luni, 8 decembrie 2014

O Călătorie Inter-dimensională – Arcturienii



Mesaj primit prin Suzanne Lie

Noi avem întotdeauna un mesaj pentru voi deoarece noi trăim în ACUM. Prin urmare, esența noastră, care curge prin toți împâmântații noștri, este un canal în permanență deschis pentru lumina multidimensională și iubirea necondiționată care curge infinit prin ACUM-ul lui UNU.

În timp ce intrați în legătură cu noi în fiecare dimineață, vă puteți alinia conștiința cu această curgere ca să primiți orice informații de care Sufletul vostru are nevoie în acest ACUM. Prin urmare, vă rugăm să vă închideți ochii și să vă deschideți inima ca să vă aliniați conștiința cu Curgerea.

În timp ce faceți acest lucru, simțiți conectarea instantanee în inima voastră pe măsură ce eliberați toate gândurile trei dimensionale, menținând în același timp conectarea cu vehiculul vostru fizic. Simțiți cum această curgere vă ridică spiritul deasupra și dincolo de corpul vostru în lumile mai înalt dimensionale.

Simțiți conectarea cu vehiculul vostru pământesc și folosiți-l ca pe o ancoră pentru conștiința voastră, precum ca și pe un portal prin care puteți să vă împărtășiți experiența cu Gaia. Gaia este atât de fericită să simtă emanațiile pe care voi le trageți prin portalul vostru personal și le trimiteți în inima ei.

Amintiți-vă că fiecare gând al vostru și fiecare emoție a voastră ajunge în inima lui Gaia. Din fericire, gândurile și emoțiile de o frecvență mai înaltă servesc ca ”virus protector” împotriva nenumăratelor gânduri pline de frică și furie care zăbovesc în aura/atmosfera lui Gaia.

Cu sinele deplin împământat și în serviciul planetei voastre, puteți să vă eliberați de orice fel de restricții care vă împiedică să aveți experiența mai înaltă a călătoriei inter-dimensionale. Doar relaxați-vă în minunatele senzații pe care le aveți în corpul vostru. Simțiți că sunteți ușori ca o pană și difuzi ca un nor.

Acum simțiți nucleul solid al conștiinței voastre, care este nucleul esenței voastre. Veți lua cu voi acest nucleu în oricare și în fiecare dimensiune și realitate pe care alegeți să o vizitați. Unde v-ar plăcea să mergeți astăzi?

Am auzit instantaneu că răspunsul este Venus. Da, ați avut multe întrupări pe Venus, sora lui Gaia, și acesta este motivul pentru care o iubiți atât de mult pe Gaia. Când Gaia este cinci dimensională, va fi numită după numele ei adevărat, Gaia, mai degrabă decât după desemnarea ei care este Pământ.

Acea desemnare nu va mai fi potrivită pentru că ea nu va mai fi de acea densitate. Ați vrea să treceți prin portalul lui Venus ca să o vizitați pe cinci dimensionala Gaia? Da, auzim cum vă bucurați de această ofertă și suntem fericiți să o împărtășim cu voi. Începeți-vă călătoria prin realinierea cu forma voastră pământească care stă pe scaun.

Simțiți cum frecvența ei crește pe măsură ce voi vă predați esenței noastre și informațiilor pe care noi le trimitem în inima voastră. După cum s-ar putea să vă amintiți, călătoria inter-dimensională are loc în ACUM. Prin urmare, nici un moment nu se scurge între acum-ul intenției voastre și ACUM-ul îndeplinirii acelei intenții.

Vedeți țărmurile familiare ale lui Venus, care au fost întotdeauna în conștiința voastră. Mergeți/plutiți deasupra apelor roz să simțiți natura lor efervescentă pe forma gând a trupului vostru. Vă aplecați să vă treceți mâna prin apă ca să vedeți nenumăratele scântei care apar în timp ce faceți acest lucru.

Puteți auzi și sunetul slab, care este asemănător râsetelor, în timp ce înaintați prin apele înspumate. Când părăsiți apele, vă dați seama că zburați, curgând deasupra pământului către o zonă pe care nu ați vizitat-o încă în mod conștient.

Deoarece sunteți în dimensiunea a cincea, nu trebuie să călătoriți prin spațiu, dar voi alegeți să faceți acest lucru ca să vedeți mai bine frumosul peisaj al cinci dimensionalei Venus. Sub voi și în jurul vostru, deoarece percepțiile voastre sunt multidimensionale, sunt multe forme gând cinci dimensionale în diferite stadii de manifestare.

Pe Venus acestea sunt numite ”forme gând plutitoare”. Deoarece voi v-ați lăsat intenția deschisă, sunteți pe frecvența gândurilor plutitoare, unde sunt multe idei care nu au fost încă împlinite. Puteți intra în oricare dintre aceste forme gând cu conștiința voastră, lucru care vă va permite să vizitați acea realitate posibilă.

Oh, aici este o formă gând care rezonează cu inima voastră, și vedem că vreți să intrați în ea. Tot ceea ce aveți de făcut ca să intrați în forma gând este să vă deschideți inima și să o chemați cu mintea. Da, sunteți în locul în care adeseori ați stat pe gânduri pe marginea percepțiilor voastre.

Sunteți la petrecerea de bun venit unde sunt întâmpinați membrii nou sosiți în realitatea cinci dimensională a lui Gaia. Deoarece conștiința voastră este în afara timpului, voi puteți călători către o realitate care încă nu a avut loc în viața voastră trei dimensională.

Voi ați venit destul de des la acest prag al ”Noului Pământ”. Așa că ați învățat că Venus, sora lui Gaia, protejează acest portal. În acest fel, numai cei care își pot calibra inima și mintea la frecvența lui Venus pot intra în această frecvență a Pământului.

Gaia și-a învățat lecția că în scopul de a-și păstra adevărata Sa rezonanță, trebuie să fie mai discriminatorie în ceea ce privește frecvența locuitorilor Săi. În timp ce treceți pragul Noului Pământ, percepeți un strat de lumină care plutește deasupra întunericului.

Acest întuneric este format din frecvențele lui Gaia care pleacă, iar stratul de lumină este frecvența la care ea revine. Spunem ”revine” pentru că întreaga viață provine din lumină și întunericul poate fi experimentat numai într-o realitate polarizată trei dimensională.

Eliberată de separarea dată de polaritate, Gaia poate pluti deasupra a ceea ce i-a vătămat trupul și v-a vătămat sistemul ecologic. Dacă vă uitați în sus în frecvență, puteți percepe vag o altă Gaia, cea care a fost întotdeauna.

Întreaga viață curge de la Sursă și rămâne în toate expresiile ei mai înalte în timp ce ”își înmoaie degetele de la picioare” în frecvențele mai joase ale realității. ”Noul Pământ” pe care l-ați experimentat este ”Pragul Noului Pământ”.

Puteți vedea acum cu claritate cât de mulți membri ai Pământului 3D s-au bi-locat în această frecvență a Pământului ca să-i întâmpine pe nou sosiții în această frecvență mai înaltă. Puteți simți acum celebrarea faptului că vechii prieteni se întâlnesc în această frecvență, în timp ce cei care au fost străini unii altora în frecvențele mai joase, se recunosc instantaneu unii pe ceilalți?

Simțiți cum sinele vostru îi îmbrățișează pe mulții prieteni pe care vi i-ați făcut în timpul nenumăratelor voastre întrupări pe Pământ. Relaxați-vă în acest moment de bucurie și depozitați-l în inima voastră. Simțiți cum această bucurie vindecă toată singurătatea și dorul. Amintiți-vă cât de des ați venit la acest prag ca să-i ajutați pe cei care sunt nou-veniți în această experiență glorioasă.

Ziua voastră pe Pământul 3D vă cheamă și este ACUM-ul să vă focalizați atenția acolo. Dar, înainte de a pleca, amintiți-vă că aici nu există timp. Astfel, voi veți ”pleca” numai în conștiința voastră trei dimensională, în timp ce VOI rămâneți aici în ACUM-ul lui UNU.

Vă rugăm să vă păstrați imaginația deschisă astfel încât să puteți experimenta această realitate în timp ce umblați de colo colo pe parcursul zilei voastre 3D. Apoi vă puteți aminti că TOATE problemele trei dimensionale sunt ”doar o iluzie”.

Binecuvântări, noi suntem ÎNTOTDEAUNA cu voi,
Arcturienii

Dragi cititori, am primit acest mesaj ieri dimineața, 6.12.2014, și am vrut să-l împărtășesc cu voi astăzi.
(Mesajul a fost publicat în data de 7.12.2014.)







link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.