luni, 15 decembrie 2014

Un An pe ”Puntea superioară” a Pământului – Mesaj de la Sanat Kumara

12-13-14 (bună dată pentru a-l auzi pe Sanat Kumara)

Mai multe mesaje din Cartea a 4-a a Perspectivelor Pleiadeene asupra Ascensiunii
Acesta este ACUM-ul



În acest extras din cartea care va fi publicată în curând Acesta este Acum-ul, Cartea 4 a Perspectivelor Pleiadeene asupra Ascensiunii, Sanat Kumara îi pregătește pe voluntarii galactici care au intrat în conștiința trei dimensională a expresiilor SINELOR lor ca să li se alăture Lemurienilor să o ajute pe Gaia în procesul ascensiunii Ei. Această întâlnire are loc în Nucleul lui Gaia.

SANAT KUMARA VORBEȘTE:

Preaiubiții noștri, noi vorbim prin voi la fel de bine cum vă vorbim vouă. Am venit în ACUM-ul vostru să vă ajutăm să vă amintiți ceea ce ați învățat pe Venus înainte să vă fi luat primele întrupări pe Pământ.  

Explicație: După căderea Atlantidei, care a fost precedată de căderea Lemuriei, Pământul aproape că a căzut de pe axele sale. Pe lângă faptul că planeta a experimentat două cataclisme majore, pe planeta lui Gaia era mai mult întuneric decât lumină. Prin urmare, Gaia a trimis un apel către UNU să-l roage să trimită ființe de lumină care să intre pe planeta Ei să o ajute să-și mențină echilibrul pe axele Sale.

Mulți dintre noi am venit de pe planetele noastre natale mai înalt dimensionale să ne luăm o întrupare pe Pământ și să ajutăm planeta. Prima dată ne-am dus pe Venus ca să ne coborâm rezonanța astfel încât să putem măcar intra pe o planetă de o frecvență atât de joasă și să ne pregătim pentru misiunea noastră.
 
Pentru mai multe informații legate de această temă vă rugăm să consultați Viziuni de pe Venus, disponibilă pentru a fi descărcată pentru 99 de cenți (pentru încă câteva zile) precum și în forma tipărită la:


Reconstruirea Realității, cartea 2 este, de asemenea, disponibilă acum la:

Toți aceia dintre voi care se află în acest AICI și ACUM au fost printre cei care au răspuns apelului lui Gaia la căderea Atlantidei. Erați așa niște ființe de lumină încât a fost nevoie să mergeți pe Venus și să vă reduceți frecvența în scopul de a putea păși pe forma planetei grav rănite a lui Gaia.

Nu este important dacă vă amintiți sau nu acea călătorie. Ceea ce noi, Sanat Kumara, vă cerem să vă amintiți ACUM este serviciul pe care ați promis să-l oferiți. Aceste serviciu a fost să vă amintiți SINELE vostru pe parcursul nenumăratelor voastre întrupări din timpul lungii nopți a lui Kali Yuga, lucru pe care toți ați încercat să-l faceți. Viață după viață ați încercat să vă amintiți.

Uneori v-ați putut aduce aminte acest lucru copii fiind și atunci când v-ați ”jucat” pe Pământ, voi ați ajutat-o pe Gaia. Voi vedeți acum că Gaia este o ființă vie care este capabilă să creeze orice formă Îi place.

Cu toate acestea, poate că voi nu vă dați seama cât de mult ați ajutat-o pe Gaia prin faptul că v-ați amintit iubirea voastră pentru expresiile ei planetare. Iubirea voastră pentru planeta Ei a fost ceea ce a ajutat-o pe Gaia să-și vindece corpul Ei planetar rănit. Pe măsură ce omenirea a căzut din ce în ce mai adânc în conștiința separării sale, ea a perceput-o pe Gaia ca pe o masă de pietre care este doar un lucru.

Erau mândri că nu mai sunt atât de ”superstițioși” ca atunci când au crezut că planeta lor este o ființă vie. În plus, în cazul în care Gaia ar fi fost o ființă, ea ar fi fost femeie, iar femeile au fost și ele foarte rău tratate de-a lungul lui Kali Yuga. De fapt, fiecare persoană, loc sau lucru a fost tratat foarte prost și multe daune au fost aduse frecvenței lui Gaia. Cu toate acestea, marea voastră lumină a vindecat acel întuneric în moduri de care nu ați fost niciodată conștienți.

Pentru că ați iubit-o pe Gaia, pământul Ei, Mările Ei, plantele, animalele, oamenii și atmosfera Ei, voi ați ajutat-o pe Gaia să-și păstreze corpul planetar în viață. Acum, atât planeta cât și oamenii au trecut prin multe inițieri, și acum sunteți cu toții pregătiți să vă expansionați conștientizarea în Corpurile voastre de Lumină personale și planetare.

Eu, Sanat Kumara, precum și cei 144.000 care au venit inițial împreună cu mine cu mult timp în urmă pe Pământ, ne-am întors. Suntem ACUM aici să lucrăm cu Logosul Planetar actual, Maestrul Ascensionat Kuthumi, să o ajutăm pe Gaia la reunificarea cu SINELE Său Planetar Multidimensional.

Sunteți cu toții conștienți de planul patru dimensional al lui Gaia, deoarece l-ați vizitat adeseori în visele voastre. Datorită sporadicelor voastre sclipiri în Corpul de Lumină, mulți dintre voi ați devenit conștienți și de Noul Pământ cinci dimensional al lui Gaia. Acest Pământ nu este de fapt ”nou”. Pământul cinci dimensional a existat întotdeauna, dar membrii planetei lui Gaia au fost trași în expresiile lor de o frecvență mai joasă.

Cu toate acestea, Noul Pământ nu este deloc nelocuit. Multe dintre plantele și animalele care au ”dispărut” s-au întors de fapt la frecvența lor de rezonanță mai înaltă înnăscută. Veți fi, de asemenea, încântați să vedeți că multe cetacee precum și ”oameni ascensionați” își au reședința pe Noul Pământ.

Cu toate acestea, vă cer să nu vă părăsiți forma fizică, ci să vă expansionați conștiința înapoi în cea de-a cincea dimensiune ca să vă conectați cu multe dintre expresiile ascensionate ale SINELUI vostru. Da, dragi oameni, cei mai mulți dintre voi din acest ACUM ați avut cel puțin câteva experiențe de ascensiune. Din cauza acestor experiențe de ascensiune anterioare ați fost aleși dintre nenumărații voluntari care s-au oferit să o ajute pe Gaia.  

Va fi nevoie să vă regăsiți amintirea senzației de transmutare dincolo de forma voastră fizică 3D, prin forma voastră astrală 4D în Corpul vostru de Lumină 5D. Ca să vă regăsiți această amintire este necesar să vă eliberați atașamentul de ”modestia” voastră trei dimensională.

Conform îndoctrinării voastre trei dimensionale, este lipsit de modestie să vă amintiți SINELE vostru adevărat, Multidimensional. Prin urmare, mulți dintre voi aveți dificultăți în eliberarea tuturor emoțiilor și gândurilor limitatoare vechi care vă leagă de vechiul vostru mod de stocare a informațiilor. Pentru a reveni la cine ați fost întotdeauna, voi trebuie să renunțați la vechiul concept al modestiei, care nu este, de fapt, decât o versiune a lui ”a nu fi suficient de bun”.

Pentru multă vreme voi ați stocat toate informațiile într-un mod separat, secvențial. Ca să fuzionați cu SINELE vostru Multidimensional, voi trebuie să vă amintiți cum să accesați în mod conștient informațiile cinci dimensionale care sunt stocate într-un mod curgător, împletit, de mișcări, emoții, gânduri și senzații. Aceste informații sunt stocate în mintea voastră multidimensională.

Odată ce v-ați conectat creierul fizic cu mintea voastră multidimensională, creierul vostru trei dimensional va începe să se conecteze cu SINELE vostru adevărat, Multidimensional. Apoi voi veți percepe întreaga realitate prin percepțiile voastre multidimensionale. Cu alte cuvinte, vă cerem să vă schimbați percepțiile despre ceea ce ați fost învățați să vă așteptați a fi ascensiunea.

Pentru a face acest lucru, va fi nevoie să vă eliberați de obiceiurile voastre 3D de a vedea, auzi, citi și/sau împărtăși informațiile prin gândurile și emoțiile voastre trei dimensionale. În schimb, va fi nevoie să vă legați mai strâns cu întreaga viață într-un mod mai experiențial și să-i permiteți fiecărui locuitor al lui Gaia să comunice cu voi în propriul său mod.

Mulți dintre voi ați învățat cum să comunicați cu animalele și cu plantele, deoarece ele sunt o componentă a vieții voastre de zi cu zi. Acum trebuie să învățați cum să comunicați cu insectele, peștii, păsările și cu toată viața de pe Gaia. Acest tip de comunicare vă va aminti cum să comunicați cu elementele și cu elementalii cinci dimensionali ai pământului, aerului, focului, apei și eterului.

Veți începe această comunicare nu prin obiceiul uman al grăitului, ci mai degrabă prin obiceiul Corpului vostru de Lumină al ascultatului. Cu cât ascultați mai profund lumea din jurul vostru, treptat, vă veți aminti cum să comunicați cu întreaga viață.

Multe dintre popoarele ”primitive” și-au amintit această comunicare de la strămoșii lor Lemurieni și s-au bucurat de ea timp de veacuri. Pe măsură ce învățați să comunicați cu toți membrii ecosistemului lui Gaia, vă veți recâștiga conștientizarea de a comunica cu Regatul Cristalelor.

Odată ce veți putea comunica cu cei din Regatul Cristalin al lui Gaia, veți fi pregătiți să vă antrenați conștiința cu Nucleul și cu Piatra de temelie de Cristal astfel încât să puteți lucra împreună la recalibrarea frecvenței de bază a expresiei lui Gaia.

Gaia a fost prinsă în iluzia celei de-a treia/patra dimensiuni încă de la căderea Atlantidei și este entuziasmată să revină la lumina multidimensională și iubirea necondiționată a adevăratei Sale Planete Multidimensionale.

Preaiubiților de pe Pământ, sunt bucuros că voi toți v-ați bucurat profund de întâlnirea noastră. Când această sărbătorire se încheie, am să vă trimit pe voi toți, Lemurieni, Atlanți și ”oameni moderni” sus, la suprafața marelui corp al lui Gaia pentru o perioadă de un an pământesc.

Dacă este nevoie, voi crea o formă holografică pentru aceia dintre voi care au nevoie de un corp umanoid care vă va permite să vă potriviți cu zona de suprafață pe care am să vă trimit. Am să mă asigur că fiecare dintre voi are tot ceea ce îi este necesar ca să trăiască în confort pe perioada anului vostru pe suprafața lui Gaia.

În acel an în care veți fi pe puntea superioară a Pământului, veți învăța să vorbiți cu întreaga viață. După cum am spus mai înainte, învățatul vostru să vorbiți cu întreaga viață trebuie să înceapă prin a învăța să  ascultați.

Începeți cu un element o dată, cum ar fi pământul sau aerul, sau focul, sau apa sau eterul. Vă rog să alegeți orice ordine este mai bună pentru voi. Odată ce ați învățat să comunicați cu fiecare element, la un moment dat, mai adăugați un element.

În cele din urmă vă veți aminti cum să ascultați, vorbiți și comunicați cu întreaga viață. În acest moment, adunați câteva cristale personale și stabiliți o relație cu ele, cu câte unul pe rând.

La sfârșitul anului, care nu înseamnă nimic în ACUM-ul lui UNU, vă veți întoarce aici și împreună, vom calibra Nucleul și Piatra de temelie de cristal a lui Gaia.


Sunt întrebări?





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.