marți, 2 decembrie 2014

Beneficiile Liniștii


Înaltul Consiliu de pe Orion

Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Mesajul de astăzi este despre liniște și importanța liniștii în viața voastră. Pe măsură ce viața voastră se derulează, pe măsură ce voi înaintați și vă mutați într-o expresie mai înaltă a cine voi sunteți, în timp ce viața vă provoacă și voi răspundeți provocării, liniștea este un aspect foarte important al schimbării, al ușurinței cu care treceți prin tranziție. Unii ar putea numi liniștea ”meditație”. Cu toate acestea, nu este necesar ca ea să arate ca meditația care este învățată pe scară largă pe planeta voastră.

Liniștea este obținută prin acele câteva momente pe care vi le acordați ca doar să fiți: să stați și să observați natura, să vă acordați câteva momente în care să nu vă faceți o listă cu ”lucruri de făcut” sau să acționați în fiecare clipă în care sunteți treji. Ea include liniștea minții. Liniștea minții nu presupune o ”minte golită”. Nu este mintea pe care voi o judecați pentru miile de gânduri care zboară prin ea în fiecare clipă. Liniștea minții poate fi obținută doar fiind în observare și permițând fără nevoia de a răspunde, fără nevoia de a face o listă, fără nevoia de a fi tot timpul în acțiune, doar să fiți așa cum ați fi afară în natură. Ați observa că copacii, animalele, florile, zăpada și orice altceva sunt în jurul vostru. Ați fi într-o stare de observare fără să simțiți că este neapărat nevoie să faceți ceva în legătură cu felul în care natura se prezintă pe sine însuși. În același mod puteți observa ce se petrece în mintea voastră fără nevoia de a fi într-o stare de a răspunde la aceasta.  

De ce vă aducem această idee de liniște? Din starea de liniște, energia care sunteți voi și care se expansionează dincolo de corpul fizic, are posibilitatea de a energiza, re-energiza și a se expansiona într-o expresie mai completă a ei înșiși. În timp ce faceți acest lucru aveți capacitatea de a vă conecta cu mult mai multe informații care sunt în jurul vostru, acele informații nevăzute. Vă poate permite să aveți o perspectivă diferită. Vă poate permite să priviți dintr-un punct de vedere nou. Vă poate permite să simțiți o mai mare senzație de relaxare, care, din nou, vă deschide câmpul energetic.

Multe dintre lucrurile care sunt predate în acest moment pe planeta voastră ca ”lucruri recomandat de făcut” sunt benefice pentru că ele sunt benefice sistemelor energetice ale corpului vostru, care se extinde cu mult dincolo de corpul vostru fizic. Nu este vorba numai despre întinerirea modului în care vă experimentați mintea, emoțiile și fizicalitatea. Este vorba despre însuflețirea și extinderea, expansionarea câmpului energetic din jurul vostru. Când acest lucru este făcut în mod conștient, prin conștientizarea faptului că ce ceea ce faceți în acel moment vă expansionează câmpul energetic, puteți începe să chiar simțiți acest lucru. Puteți începe să învățați ce este câmpul vostru energetic exact așa cum știți ce este corpul vostru fizic.  

Lăsând liniștea să intre în viața voastră vă permite să începeți să trăiți în acest corp energetic fizic mai mare care este la fel de real ca și corpul fizic, doar că densitatea sa este atât de diferită încât este greu pentru voi să îl percepeți în dimensiunea în care sunteți. Pe măsură ce începeți să conștientizați tot mai mult această expansiune energetică a cine sunteți voi, aceasta începe să devină la fel de reală ca și corpul vostru fizic. Făcând acest lucru deveniți mai acordați la informațiile care se află deja în energetica corpului vostru de lumină extins și permite ca acele informații să curgă cu ușurință în aspectele mai dense ale experienței voastre din acest moment.

Abilitatea voastră de a simți și de a răspunde la această informație poate fi o surpriză atunci când dintr-o dată apar aceste informații noi! Poate simțiți că intuiția voastră s-a extins. Poate că sincronicitățile și momentele Aha, par să se înmulțească ca urmare a acestui fapt. Aceasta este deschiderea voastră către acest corp mai mare de informații care este încă în și parte a energeticii a cine sunteți voi. Toate acestea pot să apară datorită alegerii acelor momente de liniște și atragerii conștientizării voastre către acest câmp mai larg de energie care voi sunteți deja, iar viața și conștientizarea voastră se vor îmbpgăți prin aceasta.

Fiți binecuvântați.


Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.