sâmbătă, 13 decembrie 2014

J.O.P.B




Această canalizare în direct a fost Oferită prin Lee Caroll
în Basel, Elveția, Sâmbătă 6 Septembrie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Procesul canalizării este mult mai comun decât știți. Eu știu cine este aici, și sunt aici în această încăpere, chiar acum, cei care știu cum funcționează canalizarea. Când vindecătorul își intensifică eforturile pentru un pacient, acolo este comunicare. Este canalizare și vindecătorul știe totul despre acest lucru. Uneori vindecătorul se dă la o parte și îi vin informațiile de care el are nevoie, care adeseori sunt verificate de către înnăscutul pacientului care se află în fața lui. Apoi cei doi încep echilibrarea, dansul energiilor și canalizarea începe.

Acum, un vindecător și un medium au ceva în comun. Amândoi canalizează, dar în moduri diferite. Vindecătorii nu vindecă. Ei echilibrează. Nici o Ființă Umană nu poate vindeca cu forța. Cu toate acestea, cei mai mulți pacienți cer echilibrarea astfel încât să se poată vindeca singuri cu ajutorul echilibrării făcute de vindecător. Adevărata vindecare necesită acest proces de cooperare și ceea ce voi auziți chiar acum este ceva similar. În mesajul care vă este oferit există o energie de echilibrare.

Mesajul pe care eu vi-l ofer conține această energie, dragilor, și asemeni vindecătorului, există o echilibrare care vă ajută să vă curățați căile din procesul vostru de gândire. Această curățare vă poate ajuta să luați o decizie, permițându-vă să treceți la un alt nivel de înțelegere. Este o vindecare a minții. Aceasta este libera alegere. De multe ori, mesajele sunt pur și simplu expunerea energiei adevărului, dând la o parte vălul pentru o clipă, creând astfel echilibru. Deci asta este ceea ce vrem să facem în această seară. Aceasta nu este o canalizare lungă, ci una care este profund diferită, pentru că vrem să deschidem un subiect despre care nu vorbim foarte des.    

Sufletul Ființei Umane

Am petrecut multe luni comunicând cu voi despre schimbarea actuală. De fapt, am început acest fel de informare înainte de 2012. Apoi l-am continuat în 2013 și în tot anul 2014, oferindu-vă chiar mai multe atribute ale schimbării. În acești ani, v-am sugerat ceea ce urmează pentru voi. V-am spus de energiile din jurul vostru și la ce să vă așteptați și v-am avertizat să nu disperați din cauza energiilor negative și întunecate pe care le vedeți în jurul vostru. V-am spus că situația voastră actuală este ca o bătălie finală între întuneric și lumină. V-am mai spus și că lucrurile care au o conștiință joasă vor păși rapid în față și se vor arăta în toată urâțenia și întunecimea lor.

Ce se întâmplă atunci când mutați în grădină multe pietroaie pe care nu le-ați mai mișcat până atunci? Lucrurile care trăiesc sub ele, în întuneric, brusc încep să se pună în mișcare atunci când sunt expuse la lumină. Poate că nici măcar n-ați știut că ele se află acolo, ascunse, dar ele s-au aflat acolo tot timpul. V-am spus cu ceva timp în urmă că aceste lucruri întunecate vor avea loc în acest moment. Le veți vedea la știri, și v-am implorat să nu disperați. V-am dat instrucțiuni despre modul în care să fiți în pace cu toate astea, și v-am dat instrucțiuni legate de toleranță și comportamentul binevoitor, dar n-am vorbit niciodată despre suflet, nu în felul acesta.  

Care este diferența dintre Sinele Mai Înalt și suflet? În primul rând, Sinele Mai Înalt este o parte unică a voastră. El face parte din ceea ce noi numim ”supa lui Dumnezeu care are numele vostru pe ea”. Face parte din Akasha voastră [înregistarea călătoriei sufletului vostru]. El este voi, partea lui Dumnezeu care este voi, umblând pe planetă. Este important pentru voi să vă amintiți că de fiecare dată când v-ați încarnat, același Sine Mai Înalt vine cu voi. Vă dați seama ce prieten aveți aici? Sinele Mai Înalt a fost prin toate viețile voastre cu voi! Când vă conectați la Sinele vostru Mai Înalt, vă conectați la întreaga familie umană – ceva despre care voi știți și cu care ați fost. Akasha este înregistrarea a tot ceea ce voi ați învățat vreodată. Este o parte din sistemul înnăscutului vostru, care este, de asemenea, o parte a Sinelui vostru Mai Înalt. Când NU sunteți pe planeta Pământ, Sinele Mai Înalt nu este prezent. Acesta este ceva ce aparține în totalitate dualității Omului de pe planetă.

Acum aș vrea să vorbesc despre suflet, pentru că acesta este foarte diferit de Sinele Mai Înalt. Fiți în clar cu ceva: Într-o energie mai veche, nu toți Oamenii au fost în stare să se conecteze cu părțile lor suflet. Partea suflet a fost cu mult deasupra conștiinței lor și a fost doar un concept. Acum, noua energie începe [după trecerea lui 2012] și noi dorim ca voi să începeți să învățați să vă conectați cu Creatorul. Ce este sufletul? De ce este el diferit de Sinele Mai Înalt? Pentru a explica, intrăm adeseori în concepte care sunt foarte dificil de explicat în orice limbă.

Sufletul este scânteia lui Dumnezeu. El este veșnic și el nu are Akasha voastră în el. În schimb, el are amprenta Creatorului și el este Tot Ceea Ce Este. Unii dintre voi îl puteți simți atunci când intrați în esența voastră în timpul meditației. Atunci începe să apară în fața voastră și voi îl simțiți de fapt. Știți că nu este Sinele Mai Înalt. Este dincolo de acesta. Cu toate acestea, el totuși vă aparține ca Om, pentru că voi sunteți o ființă multidimensională. Dualitatea voastră acceptă acest lucru pentru că el este corporal și spiritual în același timp.

Sufletul nu este cel care comunică cu voi prin cuvinte sau gânduri sau vă oferă intuiții. Este cu mult mai mult de atât. Și nici nu este de cealaltă parte a vălului! Este cu voi și se ascunde în fiecare bucățică a corporalului voi. Este frumusețea voastră, măreția tuturor lucrurilor. Există câteva atribute pe care este nevoie să le auziți, pentru că vreau să începeți să practicați simțirea sufletului în interior. Fiecare moment pe care-l petreceți în acest tip de comunicare vă schimbă. Unii dintre voi vor fi în stare să facă acest lucru și unii nu vor fi în stare. Unora dintre voi nici măcar nu le va păsa, dar pentru cei care doresc să o facă, vreau să vă duc acolo.

Dacă vreți să înțelegeți aceste lucruri, atunci veți face o mică călătorie metaforică cu mine. Vreau să intrați într-un loc din voi înșivă care este etern. Este un loc sigur și numai voi puteți intra acolo. Aceasta reprezintă cea mai profundă meditație pe care ați făcut-o vreodată. Ea reprezintă atributele sufletului și lucrurile pe care vreau să vi le ofer ca pe o bază zilnică. Luați-mă de mână și hai să mergem împreună.

Călătoria

Priviți în jurul vostru împreună cu mine. Care este primul lucru pe care îl experimentați? Dacă ar exista o ierarhie a experiențelor, primul lucru ar fi bucuria – bucuria! Este o bucurie pașnică, pentru că orice s-ar întâmpla în viața voastră, esența lui Dumnezeu și a iubirii este bucuria! Este debordantă și asta explică de ce mulți vor plânge de bucurie atunci când se vor întâlni cu ei înșiși în acest fel. Aceasta este esența creatorului în voi și ea este liniște și siguranță. Puteți intra în ea oricând doriți, pentru că ea vă aparține.

Creatorul are o față zâmbitoare tot timpul! V-ați dat seama de acest lucru? Omenirea are nevoie să audă acest lucru! Atât de mulți oameni cred că voi prima dată trebuie să suferiți pentru a atrage atenția atotputernicului Dumnezeu. Aș dori să vă spun un secret: BUCURIA vă va aduce mai multă atenție! Suferința este un atribut Uman trei dimensional. Ea nu a aparținut niciodată lui Dumnezeu creatorul. Nu a fost niciodată o condiție necesară pentru ca Dumnezeu să vă accepte. Suferința este un concept care a fost în totalitate creat de către Oameni. Dragilor, vă spunem din nou: nu aplicați atributele umanismului și conștiința Umană celui Atotputernic, Marea Sursă Creatoare, iubirea pură a Universului. Dumnezeu nu ”gândește ca un Om”. Sufletul vostru este esența lui Dumnezeu.

Știți cât de bătrâni sunteți? Această parte din voi nu a avut început și nu va avea nici sfârșit. Ea este un cerc de iubire care este atât de perfect încât mintea Umană nu-l poate concepe. Sufletul este partea sursei creatoare a tuturor lucrurilor. El vă face să fiți diferiți de celalte animale, dragilor. Aș vrea să începeți să intrați mai des în esența voastră pentru a experimenta aceste lucruri despre care nu am mai vorbit niciodată până acum în acest fel.

Unitatea Tuturor Lucrurilor

Călătoria noastră continuă și acum vom vedea un alt atribut al sufletului. Avem doar un singur cuvânt pentru el – unime. Unimea vine de la Antici, care adeseori au spus, ”Devino una cu toate”. Toată Creația îl are ca sursă pe Dumnezeu și voi aveți abilitatea de a deveni una cu toate. Unimea nu este un concept. Ea este o stare de a fi. O puteți simți? Puteți vedea că rețelele planetei au fost create în așa fel încât voi să o puteți simți? Unimea vă permite să simțiți energia animalelor, aerul, pietrele și copacii. Dar în principal, unimea vă ajută să vă raportați la Dumnezeu cu alții care sunt asemeni vouă, alte Ființe Umane de pe planetă.

Unimea este opusul separatismului. O energie mai veche a făcut ca Oamenii să decidă cine sunt și apoi să se separe de ceilalți. Ei s-au categorisit pe ei înșiși și apoi s-au împărțit în grupuri. Este acesta un atribut al lui Dumnezeu? Ar fi Spiritul așa? Ar decide Creatorul Universului să vă pună în altă parte decât pe ceilalți? Voi sunteți o creație perfectă și tot așa este și cel/cea de lângă voi și următorul și următorul și următorul [Kryon arată cu degetul la publicul care se află chiar în fața lui]. Acest lucru merge dincolo de conceptul ”Iubește-l pe aproapele tău.” Acest lucru înseamnă că voi sunteți făcuți din aceiași pulbere de stele din care sunt făcuți și ei!

Unimea: Mulți nu sunt în stare să simtă acest lucru. Este un concept care este pur și simplu prea înalt pentru a fi experimentat. El trebuie să fie simțit. Ascultați: Simțirea sufletului este un atribut care a fost limitat doar la Șamanii din trecut, dar acum este și al vostru. Vreau să simțiți unimea întregii omeniri. Nu vă uitați la ce fac, ci la CINE sunt! Știați că felul în care vă imaginați acest lucru și în care îl simțiți, afectează absolut totul din jurul vostru? Conștiința mai înaltă este ca un lipici – este lipicioasă. Ea îi afectează pe cei din jurul vostru și îi ajută să vă vadă ca pe o persoană echilibrată căreia îi pasă. Ei văd ceva ce le place și îi bucură legat de tine. Dragilor, voi nu puteți ascunde o persoană care este una cu totul! Ei strălucesc! Lumina lor este atât de strălucitoare și ei zâmbesc în bucurie și unime.

Pacea Deplină

Călătoria în suflet continuă și vedem și simțim cel de-al doilea atribut: Pacea Deplină. Aceasta nu este o pace parțială, pace numai pentru voi, sau pentru acum, ci pacea deplină, eternă. Aceasta este pacea care întrece orice înțelegere, pentru că nu există nici un motiv logic pentru ea. Ea există pentru că ”EA ESTE”, nu din cauza vreunui motiv exterior pentru care ar trebui să existe. Ea este sursa păcii. Nu contează ce se întâmplă în viața voastră sau în jurul vostru, când intrați în esența sufletului vostru, totul este perfect pentru totdeauna. Nu are nimic de-a face cu viața voastră ci mai degrabă cu povestea creației și dincolo de ea.

Ea vă duce în acele locuri în care sunt create universurile și lucrurile care sunt mult dincolo de orice v-ați putea măcar imagina sunt lucruri obișnuite. Vedeți, voi sunteți parte din asta pentru că ați fost acolo când Universul a fost creat – în pace deplină. Imaginați-vă un loc în care ați putea intra, unde nu există dramă, nici probleme, numai iubire. Aceasta este pacea care face parte din voi.

Apartenența

Călătoria voastră este aproape încheiată. Nu am vorbit mult despre acest lucru, dar are legătură cu identitatea voastră. O voi numi apartenență. Am mai spus acest lucru de multe ori înainte: Nu sunteți singuri! Oh, această afirmație merge atât de mult dincolo de aceste cuvinte! Cum este să aparții lui Dumnezeu? Cum este să faci parte din Dumnezeu? Bucuria și unimea și pacea sunt toate într-un cerc în jurul a ceea ce este sufletul vostru. Nu este Sinele vostru Mai Înalt sau portalul glandei voastre pineale, și nu este nici Akasha voastră. În schimb, el este tot ceea ce este. Voi sunteți atemporali și veșnici și voi aparțineți sursei centrale. Voi aparțineți Creatorului.

Această apartenență este veșnică și absolută. Nu vă puteți ascunde de ea și o aveți întotdeauna. Pentru că voi sunteți o bucată din sursa creatoare numită Dumnezeu, ceea ce înseamnă că voi nu sunteți niciodată în afara acestuia. El este voi și voi sunteți el. Prin urmare, indiferent cine credeți că sunteți, voi sunteți întotdeauna cu familia – pentru totdeauna.

Există ceva ce ar putea vreodată aduce atingere acestui fapt? Nu. Pe măsură ce călătoria voastră metaforică în inima sufletului vostru se apropie de sfârșit, spuneți: Bucurie, unime, pace și apartenență. Bucurie, unime, pace și apartenență. Bucurie, unime, pace și apartenență.

Tocmai v-am oferit secretele Șamanilor. Uneori ei vor sta ore întregi și vor sorta aceste concepte, încercând să le integreze sau să le separe de Ființa Umană corporală – orice le-ar putea face mai puternice și mai reale. Ei au dorit să le surprindă esența și să pretindă că ar fi a lor proprii și să le folosească. Într-o energie mai veche, era frustant să simți aceste lucruri și totuși să nu le poți atinge sau să lucrezi îndeaproape cu ele. Acum, acest lucru începe să se schimbe.

ADN-ul Uman începe să devină mai funcțional din punct de vedere spiritual și în proces, va prelua mai multă energie. Atributele acestui suflet frumos, etern vor putea fi în cele din urmă deținute de către voi într-un mod corporal. L-ați văzut în maeștri? Da! Asta este ceea ce v-a atras la ei. L-ați SIMȚIT pe Dumnezeu în ei, și ca parte a umanității, ați reacționat. Astăzi îi venerați și îi amintiți ca pe cei care au putut atinge fața eternității cu fiecare pas.

Întoarceți-vă acum și alăturați-vă mie pe scaune. Ascultați: Toate lucrurile astea sunt parte din ceea ce voi puteți fi. Astăzi, pentru prima dată am început să vorbim despre aceste lucruri: Bucurie, unime, pace, apartenență. Așa că acum am să vă întreb din nou: Cine sunteți voi? Cu aceste instrumente măiestre, cine sunteți voi? Vă voi spune eu cine sunteți.

Ridicați mâna și faceți această afirmație dacă doriți: ”Eu sunt parte a sursei creatoare. Sunt atât de bătrân cât sunt de bătrân. Sunt atât de tânăr cât sunt de tânăr. Sunt etern și înțelepciunea mea este pentru totdeauna. Pot co-crea miracole chiar dacă eu sunt un Om, pentru că sufletul meu se trezește în mine și frumusețea măiestriei este în sfârșit la îndemâna mea. Eu sunt Dumnezeu.”

Dragilor, chiar și pic-ul face un drum lung. Întregul vostru corp și toate celulele voastre sunt pregătite să se trezească la acest adevăr. Vreau să stați și să intrați în această esență în fiecare zi.

Bucurie, unime, pace, apartenență.

Și așa este.

KRYON


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.