miercuri, 3 decembrie 2014

Amintiți-vă Unitatea – Mesaj Arcturian


Unitatea cu Întreaga Viață

Mesaj primit prin Suzanne Lie

Salutare tuturor, Sue Lie și Arcturienii sunt aici. Eu Sue, că Arcturienii sunt peste tot, tocmai m-am întors din călătoria mea ”În Pădure”. Prietenele noastre balenele ne-au urmat de-a lungul coastei. Ei bine, nu ele m-au urmat pe mine, eu le-am urmat pe ele. Oricum aș spune-o, m-am bucurat de minunata lor prezență mai mult decât am făcut-o vreodată.

Ele ar fi trebuit să fi ajuns deja în Hawaii, dar păreau să se bucure de apele din Big Sur și Pacific Grove. Știu că mulți dintre voi sunt iubitori de balene, așa că împărtășesc cu drag această informație cu voi.

Poate spuneau oamenilor ceva? De fapt, întreaga viață pare să ne spună ceva, numai dacă noi am fi suficient de liniștiți și să ne amestecăm suficient în Unitatea Conștiinței lui UNU pentru a comunica cu Întreaga viață.

Astăzi, programul nostru este Comunicarea Inter-Dimensională cu Întreaga viață. Secretul acestei comunicări este UNITATEA CONȘTIINȚEI.

ACUM Arcturienii vor vorbi despre:

Amintirea Unității

O Binecuvântare Arcturiană

Noi, Arcturienii dorim să-i binecuvântăm pe împământații noștri care s-au oferit voluntari să-și ia un corp ca să ajute Pământul în marele Ei ACUM al ascensiunii planetare.

În primul rând dorim să vă spunem fiecăruia dintre voi, că VOI aveți un scop foarte special pe care v-ați oferit să-l îndepliniți în acest ACUM al ascensiunii lui Gaia. Ne cerem scuze pentru referirile noastre ”confuze” la ”timp”. Ni se pare extrem de limitator să vorbim în limbajul liniar și secvențial al celei de-a treia dimensiuni.

În limbajul nostru adevărat, Limbajul Luminii, curgerea ideilor se mișcă în cercuri de lumină care sunt revelate ascultătorului sub formă de imagini, emoții, idei și senzații. Pentru noi, limbajul este asemănător unei brize blânde care ne mângâie ușor Corpul de Lumină. Când simțim această mângâiere, noi o experimentăm ca și cum ar fi un cuvânt, ca apelul unui telefon, un apel de la cineva.

Din moment ce noi toți rezonăm în UNUL, noi nu trebuie să căutăm în afara noastră o ”altă” localizare, așa cum trebuie să facă împământații noștri. În schimb, noi ne focalizăm în interiorul ființei noastre ca să ”preluăm apelul” sau ”să răspundem”. Desigur, din moment ce noi nu rezonăm la o realitate timp/spațiu, apelul ”interior” și răspunsul nostru au loc în același timp.

Din cauza faptului că Limbajul nostru de Lumină este liber de timp și spațiu, voi trebuie să vă expansionați conștiința în cea de-a cincea dimensiune și dincolo ca să-l recepționați și să-l înțelegeți. Apoi, vă puteți relaxa pe deplin în conștientizarea prezenței noastre în timp ce permiteți ”ființei” noastre să se integreze în SINELE vostru Multidimensional.

Apoi, când vă întoarceți atenția către realitatea voastră fizică, puteți traduce mult mai ușor mesajul nostru în limbajul Pământului. Vă rugăm să eliberați obiceiul vostru de timp și spațiu, astfel încât să vă puteți imagina că sunteți în ACUM cu noi.

Vă rugăm să vă acordați un moment să faceți acest lucru ACUM ...

Faceți o respirație lungă, lentă, profundă și dați-i voie minții voastre să plutească în imaginația voastră și inimii voastre să se deschidă iubirii necondiționate din tărâmurile mai înalte ...

Respirați în lumina multidimensională ...
Rețineți-o în inima voastră și lăsați-o să circule prin vehiculul vostru pământesc ...
Expirați iubire multidimensională către Tot Ceea Ce Este ...

Și RELAXAȚI-VĂ ...

Pe măsură ce vă relaxați în conștiința voastră cinci dimensională, simțiți cum vehiculul vostru pământesc începe să se estompeze în mediul său? Această senzație de estompare este Corpul vostru de Lumină care vă trage cu ochiul de dincolo de limitările vehiculului vostru de lut.

Imaginați-vă acum că vehiculul vostru pământesc este asemănător unei peșteri. Conștiința voastră trebuie să se ascundă în această ”peșteră” în scopul de a găsi protecție față de o lume ostilă.

Imaginați-vă pe voi înșivă într-o viață în care ați trăit într-o peșteră pentru a găsi protecție. Simțiți cât de primitiv și dens era acel corp?

Acum, vă cerem să vă imaginați că v-ați găsit curajul să ieșiți din acea peșteră. În timp ce ieșiți din acea peșteră întunecată, vă dați seama că primitivul vostru corp a început să evolueze.

În primul rând, stați drept și apoi începeți să vă ”gândiți” la realitatea voastră în loc să percepeți totul ca împerechere, mâncare sau pericol.

În momentul în care începeți să vă gândiți la realitatea voastră, în loc să vă gândiți cum să supraviețuiți în acea realitate, curiozitatea și imaginația încep să-și facă loc în conștiința voastră.

Atunci vă treziți imaginația și începeți să aveți IDEI despre
Ce puteți face și Cine puteți fi.

Voi toți ieșiți ACUM din peștera separării

Pe măsură ce pășiți afară din peștera voastră, corpul vostru începe să se schimbe. Pe măsură ce corpul vostru se schimbă, voi începeți să percepeți realitatea într-un mod nou. Planeta cândva ostilă care v-a înconjurat devine mai puțin ostilă, pentru că începeți să o vedeți cu alți ochi. 

Nu mai sunteți victima capriciilor altora, pentru că conexiunea constantă cu SINELE vostru vă reamintește că VOI sunteți creatorul realității voastre. În același fel, VOI sunteți creatorul corpului vostru.

Așa cum lumea voastră se schimbă atunci când percepțiile voastre se schimbă, și vehiculul vostru pământesc se schimbă atunci când percepțiile voastre despre sinele vostru se schimbă. Când vă vedeți sinele ca fiind ”doar un om”, corpul vostru devine un vehicul de lut care îmbătrânește rapid și este vulnerabil la boli și la vătămări.

Pe de altă parte, atunci când vă gândiți la voi înșivă ca la ”Lumina Spiritului”, conceptul corpului vostru trece dincolo de limitele unui vehicul de lut și cuprinde aura voastră aflată în continuă expansiune. Apoi, când percepeți că ”sinele” vostru vă include și aura, VOI sunteți dintr-o dată și mai mari.

Poate că nu sunteți conștienți de faptul că dimensiunile voastre (corporale) se modifică odată cu starea voastră de conștiință, când sunteți într-o stare de conștiință cinci dimensională:
             VOI umpleți camera.
                      VOI sunteți uniți cu totul și cu toată lumea din acea cameră.
                                VOI simțiți totul și pe fiecare ca fiind SINELE vostru.

În această stare de conștiință expansionată
VOI percepeți realitatea așa cum ea apare în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Ca să vă explorați în continuare SINELE ca fiind întreaga cameră, întrebați-vă:

Cum e să fii:
      Un scaun,
                 Un birou,
                          O plantă,
                                     Plafonul,
                                             Calculatorul,
                                                       Sau hârtia pe care o citiți?

Vă sugerăm să:
             Aprindeți niște lumânări,
                          Beți niște apă,
                                        Simțiți briza,
                                                       Și să umblați desculți pe pământ.

În acest fel puteți experimenta:
fii elementul foc,
            fii elementul apă,
                       fii elementul aer și,
                                fii elementul pământ.

Odată ce sunteți pe deplin legați cu elementele celei de-a treia dimensiuni, le puteți cere să vă ajute să vă uniți cu elementalii lor mai înalt dimensionali care curg în și prin corpul vostru.

Cu acest stimul multidimensional mai înalt voi puteți mult mai ușor să vă calibrați conștiința la frecvențele cinci dimensionale ale realității.

Vă sugerăm să faceți acest exercițiu și cu alții. Apoi veți putea împărtăși a fi elementele pământului, aerului, focului și apei în timp ce experimentați și a fi oamenii din cameră, de la telefon, Internet sau Skype.

Nu este necesar să fiți în mod fizic împreună, deoarece ceea ce este important este conectarea conștiinței voastre multidimensionale.

Atunci când vă împărtășiți Conștiința Multidimensională
Instantaneu curgeți în Unitatea Conștiinței


Când experimentați profund elementalul ”altor” oameni, voi vă uniți cu acești ”alți” oameni. După ce vă uniți cu alți oameni la nivelul propriilor voastre elemente ale pământului, aerului, focului și apei, deveniți alăturați la nivel celular.

Această unitate celulară crează o profundă legătură și un sentiment de siguranță. Întreaga omenire a fost legată cândva așa, dar pe măsură ce lumea a devenit din ce în ce mai ostilă, oamenii au început să-și găsească ”separat” propria lor siguranță. Deoarece separarea crează frică, voi ați început să percepeți Pământul drept o ”planetă ostilă”.

Tot așa cum separarea crează frică și frica crează separare. Astfel, oamenii s-au simțit din ce în ce mai separați de propriul lor mediu și de ceilalți. Frica i-a făcu totodată și să vrea să se ascundă. Apoi, mulți dintre dragii noștri împământați au considerat că este necesar să-și ascundă adevăratul SINE expansionat timp de milenii ca să supraviețuiască ”vieții pe o planetă ostilă”.
 
ACUM este sigur să vă amintiți că VOI sunteți planeta Pământ și planeta Pământ este VOI. Voi împărtășiți pământul, aerul, focul și apa cu planeta și cu toți ceilalți locuitori planetari. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc la acest adevăr, vă veți aminti că limitarea și separarea sunt doar o iluzie.

Într-un mod minunat, pe măsură ce fiecare dintre voi vă expansionați conștiința în SINELE vostru Multidimensional, vă veți împărtăși experiențele prin intermediul Unității Conștiinței voastre. Vă rugăm să vă amintiți că Unitatea Conștiinței este înnăscută. Ea nu este nevoie să fie învățată, nici măcar amintită.    

Voi toți sunteți uniți la nivel celular prin intermediul pământului, aerului, focului și apei voastre planetare. Atunci când structura celulară a unei persoane își amintește să se expansioneze în expresia sa înnăscută cinci dimensională, ea trimite o undă de Unitate a Conștiinței către fiecare celulă a fiecărui locuitor al Pământului, inclusiv Planetei însăși.

La început, o singură celulă nu va avea un mare impact. Cu toate acestea, acest proces progresează într-un mod exponențial. Astfel, o celulă împărtășește cu două celule, apoi cu patru celule, apoi cu opt celule și așa mai departe.

În acest fel, întreaga viață va începe să-și experimenteze în mod conștient expresia sa cinci dimensională. Odată ce pragul către Corpul de Lumină cinci dimensional este trecut, timpul și spațiul sunt concepte pe cale de dispariție.

În acest punct, vor exista doar AICI și ACUM.

În lumile mai înalte ale lui ACUM, voi sunteți întotdeauna AICI.
                  Există numai ACUM-ul iubirii necondiționate,
                               Care curge infinit prin lumina multidimensională,
                                                Ca un mesaj constant de la UNUL.

Această lumină multidimensională, care include toate dimensiunile, vă mângâie în mod constant la nivel celular ca să vă ghideze ”Acasă” în ACUM-ul lui UNU.

Când trăiți în acest ACUM vă amintiți că nu există nici un moment ”stabilit” pentru ascensiune și nici nu există un ”loc” anumit către care să călătoriți.

Ascensiunea este un proces de întoarcere Acasă
În SINELE vostru Multidimensional
Care este infinit AICI ACUM!

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.