duminică, 14 decembrie 2014

Înțelepciune și Gândire Contemplativă


Mesaj transmis de către Arcturieni


Primit prin Paul Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări, noi suntem Arcturienii

Dorim să vă vorbim astăzi despre actul interior al înțelepciunii. Căci, ce este înțelepciunea? Gânduri înțelepte, gânduri care oferă ghidare acțiunilor, gânduri de o mai mare și profundă contemplare, gânduri de o mai mare și profundă considerare, gândurile care sunt într-o mai mare aliniere cu conexiunea divină. Din perspectiva umană este ca și cum ați face un pas în spate și v-ați uita la imaginea de ansamblu.

Luând în considerare mai mulți factori decât emoțiile primare ale momentului, astfel încât să veniți dintr-o stare de mai mare cunoaștere decât dintr-una de reacție (unde această stare de reacție, de cele mai multe ori, este ”chestia” voastră cum o numiți) în care de cele mai multe ori vă sunt apăsate butoanele, crează o emoție, care vă conduce la un gând, care vă duce apoi la o acțiune.

Deoarece gândurile înțelepte vin dintr-o stare în care sunteți centrați, contemplativi și cugetători. Sunteți acordați la ceea ce este în jurul vostru și la ceea ce se întâmplă cu voi, dar gândurile vin dintr-o perspectivă mai înaltă din care pur și simplu observați emoțiile și reacțiile pe care le aveți.

De asemenea, vă acordați, simultan, într-o mai mare conexiune cu alte aspecte ale voastre înșivă. Lecții similare pe care le-ați învățat deja de-a lungul anilor și în viețile voastre anterioare, intrând în cunoașterea marii înțelepciuni a Sufletului vostru. De asemenea, în unele cazuri, intrând în înțelepciunea cunoașterii conștiinței mai mari a rasei voastre, și apoi un pas mai departe intrând în mai marea conștiință a înaltelor dimensiuni și mai încolo.

Apoi, luând toate aceste aspecte în considerare, voi formulați un gând ... un gând care este mult mai cuprinzător, grijuliu, iubitor: un gând înțelept. Când observați un om înțelept sau o femeie înțeleaptă ei nu par a se grăbi să gândească sau să reacționeze. În acel moment ei sunt contemplativi. Apoi din acea contemplare a diferitelor nivele și fațete, ei formulează un gând ... un gând înțelept.

Deci, de ce vă vorbim astăzi despre gânduri înțelepte și înțelepciune? Ar putea părea amuzant, dar așa cum fiecare dintre voi își desfășoară activitatea zilnică, cât de des vă faceți timp ca doar să vă opriți și să contemplați ceea ce faceți și la ce vă gândiți în acel moment? Cât de des vă opriți să vă gândiți la ramificațiile deciziilor voastre, ramificațiile gândurilor voastre? Pentru că gândurile voastre sunt cele care crează multe lucruri în realitatea voastră. Acest lucru face parte din procesul de manifestare.

Haideți să ne uităm la două exemple:
Când vedeți o persoană care este văzută drept neînțeleaptă și vedeți o altă persoană care este văzută ca fiind foarte înțeleaptă, acum din propria voastră experiență, ce fel de viață credeți că trăiesc cele două persoane?

Pentru că persoana care este văzută a fi neînțeleaptă, de cele mai multe ori trăiește o viață care conține un anumit nivel de haos. Ea face greșeli, pe care noi toți le facem, dar uneori ea nu învață din acele greșeli. Ea repetă greșeala din nou și din nou. Uneori ea nu înțelege sau nu reflectează la ramificațiile gândurilor, cuvintelor sau acțiunilor sale, care fac să curgă efecte în viața sa, de obicei într-un mod care crează disconfort pentru sine însuși și pentru alții.

Dacă vă uitați la o persoană care este văzută drept înțeleaptă, în general ea nu este atât de stresată. Ea curge prin viața sa cu multă ușurință. Este mult mai grijulie cu ea însăși și cu tot ceea ce este în jurul ei. Ea vede și învață de la tot ceea ce este în jurul ei. Își conduce viața cu un nivel mult mai ridicat de pace și grație decât persoana care este văzută drept neînțeleaptă.

Împărtășim acest lucru cu voi astăzi pentru că dorim să încurajăm tot mai mulți oameni de pe această planetă să-și acorde timp în mod conștient ca să încetinească și doar să observe. Să fie în contact cu sentimentele lor din acel moment. Nu trebuie să spuneți nimănui nimic sau să faceți public acest lucru, ci doar să fiți atenți și să observați.

Mulți dintre voi simțiți că aveți o viață foarte ocupată și că nu aveți timp pentru contemplare. Atunci cum se face că persoana care este văzută a fi înțeleaptă întotdeauna reușește să facă în așa fel încât să aibă timp și totuși își urmează în mod grațios drumul prin viața sa? Amintiți-vă că pe măsură ce intrăm în noua paradigmă, timpul liniar, așa cum erați obișnuiți să-l cunoașteți, nu va mai exista în aceiași formă.

Pe măsură ce învățați să luați în considerare ceea ce voi sunteți, aspectele voastre, voi vă acordați la ceea ce este în jurul vostru, contemplați ceea la ce vă gândiți în acel moment, ceea ce simțiți în acel moment, și vă acordați la prezența voastră divină EU SUNT și primiți ghidare. În acest moment voi luați toate acele aspecte, gânduri, sentimente, intrări și formulați concluzii noi sau gânduri bazate pe un ansamblu mai mare de cunoștințe, un nivel mai mare de intrare, astfel încât formularea și gândurile vin dintr-o stare de mai mare înțelepciune.

Dacă alegeți să faceți acest lucru veți descoperi că viața voastră câștigă o pace mai mare. Începeți să vedeți claritate în aspectele vieții voastre în care înainte nu ați văzut claritate. Începeți să aveți o cunoaștere în fiecare moment în care sunteți în stare să observați ce se întâmplă în jurul vostru și să vă acordați la Sinele vostru Mai Înalt.

Mintea și conștiința ființei este mai mult decât capabilă să se ocupe cu toate acestea în acel moment: să formuleze gânduri înțelepte, acțiuni înțelepte și o mai mare înțelepciune interioară care să vă ghideze prin această viață pentru a vă ajuta să mergeți mai departe într-un mod mai iluminat.

Vom vorbi mai mult despre acest lucru.

Vă iubim pe toți, noi suntem Arcturienii.


© 2014 Copyright Paul Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Paul Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.