luni, 8 decembrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 7 Decembrie 2014


Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Dragilor, vă întâmpinăm cu bucurie.

În acest timp de iubire și sărbătoare, sunteți presați din toate părțile să credeți că mai mult este mai bine – mai multe cadouri, mai multe petreceri și mai multă activitate vor aduce fericirea. Încercați să nu deveniți prea implicați în comercialism, pentru că în acest moment voi sunteți demult conștienți că mai mult nu înseamnă fericire. Presiunile exterioare trag de emoțiile voastre cumpără, cumpără, cumpără sugerându-vă că cu cât este mai mare și bun darul, cu atât mai multă iubire veți arăta și veți primi. Sunteți bombardați cu sugestii care vă spun că pentru a fi un părinte, prieten, partener, fiică sau fiu bun, trebuie să oferiți cadouri scumpe.

Rămâneți treji, selectați-vă cadourile cu grijă și gândiți-vă, în timp ce vă folosiți și intuiția, să căutați darul care va vorbi cel mai mult persoanei. Asta este, fiți ghidați din interior mai degrabă decât din exterior. Păstrați lucrurile simple, și permiteți darurilor pe care le oferiți să reflecte iubirea cu o înțelegere din partea primitorului. Nu vă permiteți niciodată ca oferirea unui dar să fie o ”datorie”, pentru că aceste daruri vor purta energia negativă pe care voi o simțiți.

Crăciunul, în cel mai adevărat sens al său, nu are legătură cu nașterea unui copil de sex masculin numit Isus, dar este materializarea sentimentului nașterii Christului care are loc în interior. Crăciunul are loc în fiecare persoană la un moment dat în călătoria sa spirituală. Mulți dintre voi experimentează acest lucru acum.

Numai o stare de conștiință umilă (grajdul), o eliberare de capcanele și credințele ego-ului fals sunt capabile să nască Lumina Christică. Isus a încercat să dea acest mesaj lumii acum 2000 de ani, dar majoritatea netrezită de atunci nu a fost în stare să înțeleagă și mai degrabă (atunci și chiar și acum) au crezut că numai Isus în persoană reprezenta mesajul. TOȚI au în ei copilul Christic ce așteaptă să se nască.

Lumea în general, consideră Crăciunul a fi ori o perioadă de vacanță de sezon destinată petrecerilor și darurilor, ori consideră că este momentul nașterii singurului fiu al lui Dumnezeu, Isus, și că acest fapt trebuie sărbătorit în consecință. Nici una dintre aceste convingeri nu este corectă. Capcanele exterioare ale Crăciunului sunt doar simboluri ale adevăratului Crăciun care are loc numai în interior.

Îi vedem pe mulți cum se luptă să creeze concepte populare în ceea ce privește Crăciunul, chiar și atunci când ei nu mai rezonează cu ele. Dacă sunteți ispitiți de vinovăția că nu ați fost în stare să oferiți cel mai mare și mai bun dar pentru cei pe care-i iubiți, recunoașteți rapid aceste sugestii a fi concepte ale unui sistem de credință trei dimensional în care comercianții cu amănuntul cred că trebuie să promoveze și să se lupte într-un mod agresiv pentru o reușită financiară.

Grupul Arcturian dorește să vorbească despre energia care se manifestă ca și sentiment de separare. În acest moment al sezonului, emoțiile separării sunt adeseori mult mai profund experimentate. Perioada Crăciunului aduce în mințile multora amintirile reuniunilor de familie din trecut. Aceste amintiri adeseori includ numai distracția și bogăția (niciodată neînțelegerile) dintr-un timp anterior. Fotografii, poze, cântece, filme, etc. care urlă în mass-media și în magazinele care promovează ”Crăciunul de modă veche”, care servesc pentru a activa în mulți o dorință zadarnică și tristețe din cauza unei percepute incapacități de a recrea acest imaginar ”Crăciun de modă veche” pentru ei înșiși și familiile lor.

Din această cauză mulți ajung să fie epuizați din cauza efortului, și cred despre ei înșiși că au eșuat în a fi mama, tatăl, fratele, fiul, fiica, părintele, prietenul,.., perfect. Aceste imagini sunt concepte, dragilor, doar concepte. Ca și persoane trezite, voi sunteți pregătiți să refuzați să cumpărați pachetul. După cum am spus de atât de multe ori, lăsați intuiția să vă ghideze. Dacă nu mai vreți să sărbătoriți așa cum ați făcut-o până acum, spuneți-o. Dacă alegeți să faceți lucrurile într-un mod diferit, faceți-le. Acesta este modul în care vă revendicați puterea voastră înnăscută.

Nu vă sfătuim să evitați toate sărbătorile. Bucurați-vă de cele care rezonează cu voi, pentru că bucuria este energia cea mai apropiată de Divin. Noi pur și simplu vă reamintim să fiți atenți la hipnotismul sezonului care vă îndeamnă să continuați tradițiile care poate că nu mai sunt starea voastră de conștiință. Luați în considerare în mod intuitiv ce și cum alegeți să sărbătoriți.

Câmpul de energie mai înalt rezonant al doar unui individ trezit poate ilumina energia unei întregi camere. Participarea cu iubire la un eveniment din respect față de gazdă poate fi o expresie a iubirii necondiționate. Folosiți-vă discreția în alegerile voastre și ascultați vocea intuiției voastre în ceea ce privește sărbătorile, tradițiile, darurile, etc. Trăiți în liniște și în secret în lume, dar nu fiți a ei.

Toți sunt în și din O Conștiință Divină și din cauza faptului că această Conștiință este omniprezentă, nu există nimic altceva din care ceva ar putea fi format. Dacă ar exista ceva în afara lui UNU voi nu ați avea un Dumnezeu omniprezent, omnipotent și omniscient. Alegerea de a accepta sau nu este a voastră.

Există doar O singură conștiință și prin urmare fiecare lucru viu este în și al Ei. Ea este tot ceea ce există; singura substanță, lege, idee, etc. manifestându-se pe Sine însuși într-o infinită formă și varietate. Nu puteți fi separați niciodată de ceea ce voi sunteți și, prin urmare, nu sunteți niciodată separați de alte forme ale sale. 

Lumea este formată din mai mulți indivizi aflați în stări de conștientizare diferite și acest lucru apare ochiului uman mai degrabă ca și separare decât ca individualitate. Noi vorbim despre adevăratul Sine, esența spirituală a fiecărei ființe – cea care nu poate fi văzută cu ochiul uman sau înțeleasă cu mintea umană. Animalele, plantele, cristalele, mineralele, apa, aerul, elementalii, oamenii, spiritele naturii precum și ființele care trăiesc pe alte planete sunt toate în și din aceiași substanță – o Conștiință exprimată în mod individual.

Conștiința individuală (numai una și singura conștiință care există) când este condiționată de convingerile de bine și rău, se va manifesta în consecință, pentru că voi sunteți creatori. Există doar O SINGURĂ MINTE, dar pe scena umană, acea O MINTE a ajuns să fie umplută cu credințele dualității și separării – aceasta este iluzia.

Vastele bogății ale Conștiinței Divine sunt de nepătruns pentru cei mai mulți în acest moment. Nu poate exista niciodată un sfârșit al ideilor Divine pentru că Conștiința Divină este infinită. Starea de conștiință trei dimensională se află pe treapta de jos a unei scări foarte lungi și de care cei mai mulți intelectuali din lume habar nu au. Unele suflete evoluate încearcă și vorbesc despre aceste lucruri, dar de cele mai multe ori, ei sunt catalogați ca fiind visători. Acest lucru se va schimba pe măsură ce din ce în ce mai multă Lumină va intra în conștiința consensuală a lumii.

Există o infinitate de informații, idei, expresii de forme de viață, și căi avansate de a trăi și a face lucrurile care așteaptă ca voi să le descoperiți. Oamenii de știință au fost învățați să accepte doar ceea ce pot dovedi cu instrumentele trei dimensionale și cei care descoperă adevăruri mai înalte se tem de multe ori să vorbească despre ele de frică că-și vor pierde credibilitatea în cadrul comunității științifice.

Vechile căi se dizolvă dragilor, fiți pregătiți să fiți uimiți de lucruri de care nici măcar n-ați avut idee că există în afara fanteziei, pentru că Conștiința Divină este infinită în expresia sa și voi sunteți asta. Voi sunteți asta.

Pe măsură ce vă ridicați deasupra conceptelor lumii, voi începeți să vă aliniați din ce în ce mai mult cu energiile mai înalt dimensionale care nu sunt încă disponibile celor mai mulți în acest moment. Pe măsură ce rezonați cu frecvențele nivelelor mai înalte voi vă aliniați cu vastele roade spirituale ale acelor frecvențe mai înalte – intuiția, ideile, iubirea necondiționată și atât de multe altele. Evoluția este o călătorie în curs de desfășurare în care multe sunt date atunci când sunteți pregătiți. Viața pe Pământ este ca mersul la școală. Unii sunt în clasele primare, alții la liceu, mulți la colegiu și acum mulți dintre voi devin profesori.

Nu există doar o singură cale corectă pentru a evolua, acesta este un proces, un proces de înlăturare și trecere dincolo de tot ceea ce nu este adevărat. Acest lucru nu poate fi făcut într-o singură viață. Mulți dintre voi ați făcut munca preliminară timp de sute de vieți, și sunteți pregătiți acum pentru impulsul final al curățării rămășițelor vechilor amintiri celulare și energiei negative.

Niciodată să nu vă fie teamă să eliberați din viața voastră acele lucruri care nu vă mai servesc. Lăsați ca tot ceea ce este vechi și încheiat să plece, dar nu cu un sentiment de furie, înfrângere sau eșec, ci cu iubire și recunoștință. Mulțumiți pentru experiențele dureroase din viețile voastre pentru că fără ele nu ați fi acolo unde vă aflați astăzi. Aceste experiențe vă forțează să mergeți mai adânc, să creșteți și să mergeți mai departe și sunt întotdeauna supravegheate de Sinele vostru Mai Înalt.  

Aceast este evoluția – o conștientizare intelectuală urmată de practică, și apoi o eliberare treptată a tot ceea ce este fals în timp ce le înlocuiți cu adevărul până când deveniți acea stare de conștiință necondiționată în care Christul ESTE născut.

Totul este bine, totul se desfășoară conform planului dacă voi permiteți acest lucru. Dacă voi permiteți.

Noi suntem Grupul Arcturian 12/7/14



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.