vineri, 19 decembrie 2014

Dureri de Creștere



Înaltul Consiliu de pe Orion
17 Decembrie 2014

Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Holly Hawkins Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Mulți dintre voi se gândesc la anul care vine deoarece în aceste momente sunteți în sezonul de vacanță. La sfârșitul anului există întotdeauna un moment de reflecție asupra anului care a trecut și la speranțele, visele și aspirațiile pe care le aveți pentru anul care vine. Deși este ușor de înțeles că ultimii câțiva ani au fost marcați de numeroase provocări la nivelul vostru uman, înțelegeți că ele au fost în același timp și dovada deschiderii, dovada că vechile energii au fost sfărâmate pentru ca noile paradigme să poată intra. Acea creștere, acea schimbare, acea transformare poate fi de multe ori însoțită de dureri de creștere. Aveți perspectiva faptului că ele sunt dureri de creștere și nu de dovezi că viața voastră este groaznică, că nu veți ajunge niciodată într-un loc în care lucrurile să fie simțite a fi mai ușoare, și mult mai în aliniere cu cine voi sunteți.

Înțelegeți că susținând convingerea că lucrurile vor fi mai ușoare și vor fi, veți avea o mai mare înțelegere a motivului pentru care ultimii ani au fost mai provocatori. Acele informații vă vor fi disponibile. Tot așa cum un copil când crește experimentează dureri de creștere în acele momente. Ele nu au nici un sens și nu sunt confortabile. Cu toate acestea, asta nu este o dovadă că tot restul vieții lor va fi plin de dureri de creștere! Durerile de creștere sunt acolo pentru acel moment de creștere explozivă, dinamică, abundentă. Apoi energiile corpului, fizicalitatea corpului, se reglează și creșterea poate fi un pic mai lentă sau, în cele din urmă, creșterea încetinește pe măsură ce copilul atinge maturitatea. Aceste dureri de creștere nu mai continuă.

Doar susțineți energia pe care orice disconfort, orice confuzie, orice modificări și orice schimbări (atunci când este necesar să aveți de-a face cu ele la nivel uman) le aduc... ele nu vor continua. Ele vor fi lumina care este acolo, la capătul tunelului.  

Deci, dacă sunteți încă în mijlocul unor tulburări și nu puteți vedea lumina, nu există nici o cale să puteți vedea lumina, ca și atunci când ați fost copil și în tumultul durerilor de creștere, cineva vă spune că în cele din urmă ele se vor sfârși și nu vă poate ajuta în acel moment. Dar dacă voi știți că lumina este acolo la capătul tunelului, pentru ca voi să începeți să experimentați ceea ce această perioadă de creștere are să vă ofere, voi puteți ușura energia în care vă aflați în acel moment prin gândurile și sentimentele Speranței. ”Știu că asta se va sfârși. Știu că aceasta este dovada creșterii mele, chiar dacă nu o înțeleg acum.” Chiar și minunarea lui ”Nu ar fi distractiv și interesant să văd ce aduce această perioadă de creștere ca rezonanță energetică în viața mea când această perioadă mai intensă se va potoli?” ”Mă întreb ce bucurie și excitare și daruri voi oferi lumii într-un mod nou.” ”Mă întreb ce perspective noi voi avea atunci când această perioadă temporară va deveni mai ușoară și am trecut de cealaltă parte a ei.”

Așa cum ne auziți spunând atât de des, punând aceste întrebări vă deschideți câmpul energetic pentru a vă elibera de unele constrângeri ale fricii, îngrijorării și a sentimentului de ”a nu fi destul de bun”, de a nu fi suficient de conectat, nu suficient de aliniat. Aceasta permite ca aceste sentimente să fie ușurate. Și numai punându-vă aceste întrebări începeți să vă schimbați rezonanța energetică. Apoi, pe măsură ce vă puneți aceste întrebări, s-ar putea să începeți să aveți unele sclipiri a felului în care va arăta viața de cealaltă parte a acestei intensități. Ați putea spune ”Ei bine, asta este fantezie sau imaginație. Nu prea știu ce este acolo.” La un anumit nivel acest lucru este adevărat, dar, după cum știți, gândurile voastre sunt cele care vă aduc realitatea.

Așa că scopul acestui mesaj este ca voi să înțelegeți că aceasta este o perioadă temporară în care vă aflați, și din care veți ieși în curând. Da, există o componentă a timpului. Și da, timpul poate fi simțit a fi lent, uneori, poate fi chiar prea lent pentru condițiile din viața voastră. Dar începeți să vedeți și să simțiți că nu va continua așa, că veți vedea roadele și binecuvântările și darurile acestui timp de mare transformare pe măsură ce anul se apropie de final și voi începeți să vă schimbați energiile în ceea ce ele vor fi pe măsură ce înaintați în timp. Pe măsură ce aceste dureri de creștere își pierd din intensitate și creșterea încetinește, puteți apoi începe să apreciați, dacă ați fost copil, mărimea mai mare a pantofului sau înălțimea voastră mai mare, sau orice altceva ar putea fi. Puteți începe să apreciați rezultatele durerilor de creștere prin care ați trecut.

Aveți credință și încredere că Sufletul vostru a ales să aibă această perioadă intensă de creștere și i-a spus da. Veți începe să găsiți acele resurse noi pe care le-ați dezvoltat de-a lungul ultimilor ani. Găsiți căi de a vă conecta în orice mod ușor pentru voi cu orice vă ajută să vă simțiți un pic mai fericiți, mai veseli, mai bucuroși, mai relaxați, orice ar fi, pentru a vă oferi o pauză în intensitatea în care vă aflați, știind că veți vedea în curând ușurința.

Fiți binecuvântați.

Înaltul Consiliu de pe Orion.     



© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.