luni, 29 decembrie 2014

Arcturienii despre Gândirea Multidimensională


Continuare la Conducerea Multidimensională


Gândirea Multidimensională

Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragii noștri Ascendenți,
Noi, Arcturienii ne dăm seama că mulți dintre voi aveți dificultăți cu memoria voastră trei dimemsională. Ne dăm seama că stresul constant dat de o lume în continuă schimbare poate interfera cu memoria voastră, dar ați fost cu toții mult mai stresați în trecut fără prezenta pierdere de memorie pe termen scurt. Probabil că v-ați dat seama că de obicei uitați detalii 3D legate de timp sau date.

Ce este Gândirea Multidimensională?
Multora dintre voi, cei ascendenți, vi se poate părea că este un volum din ce în ce mai mare de informație despre viața voastră pământească care pare a nu fi disponibilă gândirii voastre de zi cu zi. Experimentați această provocare pentru că sunteți în procesul de încărcare a întregii voastre gândiri trei și patru dimensionale în gândirea voastră multidimensională. ”Ce este gândirea multidimensională?” întrebați voi.

Gândirea Multidimensională este abilitatea de a fi conștient de mai mult de o versiune a SINELUI vostru Multidimensional în timp ce vă aflați în derularea vieții voastre fizice de zi cu zi. Sunteți deja obișnuiți cu însărcinările multiple în viața voastră 3D. De exemplu, puteți sta la birou în timp ce vă plătiți facturile, să vă gândiți la ce doriți să cumpărați de la magazinul alimentar, să vă amintiți că copilul vostru este nevoie să încheie o anumită însărcinare la o anumită dată, gazonul vostru trebuie udat, și, oh da, ați uitat să vă sunați un prieten.

Toate aceste gânduri curg în și în afara minții voastre atât de repede încât par a fi un singur gând. Cu gândirea multidimensională, gândurile voastre nu mai sunt limitate doar la viața voastră fizică. Vă puteți plimba, gândindu-vă la visul pe care l-ați avut noaptea trecută în timp ce observați norii de pe cer și vă întrebați dacă nu cumva unul dintre ei ascunde vreo navă stelară.

Apoi mintea voastră își amintește ”visul” în care sunteți într-o încăpere mare cu mulți oameni nefamiliari ascultând niște ființe neobișnuite vorbind. Apoi o mașină din apropiere își scrâșnește frânele, iar voi săriți înapoi în realitatea voastră fizică. Pentru că sunteți obișnuiți cu faptul că scrâșnetul frânelor este o avertizare, vă întoarceți la percepțiile voastre fizice și uitați cu desăvârșire acel scurt moment al amintirii voastre multidimensionale.

Sunetele fizice de avertizare sunt foarte obișnuite. Chiar și atunci când copiii sunt prea liniștiți, voi știți că trebuie să-i verificați. Prin urmare, ori de câte ori veți auzi un sunet de avertizare sau o avertizare tăcută, atenția voastră va părăsi gândirea multidimensională astfel încât să vă puteți concentra pe lumea voastră fizică. Acel moment de gândire multidimensională este adeseori uitat din cauza faptului că un anumit nivel de frică a intrat în conștiința voastră. Odată ce conștiința voastră cade înapoi în ”numai lumea fizică”, scurta voastră întâlnire cu gândirea multidimensională este pierdută.

Din fericire, odată ce includeți un posibil mesaj de la Sinele vostru Mai Înalt, ceva ce s-a petrecut în meditația voastră de dimineață, sau doriți să vă amintiți ceva ce nu puteți identifica cu exactitate (să puneți degetul pe acel lucru), în mod treptat vă veți accelera creierul în undele cerebrale mai înalte ale gândirii voastre multidimensionale. În acest fel voi intrați și ieșiți din gândirea multidimensională.

Când sunteți într-o stare de calm și liniște, conștiința voastră se expansionează în undele cerebrale mai înalte. Atunci gândirea voastră multidimensională este angajată și voi începeți să cugetați la lumile voastre mai înalte. Brusc, o avertizare trei dimensională intră în gândirea voastră, cum ar fi de exemplu faptul că vă uitați la ceas și vă dați seama că este nevoie să participați la o anumită activitate fizică, iar conștiința voastră cade înapoi în undele cerebrale mai joase ale vieții voastre 3D.

A face din Gândirea Multidimensională ceva Normal
O componentă majoră în revenirea voastră la deplina conștientizare multidimensională, este să faceți din gândirea voastră multidimensională un lucru la fel de ”normal” ca și gândirea voastră 3D. De exemplu, dacă sondați în mod obișnuit cerul pentru a descoperi vreo navă spațială, vă notați visele atunci când vă treziți și/sau ascultați ghidarea interioară a Sinelui vostru Mai Înalt dimensional, gândirea multidimensională devine pentru voi la fel de obișnuită ca și gândirea voastră trei dimensională.

Așa cum urechea voastră este acordată să audă chemarea copilului vostru, solicitarea șefului vostru sau trilurile păsărilor, urechea voastră se acordează la ceea ce voi stabiliți drept ”mesaje importante” din dimensiunile mai înalte. Din nefericire, creierul și conștiința voastră trei dimensionale sunt limitate în ceea ce privește cât de multă informație pot recunoaște în mod conștient.

În timp ce participați la îndatoririle voastre trei dimensionale, voi sunteți calibrați ca mai întâi să primiți informațiile fizice și să vă păstrați gândirea mai înalt dimensională pentru mai târziu. Interesant este că numai atunci când ieșiți din timp conștiința voastră se expansionează în conștiința voastră cinci dimensională. Odată ce conștiința voastră se expansionează în acea frecvență, voi puteți ”citi fișierele” pe care le-ați stocat în invizibila voastră ”minte multidimensională”.

Așa cum puteți citi de pe Internet numai atunci când sunteți ”în direct” cu calculatorul vostru, vă puteți ”citi” mintea multidimensională numai atunci când sunteți ”în direct” cu gândirea voastră multidimensională. Odată ce sunteți conectați la SINELE vostru Multidimensional vă puteți aminti ceea ce v-a spus vocea voastră interioară. Vă puteți aminti și valurile de lumină aproape invizibile care au trecut cu repeziciune pe la colțul ochiului vostru sau visul important care a fost de fapt o realitate alternativă.

Dacă citiți ziarul în fiecare dimineață, vă calibrați percepțiile și gândirea la 3D. Pe de altă parte, dacă meditați în fiecare dimineață, vă notați visele sau vă imaginați că SINELE vostru Mai Înalt este lângă voi, atunci vă calibrați gândirea și percepțiile la cea de-a patra dimensiune și mai încolo.

Desigur, nu este necesar să citiți ziarul în fiecare dimineață pentru a ține pasul cu știrile, nici nu este nevoie să meditați în fiecare dimineață pentru a ține ritmul cu SINELE vostru. Dar, obiceiurile pe care vi le stabiliți în viața voastră determină ceea ce este ”normal” și ceea ce este ”unic”.

Astfel, dacă vă gândiți numai la ceea ce se petrece în viața voastră fizică, este anormal să vă gândiți la sinele vostru interior. Pe de altă parte, odată ce începeți să fiți atenți la sentimentele voastre interioare, la percepțiile trecătoare și la mesajele interioare din lumea voastră multidimensională, dimensiunile mai înalte devin ceva normal.

Cu alte cuvinte, ”normal” este orice cuprindeți în mintea voastră în mod regulat. Și ceea ce gândiți, aceea aduceți. Astfel, dacă vă gândiți numai la ceea ce citiți în ziare, la treburile zilnice pe care le aveți de făcut, ce facturi trebuie plătite și ce are nevoie familia sau munca voastră să faceți, voi vă limitați pe voi înșivă doar la gândirea trei dimensională.

Din cauza faptului că voi purtați un vehicul pământesc și trăiți într-o realitate trei dimensională, gândirea trei dimensională este necesară. Pe de altă parte, atunci când vă gândiți și la visele voastre patru dimensionale și la proiectele creative, ascultați de ghidarea voastră interioară și vă amintiți să vă conectați cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru în timp ce vă vedeți de viața voastră pământească, voi gândiți multidimensional.

Stări de conștiință
Gândirea multidimensională nu se limitează la auzirea sau citirea cuvintelor, deoarece ea este o formă a ”limbajului luminii”. Limbajul luminii este transmis și înțeles prin emoții, imaginație, senzațiile tactile, sunete și culori care intră brusc în conștiința voastră. Prin participarea la aceste ”mesaje de lumină” vă expansionați gândirea voastră trei dimensională în gândire multidimensională.

Este important să vă dați seama că:
-          Gândirea voastră conștientă vă dictează starea de conștiință.
-          Starea voastră de conștiință vă dictează percepțiile conștiente.
-          Percepțiile la care participați în mod conștient vă dictează viziunea asupra vieții.

În același mod, emoțiile voastre vă afectează starea de conștiință.
-          Dacă vă simțiți a fi într-o ”stare de proastă dispoziție” voi vedeți ceea ce este în neregulă cu viața voastră și conștiința voastră coboară la gândirea trei dimensională.  
-          Când vă simțiți a fi într-o ”stare de bună dispoziție” voi vedeți ceea ce este bine și în regulă în viața voastră și conștiința voastră se expansionează în gândire multidimensională.

O stare de proastă dispoziție apare de obicei datorită faptului că frica v-a invadat gândirea. Din cauza acestei frecvențe joase de gândire, atenția voastră principală este pe domeniile ”Eu ar trebui să” și ”Eu trebuie să” din viața voastră trei dimensională.

O stare de bună dispoziție apare de obicei datorită faptului că, conștiința voastră a fost în stare să se focalizeze pe iubire, în special pe iubirea necondiționată. Apoi, gândirea voastră se calibrează pe o stare mai înaltă de conștiință în care vă puteți aminti să participați la conexiunea voastră înnăscută cu SINELE vostru Multidimensional.

Undele cerebrale
Undele voastre cerebrale vă determină starea voastră de conștiință.  
Starea de conștiință vă determină gândirea.
Gândirea determină frecvența percepțiilor voastre.

SINELE vostru Multidimensional este în permanență în legătură cu toate undele voastre cerebrale, stările de conștiință în ACUM-ul lui UNU. Cu toate acestea, sinele vostru fizic poate deveni limitat la doar o stare de conștiință ”o dată”.
-          Undele voastre cerebrale beta sunt aliniate cu percepțiile stării de conștiință, gândirii și percepțiilor voastre trei dimensionale.
-          Undele voastre cerebrale alfa sunt aliniate cu starea voastră de conștiință patru dimensională, cu gândirea creativă și percepțiile vieții voastre trei superior și patru dimensionale.
-          Undele voastre cerebrale theta sunt aliniate cu starea voastră de conștiință patru înalt și cinci jos dimensională, cu gândirea spirituală și șamanică și cu începuturile percepției conștiente și recunoașterii expresiilor multidimensionale ale SINELUI.
-          Undele voastre cerebrale delta sunt aliniate cu conștiința SINELUI vostru Corp de Lumină cinci dimensional, precum și cu gândurile și percepțiile multidimensionale care rezonează cu ACUM-ul lui UNU.


Undele voastre cerebrale sunt ca și ”mușchii voștri mentali”. Cu cât mai mult le activați, cu atât mai puternice devin. Dacă nu le folosiți, ele slăbesc. Cu alte cuvinte, atunci când vă acordați în mod conștient la o undă cerebrală mai înaltă, și la starea de conștiință rezultată, între creierul vostru fizic și Mintea voastră Multidimensională se deschide un portal.

De fiecare ”dată” când călătoriți prin acest portal dintre Mintea voastră Multidimensională și creierul vostru fizic, portalul/calea neurală devine din ce în ce mai activat/ă. Această activare seamănă foarte mult cu activarea unor noi căi neuronale care sunt create atunci când învățați o nouă sarcină. Ori de câte ori vă angajați în acea sarcină, sau stare de conștiință, calea neuronală, portalul, se expansionează de la o ”uliță murdară” la o ”șosea” până când devine ”autostradă”.  

Astfel, cu cât mai mult activați conștient o stare de conștiință mai înaltă, cu atât mai mult veți putea integra acele unde cerebrale în viața voastră de zi cu zi. Dar atunci când alegeți să nu vă acordați la acele unde cerebrale, este cu mult mai dificil să integrați aceste stări mai îanlte de conștiință în viața voastră de zi cu zi. Apoi, veți gândi, percepe și trăi în lumea fizică cu o conștientizare redusă a SINELUI vostru înnăscut, Multidimensional.

Diferitele unde cerebrale și stări de conștiință determină și ceea ce voi simțiți din punct de vedere emoțional despre viața voastră, precum și modul în care voi interacționați, reacționați și/sau răspundeți vieții voastre de zi cu zi.

-          Undele cerebrale Beta și stările de conștiință generate de acestea sunt o chemare la datorie și adeseori duc la stres, anxietate sau depresie.
-          Undele cerebrale Alfa și stările de conștiință generate de acestea se simt creative, distractive și mult mai vesele.
-          Undele cerebrale Tetha și stările de conștiință generate de acestea se simt profund reflective și spirituale.
-          Undele cerebrale Delta și stările de conștiință generate de acestea sunt foarte ”din altă lume”. Totuși, ele sunt dificil de accesat în timp ce sunteți în starea de trezie la lumea voastră fizică.

Așa cum undele voastre cerebrale și stările de conștiință rezultate vă afectează emoțiile, și emoțiile voastre vă afectează undele cerebrale/stările de conștiință.

-          Frica vă coboară instantaneu conștiința în undele cerebrale Beta a imediatelor voastre sarcini, îndatoriri, pericole și responsabilități trei dimensionale.  
-          Fericirea vă ridică conștiința în cea de-a patra dimensiune în care este activată creativitatea voastră.
-          Bucuria vă expansionează conștiința în dorința voastră cinci dimensională de a fuziona cu SINELE vostru Multidimensional.
-          Iubirea necondiționată este biletul vostru pentru călătoriile inter-dimensionale.
-          Capitularea, care este eliberarea tuturor emoțiilor reactive, vă conectează cu nenumăratele expresii ale SINELUI vostru Multidimensional.

Prin senzațiile bucuriei, iubirii necondiționate și capitulării începeți să vă experimentați SINELE Multidimensional în viața voastră de zi cu zi. Treptat, veți auzi constanta asistență pe care SINELE vostru vi-o oferă în fiecare moment al ACUM-ului. În cele din urmă veți ști că sunteți ghidați.

Pe măsură ce permiteți această ghidare în viața voastră de zi cu zi, aceasta devine din ce în ce mai conștientă și vă dați seama că nu sunteți niciodată singuri. Atunci ȘTIȚI că sunteți ÎNTOTDEAUNA ghidați, instruiți, mângâiați și protejați. Deveniți conștienți că puteți formula o cerere pentru a fi ajutați în orice domeniu din viața voastră.  

Cu toate acestea, la fel cum este necesar să vă porniți telefonul sau calculatorul pentru a obține informații, este necesar să vă ”porniți” conștiința mai înaltă pentru a primi mesajele mai înalt dimensionale. Este important să documentați aceste mesaje într-un fel, deoarece poate fi dificil să vi le reamintiți atunci când reveniți la conștiința voastră 3D. Prin practică veți învăța/aminti cum să vă canalizați propriile mesaje mai înalte fie în scris fie prin propria voastră voce.

Prin actul canalizării SINELUI vostru Mai Înalt perspectiva voastră se mută de la ”a fi pierduți în minciunile și iluziile trei dimensionale” la ”a pluti deasupra grijilor vieții lumești în timp ce o vizitați cu expresia mai înaltă a SINELUI vostru”. Apoi acel ”VOI” care rezonează la o frecvență mai înaltă îl poate mângâia și ghida pe ”voi”-ul care poartă un vehicul pământesc în timpul acestor vremuri provocatoare de ascensiune personală și planetară.

SINELE vostru Mai Înalt vă poate ajuta să vă amintiți că:

Prima dată vă ascensionați conștiința.
Apoi vă ascensionați gândurile și emoțiile.
Acest lucru vă permite să vă ascensionați ideile și acțiunile.
Ceea ce vă conduce la mai multe percepții și experiențe multidimensionale.
Acest lucru vă va dezvălui Corpul de Lumină personal și planetar.

Știm că foarte mulți dintre voi ați fost foarte dezamăgiți de faptul că Pământul n-a devenit dintr-o dată cinci dimensional în timpul atât de multor momente prezise de timp. Cu toate acestea, ascensiunea nu este asociată cu timpul. Ascensiunea este actul ieșirii din timp.

De asemenea, dacă planeta ar ascensiona brusc în cea de-a cincea dimensiune în oricare dintre ”momentele” desemnate din punct de vedere uman, din punct de vedere fizic planeta ar deveni nelocuibilă instantaneu pentru toate formele trei dimensionale și majoritatea locuitorilor lui Gaia ar fi distruși.

Gaia este o iubitoare Mamă Pământ. În loc ”să tragă preșul de sub picioarele” atât de multor forme de viață care trăiesc pe, în și deasupra corpului ei planetar, Ea a decis să continue cu suferința pe care o îndură în fiecare zi în mâinile membrilor întunecați ai umanității.

Prin urmare, atunci când deveniți nerăbdători și întrebați ”Când vom ascensiona odată?” Noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional, răspundem, ”Ce ați făcut astăzi pentru ascensiunea planetară?”

Noi vedem că cei care și-au amintit că ei s-au oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe draga de Gaia cu ascensiunea Ei NU întreabă ”Când se va întâmpla?” În schimb ei întreabă ”Ce pot să fac ca să ajut?”

Aceasta este întrebarea care îi face Conducători Multidimensionali.

Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.