimensiunea a patra. Este provocarea celor împământați, care sunt descendenții Atlantidei, să aducă Spiritul în materia celei de-a treia dimensiuni.

Atlanții au creat această divizare a formei lor spirituale și mai dense atunci când au început ingineria genetică. Înainte de ingineria genetică, toate formele de pe Atlantida erau ”vizitate” de către Spiritele androgine ale dimensiunilor mai înalte. Aceste ființe spirituale vizitau Atlantida în același fel în care voi v-ați conecta la un joc video.

Ne vom întoarce să vă spunem mai multe despre Lemuria timpurie.
Binecuvântări, Noi suntem Arcturienii.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.