vineri, 12 decembrie 2014

Istoria Antică a Pământului Partea a 2-a – Mesaj Arcturian către Lemurieni



(Extras din cartea a 4-a Perspective Pleiadeene asupra Ascensiunii)

Mesaj primit prin Suzanne Lie

”Viața pentru cea mai mare parte a erei Lemuriene și o parte mai mică a erei Atlanteene, era exact ca și conectarea la un joc 3D. Spiritele mai înalt dimensionale intrau într-o formă care era în mod clar ”un joc” în matricea holografică a Pământului patru dimensional. La început ele au intrat în plante și în animale. Umanii erau atât de ne-evoluați atunci încât exista o mică diferențiere între un uman și orice altă formă de animal.

Umanii erau masculi și femele exact la fel ca orice alte animale trei dimensionale. Vizitatorii din alte Sisteme Solare care au avut nevoie de muncitori bipezi au creat prin inginerie genetică aceste ”animale humanoide” cu milenii mai înainte. Cu toate acestea, Atlanții timpurii, la fel ca și Lemurienii, erau androgini și au vizitat formele pământești pentru ca, temporar, să experimenteze conceptul de gen.

Datorită acțiunilor Atlanților din ultimele zile ale Atlantidei, starea de conștiință a Spiritelor a scăzut și ei au suferit un sentiment din ce în ce mai mare de separare de expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI lor Multidimensional.

În cele din urmă, conștiința lor a scăzut atât de drastic încât oscilația undelor sinusoidale ale conștiinței lor a încetinit la o frecvență atât de joasă încât n-au mai putut călători inter-dimensional. Apoi au ajuns să fie prinși în formele pe care cândva doar le ”vizitau”.

Călătoria prin intermediul conștiinței se bazează pe oscilația undelor sinusoidale ale conștiinței călătorului. Cu cât conștiința este mai înaltă, cu atât mai rapidă este rotirea și oscilația, cu atât mai ușor Spiritul (forma non-fizică adevărată) poate călători inter-dimensional prin intermediul conștiinței.

Datorită faptului că frecvența conștiinței este influențată de rata de rotație a moleculelor din forma pe care Spiritul o vizitează, pentru Spiritele vizitatoare devine din ce în ce mai greu să-și amintească adevărata lor conștiință în timp ce locuiesc o formă mai densă.

Timp de milenii Spiritele au vizitat realitatea trei/patru dimensională în care polaritățile masculin și feminin erau separate în două genuri diferite. Aceste vizite au devenit din ce în ce mai lungi pe măsură ce Spiritele au devenit dependente de experimentarea formei lor mai jos dimensionale. Aceste vizite prelungite în senzația din ce în ce mai puternică a ”timpului” de pe Pământ, au redus și mai mult conștiința Spiritelor.

Când frecvența conștiinței lor a scăzut la frecvența formei pe care au vizitat-o, ele nu au mai fost Spirite vizitatoare în formă, ci Spirite prinse în formă. Apoi, Spiritele prinse în formă au cunoscut moartea, care nu a fost niciodată experimentată atunci când au fost Spirite, pentru că ele au trăit la infinit în timp ce erau în unitatea lui UNU.

Ba chiar mai rău, Spiritele prinse în formele Atlanteene nu și-au asumat responsabilitatea pentru crearea propriilor lor probleme. În schimb, ei l-au învinuit pe UNUL că i-a pedespsit și că i-a făcut să rămână în vehiculele lor decadente, supuse morții. Prin urmare, ei s-au separat de UNUL precum și de propriul lor Spirit în formele lor fizice.

În cele din urmă, l-au polarizat și pe UNUL în zeități de genuri diferite, Zei și Zeițe. Această separare finală de UNUL le-a cimentat credința în lungul declin de a fi ființe în formă, mai degrabă decât ființe în Spirit. Spiritul a fost întotdeauna în ei, dar ei l-au exclus din mințile lor.

Prin urmare, ei nu și-au mai putut experimenta propriul spirit prin intermediul percepțiilor lor fizice. Din acest motiv, Spiritul lor interior a devenit un conducător ierarhic îndepărtat care a fost fie masculinul ”Dumnezeu/Zeu” fie o ”Dumnezeiță/Zeiță” feminină. Odată  ce Spiritul a ajuns să fie polarizat în conștiința lor, bătălia dintre Zeu și Zeiță s-a concentrat pe bătălia dintre feminina Lemurie și masculina Atlantidă.

Lemuria și Atlantida co-existau pașnic de milioane de ani, dar Atlanții erau în conflict și aveau nevoie să-și verse furia asupra altora. Prin urmare, ceea ce era menit a fi mariajul fericit dintre masculin și feminin și ar fi adus Pământul înapoi în forma Sa de Spirit și ar fi inaugurat ascensiunea personală și planetară, a devenit un divorț lung și violent.”

Am văzut că audiența are nevoie de o pauză ca să poată absorbi mesajul nostru, așa că am invitat înăuntru muzicienii să cânte și am invitat grupul să converseze unii cu ceilalți și să consume ceva mâncare și băuturi spumoase.
+++++

După ce publicul nostru a avut șansa să se relaxeze, să converseze și să consume ceva mâncare delicioasă, putem să transmitem din nou pentru a ne finaliza mesajul. Dragii noștri prieteni și familie, avem plăcerea să vedem cum toți v-ați amestecat într-UN grup de voluntari conștienți pentru a o ajuta pe Gaia.

Dorim să ne încheiem mesajul și apoi să invităm o ființă foarte importantă să vă vorbească. Odată ce grupul s-a așezat și a fost pregătit să ne asculte mesajul, noi am reluat transmisia.
”Pe scurt, repetăm că Lemuria a fost menită să fie matricea pentru aspectul feminin, receptiv, emotiv și creativ al viitoarei omeniri.

Pe de altă parte, Atlantida a fost menită să fie aspectul masculin, logic și științific al viitoarei omeniri. Ambele realități au căzut de la rezonarea cu dimensiunea a cincea la o frecvență pe care acum am numi-o dimensiunea a patra.

Nu a fost Planul Divin să fie creată o realitate în cea de-a treia dimensiune, pentru că separarea de Spirit ar fi făcut prea dificilă o viitoare evoluție. Din nefericire, după căderea acestor două mari lumi, în special căderea Atlantidei, Pământul a fost atât de zguduit de pe axa sa încât a fost în pericolul distrugerii sale totale.

Prin urmare, Gaia a strigat la Spirit să-i trimită ființe de lumină care să O ajute pentru că era pe muchia căderii de pe axa sa. Milioane de ființe de lumină iubitoare și-au luat forme făcute din aceleași elemente ca și Gaia. Au sperat că dacă ei pot transmuta formele dimensionale mai joase într-o frecvență mai înaltă, vor putea fi în stare să o ajute pe Gaia să facă același lucru. Cu toate acestea, Pământul era prea rănit pentru a rezona cu orice frecvență mai înaltă decât cea de-a treia dimensiune.

Chiar dacă conștiința lui Gaia rezona cu cea de-a patra dimensiune, corpul Ei planetar a avut nevoie de eoni de vindecare înainte de a putea să rezoneze și el la cea de-a patra dimensiune. Ceea ce s-a întâmplat apoi a fost că dimensiunea a patra a devenit realitatea care a vibrat în aura lui Gaia și Ea a ajuns să fie separată de corpul Ei planetar care a rezonat la dimeniunea a treia.

Creatorii experimentului Pământ au fost foarte îngrijorați în legătură cu lipsa integrării Spiritului în materia trei dimensională. Ei știau că materia separată de Spirit ar putea crea o lume foarte dură care ar deveni din ce în ce mai polarizată. Prezența și frecvența Spiritului este cea care permite tuturor formelor de viață de pe, din și de deasupra Pământului să găsească și să trăiască în unitatea Conștiinței Planetare.

Într-o realitate lipsită de Unitate și de Conștiința Planetară, oamenii împământați experimentează o separare extremă unul de celălalt precum și de planeta lor. În încercarea de a da un sens vieților lor dificile, cei care au căzut în întuneric au crescut crezând că tot ceea ce ei au făcut a fost bine pentru alții.

Cu o așa separare de Spirit, cei iluminați și-au corupt iubirea lor necondiționată a lui UNU cu iubirea condiționată a realității lor polarizate în care alții trebuiau să le urmeze poruncile pentru a le merita iubirea. Acest mod de separare a iubirii necondiționate și iubirii condiționate a început în Atlantida în perioada în care și Lemuria mai exista încă.   

Separarea de Spirit în creștere a Atlanților a creat o ”iubire condiționată” în care numai cei care au urmat alegerile făcute de ei meritau a fi iubiți. Această iubire condiționată i-a pus pe un drum mental/masculin de a câștiga putere asupra altora. Ba chiar mai rău, ”ceilalți” au inclus până și planeta însăși.  

Pe de altă parte ”iubirea necondiționată” a Lemuriei a devenit atât de polarizată pe emoțional/feminin încât ei au început să perceapă mai degrabă ceea ce au vrut să vadă decât ceea ce se întâmpla de fapt. Prin urmare, ei nu au văzut că sistemele energetice Atlanteene au fost folosite drept arme. În cele din urmă, ambele civilizații au pierit, dar multe au fost învățate.  

Din acest experiment al realității polarizate de pe Pământ, s-a învățat faptul că mentalul, calitatea masculină și emoționalul, calitatea feminină este necesar să fie amestecate pentru a obține suficientă înțelepciune, putere și iubire. Prin urmare, Flacăra Întreită a Înțelepciunii, Puterii și Iubirii a fost plasată în Inima Înaltă a tuturor celor încarnați.   

Din nefericire, în cele mai multe cazuri această corecție a fost inutilă. După căderea Atlantidei, frecvența corpului lui Gaia a fost atât de joasă încât majoritatea oamenilor nu au putut să se conecteze cu Inima lor Înaltă. Prin urmare, o mare parte din viețile lor au fost petrecute în afacerile supraviețuirii.

Preoții și Preotesele lui UNU și-au purtat Lumina lor cu ei în noile locații în care s-au refugiat. Din nefericire, mulți dintre cei care au prosperat din separare au luat întunericul putere-asupra altora în aceleași locații. Astfel, lupta dintre lumină și întuneric a fost dusă în realitățile care au supraviețuit. Această bătălie nu poate fi câștigată. Dar poate fi încheiată. Ca și orice foc, pentru a arde el trebuie alimentat.

Pe măsură ce omenirea începe să elibereze obiceiul său al timpului trei dimensional, ea va începe să trăiască în ACUM. În acest ACUM ei își vor reaminti că ei NU sunt corpul care are un spirit deasupra sa. Treptat sau rapid, ei își vor aminti că EI sunt Spiritul care a ales să viziteze corpul.

Apoi ei vor putea începe să învețe legea cauzei și efectului astfel încât să poată deveni creatorii vieților lor. Cauza creației este trimisă afară în realitate ca și gând, instantaneu el fuzionează cu o emoție pentru a crea o formă gând. Plasându-și atenția asupra acelei forme gând, ei vor putea intra în mod conștient în acea realitate.

Când au încheiat acea experiență, ei eliberează gândurile și emoțiile care i-au legat la acea realitate și se întorc înapoi în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și mai încolo.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni își amitesc că ei sunt creatorii vieții lor, ei vor putea să experimenteze orice dimensiune pe care ei o aleg prin calibrarea conștiinței lor la frecvența acelei dimensiuni. Când acest lucru are loc, mai mult decât probabil ei se vor deconecta de la porțiunile trei/patru dimensionale ale matricii planetare a Pământului. În cele din urmă, această cea mai joasă frecvență a matricii lui Gaia va deveni depășită.

Treptat, această frecvență a matricii multidimensionale a lui Gaia se va dizolva din cauza faptului că nu vor fi suficiente gânduri și emoții care să o păstreze în formă. Prin urmare nu va mai exista o matrice trei/patru dimensională la care formele de viață să se poată atașa.

Astfel, liniile temporale trei/patru dimensionale, împreună cu acei locuitori, se va expansiona într-o frecvență mai înaltă SAU se va muta în matricea trei/patru dimensională a altei planete. În acest fel, toți cei care nu și-au încheiat încă experiența de a rezona cu realitățile trei/patru dimensionale vor trece pur și simplu într-o altă realitate la fel de ușor ca și cum ar trece într-un alt vis.

Cu recalibrarea rezonanței planetare a lui Gaia, portalurile în matricea cinci dimensională a Noului Pământ vor începe treptat să se deschidă. Nu este nevoie de nici un dezastru sau confuzie.

Pe măsură ce portalurile în Pământul multidimensional încep să se dechidă în mod continuu, cei care aleg să rămână pe o planetă trei/patru dimensională vor fi în mod inconștient re-direcționați către alte planete fizice care experimentează conceptul polarității și separării. Nu există nici o judecată de ”succes sau eșec” în aceste alegeri.

Multe pot fi învățate din trăirea în separare, limitare și în extremele polarității. Fiecare ființă își va lua propriile sale decizii bazându-se pe propria sa Cale Divină. De fapt, există unele ființe mai înalt dimensionale care au ales să rămână în dimensiunile mai joase pentru a-i ajuta pe cei care încă mai cred că sunt doar fizici.

Am venit aici în ACUM pentru a celebra faptul că ascensiunea lui Gaia este pe cale să înceapă. Așa cum voi Lemurienii știți, schimbarea frecvenței unei întregi planete nu are o rezolvare rapidă. Ascensiunea planetară este mai degrabă un proces care va continua atâta timp cât locuitorii planetari mai sunt atașați de timp.

Acesta este motivul pentru care mulți membri ai familiei noastre galactice au luat o formă umană, iar voi, dragi Lemurieni, veți ieși încet la suprafață pentru a ajuta umanitatea în deciziile sale. Vă rog să fiți conștienți de faptul că civilizația voastră a fost reticentă la schimbare.

Astfel, strămoșii voștri nu au văzut furtuna fierbând în Atlantida. Prin urmare, voi sunteți profesorii perfecți pentru oamenii care nici măcar nu vor să-și imagineze că lumea lor s-ar putea schimba complet.

Mulți membri ai Federației noastre Galactice au început ”aterizarea” noastră pe Pământ prin bi-locarea în corpurile expresiilor SINELOR noastre care poartă un vehicul pământesc. Voi, Lemurienii, veți călători la suprafață pentru a învăța, mângâia și ghida oamenii prin abilitatea voastră de a vă transmuta forma pentru a arăta ca și cum ați fi ”doar oameni”.

Noi suntem Arcturienii, vă trimitem binecuvântările noastre vouă tuturor.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.