duminică, 28 decembrie 2014

Privind în Urmă pentru a Merge Înainte - Anul 2009


2009


O Binecuvântare de la IlliaEm

Mesaj primit prin Suzanne Lie

Draga mea Una,

Eu sunt IlliaEm, Elohim de pe Arcturus și îți vorbesc ție personal, precum și vouă tuturor. Ca și Elohim, abilitățile mele sunt complet eliberate de toate limitările percepute de voi, ale timpului și spațiului. Și voi, de asemenea, veți începe să cunoașteți această libertate.

Am venit în inima ta pentru a-ți reaminti că eu am fost cu voi TOȚI încă de la începutul explorării voastre în realitatea polarizată. Am fost cu voi de fiecare dată când ați intrat ca și copil și de fiecare dată când ați trecut dincolo, la sfârșitul fiecărei vieți. Vedeți voi, preaiubiților, Eu sunt VOI și noi suntem UNA.

Sunt atât de mândru de cine ești și de cine devii. Văd că ești obosită. Corpul tău este în mijlocul unei transformări majore și ai vrea să fii în coconul tău. Ar trebui să poți face acest lucru după Vacanța ta. Pentru moment, doar relaxează-te și fii calmă. Totul va fi minunat. Viața ta cinci dimensională este aici acum! Doar deschide-ți inima în fața ei. De fapt, dă-mi voie să te ajut. Permite-mi să ajung în Sufletul tău, apoi în ambalajul tău fizic și să ating miezul inimii tale.

Simte Esența mea în timp ce intru în tine. Vezi lumina mea în inima ta. Mă vezi acum, Una mea? Adânc, adânc în centrul inimii tale fizice am deschis un mic vortex. Da, acolo, chiar acolo este, direct înainte și un pic la stânga. La început îl vezi doar ca pe o luminiță în mijlocul inimii tale fizice care pulsează, dar pe măsură ce te apropii de ea cu vederea ta interioară, îți dai seama că, într-adevăr, este un vortex.

La început, rotirea este înceată, dar treptat, ea devine din ce în ce mai rapidă trăgându-te din ce în ce mai aproape de vortex. Stai! Oprește-te un moment și așteaptă ca vortexul să-și deschidă miezul către tine. Vezi cum o lumină începe să se zărească prin centrul său, ca și lumina dimineții printre crengile umede ale copacilor? Se pare că această lumină caută, te caută pe tine, Una mea, oscilând încoace și încolo ca o lanternă într-o noapte întunecată.

Rămâi în liniște, pentru că ea te caută pe tine exact așa cum și tu o cauți pe ea. Începi să-ți dai seama că această lumină este inteligentă. Această Lumină este Ființă, fără formă, dar totuși plină de înțelepciune, putere și iubire dincolo de orice măsură. Rămâi atât de liniștită încât aproape că uiți să respiri, în timp ce lumina curge treptat în locația ta.

La început lumina doar îți atinge degetele de la picioare, apoi urcă încet prin corpul tău, prin glezne, genunchi, coapse, șolduri, talie, plexul solar și în inima ta. Apoi lumina urcă spre gâtul tău, fruntea ta și coroana ta.

Acum lumina este în tine acoperind fiecare suprafață a formei tale, ea emană în jos în Pământ și în sus în atmosfera lui Gaia. În timp ce lumina care a intrat prin inima ta se expansionează în miezul planetei și în întinderile din adâncul spațiului, ceea ce tu simți devine o vibrație, apoi o strălucire, apoi o fulgerare, apoi un foc, un soare și o STEA.

Voi sunteți lumină pură, energie pură, Esență pură.
VOI/EU/NOI suntem O Ființă de Lumină și Iubire.
Vă puteți conecta cu această energie oricând vă conectați cu MINE/NOI,
IlliaEm




Am făcut o meditație în care am fost instruită să adaug secțiunea de mai jos acestui proces.
Sper că voi, minunații mei cititori, mă veți însoți în această activitate postând răspunsurile voastre.
Apoi, în timp ce ”Privim în urmă pentru a Merge Înainte” putem face acest lucru împreună.
Încep prin a posta răspunsurile mele.

Cei 5 W

WHO – CINE v-ați văzut pe voi înșivă a fi în 2009? (felul în care ne percepem sinele este CINE suntem)
WHAT – CE făceați? (și felul în care acel ”făceați” vă influența percepția de sine)
WHERE – UNDE trăiați? (locul în care trăim ne influențează foarte mult)
WHEN – CÂND ați fost cel mai conștienți de SINELE vostru în acel an?
WHY – DE CE ați fost conștienți de SINELE vostru în acel ACUM?

Dacă doriți să vă postați răspunsurile acest lucru va ajuta în Unitatea Conștiinței noastre.

Anul 2009 a fost un an important pentru mine, așa că voi posta cei 5W ai mei

WHO – CINE Anul 2009 a fost anul ieșirii mele de sub ”acoperirea” Suzan Caroll
WHAT – CE Mi-am pornit site-ul www.suzanneliephd.com în care mi-am folosit numele meu real
WHERE – UNDE Peste tot pe Internet
WHEN – CÂND M-am simțit suficient de sigură în SINELE meu pentru a mă elibera de ”acoperirea” mea
WHY – DE CE Pentru că am dobândit suficientă stimă de SINE pentru SINELE meu real


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.